Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 22:59
- Nahlásit

Kass
Jo děvče, já a nervy ze železa???? Já je mám na dranc !!!! Ale stejnak jsem za vše ráda, tak jak je, jen by mě mohlo být aspoň o deset let méně, tak to bych byla fakt šťastná. Mé stránky mám pod členem, ale jinak www.havanese-wild-angel.net a např. v odkazech - v přátelích najdeš několik banerů holek zde odtud, a LenkaK je v chov.st. bišonků jelikož ta již má chov. stanici. Tvou holčičku si pamatuji z webu paní Herčíkové, kterou znám osobně. Doufám, že budete na výstavě úspěšné pokud je tedy plánuješ, hlavně se také jukni na klubové stránky - www.havanskypsik-kchhp.net , dělám je já pro klub havanských psíků, kam bych ti doporučila se přihlásit, pokud budeš mít zájem, najdeš tam vše co potřebuješ vědět a jsou tam ke stažení formuláře, atd. at. tak si to tam projeď, není ještě vše hotové, ale přidáváme a přidáváme dle času.Je nutná minimálně jedna výstava na uchovnění fenky, od 9ti měsíců se známkou max. VD-Velmi dobrá, je jedno zda výstavu budeš absolvovat před bonitací či po ni, bonitace je od 12ti měsíců, ale budeš mít v PP napsáno, že fena je chovná ale až od té doby co bude mít tu výstavu. Jinak chovnost je povolena od 15ti měs. ale samozřejmě že kdybys chtěla nakrýt v tomto věku fenku musíš mít jak bonitaci tak i tu výstavu, pokud ne, je to na tobě, zda si uděláš výstavu a následně bonitaci, nebo bonitace a třeba ve dvouch letech výstavu. Myslím, že to je také k něčemu dobré. Takže nestříhat, nestříhat,nestříhat, jen upravovat Budu se těšít na fotečky, zatím by sis mohla na cz-pes udělat fotogalerii a z té sem dát pár fotek. Nejdříve si mě zmátla, že máš dva psi, ale snad jsem to pochopila správně, že si ji přejmenovala na Bellinku, no už tu jednu máme od LenkyK, můj odchov Bella Mia a já jsem měla pudlíka Bellinku,ale ta už není . Pa.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 23:11
- Nahlásit

A nyní něco pro vás děvčata, chtěli jste fotky maminky tak tady je máte, trochu jsem ji pročísla, ale mějte na paměti, že byla zcela nakrátko, ale to nevadí, ale hlavně bohužel není již asi 53 dnů koupaná, což je na nás velmi dlouho, max. je koupu jednou za měsíc, neb za 3týdny,nyní nemohu, až po porodu. Tak jsem ji šla na vaše přání učísnout, a vyfotit, no moc se ji nechtělo,ale nakonec několikrát zápozovala, když se trochu zakoukáte, Denisku nezapře škoda jen ty oči, no třeba to pak přestane, až bude moci být stříhaná. Tak se jukněte každá na kterou chcete, zde si můžete vybrat, a jak víte, když už něco dělám, tak to dělám pořádně.

Tak to je naše mamina, to jsem na vás ale milá, že? za dvacet minut bylo vše hotovo. a nyní ještě taková podobnost.

Kass to jsou moje nejmladší holky, Deniska s Wikinkou.
Dobrou noc, musím ještě pracovat

Darina1
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 08:43 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Kass
Já žádné webovky ne mám, ale mám tady založenou galerií www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id= 704 pod touto adresou jsou tam mojí kluci.S oblečkem nepovol ty jsi hlava, pejsek na tebe bude skoušet různé fígle, ale musíš ho mít prokouklého. To víš skoušej na nás co vydržíme jak naše dětičky.
emikami
Dášenko maminečka je moc hezká a fo tečky jsou krásne. Moc děkují, že si si dala práci ji vyfotit.
Jak jsi jednou tady psala o tom, že bys nechtěla pejska abys ho nemusela nahánět když by ti zblbnul za fenečkama, tak to máš sto pro pravdu si mě představ jak mi psi jdou po stopě fenky a já za ni ma o hůlce a snažím se je přivolat. Oni opravdu neslyší a nevidí, stalo se mi to za tím jen dvakrát, ale stálo to za to.
Pac a pusinky od Biška a Damiška.
LenkaK
To vrčení a pohyb těla dělá i náš Damišák.
Jak píše Verunka a do kelu.
krecinek
Tu stohovačku nechej volně na zemi ať s ní běhá, za chvíli o ní nebude ani vědět, ale třeba vydrž ať.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 08:52
- Nahlásit

emikami
Ještě než jsem si přečetla k tomu "komentář", tak jsem si hned pomyslela, že Deniska je celá mamula. No ale Emi je fakt kóooča, vypadá skvěle a vůbec nevypadá, že by nebyla tak dlouho mytá.
No ale nezávidím ti mytí 5psů každý měsíc, to bych zcvokla. a ty každou i fénuješ?

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 09:17
- Nahlásit

Kass
tak tě tu opět vítám. popravdě, když jsi napsala, tak jsem vůbec nevěděla, kam tě zařadit. Teď už matně vzpomíná, ale časem se to vystříbří. My webovky máme, tak jestli chceš, tak se můžeš mrknout: www.bolonskypsik.cz

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 09:23
- Nahlásit

Verca
No já kvůli zádům si to chci tak nějak rozložit ale pak mě to popadne a musím vykoupat aspoň dva psy a další den další, dcera mi občas také jednoho vykoupe,většinou Britušku, ta se totiž ani nehne tak tu ji svěřím. Britušku radši fenuju, aby to bylo hezčí, že se srst narovná, ale je to náročné, no nevypadá to jako na výstavu alespoň ale něco, ostatní vždy také profouknu, podle toho jak chci aby vypadali, ale rozhodně je nenechám běhat mokré, jen je nechám proběhnout, oni tu vyvádí jak střely, do všeho se utřou, no a pak je profoukávám, no a třeba na třikrát, aby nenastydli, nejvíce to mají vlhké vždy pod ouškama, a uši, to je zajímavé.Má hezké bříško?

No jinak s tím vrčením, já tomu spíše říkám vrkot nebo bručení, tak to Wikinka dělá také, když ji beru do náruče tak takto bručí, ale to přesně dělá i Kamilka, ta vůbec neštěká, tu slyším štěkat trochu jen nyní po štěňatech co měla jinak je sticha jako pěna, ani si nevzpomenu že to také umí, Wikinka zatím také neštěká, ale jen když si už moc náruživě hrají s Deniskou tak ji nějak provokuje štěkáním, a má docela dost vysoký štěkot tak to ji napomínám. Jak to bude do budoucna, nevím.

Lenko pokud si již v klubu a chceš mít chovatelskou stanici na klubových stránkách tak se na ně jukni a napiš na uvedenou adresu svůj text. Pokud o to budeš mít zájem tak by to mělo vypadat dle toho co tam mám vytvořeno.

Dneska mi Deniska blinkala několikrát, ráno jako vždy dostala piškotu, nevím jestli ji nějak nestrávila, včera večer jsem jim dala trochu chleba ze žervém ode mně, a vyblinkla jen tu piškotu a bílé sliny , a pak ještě asi třikrát. Od 6 hod. od rána jsem stále jen vstávala. Jsem nevyspalá, potřebuji spát aspoň do 8hodin, když chodím až kolem půlnoci až 1h.ranní a někdy mě ty potvory nenechají, musím nabrat síly, pak nebudu spát určitě zase 14dní , no také záleží jak budou štěnda velká a jak se budou mít k světu a k bumbání, ale stejnak těch 14 dní to stále hlídám, aby je Emi nezalehla.Je už tak těžká, že když ji meju pacinky z venku tak už si myslím, že nosím kládu, už je to na mě moc. Ta snad musí mít tak 6 kg. a jakmile má někdo víc jak 5 hned to je znát.
Verčo, no není to na ní tak znát že by nebyla koupaná, ale přece jen ta srst je taková trochu umaštěná, od hlazení, atd. není tak jemná a lesklá a hebká, je takové pospojovaná promaštěná.Když meju psy, tak pacinky mít nemůžou špinavé, a zadeček, to pokaždé, a říká se přece že jsou samočistící, jen se mi zdá , že trochu změnila barvu, je tmavší celkově.

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 11:51 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
No bříško se mi líbí hrozně moc, taková krásná maminka. Ještě hezčí než normálně.
Hele, tak si lehni v deset večer a spi a neponocuj, když víš, že ti to nedělá dobře!! pak se narodí štěnda a ty nebudeš spát vůbec a odstonáš to .
Jo a představ si, že Eli časem úplně zesvětlá, protože jí roste už bílá srst (už má asi tak centimetr). Jde to vidět halvně jak se zvedne srst..

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:37
- Nahlásit

Verca
Verca
No jak mám tu práci , chci to dnes dodělat, max. do zítra do dopoledne a zaslat jim to s tou docházkou. Ale vůbec mě nekontaktovali a stejnak pár věcí nevím, je to děs , fakt, nevím kolik bych toho měla dělat, tak tu makám jak vůl.

Tomu nevěřím že by zcela zesvětlala, určitě nebude nikdy bílá, jedině že by byla taková světle sobolí, něco jako krémová, ale bílá nebude, bylo by to divné. Nebude stejná jako Fíbí.

Holky dneska dostala Deniska pěkně vynadáno !!!!!!!!!!!!
Jelikož dcera bydlí nyní často u svého manžela, její pokoj je prázdný a jelikož toho nyní hodně peru pro štěnda tak tam věším prádlo, samozřejmě holky musí semnou, že? Nedávno tam Deniska si to na posteli očuchala a normálně udělala oblouk a začala kakat, no hovínko jsem chytla z nechutí do ruky, aby to nebylo na froté prostěradle, a nemusela jsem to čistit, už to kdysi také udělala, nechápu to, ale u dcery v pokoji do postele to snad dělal každý pes, u mně v posteli nikdy, nikdy, nikdy, ale tam jo, když byl Luky maličký, tak to tam také chodili dělat, nevím jestli někdo ne, to si nepamatuji, ale vím že s tímhle byli problémy. oni tam prostě cítí asi něco jiného a musí si to značkovat či co. nechápu to, no a dnes to vyvrcholilo, jelikož tu dcera s Lukým spala, a pak šla do práce, peřiny byli prostě tak jak člověk vstane, chtěla jsem to uklidit, ale nejdříve jsem si řekla že složím suché prádlo a pověsím to vyprané, Deniska se tam stále procházela, stále jsem ji pozorovala, a říkám . Deeeennnyyyy jdi dolů, opovaž se, nesmíš.....Dennnyyyyy ..no a najednou ji vidím jak divně sedí na peřině, tak s ní škubnu a ona pod ní loužička, tak jsem zařvala, Deny zmizela, a já chytla povlak aby se to neprosáklo na peřinu, naštěsti se tam skoro nic nedostalo, protože je to je poměrně silný povlak a já to držela nad tou peřinou, druhou rukou rozepla knoflíky a sundala. Pak za ní letím a řvu, co to jako mělo znamenat, pelášila předemnou a čučela na mně protože jsem ji takto ještě nikdy nevynadala, plácnout jsem ji nechtěla, po té operaci, tak jsem na ni pořádně zaječela, pořád předemnou utíkala, pak se ale zastavila sedla si, a čuměla na mě, tak jsem ji dala aspoň přes čumec a ukázala počůraný povlak, už se ani nehnula, když jsem šla kolem ni, vždy jsem na ní zaječela, čuně si!!!! Pak jsem věšela to prádlo, pokoje jsou naproti sobě, a dělí je předsíň, ležela za práhém našeho pokoje a čuměla na mě do toho druhého jak věším prádlo, už si tam netroufla jít. Tak jsem zvědavá příště. Takže ráno mě poblinká prostěradlo, jelikož bylo čisté chtěla jsem to jen vyčistit, a nechat uschnout, ale pořád to tak nějak smrdělo blitkama, tak jsem si musela dát čisté, jedna práce, no a nyní zase tu peřinu, takže nyní zase peru dceři povlak s polštářem, a honem aby to uschlo než sem zase přijde spát, Ještě že má odpolední a chodí vedle Tak to ani nepozná Mám tolik práce, záda mi bolí jako pr.....a ještě mi přidělává práci. No tak já jdu zase makat.Holky dejte také nějaké fotečky ať mám na co koukat. Ještě sem dnes dám Emily Joy, dám ji do galerky, protože na weg nemám čas, abys
Verčo viděla, jak jsou si nyní podobné s Elinkou, aspoň mě se to zdá. Už aby byla příští středa, to už budu trochu klidnější, protože od 3 krytí to bude 57 den. Ta má takové panděro, hlavně když se nažere, za chvíli se skoro ani nehne, Jestli vyprdne dvě štěnda, tak nevím co si tam ještě nafukuje

Verca
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 14:53
- Nahlásit

emikami
nene, určitě nebude nikdy bílá, ale jak jí to odrůstá a je toho ještě málo, tak je to téměř bílé, fakt hodně světlé, ale pochybuji, že by jí srst zbělala, to je blbost.
Juuuuu já se už těším na Emilku! rychle to sem dej!!!! a zkus dát fotku Eli a Emily k sobě, ju?

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 15:14
- Nahlásit

Emily Joy 2krát, Elinka , v pravo Eisinka

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 15:15
- Nahlásit

Teda mě dneska to cz pes, děsně zlobí, dlouho se to načítá, pak stránku nelze zobrazit. no děs. jdu odtud, nebo se picnu

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 15:16
- Nahlásit

Emikami Emi je vážně nádherná, souhlasím s Verčou že jí to sluší ještě víc.. Já tvé stránky vlastně znám. Původně jsem si chtěla vzít štěnátko od tebe, koukala jsem na to zrovna jak se narodila Deniska ale bylo to takvé výhledové, myslela jsem že si pořídím fenečku až tohle jaro. Pak se to ale všechno pomotalo a dva měsíce na to jsem pejska začala shánět. Chtěla jsem ti napsat že bych se přijela podívat na Denisku ale měla jsi už oba vrhy veliké a paní Herčíková je měla chvilku narozené a to malinké štěněčí miminko mě dostalo.. Ale jsem úplně unešená z Wikinky.. časem bych chtěla ještě jednu fenečku a jednoho pejska, ale je to jen takový přání až si opravíme baráček.. Určitě bych chtěla pejska pak od Wikinky, budeš ji mít i na chov, že? Jo a ještě jsem chtěla, tu sponečku co má Emi to je umělá hmota,nebo gumička s ozdobou? Moc se mi líbí, Bellinka gumičky přímo nesnáší ale ty umělé ji zase nedrží. Jo a k tomu jménu. Mám jednu fenečku. Isabella slyší i na tohole jméno ale Bellinka je kratší a takové roztomilejší. Na tvojí Bellinku si myslím vzpomínám. Nevím to jistě, ale přijde mi že pravě začátkem června jak jsem hledala jsi měla pudličí holčiny 2.

Darina1 Tak už se ve vás pomalu začínám orientovat, takhle jak vidím fotku pejska tak si to přiřadím. Jinak máš pěkný kluky celkem se divím že tak pózují, klobouk dolů. K tomu přirovnání s dětma to je přesné. Syn měl něco přes rok když jsme si Bellinku brali a začátky byly hrozné..Teď jsou velcí kamarádi, ale zkouší na mě oba a někdy i společně..

Verča Taky máš krásné holky, obě dvě se podporují, to je krásné, škoda, že mi tady nemáme žádné psí kamárády. Přestěhovala jsem se z města na vesnici a tady žádní kamarádi nejsou. Všichni tu mají velké psi, hlídače, s kterými ale nejdou ven. Je tu jeden Boloňáček ale jeho panička má panickou hrůzu ze všeho co se kolem její princezny pohne takže jí nepustí na dva metry od sebe a ani k žádnému pejskovi. A ona by si tak ráda hrála..

Ještě jsem se vás všech chtěla zaptat. Zatím nejsem v žádném klubu ale už si chci pospíšit jenže nevím který z nich dvou. Jaký je mezi nimi rozdíl? Moc děkuju..

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 15:41
- Nahlásit

C:\Documents and Settings\Jitka\Plocha\P2030012.jpg

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 15:43
- Nahlásit

A nejde to a nejde.. Nevím jak sem poslat fotky..

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:04
- Nahlásit

Ahoj,holky,teda,člověk jde jeden den do školy a vy toho tu napíšete,že to ani nestíhám číst!

Kass
Ahoj,já jsem Lenka a mám maltézáčka: www.maltezacekmonty.blog.cz
emikami
Fotečky jsou nádherné Jinak si tu situaci s Deniskou umím živě představit,to víš,taky jsem s Montíkem užila svoje.Dneska to naštěstí vydržel doma bez loužičky cca 7 hodin!!!Ale nevím,jak to budu dělat v letním semestru-půlku totiž budu mít jeden den laborky,na které musím od půl osmý do půl pátý plus cesta do Prahy a zpět...no,chudák,budu asi muset někoho najít na venčení...Jinak dneska jsem Montymu koupila ten nejmenší košík,co ve zveráku měli,ale je mu sííííílene velký,musím ho jet vrátit(nastesti jsme tak s prodavacem domluveny
PS:cz pes mi taky blbne

LenkaK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:22
- Nahlásit

Kass
Ať přemýšlím jak přemýšlím nevím kdo jsi. Už jsem lezla i o pár stránek zpátky a nic... Připoň se mi prosím.

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:52
- Nahlásit

LenkaK Jo to se nedivím. Asi čtrnáct dní zpátky jsem vám psala, že mi malá doma čúrá, jen co odejdu pryč. Ozvala si se mi že jsi měla s Bellou podobné problémy.

Holky poradíte mi jak jsem vložit fotky?

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:56
- Nahlásit

LenkaK
Kass
Člen # Zasláno: 21 Led 2007 17:15
Citát

Ahojky. Mám 6 měsíční fenečku havanáčka. Všechno zvládáme jakž takž v pořádku jen jeden problémek máme. Jakmile ji nechám samotnou doma stačí třeba jen půl hodinky tak se počůrá. Nevím co s tím mám dělat, jdu s ní ven vždy před odchodem a stačí když jdu pověsit prádlo, než se vrátím je tam loužička. To samé dělá přes noc. Zkoušela jsem koupit granule i takový podložky ale nic nezabírá. Vždy využije naší plovoučku. Prosím poraďte..
strana 167

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:56
- Nahlásit

Krecinek Monty je úžasný.. Já tyhle pejsky miluju všechny.. A teď si mi pomohla.. Bellina nesnáší gumičky, a takoý ty umělý spony jí nedrží. U Montyho jsem vyděla takového toho motýlka.. To mě nenapadlo jí ho dát. A to je mám zchovanéé od puberty, říkala jsem si že se budou hodit. A taky že jo. Montymu drží?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 17:59
- Nahlásit

Kass
jóóó už vím. Omlouvám se. V poslední době se tady přidalo hodně nových.
Fotku musíš mít buďto na webu nebo v galerii na cz-pes. Klikneš na fotku skopíruješ url adresu(jestli se tomu tak říká) a přepneš se tady na diskuzi. Klikneš na ikonku s geom.tvary a vložíš tu adresu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:01
- Nahlásit

Kass
Má pod tím gumičku,takovou tu úplně obyčejnoudávám mu na ni různé skřipečky,drží o pak líp.Ale myslím,že kdybys jí dala menší-jako to zkusila emikami,tak to držet bude

Holky,kdybyste viděli Montyho,od toho spot onu je celej mastnej a já vzpomínám,jakou měl krásnou srst...co s tím mám dělat???

LenkaK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:02
- Nahlásit

emikami
Tady mužeš natrefit na porod online.

http://www.rozhlas.cz/odhaleni/live/?video=1&kvali ta=f&format=wm

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:23
- Nahlásit

Kass
Ta sponka je celá umělá, a zacvakne se.Ale Emi tam nedrží to měla jen pro legraci na focení, ona měla hlavičku zcela jako do hola, jako u šitzu, jen takovou ofinku, tak tam jsem ji to šoupla. Mám také problémy s Deniskou co jí drží, Verča mi poslala takovou mrňavou klipsu, nebo jak to nazvat, která mě teda nejde skoro ani otevřít, i tak nám stejnak lezly chlupy ven, ale dneska jsem dala froté gumičku a před to ještě tu klipsu a to je zatím nejúčinější. Jinak Bellinku to byl pudlík stříbrný ale tak 4 roky již nežije, ale mám ji na stránkách pod sekcí - vzpomínáme - nebo nezapomeneme...pudla sice mám, nyní ale harlekýnku, zvládli jsme pár výstav a musím si vyřídit Junioršampiona, dál chodit nebudeme, harlekýni chodí až poslední a tolik hodin to je opravdu hrozné, navíc se Brituška celou dobu klepala, jinak v kruhu to zvládla, ani jsem ji to skoro neučila, ale to čekání ji stresuje. Nyní musím ale udržet v srsti Denisku a Wikinku udělat s nimi výstavu a bonitaci to je zatím plán, dál se uvidí, pochybuji že bych ve výstavách pokračovala, jsem na všechno sama, manžel působí jen jako řidič a nosič a já to moc nezvládám, chtěla jsem udělat s každou několik výstav, ani nemusíme mít žádného šampiona, jen aby se vidělo, že jsout takový nebo makový,ale nevím, asi na to nebudu mít, a finančně je to také dost náročné, dva psi přihlásit to už něco stojí, nevím kde na to berou lidi, kteří jdou skoro na každou výstavu.
Co se týče těch dvouch klubů já jsem v klubu havanských psíků, LenkaK také, do klubu málopočetných plemen bych nešla ani náhodou, my jsme takový menší klub, a spíše se tam lidi mezi sebou dost znají, lidičky které znám jsou prima, a je na ně spoleh, u málopočetných není jen havanský psík, ale je tam přes 40 různých plemen.To je možné ten rozdíl mezi nimi, není to takové domáčtější, a hlavně bych tam nešla protože tam je paní Evička Kratochvílová, a ta dělá hodně problémů, z našeho klubu byla kdysi vyloučena a mám dojem, že tam stále setrvává její manžel či přítel. Můžeš být v obouch klubech, jako např. paní Herčíková, pak si můžeš vybrat kde chceš bonitovat, zda u málopočetných nebo u havanských, myslím, že to je také trochu vypočítavost, jak s kterým zvířetem kam. nevím jak probíhají bonitace u málopočetných, ale já jsem spokojená zde, sice jsem bonitovala individuálně, jelikož jednou byla bonitace asi o 3 dny dříve než by byl Emí jeden rok, a pak jsem potřebovala bonitaci dříve u Kamí než by byla až v zimě, takže jsem byla takto, ale vždy se přihlásil i někdo, cennově je to daleko náročnější, ale kdybych např. jela bonitovat z Prahy do ČB. tak benzín také něco stojí, takže by to skoro vyšlo nastejno, a tady to bylo v klidu , v pohodě. Na ty lidi u nás se opravdu mohu spolehnout, mluvím hlavně o R. a A. Grygarových, pak znám ještě pana Nového, jsou to také moc milý lidé, a paní Kšírová která má na starosti administrativu, je také velmi milá a vše vysvětlí a poradí pokud ví.Já dělám nyní klubové stránky.To jsem psala adresu již výše. Vyber si jaký chceš, jukni na stránky klubu málopočetných plemen a vše si pročti, ale já jsem ráda, že jsem zde a neměnila bych, a v obouch klubech být nemusím. A odkud vlastně si?

krecinek
Děkujeme za pochvalu, je to milé. Montymu kup nejmenší košík co vůbec existuje, nyní nevím zda mám zcela ten nejmenší či ten druhý, ale musí být fakt maličký, prý nejsou dobrý ty kožené, že se do kůže zanese spoustu svinstva, dobré jsou ty obyč. s umělé hmoty, mají je i běžně jako je baumax, obi, i v chov. potřeb. mám už druhý, protože mi to vždy nějaká potvůrka rozkousala.

LenkaK
Hm, chtěla si vidět také havanskou těhulku a nyní ani slovo

Tak Verčo kde si? co říkáš, je tam nějaká podoba, či není.

Teda v té špíně venku venčit na dvakrát či třikrát, a jít psi umýt to je fakt děs, mám toho plný zuby, a přijdu zcela urvaná, a to jen kvůli těm blbým zádům. No a Emí je fakt na mě tak těžká, že snad si budu muset dát vodu do lavoru a umýt ji packy tam, přenést ji opatrně do vany a z vany na pračku , usušit a dát dolů to je už na mě docela dost. To by mě zajímalo kolik váží. zkusím to na velké váze, tu malou mám jen do 5ti kg. a tam by se ani nevešla, malý holky tam do té mísy zatím ještě posadím. Emí je šikulka, jako jediná, když byla malá byla schopná do vany skočit sama a ven taky, no nevím jak to dokázala, pak jsme to měli naučené tak, že jsem řekla hop a ona skočila a já ji jen přidržela aby do vany tak nežuchla, a zpátky když ji přidržím tak normálně vyleze na pračku, ale nyní ji tam nemohu nechat skákat, a myslím, že by ji to ani nešlo, a jak je kulatá a vemu ji do nárůče skoro se bojím že se mi převáží na jednu stranu manžel ji chová věčně, ale přece jen je větší a má větší ruce a sílu, ale já se bojím skoro že by mi spadla. Už abychom to doklepali do toho 57 dne, já vím, že se opakuji, ale vážně, jak se to blíží, člověk skoro neumí na nic jiného myslet jen čeká kdy to přijde.
Jak psala katri, že už byla dvě štěnátka na světě v její posteli aniž by o tom věděla, to bych také brala, teda představte si to, spala bych, ráno bych se probudila a několik miminek by spokojeně bumbalo u maminy, no tohle se mi poštěstit nemůže. Sestřenice má jorky a také jednou než přišla domů z práce, už měla porozená dvě štěnda u ní v posteli, tak také bez práce.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:31
- Nahlásit

emikami
Tak promííň.
Je moc pěkná. Asi už sotva funí,co? Doufám,že budete mít porod vklidu. Naše Bella se asi rozhodla zůstat bezdětná. Úplně jí chápu. Prťata kojit,umývat a vychovávat dá docela zabrat. A nakonec stejně vyletí z hnízdečka.

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:37
- Nahlásit

emikami JO díky za radu, zkusím s tím něco udělat. dnes si kupodivu nechala i gumičku tak jsem jí tam hned bežela na to připnout takovýho motýlka.. podobného co má Lenka na Montym. A ten klub. Pořád nevím. před pár dny jsem do toho druhé poslala peníze pro členství ale ještě jsem neposlala přihlášku. Ale zase mě láká spíše něco menšího jak říkáš. Pořád nevím.. Původně jsem bydlela v Praze, pak ale protože přišlo neplánované těhotenství a potrat jsem jasně odmítla, jsme se museli přestěhovat sem na Mírov. Je to taková malá díra mezi Šumperkem a Olomoucí. Pochází odtud snoubenec a byty se pohybují lacino, což jsme předtím velmi potřebovali. Ale zatím jsem si tu nezvykla. Co víc, přímo to tu nesnáším. Je pro mě vždy úleva, když jedu na chvíly do školy, kterou mám pořád v Praze. No co nadělám, snad časem. Ještě jsem chtěla, snažila jsem si udělat galerii a vložit do ní foto. Galerii mám ale foto mi to nechce vzít prý to nemám v JPG ale to mám. Nevíš co s tím?

krecinek
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:40
- Nahlásit

emikami
No,já mám právě ten koženej č.1,ale zítra ho jedu do Prahy,koupila jsem ho totiž dneska cestou na zkoušku,takže tam zítra kvůli tomu musím extra jet-grrr.No,zkusím sehnat jinde č.0,jestli dělají...
Přikládám těch pár foteček,myslím,žes ty psala,ať sem nějaké hodíme,ať je na co koukat?někde je vidět,jak je chuděra mastnej
Kass
DíkyKdyž jsem chceš vložit foto,musíš si ho dát tady do galerie nebo někde na net,pak to zkopíruješ (přes vlastnosti...já to dělala nejdřív normálně zrovna zkopírovat a nešlo mi to),a než to vložíš,tak klikni na ty geom.tvary...

Montík

tady to je vidět - ta mastnota za tím krkem

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:44
- Nahlásit

Pořád mi nejde vložit fotka do galerie, prý to není v JPG ale to určitě je. Nebo jsem snad blbá? Nechápu to..

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 18:56
- Nahlásit

Kass
Mně to také často psalo a měla jsem ji v JPeG, máš ji zmenšenou? zmenšuji je tak na 600x....nebo i méně, ale když je třeba upravím, dám okraje průhledné, tak mi to kolikrát nechce vzít, tak už je sem neupravuji, některé jdou některé ne. Ale také jsem u toho kypěla.

LenkaK
Na to video už čumím 26 minut a gorilá se tam stále válí, kdyby občas neproletěla nějaká moucha myslela bych si že si dělají legraci, po 9ti minutách se gorila otočila, podrbala se na čele, jako že jsempěkně blbá když na to čumím, po 14ti min. se opět mírně pohnula, jinak stále leží jako kdyby se nechumelilo, snědla jem si véču a malá gorilka nikde. víš co bych měla již hotové práce?

Kass
Tobě někdo poradil ten klub málopočetných plemen?Kolik to tam vlastně stojí pro nového člena? na rok.

Kass
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:00
- Nahlásit

emikami
Půjdu to zkusit, ještě jsem to nezmenšila.. A ten klub mi právě poradili paní Herčíková. Pro nového člena to stojí 500 a pak každý rok400. Kolik je to u vás? A kde máte klubové výstavy?

emikami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2007 19:10
- Nahlásit

Kass
No to jsem si myslela , že ti to poradila Herčíková, ráda bych věděla proč vlastně No u nás je to 300+100kč pro nového člena, roční pak 300kč. výstavy , to ti přesně nepovím, ale byla v loni v Kladně, bývá také v Nižboru myslím, ale fakt nevím přesně. vše si přečti na www.havanskypsik-kchhp.net

škoda že si už peníze poslala.
Také až jednou budeš chovat, u nás je povinná prohlídka vrhu, mě to vyhovuje, protože kdyby ne, tak budou daleko více keců ohledně mých vrhů, jsem ráda, že mi štěnda zkontroluje osoba k tomu určená, která má více zkušennosti u málopočetných to myslím, není nutné, teda vím že se to tam nedělá. Oni si totiž štěnda kontrolují sami, no a já si myslím, že to není rozhodně správné. Sice je to pár stovek navíc, ale nikdo mi nemůže říci že jsem udělala nějaký podraz, jim se to velice hodí, když si dělají kontrolu sami, je štěně zkontrolované od veterináře ale to moje také, ale ten tomu všemu tak nerozumí. tam je to o něčem jiném. Přikázala bych jim kontroly a to pořádné,!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání