Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 19:31 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Tady vypadá jak nějaký gangster.

To je tak krásnééééééééééééé! ( já bych jim tak kousla do té prdýlky krásné malinké

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 19:36
- Nahlásit

Verca
Díky za upozornění, no vidíš kde mám myšlenky. ale už jsem to opravila tak se mohu i já nyní stát vítězem všechny co budou tipovat, si napíši, tak holky do toho. Jojoooo, je tam i Elí, byla opravdu kouzelná jako maličká a vůbec všichni, to bude naděleníčko, chtěla bych aspoň 4 štěňátka , dvě holčičky a dva klučíky nechci toho myslíte moc????

Ty joooo a proč ti tam připadá jako gangster??? jsem se zasmála ale nevidím ji v tom, oni ti havaňáci jak mají ty vousaté brady tak pak to na některých fotkách vypadá fakt děsně.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 19:38 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
né, já myslím ten výraz, jak je vyfocená trošku zespodu a vypadá jak nějaký mafiózo.
Jsem se koukala, že Elinka fakt od narození má tak perfektní pigment, že by jí to mohl kde kdo závidět, má černé i nějaké drápky na nohách. A hlavně ten nosánek má sytě černy a lesklý.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 19:43 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

šmarjááááá já se z té pusinku pose*u. Je tak kouzelná!
(tady jí Dendík a Eisy (?) šikanujííí! )

Krvelačný pes.

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:32
- Nahlásit

Verca
Emikami psala vše v lednovém datumu (mě pěkně zblbla na začátku ale tipla si 11.února

Tak já myslím, že to bude večer 10.2.2007 Spíše později! Jinak vůbec nevím, po kolika dnes fenky rodí, tak to je nevýhoda. A tipněte si prosím i jestli ráno, dopoledne, poledne, odpo., večer,.... Ať je jasný vítěz!

Romaine
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:35
- Nahlásit

Jsem si nepřečetla stranu 175, tak jsem nevěděla, že do Emikami změnila

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:39
- Nahlásit

Romaine
dopoledne 10.2.07

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:47
- Nahlásit

Tak už jsem vše snad opravila, no já že je leden, tak to pořád asi pletla, už si to píšiiiiii no Romanko rodí se 57-63den ale i až 67den, běžné je to kolem 60tého dne, prý když je méně miminek rodí se později, když více prý dříve, tak nevím co je na tom pravdy.

Verca
Ty si dostala dnes amok, že ??? ....no na té fotce je Eisi, Dendre a válí se po Elince asi.
Hele ta fotka u toho balkonu je super, ani nevím že tam jsou tak pěkné fotky, asi to budu muset zase trochu zkouknout, člověku to fakt vypadne z hlavy.

Deniska pořád většinou hajá, když ji vyndám, tak buď letí jako trisk a vyskočí na pohovku, nebo do křesla, tak jsem ji zase dala radši do klece, leží na bříšku, přední pacičky podepřené zvednutou hlavičku, záda má přikryté dečkou a kouká na mě. Když je venku také se rozklepe, tak jak jsem to popisovala minule kvůli tomu česání, postoji a střihačky, tak ji chovám, za chvíli přestane. v kleci se neklepe, no prostě asi něco cítí že se něco děje, a chce od toho utíct, ale ono to utíká s ní. Nevím kde ji mám nechat spát, možná ji nechám v té kleci, tam bude mít teploučko, přehodím asi přes to deku jen tu část s dvířkama nechám volnou aby na ni nefoukalo, uvidím, když bude klidná ať je radši tam, když by škrabala určitě by mě probudila, pořád lepší než kdyby se někde klepala a já bych spala. No to bude noc, hlavně aby nedostala horečku nebo tak něco, už zase straším něčím. jsem hrozná, ale když ji vídím, je mi jí tak líto.

Verca
Veru, já jsem ji to ale opravdu pošeptala, a i ten vet. a veterinářka mě asi slyšeli, také jemu jsem řekla, prosím hlavně mi ji vraťte, sedět hodinu za těmi dveřmi nebylo nic příjemného, ještě že existují mobily, jsem pořád něco písala.Hlavně ať je v pořádku, ach jo, ani jsem nepočítala že to bude takto, myslela jsem že to fakt proběhne ještě lépe, no jakmile přečká v pořádku tuto noc, snad to už bude dobré.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 20:53
- Nahlásit

emikami
Ty si dostala dnes amok, že ??? Asi jo. Je to super se na ní tak zpětně dívat. Je to dojemný. To fakt jinde chovatelé takhle nemají, já mám po PHoebe jen pár fotek, které jsem si dělala sama, když jsem jí navštěvovala. Ale vůbec to p. Němcové nevyčítám, ona při té práci se musela stíhat i otáčet kolem štěňat i její děti.
Nebooooj, bude to dobrý, Deniska je mlaďoch plný síly, tak co by byly nějaké komplikace?! Zádné nebudou.

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Led 2007 22:12
- Nahlásit

Verca
Snad budeš mít pravdu, jsem stále vyděšená a bojím se teploty, nebo nějakého zánětu. Ach jo.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 07:22
- Nahlásit

emikami
Pokud si ty švy nebude hryzat nebo lízat, tak by tam zánět mít neměla. Vím, že jeden choďáček byl po kastraci a pak jsem ho potkala s límcem, protože tam dostal zánět tím, jak si to olizoval a kousal stehy. Tak jí hlídej.

krecinek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 07:38
- Nahlásit

emikami
Ahoj,tak jak je dnes Denisce? V té kleci opravdu vypadá jak miminko,chudinka...mi takhle opečovávali naší Micku,když jsme ji dali kastrovat,chudák se po narkoze ani n anohy nepostavila a motala se...Hlavně,že to dobře dopadlo a Deniska má operaci z asebou,teď už to bude snad jenom lepší
Jo,a ty fotky jsou skvělý!

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:02
- Nahlásit

emikami
Dašenko jste super holky, že jste to tak hezky zvládly. Teď hlavně pozor na olizování těch stehů.
Fotky jsou ukázkové, moc hezky je fotíš jsou takové akční a ne jak já.
Tak já tipují 11.2 odpoledne a budou to tři kluci a přidám jednu holčičku. Nezapomeň si mě poznamenat páč jsem jasný vítěz.

Verca
Verunečko vyřiď Fíby, že Bišo je sterý nevěrník jen kolem něho projde háravka zapomene na svou lásku, ale neboj já mu to stále připomínám no a on mi na to odpovídá " co mám dělat když ona je Boloňák".

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:12
- Nahlásit

Darina1
já to tušila!!!! on se mi nezdál jen od začátku! Ale pšt, neříkej mu to, ale Phoebe je taky stará nevěrnice. Jenom vidí psa, tak hned se před ním na místě točí a dělá kolečka...no prostě koketa.

Darina1
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:20 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Verca
Víš, ale nejlepší a nejkrásnější je pohled když se mu zalíbí fenečka nějaká móóóc veliká a jak se dere nahoru. Máme tady takové hasky, NO, kníračky a všichni majitelé říkají no jo samoobslužný bar.
Tak jinak pšt a vyřiď děvčatům pac a pusinky od Biška a Damiška.

krecinek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:24
- Nahlásit

Tak já si tedy taky zkusím tipnout, i když mi to nějak nikdy nevychází Tak to bude až 12.2. večer a budou to tři kusyDva kluci jako buci a jedna slečna.

Candy
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 10:45
- Nahlásit

emikami
Dáši tak já tipuji že to bude z 9. 2. na 10. 2. v noci. Ale přeju ti ať to vyjde na tu sobotu dopoledne

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:38
- Nahlásit

Tak já ještě tipuji dva kluky a jednu fenku (anebo půl na půl)

janča
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 11:44
- Nahlásit

emikami
Tak já tipuji 11.2. v noci a 2 holky a 1 kluk.

Ale chápu, že praktičtější by byl pátek nebo sobota. Dle porodů svých holek si myslím, že si to můžeme plánovat a tipovat jak chceme, příroda si to určí až bude třeba.

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 12:34
- Nahlásit

No a holky o co se vsadíme? Nějaký pamlsek pro pejsky. Nebo si každý vybere sám ve svém obchodě dle přístupnosti zboží, to by bylo nejlepší, teda já jsem ochotná něco koupit a posĺat, no doufám, že nebude moc výherců, ale vlastně když tipujeme i dobu a počet štěňat a pohlaví, takže se vlastně vybere ten jeden který se k tomu přiblížil nejvíce. Takže kdyby bylo víc výherců třeba na 10.2. tak pak uvážíme v jakou dobu se tipovalo a pak počet štěňat. abychom měli jen jednu výherkyni, no dělám to kvůli vám, jinak poštovné také něco stojí, že? abychom pak nezasílali balíček pamlsků třem a třikrát poštovné to by se zase zbytečně prodražilo , takže važte dobře svá rozhodnutí. Jen aby mě Emi vůbec chtěla porodit, aby někoho z vás nezklamala.
Deniska se večer už i nabumbala a ráno se konečně vyčůrala, také nabaštila, kvůli těm vytrženým zoubkům ji dávám zatím máčené, přece jen to tam asi bude mít citlivější, až to nebude mít začervenalé tak dostane ńormální ale má ho tu k dispozici když by si chtěla vzít.Noc nebyla nic moc, šla jsem spát k 1hod. a ještě skoro dvě hodiny jsem ji pozorovala, pořád nevěděla kam se uvelebit, do klece jsem ji nedala z důvodu že nečůrala, tak nevím, buď by to držela nebo by pak na tom ležele, co kdyby mě to náhodou neprobudilo nějaké její kvičení, ale fakt jsem spala jen na jedno oko. Asi tak od 4h. ranní jsem ji měla za hlavou na polštáři a byl klid.Vypadá to, že jde vše k lepšímu, teplotu jsem neměřila, není zatím důvod, baští, pije, ještě ale nekakala, ale pořád dělá ty úprky, že nechodí, sedí pak se zvedne a někam letí , tam si sedne na prdýlku asi jitřeba štípou ty stehy, nebo něco, nevím.a nebo vyskočí na tu postel. nemám ráda, když takto skáče, už si hrála i ze záclonou, to ona ráda, a začla už i blbnout s Wikinkou, a to jsem ji zatrhla, pak řádila Wiki s Brituškou, lítali tady kolem dokola, a ona byla hodná, nepřidala se, seděla v křesle a pozorovala to.Lízat si to nemůže, dle fotky vidíte, že tam má tu gázu, a zatím ji neškube, hurááá, jen se trochu ošívá a něco si vždy olizuje, tak koukám co, a ona vždy zadní tlapička, nevím proč. a nic tam nevidím. přední kde měla kanilu, tak té se vůbec nevšímá.Myslím, že ta jizva je i v takovém místě, že by si tam možná ani nedosáhla, nevím. také mluvil o límci, že by ji to mohl zalepit a dát límec, ale říkal vzhledem k tomu že máte víc psů, by to asi nebylo praktické, to by asi byla ve větším stresu, jen nevím co s tím česáním, aby ta srst pod tím opravdu nesplstnatěla. Říkala jsem si že jí tak nechám pár dní, a pak ji vyvlíknu z toho ty zadní nožíčky, zkontroluji bebí, a ten hořejšek jí prostě přečisnu a pak přesto opět navlíknu tu gázu. Myslím, že to vadit nebude. na břiško nijak nepůjde kdyžtak opatrně kdyby byla ochotná si sama lehnout, ale jak to nanaval tak to tam určitě má neupravené tak by to chtělo ulíznout a opatrně přes to dát, myslím že by to tak bylo lepší, jen aby ji to nepopraskalo, když je to možné, pak by se opět prý vytvořila kýla a byly bychom tam kde jsme byli a ještě hůř. tak to mě trochu vyděsili.Jsem ráda, že jí je dobře, zítra určitě to zas bude lepší, až začne chodit normálně, tak si myslím, že už ji to nebude bolet. Jsem ráda, ale unavená jsem dost stále, protože jsem dva dny nespala, a jak všichní víte, když má miláček bolístku tak trpíte také a ne li víc, to je jako když je dítě nemocné, má třeba 40 horečky, to děcko to tak nevnímá a skoro může řádit po bytě, ale matka je vždy na prášky, protože se bojí. Kapu ji do toho očička a zatím trochu češeme nožičky, opatrně, aby si bříško nenamahala tím že by nechtěla, tak jen chviličku.
Vaše typy mám zaznamenané, ale když někdo napíše z 11 na 12 to by pak muselo minimálně jedno štěně se narodit 11 a další 12. Konečně tu všichni odpadli pod mou židlí, nemám si kam dát nohy, nejblíže je Emi s miminkama, ta se s tím panděrem rozvalí před mojí levou nohu a já pak vůbec nevím kam ji mám dát, až mi začne brnět.Je to legrační je tu takto vidět všechny poskládané kolem té židle Zatím ahojky, užijte si hezký sněžný den, škoda že Denisku nemůžu vzít ven, bojím se aby nenastydla , nebo si to nějak nenamočila i kdybych ji dala ten obleček, no jedině vlastně šusťákový, zrovna je tolik sněhu a taková zima, nevím zda s ní vůbec mám jít ven.

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:08
- Nahlásit

Holky tak mi to nedalo a stáhla jsem do půlky ten fáč a můžu vám říci že na stranách byla srst jak bramborová placka. Nahoře jsem ji to zčísla, a přetáhla to ale nevím, jestli tu srst zachráním tak to bude asi zázrak, opravdu za jeden den jako splstnatělá nějaká vata, prostě šmodrchanec. Kdybych ji pak musela dát ostříhat, jak myslíte že by ji to dlouho rostlo? Aspoň tak rok, když to vemu podle holek a dám je na krátko mám na tři měsíce pokoj a češou se velmi dobře pak mají srst pár cm dlouhou tak 5, ona už ji měla 12 neli již víc. Já se z toho po. měla jsem jít dříve když ji měla kratičkou, která se dá dobře rozčesat.

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 13:32 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
No a nemůžeš jí to sundat, tu srst naolejovat a ten fáč zase dát zpátky? já myslím, že ten fáč je tam hlavně proto, aby se k tomu Denis nedostala,ne? Prostě hodně to naolejovat...
Anebo si naolejuj ruce a vsuň je pod tu gázu a pořádně tu srst tím olejem promasíruj, když už bys to nechtěla sundávat. Určitě to půjde zachránit, protože jinak ti ta srst opravdu poroste tak rok.

Candy
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:27
- Nahlásit

emikami
Se zacucháním srsti mám také jednu zkušenost. Minulou zimu (to bylo Candymu asi 8 měsíců) jsem Candyho na jednu procházku navlíkla do flaušového oblečku, byli jsme venku hodně dlouho a dost ve sněhu řádil. Když jsem ho pak doma svlíkla, myslela jsem , že mě vomejou - srst na trupu jeden chuchvalec. Měla jsem co dělat abych to rozčesala, takže věřím, že se Deniska mohla taky zacuchat. Asi bych se snažila to co nejdříve rozčesat, protože pokud to bude mít ještě nějakou dobu navlečené bude to horší a horší.

Ještě k té sázce: výhrou by také mohla být možnost pojmenovat některé štěňátko , co?

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:29
- Nahlásit

Candy
jejda, to je super nápad na výhru!!!!! ty jsi hlavička!

Verca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:30
- Nahlásit

Verca
Já bych nazvala chlapečka Frodo. nebo Figo a tak. to by měla Dáša radost. Myslím, že na to asi nepřistoupí, na takovou výhru.

Syska
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:43
- Nahlásit

Verca
Ahoj Veru, jedete v únoru na výstavu do Brna?

Candy
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 14:44
- Nahlásit

No byl to takovej nápad. A nebo by jsme každý koupil nějakou mlsku nebo hračku a pak bychom to vítězi každý poslal.

No, ale stejně by se mi víc líbilo pojmenovat některého prďolku.

krecinek
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 15:59
- Nahlásit

Já si taky myslím,že štěnátka přijdou na svět jak se jim bude chtít a nikoho se ptát nebudou

Holky,myslíte,že nevadí, když jsem hafíkoj dala velkou kost na žužlání?nemůže mu to nějak poškodit papulu?dáváte to taky hafíkům????

Jinak s tím vymýšlením jmen to není špatné,ale asi je to velká odpovědnost u psů s PP,ten se asi nemůže jmenovat třeba Šmudla nebo Punťa jako kdejaký mazlík,ne?

Jinak emikami s tou srstí je to blbý,já nevím,neumím si to představit,jak to má,ale nešlo by jí to třeba nějak aspoň na nějaký kus papítu natočit a zastrčit jí to pod to natočené?

emikami
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 16:26
- Nahlásit

Candy
No já jsem si před chvílí volala na veterinu ,zda ji to mohu vsléknout, učesat a zase dát, tak říkala žejo, šlo mi hlavně o to, zda se do rány nemůže něco dostat, tak prý ne, má to opravdu jen proto aby si to nelízala, hlavně prý před finálem a to vyndání stehů. Takže zítra ji to slíknu už celé a pročešu, asi by se nic stát nemělo, a když jsem jí říkala, jak tady lítá, že to tam asi cítí, tak říkala, že spíše se jí nelíbí ten obleček, že ji vadí. no sedá si děsně nakřivo, možná ji to u zadních nožiček trochu škrtí, třeba by ho mohla mít delší co jávím. No to bude fakt bezva, těch 9 dnů, jem obj. na sobotu na vyndání stehů a druhý den už mě zase může rodit Emí, ale asi ještě pár dní počká.

S tím jménem to opravdu není špatný nápad, už nějaké jména jsem koukala, nyní to napíši jen jak se to říká, např. se mi docela líbila Frančeska, a rozhodně dám když bude holka tak Federiku, nevím nyní jak se to píše, a pak asi Fido, to se mi z klučičích jmen docela líbilo, většinou jsem ale jména vymýšlela až tak po týdnu co jsou štěnda na světě, ne-li déle, do 28dnů se mají myslím poslat papíry se jmény pro tet. čísla, a já to někdy stíhala vymyslet jentaktak. Ale ještě si to rozmyslím.

krecinek
Tato jména musí být od písmene F - takže to nemůže být Šmudla a také se mi líbí dvě jména jako má třeba Eleonor Joy, a víte že se původně jmenovala Elizabetka? Verča si ji přejmenovala, naštěstí jsem to ještě neměla odeslané, vlastně joooooo, ale pak se to dá ještě změnit, když to pak zasílám zpět již jako že jsou štěnda otetovaná s dokladem od veta.

Vymyslet jméno je dobrý nápad, ale pro vítěze je myslím takový radostnější když dostane třeba od 5 dalších holek pamlsek pro pejska, nemyslíte? i když to jde do penízků, no ale jak chcete. Přijímám další návrhy.

Myssel
Člen
# Zasláno: 26 Led 2007 16:48
- Nahlásit

Ahojky všem, můžu se k vám přidat?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání