| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 16:52
- Nahlásit
Tak já dodávám, že to budou 3 holky a jeden kluk
Výhra - jsem pro pamlsky, ale nechala bych to na Emikami, když ji to napadlo a je to její pejsek.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:12
- Nahlásit
[b]Myssel[/b]
Ahoj, copak máš za pejska? Já jsem Lenka a mám 4 měsíčního maltézáčka. pod členem mám jeho webové stránky, můžeš se na něj podívat...
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:23
- Nahlásit
krecinek
Ahojík, nevím jestli zrovna patřím do této diskuze (v názvu diskuze není má rasa), tak snad se ujme aspoň to, že mám Shih-tzu fenečku se jménem Phoebe a dělá mi splečnost včera přesně 11 měsíců. Jinak mé jméno je Michaela. Montík se opravdu vyvedl..kulička chlupatá
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:26
- Nahlásit
Myssel
Jé, Phoebe Tak ta už tady jedna je-má ji Verča a je to boloňáček
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:27
- Nahlásit
Myssel
Máš nějaké stránky nebo fotky?
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:34
- Nahlásit
krecinek
Fakt jo?? Tak to je faaaajn...zatim nikoho neznám s tím jménem. Straně se nám líbí seriál přátel...takže fenka Phoebe dvě zlaté rybky Joey a Chandler a momentálně jsme pojmenovali jednoho papouška, který nám už od listopadu pěje u oken a nedá se chytit Ross. A chci si pořídit ještě jednu fenečku taky Shih-tzu a ta určitě dostane jméno Monica. Nééé vážně nejsem střelená
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:35
- Nahlásit
krecinek
Jinak stránky mám rozdělané (přítel je programátor a jak se říká kovářova kobyla chodí bosa) jinak jestli se mi to podaří vložím semka nějakou fotku...vydrž jdu to zkusit.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:57
- Nahlásit
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:59
- Nahlásit
URL
|
katri
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 17:59
- Nahlásit
Holky omlouvám se že jsem tu dlouho nebyla, ale zkolila mě chřipka co měli děti. Koukala jsem co jste toho tady napsaly tak snad odpovím každému a na nikoho nezapomenu.
Verca
obě krmení jsou suprové a vřele doporučuji. Pro Gilpu jsem se rozhodla z toho důvopdu že má velmi malý obsah betakarotenu a tak nezpůsobuje nažloutnutí srsti bílých plemen. a to že má vyšší dávkování mě nevadí. Psy mají stejně pořád nasypáno v mističce a nepozoruji že by jedli více než třeby Nutrienci a nebo Royal kterým jsme také krmily. Mám tak 1,5 kg na měsíc a na psa.
krecinek
Ahoj, obrázek sice nevidím, ale také dávám psům velké kostičky na žužlání a nejvíc milují kuřecí Rondo od firmy - Tommi. A neboj s tlamičkou jim to nic neudělá. A co Montík? Naši taky řádí ve sněhu pořád a neví kdy mají přestat.
emikami
jsem ráda že to tak dobře dopadlo. Taky jsem na Vás pořád myslela a držela pěstičky. S tou srstí by to asi dopadlo špatně když by jsi to nepročesávala, ale dej si pozor aby jsi nestříkla olej do rány, mohlo by to začít mokvat.
Jo a tipuji 8.2. a to poránu nebo dopoledne a 3 kluky a 1 holku.
Jo a mám pro Vás zprávu, věnuji vítezi co uhodne den a pak vítězi co uhodne počet štěňat a pohlaví pro pejska hračku.
Myssel
Ahoj, taky tě tu vítám a pod členem také najdeš mé stránky. Chovám Maltézáčky a doma máme ještě kolii.
To je super že vše živé pojmenováváš po seriálu Přátelé. Je to bomba.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:08
- Nahlásit
Myssel
Je to nádherný štěndo hezky zabarvená.
katri
Ahoj,no,fotky nějak blnou nevidím ani tu tvou...
Jinak Montík dneska ve sněhu dováděl s krysaříkem Rambem-jeho velkej kámoš moc se mu venku líbí,ale nenechávám ho dlouho...nejvýš 15 minut,mám strach,aby se nenastydl,je přece jen ještě malej...když ho pak beru do náruče,je celej zmrzlej,čumák má celý od sněhu a klepe se zimou.Tak si s ním doma musím o to víc hrát,aby se nějak vyřádil.Fotky už sem raději dávat nebudu,když to blbne,ale ještě něco málo ze včerejška jsem umístila na jeho stránky.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:13
- Nahlásit
katri
A co ty,ty nevyhlásíš soutěž v tipování? Přece taky čekáte štěnátka,ne? Tak dobře,souhlasím,vítězi se pošle hračka nebo třeba pamlsek.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:16
- Nahlásit
katri
Díky za přivítání. Krásné stránky i psíkové. Vanilla je krásná a moc se mi líbí. Když jsem byla malá, tak nám kdosi hodil do zahrady štěně. Vyrostla z toho šeltie křížená s kolii, žila s námi krásných a báječných 16 let. Pak mi naši pořídili NO Sultán ze Seberova dvora, byl to pán pes a vlastně pes, který mě všechno naučil. Cvičáky, bonitace a před výstavou, ale někdo nám jej ukradl ze zahrady a dodnes ho hledám. Smutkem jsme pořídili Leonbergra Sárinku a je to opět mazílek celé rodiny. Já se odstěhovala a bydlím v bytě. Okouzlil mě půvab Shih-tzu...mé první malé plemeno a jsem ráda, že ji mám. Jak říkám je to naše mimi.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:22
- Nahlásit
krecinek
Tak já zatím soutěž vyhlašovat nebudu, my čekáme až za měsíc. A docela by se nám to tu pletlo. Ale až se to emikami narodí tak pak jí vyhlásím. Sama nevím kolik jich bude,ale minimálně 4. Ty jsem totiž v ní našahala.
tak snad se to teď povede ta fotka, jsou to ty hračky co mám usvých štěňátek.- Psi si s nimi moc vyhrajou a dokonce každé moje dítě má 2 s kterými spí v posteli.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:30
- Nahlásit
katri
To je krásná fotečka Hnedbych domů brala všechny ty bílé kuličky No,ale vzhledem k tomu,že přítel má 1+1,nám jeden lumpík stačí až až Hračky jsou moc pěkné.No,vidíš,my byli v neděli v útulku a já tam vezla dvě takový pískací hračky,co si s nimi Monty vůbec nehrál-a to byly úplně nové!Mohla jsem je taky poslat vítězi,proože ten pán v útulku říkal,tže si s tím ti pejsci stejně mo cnehrajou,a když,tak to hned prokousnou a on je tak jako tak vyhodí.No,ale byl tam jeden labrador,tak jsemmu je tam stejně hodila
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 18:47
- Nahlásit
Holky jsem zcela bez sebe, opravdu tohle bych nepřála ani mému nepříteli. Tak jsem to sundala, to co jsem zahlídla na břiše vedle jizvy, vedle toho oholeného bříška tak to byla motanice, zažehlena placka, a já nevím jak jinak to pojmenovat. Tam ji to česat přece nyní nemůžu, vždyt je po operaci a já bych ji tahala i za kůži, vřdyť to má srůst ne? Ježíši neumíte si představit jak jsem vzteklá, brečela bych, řvala bych a toho kdo vymyslela výstavy před bonitací bych kopla do zadku a to říkám ještě mírně, doma vykřikuji něco jiného.Nevím , těch ještě 8 dní pro mě budou muka, bude to ale určitě fakt na h...o...protože to prostě asi nezachráním jedině že by byla hezká zezhora a dole to nikdo neviděl, jen kvůli tomu že musí mít debílní výstavu před uchovněním, jak kdyby nestačila bonitace, tak musím trápit psa a i sebe, ale hlavně to odnáší ten pes, který prostě by byl šťastný z krátkou srstí. Udělěla jsem hloupost, měla jít už dávno, na tu kýlu, ale vet říkal že bude lepší až po očkování, pak po vzteklině, pak si odjede na 3 týdny do zahraničí, pak bylo před vánocemi, a ztratila jsem tím minimálně dva měsíce. Střihačka mě říkala, že je dává již v 8 týdnech operovat, a jdou operovaná již do nového domova, možná to je i lepší, jsou neohrabané, a třeba to i lépe snáší, jsou maličká, zas někdo říkal, že to je moc maličké že je lepší počkat, tak z toho by se také jeden zbláznil. Takže jsem ji nyní chudinku potrápila, pěkně jeden den po operaci, celou jsem ji navlhčila naolejovala, snažila jsem se tak nějak všude, a šoupla do klece, tak a je zě mně pěkný kruťas, mám ji u pc, abych na ni viděla. Nyní spí bez gázi. nevím snad ji radši půjdu pro límec, či co, tohle by opravdu nebylo možné, fakt , ona má tu srst jemnou, a tohle jsem nečekala, že by se mohlo toto stát.za jeden den a je to úplně v pr.....já jsem na odstřel. se tady několik měsíců morduju z česáním , Deny taky a nyní tohle? Jen aby se pes prošel v kruhu jak debil, a aby vypadal jako havanský psík, a přitom se pod tou srstí dá skrýt spoustu nedostatků, kdyby se tam proběhl ostříhaný pes , chtěla bych vědět jaký by padaly známky. Na bonitaci se posuzuje zcela něco jiného než délka srsti. Nyní jsem ji to chtěla aspoň zalepit s pomocí manž. jsme ji dostali na bok, ale rvát jsme ji nechtěli, no myslíte, že se mě to podařilo? ani náhodou, ruply mě nervy a jsem totálně v háji, až se nas...tak vemu strojek a půjde do hola, zítra ji půjdu asi pro límec a ať ji to zalepí, protože i když by mohla to mít nezalepené,ale zase hrozí to že by ji Emi ošetřovala a lízala by to ona. Jsem totálně na dně, tomu teda věřte, a když si vemete, vlastně proč, jaká je to zbytečnost a hloupost a já mám nervy v kýblu, kvůli debílní srstí a výstavě.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 23:46
- Nahlásit
emikami
Dáši a co jí ten cucek třeba promastit, nechat působit a pročesat anebo aspoň to mít pořád promaštěné (ale fakt Hoooooooodně), aby se na to nelepily další chlupy a pak jí to až vyčesat, až jí bude líp???
Ale úplně tě chápu, taky by mě piclo.
Myssel
musím se smát. To jsem si myslela, že budu originální se jménem a ono houby. Mrkni se na http://www.bolonskypsik.cz/bolonsky_psik/o_phoebe/ o_phoebe.htm a tam je úplně dole napsané, proč jsem jí vymysleli zrovna tohle jméno. mě picne, fakt.
Tvůj hafíček je moooc krásný.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2007 23:55
- Nahlásit
emikami
juuu, fakt se ti líbí Eleonor? Kdyby to bylo na mě, tak jí nechám Elizabet Joy, to se mi hrozně líbilo. To zas Peťa vymýšlel,že chce jiné jméno a na E ho napadlo tohle a tentokrát to bylo naopak, že já jednu dobu toto jméno hrozně milovala a chtěla jsem ho dát své dceři a tak se mi vlastně nevědomky "pomstil".
Ale je pravda, že když hledám jména, tak se v tom hrozně hrabu a zjišťuji, co to znamená "v překladu" a tak. a si představ že naše psycholožka v práci se jmenuje Eleonor, ale říká si Etel a já to zjistila, až když jsem viděla to jméno na faktuře, tak mě málem omylo.... Jsem si říkala, že kdyby věděla, že se jmenuje jak pes....a ještě k tomu je to psycholog.
Ale já jsem teda spíš taky pro ty pamlsky, protože kdybych to dejme tomu vyhrála, tak bych hledala jméno a furt to vymýšlela,pořád na něj koukala, aby mě něco napadlo, až bych si toho pejska zamilovala a chtěla si ho koupit. To bych pak trpěla, to nejde.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 12:28
- Nahlásit
emikami
Já tipuji 12.2. a to večer nebo v noci a 2 kluky a 2 holky, dohromady 4 krásná štěňátka.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 13:46
- Nahlásit
Verca
Ahojík,
Tak to se picnu i já. Taky jsem si myslela, že jméno Phoebe je jedinečné. Takže taky tak zbožňuješ seriál přátel??? Já s přítelem jsme tím seriálem posedlí. Každý večer minimálně dva díly na dobrou noc. A mám dojem, že celou tu řadu o deseti sériích jsme už viděli 12X. Koukala jsem na Tvé stránky, taky úžasné...i krásné střeštidlo a musím říct, že naše Phoebe je taky taková neřízená střela. My teprve stránky děláme, takže hned jak budou dám Vám odkaz.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 14:00
- Nahlásit
Myssel
Ahoj, já tě tu také vítám. Jsem nyní trochu v depresy ale už to trochu povoluje. Mě bude 50 let bohužel, a mám nyní 4 havanský holky a jednu pudličí slečnu harlekýnku. Jmenuji se Dáša a bydlím v Praze, což většina zde jsou mimo Prahu. Mám chovatelskou stanici Wild Angel a adresa mých stránek je pod členem. Nedávno jsem si chvíli psala s někým kdo si pořídil také šitzu, nejsi to náhodou ty? Nevím zda bych ještě ty mejlíky našla, ale to jméno Phoebe mi nic neříká. Tak to asi ty nebudeš Je moc pěkná a také pěkně zbarvená. Jo a od koho ji máš, nemáš ji náhodou od Ivy Freemové?
Tak holky toto jsem včera v noci ještě vykouzlila, šlo mi to dobře, znám tento styl od dcery protože přesně takto se dělá melír, zde se přidá jen gumička, kdyby se Deniska tolik nevrtěla šlo by to lépe, ale vcelku jsem to měla za chvíli hotové, nevypadá to už tak zle, ale spodní řada blízko jizvy a to kolem do kola včetně hrudě se již nezachrání, tak pak až bude Deniska zahojená tak se to nějak buď rozčeše, nebo to prostě vyholím, nebo ostříhám, nevím, už je mi to jedno. Vypadá teda děsně v tom oleji, ale zase je to nyní pro ni rozhodně lepší. Dopoledne jsem ji to zase sundala, protože přes to měla ještě tu guzu, chtěla jsem ji to nechat, ale cítila papírky, to je něco na trhání a kousání, tak jsem ji to musela sundat, pročesala prostříkala Gliskurem, náhodou je opravdu ten Gliskur ok, no a vypadá to vcelku dobře, jak říkám, blízko jizvy ji nemohu nyní trápit ani se nenechá, jakmile jsem blízko, vyskočí jak kobyla.Už jsem se trochu sklidnila, ale včera jsem byla opravdu úplně šílená. No a dneska jsme teda pro ten kornout kolem hlavy nešli, ještě by ji to víc stressovalo, ona si pořád něco hlodá, ale špatně tam vidím, ale myslím, že si buď jen olizuje pipku, nebo kolem jak jsou ty chuchvalce chlupu tak zda si tohle tam netrhá, ale tu jizvu když je vlastně takto schoulená tak není vidět, myslím, si že ba se snad na ni ani nedostala, že by tam tu hlavu nestrčila, takže pokud dnes uvidím, že je takto ok, tak ji to snad tu gázu už na noc ani nedám.Myslím že by ale nebylo špatné to občas udělat, takže si možná ty natáčky časem pár koupím a občas bych to třeba udělala na dva dny, ale až se nebudou s Wiki tak čochnit, jak psala katri tak by pak mohl být vyrvaný celý pramen, třeba, to by bylo fakt blbé.
U nás se to již chystá k porodu, teda porodní bedna a tak, radši ať mám vše připraveno.
No Verčo nyní bych nejradši vyhlásila pro vítěze vymyšlení jména, aby si se zase do nějaké holčičky zamilovala ale máš ji u mně slíbenou, takže pokud by byla ok, počkala bych ti na další okolnosti klidně trochu déle, a cenově bys na tom jen vydělala tak mysli, mysli , promýšlej. Třeba se narodí samý kluci, to by mě piclo, vždy jsem měla ve vrhu aspoň jednu holčičku nebo-li i více. Já chcůůůů alespoň jednu holčinu, to by mě fakttttt mooooocccc mrrrrrzzzeeelllooo.
Tak už mám 8 tipů, to bude pamlsku pro výherce. mňam, moje holky už se olizují, protože vyhrajeme my
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 14:27
- Nahlásit
emikami
Tak vidíš,jak si to s tou srstí vyřešila
Jinak holky,můj pejsek dneska dostal poprvé prasečí ouško, žužlá ho tu dvě a půl hodiny v kuse-byl s ním přivítat i páníčka a když jsem mu ho zkusila vzít,protože si myslím,že ho z toho asi už musí bolet žvýkací svaly,tak za mnouchodil jak ocásek,s hlavičkou nakřivo a v očích takový smutný výraz a otaázku,kdepak je to dobré ouško? že jsem neodolala a zase mu ho vrátila.No,dneska půjdeme asi ven čůrat i s uchem
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 14:38
- Nahlásit
Emikami
Kurňááááá Dášiiii, já tě trefím fakt. Takové lákavé nabídky mi tu dávat!
Myssel
No nejsme tím až tak posedlí, ale když vidím, že někde hrají, tak na to koukám, je to takový relax. ale vy to máte asi i nahrané, že? tak to my ne.
Přítel jednou viděl plakát z Čarodejek a tam blyo napsané jméno Phoebe a on říkal, že tak krásné jméno nikdy neviděl. On teda znal jméno Fíbí, ale nevěděl, jak se to píše. Tak řekl, že se tak bude jmenovat dcera.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 15:06 - Změnil/a: Myssel
- Nahlásit
emikami
Děkuji za přivítání. Deprese snad brzo odfrčí, určitě to balíčkování pomůže aby, se ji srst nezacuchala ještě víc. Ne od paní Ivy (kterou znám, né osobně) Phoebe není. Mám ji od jedné chovatelky z Prahy a je bez PP. I tak je to moje zlatíčko a plánuji ji koupit kamarádku tentokrát s PP. Chtěla bych zkusit výstavy. Takže někdy na jaře jestli bude k máni nějaká pěkná fenečka..no uvidíme. Jinak já jsem z Ostravy, ale už 4 roky bydlím v Brně s přítelem.
Verca
No náhodou já bych se přiklonila k přítelovi. Já bych dceři klidně jméno Phoebe dala...možná až by vyrostla, tak bych byla za zvoka. Díly máme všechny na PC, tak jestli máš zájem můžu je vypálit a poslat.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 19:19
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ahoj,tak co Claudinka,už žere líp? přimícháváš ji do granulí nějakou tu mňamku?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 20:24
- Nahlásit
Holkyyyyyy,pomooooooooooc,mně zmizely všechny fotky,co jsem sem dala...chtěla jsem dát fotečky na Téma Sněhové fotky,nebo jak se to jmenuje a najednou mi to tam píše nepovolené užití serveru....tak kouknu sem a všechny fotky,co jsem sem dala,taky zmizely Tak jsem asi budu muset jenom dávat odkaz,jestli vám to nebude vadit
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 20:31
- Nahlásit
krecinek
Jejky ráda bych Ti pomohla, ale sama vůbec netuším, jak se sem dávají foky. Jsem vůbec ráda, že jsem dokázala založit galerii. A nejde to nějak vrátit???? Třeba přihlásit a odhlásit se. držím palec
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 20:42
- Nahlásit
Myssel
No,asi si taky založím galerii a příště,až jsem budu chtít dát fotečku,tak ji vložím přes tu galerii...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 22:00
- Nahlásit
emikami
Ahoj, my jsme po kýle nedostali ani ten fáč ani límec s tím že ji uhlídáme aby si zaty stehy natahala.... NO potvůrka to na nás někdy hrála, že si chce pipku vylízat a pak si tam něco montovala a nejhorší to je když se jí to před vyndáváním stehů začne hojit a jí to bude svědit, to si tam Bambi pořád kousala do toho (bránili jsem ji v tom seč to šlo) a taky až se jí bdue dělat stroupek, ale dá se to uhlídat, jde hlavně oto aby si neroztrhla tu ránu.
Jo jinak já tipuju na štěnda 12.2. po ránu a tipuju 3 holky a kluka jednoho
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2007 22:01
- Nahlásit
Myssel
jinak taky tě vítám. jsem Věrka a máme bišonku frizé 10 měsíční... můžeš kouknout: www.bambi.bisonek.cz
|