| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 22:38 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Tak jsem si myslela že se bříška nebude všímat, ale ona si ho všímat začala, mně se i zdá že to má trochu na té oholené kůži začervenalé, asi bych ji to měla něčím namazat, možná ji to svědí jak ji porostou nové chloupky, také nevím zda si líže pipku nebo ne, a tak jsem to pořád kontrolovala.Odpočívat jí dávám do klece, jde tam dobrovolně, když jsem ji tu měla otevřenou už dříve, kolikrát si do ní hupsla a pozorovala mě.Tam má klid a já aspoň vím kde je a mám ji na očích. No a tak jsem vymyslela že ji udělám obleček aby ji nebylo horko z Lukáškového trička, které mu je již malé, teda různě jsem to upravovala, pak si to počůrala, protože neměla kudy tak to šlo trochu přes triko, a tak jsem to zase ustřihávala, ale nakonec to plní svůj účel, nemůže si na bříško, pohybuje se v tom dobře, a myslím, že se ta srst v tom nebude cuchat, jelikož to má takové volné, než ten fáč, co vy myslíte?
No teda jestli to bude horší a horší, že ji to bude svědět a tak tak to bude něco, no každá rána která se hojí svědí, to je fakt.Doufám, že stehy vydrží, ono zase mít na hlídání jednoho pejska nebo víc je také rozdíl. No tak jak se vám líbí v super oblečku???
Tak se na ni podívejte jak by chtěla řádit, musím ji prostě krotit. Ta druhá fotka to je vlastně video, tak je to jinak zbarvené.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 09:20
- Nahlásit
LenkaK
Leničko honem napiš jak jste dopadly a jaká byla úroveň výstavy? Já jsem tak zvědavá! No a chci jen samé dobrá správy.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 09:37
- Nahlásit
Myssel
Tak zdar a sílu vítam tě děvčico. Já jsem z Havířova je mi 47let a mám dva bišonky, první je Biško bez PP a jemu 3roky, druhý se jmenuje Damišek je s PP a má 1rok.
MartinaClaudi
Martinko tak co Claudinka jak se holčiny máte? Už ti papá líp?
krecinek
Jo,jo ušičko je nejlepší, ale pozor na barevné pamlsky oni jak si je drží mezi tlapkami tak se může stát, že si je zabarví a pak to jde špatně dolů. Tak jsem zabarvila já klukům packy na červeno a pak jsme bojovaly s odstraněním, od té doby kupují vše bíle.
emikami
Dášenko moc jsi mě po ránu rozesmála s tím baličkovánim, ale máš pravdu určitě jí to pomůže a nemusíš jí tak trápit a i při tom sama sebe. Moc se mi libý v tom tričku.
Pac a pusinky pro vaše pesanky posíla Biško a Damiško.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 12:35
- Nahlásit
bisonka
Ahojky Díky...Bambi je roztomilá i to její jméno se k ní velice hodí.
Darina1
Ahojky..a kde přesně z Havířova? Než jsem se narodila, tak tam naše rodinka bydlela. A ještě tam mám babičku, tety a strejdy.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 12:36
- Nahlásit
Darina1
Ahoj. Nejdříve jsem v rychlosti musela přelítnout co jste tady psaly. Vzdala jsem to,protože jte se činily.
Tak z výstavy mám hrozné zážitky. Nic takového jsem ještě nezažila. Tak nejdříve cesta. Venku 20cm sněhu a tak nám trvalo než jsme se vubec vyhrabali od baráku. Protože jsme neměli kam dát na hlídání děti,vzali jsme je sebou.Po cestě nám začal blinkat kluk. V kopcích bruslili kamiony. Nakonec jsme se se zpožděním dostali do Trenčína. Výstava začala v 9 a my stáli v koloně před výstavištěm asi v9,10. Organizace otřesná. Neměli místa na parkování a tak jsme začátek prošvihli nejen my,ale plno dalších. Za náma stála ještě asi 1km kolona vystavovatelů. Vpadli jsme do haly a zjistili,že Havaňáci už byli vystavováni. Uřícená,unavená a na zhroucení jsem šla škemrat o dodatečné posouzení. Bylo mi vyhověno. Na hodila jsem vodítko na neučesanou Becky a vběhla do kruhu. Nejdříve stávkovala,ale potom konečně se rozešla. Slyšela jsem jen jak se kolem lidé rozplívají a chválí ji. Pan rozhodčí z Maďarska jí celkem chválil jen reklamoval,že nemá ještě výstavní drezůru. Paní asistentka se zapisovatlkou se ale přimlouvaly,že na to že je to 3měs. štěně,které je na své první výstavě je skvělá. Tak Becky nakonec dostala VELMI NADĚJNÝ
Vyběhla jsem z kruhu střčila jsem Becky do náruče paní chovatelce,která tam taky byla a porvala Bellu, kterou mi manžel narychlo přečísl. Dá se říct,že nebyla skoro vůbec upravená. Naštěstí i když byla nervózní, tak v kruhu šla překrásně. Na stole se trochu vrtěla,ale potom už se uklidnila. Byla ve své třídě jediná a dostala V1, ale CACe, kterého měla dostat nedostala. Škoda,protože už mohla být slovenský junior šampion. Prý to byla naše chyba,že jsme se zpozdili. Takovouhle škodu mělo nejspíš plno dalších,kteří čekali na místo na parkování.
11.2. nás čeká výstava v Brně. Tam už jedeme bez dětí a s dostatečným předstihem.
ufff tak tohle je můj nejdelší přízpěvek. Ale emikami asi neporazím
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 12:38
- Nahlásit
Myssel
ahojky taky tě tady vítám. Jmenuji se Lenka a mám dvě fenky Havaňáka. Becky 3mes. a Bellu skoro 2roky a taky Labradorku Ajdu. Bydlím u Třince.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 12:45
- Nahlásit
LenkaK
Díky..zase se budu opakovat, ale děkuji za přivítání. Docela jsi mě pobavila s tou výstavou. Mě by asi kleplo v takovém stresu. Ale zvládla jsi to a gratuluji! Jinak Leni Třinec znám, tam mám zase pár kamarádů ze střední. Ještě dodávám, že mě je 24.
P.S. jak tady vložím nějakou tu fotečku?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 12:48
- Nahlásit
Myssel
musíš tu fotku mít na webu nebo v galeri na cz pes. Jestli jsem to pochopila dobře. Já mám založenou galerii a z této sem dávám. Holkýýý poradtě jí nějak. Jsem na PC antitalent a vysvětlovala bych to moc složitě.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:09
- Nahlásit
LenkaK
No dát do galerie jsem zvládla, ale jak teď s tou fotkou tady? Mám klinot na tu ikonu s kostičkama?
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:10
- Nahlásit
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:14
- Nahlásit
URL
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:16
- Nahlásit
Prostě mi to nejde
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:40
- Nahlásit
Myssel
Musíš si galerii otevřít v novém okně. Kliknout na fotku,kterou sem chceš dát.skopíruješ adresu nebo jak se tomu říká a dášto tam jak klikneš na ikonu s kostičkama. Snad jsi to pochopila. Mě to trvalo dlouho než jsem tady nějakou fotku vůbecdostala.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:54
- Nahlásit
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:55
- Nahlásit
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:56
- Nahlásit
LenkaK
Jejky...hurááááááááááá děkuji ale složitější to udělat nemohli.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 13:57
- Nahlásit
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 14:06
- Nahlásit
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 14:14
- Nahlásit
LenkaK
Leničko tak to ti nezávidím, to byli nervy, ale když jsi viděla ten s nich tak opravdu jste měli vyjet dřív. Jsem ráda, že jste byli tak úspěšní i při těch nervech a teď kom mi a kurát pejsci šeptají, že tvojím holčinkám posílají pusinky za pěkné umístění a držíme tlapky na Brno.
Myssel
No jestli znáš Havířov tak je to část Podlesí za Permonem.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 16:27
- Nahlásit
LenkaK
Ahoj! Tak ten tvůj zážitek mě mrzí. S tou organizací tě totiž úplně chápu. My si to takhle zažili v Mladé Boleslavi - bylo to na louce, po dešti, auta tam zapadali, psi na té louce, my naštěstí v hangáru, ale bylo tam tolik psů, že sme tři lidi + pes + klec a věci měli asi 1,5m (čtverečních) místa! A čekali sme na posouzení 2 hodiny, pak tam nebyl vzduch, psi nervózní a při posuzování hrozná protekce, tak sme ani nedopadli... Ale Becky měla velký úspěch a Bella také, po takovém stresu se nechat nádherně předvést! Opravdu ti gratuluji. Doufám, že do toho Brna na vás stihnu kouknout...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 17:18
- Nahlásit
LenkaK
Leni, mě asi nepřestihneš, to bys musela vyprávět tak pět výstav najednou, ale když jsem viděla tvůj příspěvek, hned jsem si řekla, panebože, i od Lenky máme co číst????? jsem fakt čuměla. Teda s tou výstavou před tebou smekám, samozřejmě i před dalšími co jezdí s více psi, mě stačilo jet se dvěmi, v klidu, s předstihem, s vyčůráním, upravením a i tak jsem měla dost. Teda to že máš sebou dvě malé děti, dva psy, které vlastně výstavně si doma připravíš, a v tomhle příšerném počasí, přijet pozdě a ještě v lítnout hned do kruhu, tak to bych já teda absolutně nezvládla, no jsi asi tak o 20let mladši, nevím přesně, ono to také dělá hodně, ale i tak si fakt dobrá a určitě nejsi takový typ kliďase, tak sis uvnitř jistě zažívala své.Je fajn že Becka dali Velmi nadějnou, to je prima, fakt je ještě maličká, Wiki by mě tam ani nyní asi ještě neběžela, nevím, no a samozřejmě oběma holkám moc gratuluji, jen je škoda toto cace, no když ne nyní tak hold příště, co se dá dělat, ale vše tohle podstoupit a pak být tak trochu zklamaná, asi vím jak se cítíš.Já bych v takové zimě nikam nejela, tohle už pro starou bábu není .Také je fajn, že tě manžel umí asi i zastoupit, to já jsem vždy na vše sama, já jen dávám příkazy a manžel jen spolupracuje, ale víc ani ťuk, no ale i to člověk potřebuje.Takže velká gratulace a Belle dej ode mě velkou pusinu.
Děvčata , to triko vám mohu fakt doporučit, je to super, měla jsem ji v tom celý večer, noc a trochu dopoledne, pak jsem ji to sundala, nastříkala a učesala, srst zcela netknutá, žádné chuchvalce, samozřejmně to co tam již je dole jak jsem psala, to nezachráním, ale to co je na povrhu je myslím ok. Takže zkuste dát holkám triko, a malý štěnda vám ji neodrbou, je to skvělá věc, a to balíčkování myslím teda také, ale jak psala katri ne pro ty kteří si s někým hrají aby náhodou neurvali celý pramen, ale triko chválím, a dám sem hned fotečky jak vypadá Deniska pěkně, je teda stále proolejovaná,ale myslím, že srst vypadá dobře, až se pak bude moci vykoupat, a ten zbytek co není vydět rozčesat nebo vystříhat, tak to bude dobrý, jen teda nevím, zda ji ještě poroste, mě se zdá že jí má už dost dlouhou.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 17:42
- Nahlásit
Také se vám někdy stává, že vám to stále píše že obrázek není v Jpg nebo v Jpeg, či co a ne a ne ho vložit???? mě občas přitom je správně, někdy prostě to neveme tak upravené jak to je a já to musím znovu a znovu předělávat, to nechápu.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 19:23
- Nahlásit
Darina1
krecinek
Claudinka už papá, akorát včera nechtěla skoro nic, dala jsem jí granule a ona se ji ani nedotkla, tak jsem je rozmočila ve vývaru z králíka a nakrájela do toho trochu masa a zase nic, tak jsem to posipala piškótem a zase nic, dále jsem skusila glukopur a nic, tak jsem si říkala že to už není možný, protože tam těch dobrůtek bylo skoro víc než granulí, skusila jsem do toho dat trochu strouhanku a zase nic, tak jem skusila přidat ještě 1 kávovou lžičku pupálkového oleje a dala jsem jí do toho i mrkev, papriky a jablka, zase nic, tak jsem tam dale ještě jednu lžičku pupálkového oleje. Claudi na mě čučela, jakoby říkala, ještě tam něco přidej, ale já už nevěděla co. Tak jsem jí dala ještě čerstvou vodu, napila se a najednou začala papat. Sice nespapala vše, ale alespoň něco. Zůstalo 12granulí, a nějáká jabka s mrkví. Dneska už má spapanou celou denní dávku, ale kdyby měla ještě hlad tak jsem jí tam dala tři misky s granulama v jedné má Purinu, v druhé Nutrienci a v třetí namíchané dohromady.
emikami
Denisce to v tom pižamku moc sluší. Ale na těchto fotkách je vidět, jak má Deniska dlouhou srst, jak je to možné, Claudinka je starší a má ji asi tak míň než poloviční, jaký používáte na tu srst olej? Nemůže to být tím olejem, že má tak dlouhou srst?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 19:27
- Nahlásit
LenkaK
No to muselo být hrozné na té výstavě, já bych nevěděla co mám dělat a bála bych se že by ji už do kruhu vůbec nepustili. A co je lepší známka CAC nebo CAJC?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 19:31
- Nahlásit
Myssel
Tak já se jmenuji Martina v březnu mi bude 14let, mám Havanského psíka je jí něco přes rok, jmenuje se Claudia Daisy Wild Angel a máme ji od Emikami.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 20:46
- Nahlásit
emikami
Moc hezký Sluší jí to a hlavně je dobře,že se jí ta srst zachrání.
Myssel
Moc hezké fotky
MartinaClaudi
To je fajn,že něco sežrala...
LenkaK
Tak to jste měli "veselou" výstavu.No,já na žádné nebyla a asi ani nikdy nebudu,ale umím si představit,jaký to musí být stres normálně,natož v téhle situaci...pejskům gratuluju
Dneska mě v půl šestý ráno probudilo štěknutí, pak mi něco chlupatého skočilo do postele a chtělo to jít ven Už si umí takhle po ránu říct Ale za hodinu to samé,tak s ním rozrspalá zase ze sedmého patra letím dolů a on nic!teda pak se vyčůral,ale nechtěl jít domů,místo toho si našel nějaké hovínko a utíkla s ním přede mnou pryč.n,měla jsem veselé nedělní ráno...fakt jsem na ty jeho srandičky neměla moc náladu,tak jsem šla do vchodu a čekala...za chvíli přilítla bílá koulička,bál se,že jsem mu fakt utekla.ale dobře mu tak
přikládám fotečky:
Takhle vypadal asi po půl hodině honění se se mnou po bytě,po praní se,atd....no,prostě po pořádném štěněcím řádění Jazyk měl až "na vestě"
A tady vypadá jako svatoušek-že on nikdy nic,že je nejhodnější na světě
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2007 21:19
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinečko já už na to přišla čím přinutíš Claudinku baštit pořiď ji ještě jednoho pejska!
Náš Biško byl asi jak tvoje Claudinka s tím jídlem a jakmile jsme mu pořídily Damišáka tak máš vidět to rychlé sní.
Nebo je ještě možné to, že by ti spíš jedla vařené místo těch granulí a nebo jen psí konzervy. Skus vynechat granule a dávej jí jen vařené a nebo konzervy.
No a chvíli to vydrž a pak to zhodnoť co ti jí lépe. Já nenechávám v miskách nic páč Damišáka je opravdu popelnice a má náběh na tloušťku a pokud sním chci na výstavy tak musí aspoň trochu vypadat. Takže kluci dostanou svoje denní dávky a k tomu pamlsky ( nejraději suchý chleba a nebo žvýkací kalciové kostičky). Bišo taky odcházel od misek tak sem mu ji vzala a pak si to kluk jo rozmyslel než by od misky odešel.
emikami
Dášenko na Desince bych nic nepoznala, že je po operaci. Fakt vypadá dobře.
krecinek
Nenechej se od Montyho ovládat. Pozor na to nedej ne jeho štěněcí kukuč.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 08:49 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Myssel
nemáš náhodou mailík?
Já ani nevím, jestli jsem se představila.. Jmenuji se Verča (tos asi poznala , že? ), je mi 22, znám se osobně skoro se všema tady, ale bydlím blízko LenkyK a Bambi, takže se s nimi setkávám. S Bambi bydlíme vlastně v jednom městě.
Mám 7 měsíční havanskou holčičku Eleonor Joy Wild Angel alias Eli od Emikami a 16měsíční boloňskou slečnu Rondu od Krásné řeky alias Phoebe.
emikami
Tak to je super, že jste to tak zvládly. Fajn nápad s tím tričkem, ale já bych musela dát PHoebe rolák s dlouhým rukávem , protože jí Elinka škube srst na stranách krku (takže má tvar kvádru ) a na nohách.
Ale taky zírám, jak má Denis dlouhouuuu srst, to Eli takhle zdaleka nemá.
Došel ti ten skřipec? Zrovna jsem včera na tebe myslela, protože jsem ráno Elince dala skřipec a sundávala jsem jí ho až večer a ani jednou jsem jí to nemusela spravovat. a přežil i bitku ve sněhu.
krecinek
Taky mě napadlo to, co říkala Darinka, aby ses nenechala ovládnout... Mě třeba sousedka, která chová x let psy (teda nechová, ale měla i výstavní) říkala, at se štěnětem chodím jen třikrát denně, protože stejně to čůrání venku neurychlím a on si jenom zvykne chodit často ven, protože uvidí, že jen knikne a ty už s ním běžíš. Pejsci umí být opravdu pěkně vyčůrání. Říkala, že vždycky, když chtěli čůrat, tak na to měli vyhrazené místo v předsíni a pokud chtěli, tak se vyčůrali tam, ale chodila jen 3x denně s nimi ven. Já tedy se psy také chodila tak 5-6x denně, ale nechoď s ním každou hodinu. A vždycky když jsem jí potkávala, tak mi opakovala: "jen 3x denně,nezapomeňte" a já jen "provinile" utíkala ven se psem v náručí. Ona má pravdu,nic tím neurychlíš, protože ti pejsek stejně nevydrží nečůrat. Teď s odstupem času vidím, že měla pravdu...
LenkaK
NO tak to teda klobouk dolů, přijet na místo a ještě se shánět po posuzovatelích.... by mě kleplo fakt. Ale super, že jste takhle dopadli!!! Nebudeš dneska na skypu?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 09:08
- Nahlásit
Darina1
Verca
No,já s ním chodím tak 5 krát denně, nevím,co to včera bylo,asi jen chtěl prostě do postele....jinak jsem ho zrovna včera chválila,že už asi 6 dní! neudělal doma nic,ani loužičku,no a dneska ráno-bobek,i loužička Já vím,že toho svýho kukuče umí zneužívat,taky dřív třeba šíleně ječel,jen když jsem mu LEHCE přišlápla třeba jen okraj pacinky-pak jsem to prokoukla a vždycky jsem mu řekla,neječ,to nic není...a teď už je v pohodě.Já z něj nechci mít moc rozmalenečka,ale na druhou stranu si říkám,jak je to těžké,když je to taková koulička...o co lehčí to mají asi majitele velkých psů-to je celkem jasné,že tomu spíš nedovolíš,aby ti vůbec lezl do postele apod.,je to prostě pes velkým P. Ale já se na Montyho taky umím zlobit,nemyslete si.nejvíc mě naštve,když se ho snažím venku chytit a on ze mě má blázny a zdrhá přede mnou,protože právě ukořistil nějaký ten fujtajbl Ale abych ho taky pochválila,zvládáme už nějaké ty povely,plus minus,no.záleží samozřejmě na okolnostech... tak "umí" sedni,lehni,štěkej,chůzi u nohy na vodítku,aport,zůstaň,to začarované ke mně ,pac.No,cvičím ho každý den chvilku-doma vezmu jen pamsly a už ke mně běží,protože ví,co bude a poslušnost je 100%,venku cvičím hlavně to přivolání-v lese v klidu taky vždycky letí ke mně pro pamlsek,ale jak je někde pes,nebo když si ho začne někdo mazlit,tak to nemám šanci
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2007 09:12
- Nahlásit
MartinaClaudi
Hele a ty jí ty granule namáčíš? Mně je třeba ten můj vůbec nechtěl ze začátku žrát,byla jsem z toho neštastná,protože se opravdu téměř toho žrádla nedotkl (dávala jsem mu tady lkapsičky Junior,aby aspon neco sezral)a pak jsem mu jednou zkusila dát na hromádku dva druhy granulí-ty,které měl z domova a ty,které jsemmu koupila já,at si jako jde k jeněm dřív,a ty že mu namočím...no a on začal vesele křoupat ten Fitmin,ač nemělk jěště ani zoubky,ta se mu teprve klubaly.No a od té doby mu je nenamáčím.
|