Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 21:03
- Nahlásit

katri
No tak mě se dneska po... Becky,protože šlohla mi ze stolu pár chipsů. Naštěstí jen trošku.

MartinaClaudi
Marti já taky holkám občas kápnu něco do granulí. Třeba trošku vývaru nebo omajdu. To máš vidět co dělají.

krecinek
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 21:16
- Nahlásit

katri
Díky,to potěší A jsem ráda,že se ti Monty líbí.Toho si vážím, když vím, že máš doma tolik maltézáčků, a že se tomuto plemeni věnuješ a něco o něm víš. Já si maltézáčka vybrala hlavně kvůli jeho povaze - je to mooooooc milý společník, je roztomilý a citlivý. No ale je to vlastně i jedna velká náhoda-moc jsem chtěla pejska, a když už přítel kývl, nastal problém, jakého...po dlouhém hledání, jsem ho našla - takového, který by se líbil oběma, a který by se k nám hodil i pro své vlastnosti. Pak jsem hledala v inzerci, no a hned na druhý telefon jsme ho měli zamluveného (to díky tomu, že si to jedni lidé až z Karlových Varů rozmysleli, že takovou dálku pro něho nepojedou)A když jsme ho pak už měli doma,pořád jsem nemohla uvěřit,že mám pejska

A jinak-to se ti vaši pejsci dneska mělico ty psi všechno nenajdou a nesežerou...
emikami
Budeme držet palce!!!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 21:31
- Nahlásit

katri
Já se omlouvám já jsem nechtěla nikoho vyděsit. Samozřejmě jsem o tom věděla dřív než jsme si ji koupili.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 21:47
- Nahlásit

katri
ty jsi tady někde popisovala to balíčkování.... zajímalo by mě jestli,když se ty balíčky sundají, není srst jakoby přelomená. Nemyslím poškozená,ale jestli nezůztane stopa v místě,kde byl pramen přehnutý.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Led 2007 22:26
- Nahlásit

MartinaClaudi
Paní Herčíková si může na stránkách psát co chce, nevím co tam má nyní, jestli si to již přepsala, nebo má starý standard, ale ten co platí nově přeložený je tento, a né jiný.

ZÁVAŽNÉ VADY:

- celkový vzhled neodpovídající typu.

- kuželovitá nebo špičatá tlama, délka neodpovídající délce lebky.

- dravčí oči; oči příliš hluboko zasazeny nebo vystupující; okraje víček částečně depigmentované.

- trup příliš dlouhý nebo příliš krátký.

- rovný ocas, nenesený vysoko.

- vytočené přední tlapky, nadprstí příliš blízko (tzv.: francouzský postoj).

- deformované zadní tlapky.

- hrubá srst, ne bohatá; krátká srst, s výjimkou štěňat; nepovoleně upravovaná srst.

VYŘAZUJÍCÍ VADY:

- agresivita nebo přílišná plachost.

- depigmentovaná nosní houba.

- horní nebo dolní prognathismus (podkus, předkus).

- ektropium, enthropium; okraje očních víček jednoho nebo obou očí depigmentované.

- výška pod nebo nad uvedenou standardní výškou.

ostatní na www.havanskypsik-kchhp.net

katri
teda to se ti dozajista asi poserou, budeš mít krušnou noc, a nebo budeš muset neustále větrat, jsem fakt zvědavá co z toho bude. Naštěstí čočku nejím, ale již několikrát se mi stalo, že též jsem si nechala jídlo na stolečku u tv a musela jsem třeba za Lukáškem, co jsem ho hlídala, nebo jsem si ještě pro něco skočila do kuchyně, no než jsem přišla, já většinou jím k večeři nějakou šunku, sýr a pod. takže třeba chleba celý olízaný, šunka pryč, sýr pryč, zůstal suchý chleba a ten ještě ohlodávají. Nejvíc mě ale naštvalo, jelikož miluji chlebíčky, a když jsem si je pracně krásně ozdobila a udělala, též jsem si někam odskočila a zapoměla si dát jídlo do výšky, no co myslíte, dva chlebíčky skoro celé sežrané. To mě tenkrát piclo, takže už jsem poučená a jídlo si dávám tam kam nemohou,když potřebuji mezi večeří odejít. Jsou to pěkné potvory. Když jsme měli ještě Bellinku, tak jsem zapoměla na stole myslím dva karbanátky od oběda, už je to hodně let, a když pak jsem to chtěla uklidit, karbanátky nikde a Bellinka se pod stolem pěkně olizovala. Myslím, že zlodějíčkové jsou všichni naši miláčci, no a není to roztomilé ???

krecinek
Dneska jsem ti to chtěla napsat, ale pozapoměla jsem , v tom dnešním psaní a u nás ve fofru doma, ale katri jsem to říkala, mě se tvůj Monty také opravdu moc a moc líbí. Je to super pejsek, na to že je bez pp, vypadá jako s PP. sice soudím jen dle fotky, ale vypadá krásně, ani nevíš jak jsem zatoužila Denisce hned ostříhat ofinku, když jsem viděla tu tvoji fotku jak si ji sem dala jak si krásně zastříhla, no co nadělám, musím ještě vydržet. Je moc hezké když to člověk čte, jak ho máš moc ráda, a co pro tebe znamená, doufám, že se někdy uvidíme, až u nás nebude takový frmol, a to i s Montym, bydlíš přece docela blízko, že? Je to sladký miláček, a musí ti být jedno jestli trochu přeroste, teda nevím, do kolika kg mají být maltézáčci ale mě se jeho váha zda zcela normální na pejska, ti jsou vždy větší než fenečky. Tak páčko.

Kdepak máme Verunku????

Verčo škoda že sem nemůžu dát to video , jak si tady šišlala na moje štěnda když si přišla, byla si u toho tak roztomilá, i teda paní od Coletky také byla tak něžnounká když Coletku viděla, za to paní co si kupovala Beníčka, nevím o něm nic, a přitom jsou z Prahy, i jsem paní kontaktovala, trochu tam byl maličký problém, a už se mi neozvala, paní byla nadšená a nemohla si vybrat, ale její asi 10ti letý kluk chtě psa, a tak bylo vybráno, protože tu byl jen jeden, pak tu byla Bella Mia a Berýsek, ten byl zamluvený, paní se líbila Bellinka ale i Beníček, ale dala na kluka, ten byl na táboře, no pak přijeli se na Beníčka podívat oba dva, jelikož kluk žije dost na vysoké noze, asi, jeho taťka ho prý rozmazluje, různými drahými vymoženostmi, a tak když klučík přišel s maminkou, pejsek tu poskakoval ale kluk mi ukázal kameru, vysvětlit jak to funguje, pak mobil asi přes 10.tisíc a foťák, no a pak na mou výzvu, jestli ho také zajímá pejsek, tak se na něj šel podívat. Maminka pejska kupovala hlavně proto aby kluk prostě trochu změnil svůj postoj na život a nebyl jen samá technika a pc. Zda se to podařilo - nevím- jak žije Beníček - nevím - jestli žije s nimi nebo s babičkou také nevím. Jednou mi poslala dopis, kde bylo v několika řádkách něco od veterináře, či co, nevím, zahodila jsem to, že Beníček váží tolik a tolik , měří tolik a tolik, že je správně živen, atd. atd. no to mě tenkrát dostalo, takže i takovým lidem člověk prodá své štěně a i když nás dělí pár km, tak o něm nic nevím, jestlipak Beníček je šťastný a jestlipak se kluk aspoň trochu změnil a má jiný pohled na techniku, co myslíte.???

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 10:51
- Nahlásit

Posouvám aby nám to nezmizelo pak mi to nebaví hledat, holky já už jsem dneska nervozní z té zítřejší operace.Jak se dneska máte a jak jste se dostali do práce v tom přívalu sněhu?

janča
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:00
- Nahlásit

emikami
Věřím, že jsi nervózní, budu na vás myslet.

Tady je sněhu hodně a pořád silně sněží, takže bude hůř. Všichni odhrnují sníh na trávníky, což chápu, ale díky tomu by byla Gweny bez oblečku úplně mokrá. Naštěstí jsme pořídili nepromokavý.

Přidala jsem taky na stránky nové fotky, tak se můžete podívat. www.gwen.websnadno.cz

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:05
- Nahlásit

Tak jsme vylezli za barák, Claudinka chvíli čučela před sebe, jakoby se ptala jestli může na ten sníh šlápnout a najednou letěla do toho hlubokého sněhu, zabořila celý čumáček do sněhu a začala poskakovat a všelijak se motat, vyhazovat do vzduchu sníh, pak se chtěla vyčůrat a spletla si trávu s chodníkem, tak byla loužička na chdníku a Claudí tam stála babořená a nožičky nebyli vůbec vidět. Najedlou začala poskakovat a vůbec se jí nechtělo dom.

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:12
- Nahlásit

emikami
Neboj, dopadne to dobře

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:15
- Nahlásit

emikami
Tak už je nebojte, určitě to dopadne dobře, už Vám a Denisce drží tlapičky i Rokynek a Daneček.

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 12:58
- Nahlásit

emikami
Taky zítra držíme palce tlapky!!!A děkuju,to bylo moc hezké,co jsi napsalaMáš pravdu,mám ho moc ráda,protože jsem po něm toužila celé dětství a teď se mi to splnilo.ale taky se na něj umím zlobit,když už to moc přežene,nebo když sebere nějaký ten fujtajbl-to ho pak honím jak vzteklá veverka a on z toho má akorát bžundu.A se jít se musíme, můžu vzít třeba Montyho na výlet vlakem-má do auta přepravku,tak v té by to asi šlo.ale až bude lepsší počasí a víc času...

Jinak tady je šílené počasí,ale Montymu to nevadí,vzala jsem ho před barák(myslím,že do lesa to dneska nepůjde,zapadli bychom tam oba )lítal a skákal ve sněhu jak zajíc,vždycky se celý zabořil, taky ho nabíral plnou papulou a ochutnávalnádhera,chtěla jsem udělat fotky,ale opravdu tu moc chumelí... akorát jedna věc-když jsem ho pak vzala do ruky, byl samá koulička, plné bříško a pacinky sněhových koulí, ani pindík mu nebyl vidět-byla to jen jedna velká koule a ani pak nechtěl z výtahu,zjistil,že nemůže pořádně chodit...(ale ve sněhu mu to nevadilo)...teď si to tu kouše,já to zkusila taky vytahovat,ale je to moc n aty chlupy nalepené...jak to řešíte vy? a jak ošetřujete pacinky kvůli soli?

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 13:20
- Nahlásit

emikami
Jo a mas pravdu,nevadilo by mi,kdyby o tochu přerostl(zase kdybych chtěla kapsáče,mám čivavu a já chtěla kus psa ),já jen,že jsem znala jednoho maltézáčka-měl ho rodinný přítel a známý,taky se jmenoval Monty (proto se můj Montík jmenuje Monty) no a ten byl teda dost přerostlý...nevím,kolik vážil,ale asi dost to na maltézáka bylo, troufám si říct(ale raději s nadsázkou),že dvakrát tolik,nevím,zase tam si ho moc nepamatuji,je to už dávno...jinak byl suprový,bohužel páníček i pejsek jsou už dávno po smrti...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 14:01
- Nahlásit

krecinek
Claudí byla také plná bambulek, tak jsem to na ní rozpustila teplou vodou. My sice nemáme výtah, ale moc jí nešlo běžet nahoru po schodech a tak jsem jí vzala do ruky, v takovém případě to myslím nevadí, ale asi by se to nemelo, nosit pejska do schodu.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 14:09 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

krecinek
Já packy vždy osprchovala teplou vodou, ale ne moc teplou z toho mrazu, tak akorát, pak hodně vysušila, packy jsem nikdy neošetřovala, snad ojedinělě, normálním krémem či tělovým mlékem, zatím jsme neměli problém. Já dávám ale obleček do sněhu, je to paráda, pak se nenachytají ty sněhové bambule na chlupy, a jsou takřka suchý, je s tím méně práce, a osprchují se jen pacinky, buď mám takové roláčky, kde koukají víc nožičky, nebo mám šusťákové i s nožičkama , takže koukají fakt jen pacičky, no a bambule jen na uších a bílý čumák. Do sněhu je to opravdu velmi praktický.

MartinaClaudi
Vy nemáte v baráku výtah? a v jakém patře bydlíš???

Moje neteř našla psa, zadala jsem téma - Našel se - Koloděje....tak se tam na něho jukněte.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 14:12
- Nahlásit

emikami
bydlím ve čtvrtém patře, náš bárák víc pater nemá

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 14:17
- Nahlásit

emikami
Jak se takovýhle pěkný pejsek může stratit. Sousedi v prvním patře měli takové podobné dvě fenky, bylo to Výmařští ohaři, ale teď bydlí myslím někde u babičky, protože ten byt pronajímají.

Candy
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 14:17
- Nahlásit

krecinek
Na sněhové bambule pomůže opravdu jen bříško a nohy osprchovat teplou vodou, sníh se hned rozpustí a pak ho jen vysušíš ručníkem a vyfénuješ. Pokud by si sníh sám okusoval, nebo by si chtěla kouličky odtrhat, mohla by jsi mu srst potrhat a to je škoda. Na packy můžeš použít třeba bílou vazelínu, nebo já jsem použila i Indulonu. Myslím, že tím se nedá nic zkazit.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 15:27
- Nahlásit

MartinaClaudi
a všichni ostatní, Claudí zřejmě tedy běhá do čtvrtého patra nahoru a dolů, myslíte, že to pro to malé plemeno je vhodné???

Já když jdu někdy ze schodů, že nejede a musím vedle do baráku, tak jdu dvě patra, a z těch schodů jim to zrovna až tak moc nejde, vím že to není jezevčík, i přes to, čtvrté patro kdybych měla bez výtahu, asi bych havanského psíka si nekoupila nebo bych ho nosila, nepřijde mi to moc vhodné, mají krátké nožičky, nevím jak ost. ale mým psům schody dolů moc nejdou, nahoru běží lépe. Nemůže to mít také vliv na její vývoj celkově? kombinovaný i tou stravou, běhá chudák po schodech, ještě venku, ještě na agilitách, no a ještě by ji dal vet 10granulí, já se asi picnu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 15:48
- Nahlásit

No,po schodem mOntyho taky raději nosím-v lese vedou k vyhlídce,ale někdy mi utečejinak to myslím není dobré na kostru ve vývoji...
Jinak jsme zase byli venk,blbnul jak malej,ztarili jsmei míček-byl skoro celý bílí-no,fotbalový...blbnul se svým kámošem krysaříkem a pak nemohl ani chodit!bylo mi ho líto,když jsem ho nesla v náručí,zebal mě sníh,co měl VŠUDE nalepenej a jeho to mooooc studilo,knučel...no,dneska to na blbutí venku na dýl jak 15 minut nevidím Pak jsem ho hodila do napuštěné vany,kde byl asi pět minut!konečně,když se to rozpustilo,tak jsem ho šla fenovat-pak mi utekl,začal tu lítat jak splašenej a celej vzteky bez sebe,že jsem ho mučila koupáním,trhal tady ty svoje plyšáky,vrčel při tom...no,pochopila jsem,že toto by nejraději udělal mě,ale že si netroufne,tak si to vybíjí na svých hračkáchno,je to miláček
Jinak ten nalezenej pes je nádhernej,emikami!!!snad se nejde pán,nebo si ho nechaj...

tahkle blbnul:

krecinek
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 16:15
- Nahlásit

Jo a těma graulema.....já nevím,pořád se mi to nezdáneříkal třeba 10 dkg????????????????? to by mohlo tak být...

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 17:17 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
No tak to video V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ nesmí vidět nikdo jiný než ty!!!!! opovaž se Dáši!!!!! Takovou ostudu bych nepřežila. Nemám ráda, když lidi šišlají na své psy a tam jsem to komplet porušila /ale netvrdím, že někdy na Eli nezašišlám, ale nemyslím si,že to je tak hrozné, jak někteří lidi).

Malý pes by neměl chodit do schodů, když je ve vývoji a potom...no neměl by každou hodinu lítat ze schodů a do schodů, ale není to hračka, je to pes. Takže to zas nepřehánějme.

MOje psiska taky mají tříkilovku na dva měsíce.

MartinaClaudi
Martinko, to, že to je vážná vada nevadí, něco jiného je, kdyby to byla vyřazující vada.
Víš co mi u PHeobe (celkem nežravec) pomohlo, aby si granulky vychutnala? Nakapat tam pupalkový olej. Nejdřív olíže ty granulky a pak je sní. Takže dvě mouchy jednou ranou. Je to super na srst a nají se.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:18 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

VŮBEC NIC JSTE Z TOHO NEPOCHOPILI, MARŤA MOC DOBŘE VÍ JAK TO S OKEM JE A MŮŽE BÝT. JEJÍ VĚTE, ŽE BY CHTĚLA TAKÉ MIMI A PŘITOM PRONESLA, ŽE BY SI ALE MUSELA KOUPIT NOVOU FENU, NA TO JE DOST STARÁ, ŽE MUSELA VĚDĚT, ŽE TO PRAVDA NENÍ. JINAK OPRAVDU NEMÁM JIŽ CO K TOMU DODAT. PSALA JSEM ŽE NEVÍM JAK TO DOMA JE, ALE TY VERČO, POCHOP TAKÉ JEDNU VĚC, TY KDYŽ NĚCO ČTEŠ REAGUJEŠ JINAK NEŽ KDYŽ TO ČTU JÁ, A TO KAŽDÝ!!!! KAŽDÉHO NAPADNOU JINÁ SLOVA, A TAK BOHUŽEL NEMOHU PSÁT SLOVAMA, KTERÉ NAPADAJÍ TEBE, JÁ JSEM JÁ A TY JSI TY. TO CO SI TY PSALA, BY SI MĚLA TÉŽ PROMAZAT, DOST SE MI TO TOTIŽ DOTÝKÁ. A NEMYSLÍM, ŽE BYCH JÁ NĚCO UDĚLALA ŠPATNĚ, ALE TY VŽDY SI STOUPNEŠ NA JEDNU STRANU, NEVYJÁDŘÍ SE K TOMU NORMÁLNĚ ALE VŽDY SE PŘIKLONÍŠ K NĚKOMU, JE MI JEDNO ZDA SE PŘIKLONÍŠ K MARTĚ ČI KE MNĚ, NEBO KDYBY SE JEDNALO O NĚKOHO JINÉHO, ALE MĚLA BYS SPÍŠ NAPSAT SVŮJ NÁZOR A NE HO JEN A JEN HÁJIT. SICE MOŽNÁ NÁŹOR SI TAKÉ NAPSALA ALE TO DRUHÉ PŘEVLÁDÁ. PROSTĚ MARTINA VÍ A VŽDY VĚDĚLA ŽE TO VADA ŽÁDNÁ NENÍ.JE MI LÍTO, ŽE TO CO NĚKDY PÍŠI VY NECHÁPETE. NĚKDY SE MI SEM TAKÉ ANI NECHCE. HLAVNĚ V TY DNY KDY SE ČLOVĚKU NEHODÍ ČÍST NĚJAKÉ URÁŽKY.JO A S TÍM MEJLEM JSEM TĚ POCHOPILA SPRÁVNĚ, ŽE BY MĚL PATŘIT JEN MARTINĚ, ALE TYS NEPOCHOPILA CO JSEM TÍM MYSLELA JÁ.

Claudinka jako malá u nás doma.

Claudí již ve svém domově.
atd. atd.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:34 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:39 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Jinak holky, já si dneska koupila kartáč pro hafíky od Gimbornu, je hodně velký 120x140 mm a já takovou velikost koupila jenom proto, že mi paní Králová řekla na ten můj, že je malý a že se zbytečně udřu. Navíc je úžasně jemný. Dneska jsem s ním česala obě a musím říct, že perfektně vyčesává, jen ta velikost....jsem s ním taková neohrabaná. Jaké velikosti používáte vy?
Dáši, jaký sis nakonec koupila kartáč? ten od Salonu střední?

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:41
- Nahlásit

Už zase se hádáte? Myslím, že Marťa se nevyjádřila až tak špatně, protože to přece vrozená vada je, když se s tím už narodila, ne? Robby má taky vrozené astma a zjistili jsme to až v roce, ale to chovatelka nevěděla a nám to nevadí. Jim také ne
Ani jsem nevěděla, že ji má Martinka od Emikami... Ale už je docela náročné číst neustále ty sáhodlouhé obhahující řeči.. Je to pořád dokola to stejné a docela na nic. mám emikami ráda, ale tohle mi už vážně vadí. Je to spíš jak kdybys mněco provedla, když to tak neustále řešíš. Vždyť ti nikdo nevyčítal, že bys prodala špatného psa a kdyby si to třeba Verča myslela, tak od tebe nekoupí Eli..
Taky si myslím, že jste na Marťu zbytečně vyjeli a přitom ona toho moc nenadělá. mě je skoro 20 a taky v spoustě věcí, které se týkají mého psa (koupila sem ho za své peníze) se musím podřídit rodičům! Takže ona určitě! Ani já bych nemohla chovat doma štěňata, kdybych měla fenku a to plnoletá jsem už dlouho. Když už dávno nejsi podřízená rodičům, tak to tak nevnímáš, ale dokud u nich bydlí, tak to není jen její věc! A pokud musí sama platit skoro vše za pejska, tak nevím, jak by zvládla šťenda a ještě i školu.. Vím jaké to je se neustále podřizovat rodičům, tak ji chápu. Snad se zase kvůli tomu nenaštvete.

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:44
- Nahlásit

Jin také ne jsem myslela Marťu, ne naši chovatelku

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:45
- Nahlásit

Romaine
nechtěla jsem se hádat, ale číst tu takové věci mi fakt vadí.
Nejlepší by bylo, kdyby si to Dáša promazala. Tady na bišonky nechodíme asi jen my, ale co kdyby tu náááhodou přišel někdo kdo zná Marťu anebo nejhůře by si to přečetli rodiče....

Romaine
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:50
- Nahlásit

Já vím. To byl úvod... Ale nějak mi to hrozně vadí, když se tu takhle přeme. Snažím se nikdy neodpovídat, ale někdy to nejde. Taky by mi vadilo, kdyby tu někdo zveřejnil mé soukromé věci. Jen už to prosím nechme být...

Ono to jde smazat?

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 19:54
- Nahlásit

Romaine
no jasně. dáš "změnit" ve svém příspěvku a upravíš si věci, které chceš. jen to nejde komplet smazat. Jen poupravit.

bisonka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2007 20:01
- Nahlásit

Verca
Ahojek, nám Králová taky říkala ať si koupíme větší kartáč a fakt je to lepší A jak se jinak máš?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání