Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 29 Led 2007 22:41
- Nahlásit

Holky mě ta fotka tak fascinuje, že bych Denisku sežrala za živa. No to jak jí unavovala, jak jsem jí pořád zkoušela tu sponečku, tak si asi říkala, to je nuuuudááááá, no a já měla připravený foťák a ona si zrovna začla takto zívat, takže jsem to honem zmačkla, tak jsem z toho měla velkou radost, protože tohle zachytit, a být ještě tak blízko, to se opravdu jen tak nepodaří.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 06:24
- Nahlásit

Fotka je moc hezká,moc ji to s tou sponkou sluší

No,já mám samozřejmě sáček,ve kterém mám ŕůzné pamlsky smíchané s garnulkama(ony pak voní jako ty pamlsky)vždycky při sobě a za každé úspěšné přivolání dostane odměnu. Chodím s ním na volno hlavně poránu a večer,když jdeme jen čůrat a v lese,aby se vydováděl,když jdeme přes silnici tak ho mám samozřejmě na vodítku,nebo v náručí.(až na ten včerejšekChtěla jsem,aby to měl tak nějak půl napůl,aby byl už od štěněte zvyklý na obojí,protože znám pár pejsků,co chodí celý život na vodítku-"aby neutekli",což se mi fakt moc nelíbí.Na druhou stranu,když jsem ho třeba měla na vodítku(když s ním jdu do lesa,vycházíme vždycky na vodítku a odepnu mu ho v lese) a potkáme třeba paní z baráku,co má pudlíka a oni si spolu hrají a ta paní řekne-chudáčku,panička tě z vodítka ani nepustí-tak to je taky prostě věc,no...Ale co já jí budu říkat,že jdeme do lesa...
No,abych to zkrátila,asi začnu vodítko používat častěji,ale třeba dneska ráno přiběhl ke mně na zavolání asi tak pětkrát..Včera to byla totiž hlavně moje chyba-už jsem pak vzteky viděla rudě a on to vycítil,bál se prostě přijít.Bylo to špatně,vím,ale prostě jsem nebyla v situaci,kdy ho budu nadšeně volat.Ono to totiž začalo tím,že vzal kapesníček,co byl na zemi-a já samozřejmě-Fuj a vykročila jsem k němu,že mu to vemu,tak přede mnou couvl...no a už jsem řekla ostřeji fuj a vykročila k němu rázněji...pak ten kapesníček už sice pustil,ale prostě se pak bál,že dostane,měl stažený ocásek a poutíkával přede mnou,čím dál víc se asi bál a já opravdu nevěděla,jak ho v té chvíli lapit,když jsem to prostě potřebovala a na nějaké to tununu jsem už neměla pomyšlení.(sice jsem u toho měla v ruce i mlsku,ale říkala třeba i na,ale asi věděl,že to není jako jindyVím,že se to tak nesmí,ale už se stalo.No,ještě máme co cvičit...Budeme trénovat na volno,když to půjde,nebo třeba zkusím koupit prádelní šnůru,pro začátek, i když si ho v tom neumím představit,asi se s ní bude prát...na vodítku samozřejmě poslechne,ale co by taky ne,když mám jedno asi 1,5m a druhé flexi 3m....
Prostě doufám,že to nějak půjde.

Jinak včera jsem mu dali ten spot on od HERY,ale přítel mu to místo po celé délce zad omylem vylil všechno za krkte(d tam má celejmastnej flek a já ho samozřejmě umýt nemůžu,aby to fungovalo...Tak vůbec není znát,že jsem ho koupali,ba naopak,je to ještě horší...

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 07:06
- Nahlásit

emikami
Ještě s tím náhubkem,pouvažuji o tom(stopovačku si asi pořizovat zatím nebudu,ale možná zkusím třeba tu šnůru...).Ale neumím si předtavit,že nějaký na tu jeho papulu půjde a pak-nebude vypadat jako "velký,zlý,agresivní" pes?A pak-umíš si předtavit reakce koulemdoucích?No,ale jak říkám,ještě nad tím pouvažuji,něco možná na tom bude,že by nečuchal a víc vnímal mě...uvidím....
Ale každopádně díky za rady

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 07:35
- Nahlásit

krecinek
ale co by byla tvoje chyba! stalo se prostě, stalo a teď se z toho aspoň ponaučíš. Víš kolik já nasekala chyb? a žijeme všichni...
Ale asi bych uvažovala o té stopovačce, když ti žere fujtajblíky. To bych udělala taky, ale protože jsme s tímhle problém nikdy neměli, tak chodili a chodí furt navolno. Já jsem si stopovačku pořídila za pár kaček /kvůli hárání), že jsem si koupila nylonové popruhy, co se dávají na aktovky (koupíš v textilu) a normálně tam ušila dva poutka - jedno větší na chycení a pak jedno malé, kterým provlíknu obojek. Vyšlo mě to tak na 30 kč a mám ji 5m dlouhou. Měla jsem i prádelní šňůru a je to oproti tomu nesrovnatelné pohodlí.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 07:50
- Nahlásit

Verca
No,tak jo,zvážím bud stopovačku nebo náhubek...Hovínko mi žral asi tak 5 krát,ale horší je,že tu lidi-prasata házej z oken zbytky jídel-počínaje chlebem pro holubi a konče zbytky od oběda-už jsem mu takhle rvala kus prasečí kůže,viděla jsem tu běžně kusy zeleniny,šlupky od pomerančů,kosti a knedlík!!!lidi jsou tu normálně čuňata!!!no,ale já to zatím dělala tak,že jsem prostě za ním chodila a pořád mu říkala fuj a třeba i zadupala,jako malilinkatýmu jsem pořád něco rvala z hubky...-Teď je naučeněj,že asi tak na ty dvě nejhorší místa nesmí, a když se k nim přiblíží,řeknu jen-monty?!a jde dál...a hlídám ho samozřejmě,když už něco,tak se zlobím a říkám fuj a jdu mu vynadat-jenže možná právě kvůli tomu se mě pak bojí-jako třeba včera...
No,tak díky za radu,zkusím ten textilDneska už je tu konečně trochu kloudněji,tak půjdeme zase do lesa,tam je to v pohodě.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 08:48
- Nahlásit

krecinek
Tak říkáš hovinka my měli s tím taky problémy, Damišákovi se to povedlo aspoň třikrát. Teď co je starší a je na volno tak už si to ho ani nevšimne. Někdo tady radil dávat pejskovi tvarušky a nebo droždí. Já si vybrala sušené droždí a každé ráno jim trochu nasypu na granule. V droždí je i vitamín a ten sáček mi vydrží tak asi pět dnů a pak ho zase koupím až tak za tři týdny to tak odhadem a to proto abych je zase nepředávkovala samýma vitamináma.
Montymu posíláme pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 08:51
- Nahlásit

krecinek
teď mě napadlo, co po něm/vedle něj třeba hodit klíče s důrazným "fuj", když má nějaký fujtablík v puse? myslíš, že by to nepomohlo?
Anebo pak tu stopovačku.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:00
- Nahlásit

Verca
Klíče?Já nevím,dyt to už by ho asi bolelo,kdybych se náhodou trefila,ne?přece jen je ještě malej...uvazuju nad tou stopovackou a nad tim nahubkem...ale asi vyhraje stopovacka.On už moc ty fujtably nebere,malokdy se mu to totiz povede,jak rikam,hlidam ho.Reknu durazne-FUJ a vykrocim k němu a on stahne ocas a prave ze se asi boji,tak utece o kus dal.Asi jo,koupim popruh a zkusim to,uvidim,co nam bude nejvic vyhovovatV lese na volno(voditko v kapse-to,kdyz vidim neznameho psa,tak ho pripnu)a po sidlisti stopovacka-aspon zatim a na zkousku...

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:03
- Nahlásit

Darina1
Droždí??? Jo,včera zase dostal nové oušku-no,moc vábivě to teda nevypadá,ale jemu chutná...a kouknu tak za dvě hodiny a on ho měl z půlky sežraný!!!
Jinak já mu občas dávám(když si sama beru)kiwi nebo kus jablka nebo mandarinky.aby mel nejka ty vitaminy

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:04
- Nahlásit

krecinek
no já nemyslela hodit perdu do něj. Spíš když je blízko. Ale když už, tak bych to praktikovala hodit vedle něj.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:12
- Nahlásit

Verca
Ahano,představila jsem si hned,že ho budu bombardovat mým těžkým svazkem klíčů No nic,noc Ale nemysli si,taky už ode mě dostál pár na holou,šupnu mu ji vždycky na zadek a má ji (jako malého jsem ho tahala na kůži za krkem)No,ale my se vždycky celkem rychle zase udobříme

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:12 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

krecinek
Kracinku, kracinku já nemyslela ohledně vitamínu, ale ohledně těch hovňajsku. Ono to prý pomáhá aby si nevšímali těch fujtajbel. Vitamíny ti naší prďolové mají dost v granulích a taky když jím ovoce a nebo zeleninu vždy dostanou, Damišák je taková popelnice, že zežere vše a i kyselé zelí.
Takže to droždí hlavně pro to aby si nevšímal to ho fuj tajbla a ne s krz vitamínu.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:16
- Nahlásit

Darina1
AhaNo,mám dneska nějaké dlouhé vedení No,můžu to taky třeba zkusit...uvidím

katri
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:30
- Nahlásit

krecinek
Ahojky, ty klíče mě taky zaráží. Člověk nikdy neví ale může se nechtěně trefit. Ale byla bych asi zastáncem vodítka. Sama jsem udělala chybu u svého prvního psa, že jsem ho všude měla jen na volno. Bylo to skvělé on nikdy neutekla a držela se krásně u mě. Ale problém byl když jsem jela někam na návštěvu kde to neznala a ona jak pak nebyla zvyklá na to vodítko tak se raději v cizím prostředí na tom vodítku chtěla uškrtit než aby sama šla. A co pejska nenaučíš tak přibližně do 8 měsíců tak se pak máš na co těšit. Pak přichází něco jako puberta u lidí. Takže když Ti utíká a nechce přijít na první zavolání teď tak potom než vyleze z puberty to bude ještě těžší.
A to co popisuješ jak ho naháníš jsme zažily s naší kolií. Pořád za každým chodila a utíkala a nenechala se chytit. Pomohlo dlouhé vodítko a ignorování. To že před tebou utíká a nenechá se chytit on bere jako hru a každé další honění ho bude afektovat víc a víc. Pro něj je to hra na honěnou. tady opravdu pomůže pouze to vodítko a po nějaké době se zklidní a pak ho můžeš mít na volno. A v lese když Tě neposlechne tak se seber ignoruj ho a jdi uplně na opačnou stranu než je on.Neboj on si tě velmi rychle najde.
A s hovínkama Ti neporadím.Sama jsem měla problémy. Bejbinka je ochotná kvůli posrané dětské pleně ze sebe vydolovat uplně kaskadérské kousky. Pokaždé když jsme přišli domu tak jsme našli spokojenou a příšerně smradlavou Bejbinku jak nás vítá se žluto hnědou hlavou a po bytě roztahané posrané pleny, ty počůrané ji nezajímali. Pokaždé jsem jí vykárala a šla ji hned vykoupat. Naštěstí už dlouho pleny nepoužíváme tak máme klid. Ale ona byla schnopná vylézt i po skříních a nebo si otevřít dveře jen aby se dostala k té plíně. Nepomohlo opravdu vůbec nic.
emikami
Jsem ráda že to Deniska tak dobře snáší a fotky jsou uplně suprové. Snad už dneska budu mít čas a pokecáme víc.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 09:43
- Nahlásit

katri
On na vodítku umí chodit,na flexi úplně v pohodě,obyč.občas bere do pusy a kouše,ale já mu říkám FUJ.A když třeba utíkáme a je na vodítku,tak si ho vždycky bere do huby a vrčí při tom,má to jako hru(porože to má asi z lesa-utíká s míčkem v tlmamě a vrčí)V lese tojo,to poslechne fakt na těch no,odhadem-97%(když teda nevidí pejska nebo malé dítě-ty on ráda taky dělám to,že se mu schovám třeba za strom-přesně,aby se naučil,že si mě má hlídat-to on,když si všimne,že tam nejsem,tak buď stojí na místě a začne štěkatnebo se rozeběhne za mnou a já mu dám pak vždycky odměnu.

Jinak jsem koupil tady v galanterce 8 m popruh(asi cm široký,hezký,trojbarevný a ve zveráku karabinku,tak půjdu šít a mám asi tak za 60 Kčparádní stopovačku,tak jsem zvědavá,co na to bude říkat...ale zkusím ji asi až odpoledne,teď jdeme do toho lesa-je to kousek a beru vodítko,musím eprotrénovat chůzi u nohy a navíc,vodítko se lépe pak vleze do kapsy

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 10:39
- Nahlásit

krecinek
Tu stopovačku jsem stejnak nikde nesehnala, jen jsem to prostě tak popsala, zapoměla jsem dodat, že si to můžeš udělat z čehokoliv, tak to ti Verča poradila dobře. Ale jestli někdy v budoucnu s ním budeš jezdit autobusem, tak musí na košík být zvyklý. Já dala Emí košík až někdy ve dvouch letech, kdy mi začla štěkat a vyrážet na psy, a to zásadně odmítala, nechtěla se hnout z místa, nebo si ho odírala o zem, to zas košík byl samé bláto a hnus, takže jsme tohle moc dlouho nevydrželi, přesto určitou dobu ho prostě mít musela, táhla jsem ji za sebou, no a pak jsme to kolečko nějak obešli,takže je dobré když je pejsek na košík zvyklí, dát mu ho na chvíli doma , sundat zase nandat za nějakou dobu a venku to samé, pak to bude brát jako samozřejmost. Je ještě maličký tak si na něj zvykne, já na košík zvykat holky nemusím, jelikož s nimi do autobusu ani jinam nepůjdu, takže to nepotřebují, nevím zda máte auto, nebo zda ty již řidičák, ale např. kdyby si chtěla jet za nějakou kámoškou MHD tak prostě košík je nutností, nevím jak to je , když máš pejska v tašce, to možná nutnost není, ale znáš lidi, ty toho nakecaj vždy až až, hlavně ti co nesnáší psi.

O tom syrečku jsem psala asi já, prý je to účinné jim prostě občas dát jeden či dva plátečky, slabé, je to právě kvůli tomu aby venku nežrali ty fujtajbly. no a ohledně toho košíku, nejde právě jen o ty hovínka, jde o to , že jsou lidi prasata a vyhodí z balkonů zbytky jídla, takže tam jsou kosti od kuřete, atd. samozřejmně že se na to psi sápou, naštěstí ti moji nijak moc ne, sice to začnou očichávat, tuhle tady ležela větší kost, taková hnusná od uzeného, jen ji začali očichávat, jakmile křiknu fuj, jdou pryč, s Bellinkou co jsem měla jsem měla tyto problémy větší, ta chodila jen bez vodítka, u ní jsem si byla víceméně jistá, nebyla plachá, ale k lidem ani ke psům nechodila, a vždy ke mně přišla, prostě to byl můj nejchytřejší pes co jsem měla. Chodili jsme venčit tady s kámoškou měla také pudla ale středního a psa, takže oni na sebe byli zvyklí, já jsem se v něm dost vzhlídla a když mu byl asi tak rok, tak jsem si Bellí pořídila, tak jsem se vlastně i s tou známou dali dohromady a jelikož ona byla nepracující, tak jsem měli vždy v určitou dobu sraz venku tak třikrát denně a oni se vydováděli, jen jsme museli vynechat procházky když Bel hárala, a to nám dal signál vždy Bonča, protože ji začal víc očichávat byl nervozní , a to už jsme spolu chodit nemohli, a já věděla že tak do týdne bude Bell hárat, on bral léky léta na epilepsii, a tohle ho dost bralo, takže jakmile jsme viděli že se takto vynervovává, 3 týdny jsme se skoro neviděli, také jako pes ji utíkal za každou háravkou, já si klidně v klidu chodila s Bell a ona ho musela věčně nahánět. Proto bych psa ani nikdy nechtěla. ale není každý takový ale asi většina z nich. No a jakmile samozřejmě budeš chtít Montymu něco vzít co ukořistil ze země, např. ten pap. kapesníček, tak pro něj je to prostě úlovek a ty nepřítel který mu ho chceš sebrat, jakmile k němu vykročíš a ještě s důrazným fůj atd, je to prostě ještě štěně, tak bude utíkat od tebe, bylo by zapotřebí něco vymyslet a okamžitě ho přeorientovat na jinou hru, mít třeba v kapse jeho oblíbený balonek, nebo hračku, nebo vzít klacík a zavolat na něj, a hodim, atd. může ho to zaujmout že kapesníček pustí, ty ho pochválíš a pak mu hodíš balonek. Mám to vyzkoušené tohle s Emi, než mi ji zahnal ten debilní rotvajler, jako 4 měs. štěně, které jsem také již učila chodit bez vodítka, začla jsem jen za barákem, takřka v bezpečí, a to aby šla dobrovolně semnou domů, tak to bylo také, jakmile prostě ona nechtěla a já udělala krok k ní, bylo to prostě špatně, musí se jít pryč jak píše katrin.No a od té doby co jsem zažila tento šok, tak už byla skoro jen na vodítku. měla jsem 5 m. ale nestačí když jdeme přes ulici, a oni na povel přes ulici vždy běží, to bych musela také popoběhnout, tak jsem pořídila ty 8m. a v pohodě mi vystačí na to že přeběhnou a jsou na druhém chodníku , a na tomto vodítku se vyběhají také dost. Někdy je pouštím u nás naproti na plácku, ale vždy to musí být jeden rozumný a jeden pošuk, nemohu pustit dva pošuky, pak bych je domů asi nedostala.
Včera jsem pokapala granule také tím pupalkovým olejem, tak to začali hned očichávat a postupně se do granulek pustili.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 12:37
- Nahlásit

krecinek, katri tak upustíme od klíčů, no... většinou se hází v blízkosti a pokud ten pes stojí a ty to v nestřežené chvíli k němu hodíš, tak ho vylekáš(o to jde) a těžko ho trefíš, když je na místě. (já tuhle metodu teda nepoužívám, ale vím, že někdo tady /snad Aknah) to používá, ale u nich to bylo bez účinku).Ale nechme to být. Já, kdybych měla tenhle problém, tak použiji osvědčenou metodu a to je pískací balonek,který Phoebe miluje nade vše. Navíc tím, jak to vydává zvuk, tak jí to odpoutá pozornost víc než moje "naaaa".
Možná by nebylo špatné vrátit se na začátek této diskuze, protože stejný problém tu řešila Aknah s Fredoškem....a nakonec asi taky skončili u stopovačky.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:32
- Nahlásit

Verca
Ale já to s těmi klíči také slyšela, a dcera mi říkala, no , mami to snad nemyslíš vážně, já budu házet po Emí klíčema a co lidi co budou chodit kolem takže jsem si to také nedovedli představit, ale vyzkoušela jsem to, je to ale již dost dlouho ještě před tím než vůbec měla štěnda, takže asi v pubertě, ale mělo to účinek, buď jsem to hodila na ní, ale nesmí to být půlkilový svazek klíčů, že? a nebo jsem s nimi praštila na zem vedle ní, a hned bylo po mém. Pak jsem si dala drobné do plechovky od coly, třeba, a když štěkala u dveří a nebyla k zastavení tak jsem vzala tu plechovku a zašustila, když to nepomohlo tak jsem s ní jednou práskla o zem, ale to byl takový hluk že utekla, a ten den jsem ji skoro neviděla, stačí nyní vzít tu plechovku, kterou tam mám ani nevím proč, tak když ji vemu do ruky, a jen maličko to zaslechne, ihned odchází nebo si lehá na záda. Rámus je zřejmě účinný.
Holky venku je to hnus, samé velké hovno na chodníku, jak to vše roztálo, jsem fakt nevěděla kudy s holkama jít. Emí se docela už plouží jak před porodem, modlím se aby to ještě týden vydržela, dneska je to teprve 52den, no Renátě jednou porodila fenka 56den, a bylo to ok, ale jedné chovatelce 50den, a i když byla pěkná docela, tak stejnak nakonec pošla protože prý ještě o ten týden nemají vyvínuté plíce, takže s tím sáním mlíčka je to asi na draka, i když je dva dny myslím krmila a byla u nich stále, stejnak to nepomohlo, u štěňat hold jak ty plíce nejsou vyvinutá, tak to je asi na draka, děti se šoupnou do inkubátoru a zřejmně to přežijí, ale moje neteř také porodila děcko, předčasně a jelikož nemělo plíce vyvinuté tak pak zemřelo. ale to už je skoro 20let, asi to je zas o něčem nyní jiném. No už tady mám prádelnu, všechno vyvářím, a připravuji si. Začínám být napnutá, dneska tady od nás odchází lehat si do klídku někam do předsíně, už je to na ní prostě vidět že se to blíží. Pohyby už cítím dva dny, to jsem vám asi zapoměla říci, ale jen takovéto ťuk, ťuk, ale poznám, že to je ono, těším se na takovéty velké jak se tam celé štěně převaluje, nebo kope nožičkama, to se dělají velké boule na bříšku, ale také záleží, když jich tam je moc a nemají se moc kde hýbat tak to tak cítit není.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 14:42
- Nahlásit

emikami
no a pohmatu nepoznáš, kolik tam asi je štěňátek? Kurňa já už se tak těšíííím na ty fotečky miminek!
Dej nám tu nějaké fotky budoucí maminky, prosííííím!!!! chci vidět, jak vypadá.

krecinek
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 15:58
- Nahlásit

Tak ta stopovacka nic moc nevim,jak se to ma pouzivat-jako dlouhy voditko,nebo to vlacet po zemi?lidi na me divne koukaj,Monty se do toho celej plete, a kdyz jsme tu stali se dvema malejma holkama,ktery maj pejsky-taky byli n avoditku,tak se vsechny snury do sebe akorat pletly No,ale asi mu ji teď budu dávat,aby se to co nejrychleji naučil a zase chodil tady kolem na volno,popř s tím náhubkem,protože ač na stopovačke,tase jsemmu z krku páčila šlupku od salámu.
emikami
Až budou štěnda hmatatelná,tak musíš hlásit,kolik jich budeat se potrvdi nebo vyvrati nase tipy.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 19:30
- Nahlásit

Holky ona má břicho jako balon a tvrdé , tady se již nedá nic nahmatat, to bych ji ublížila, neumím to ani když se to spočítat dá, ani nemám moc ráda když to dělají odborníci, přijde mi to zbytečné to takto mačkat, no kurňa Verčo , já se také těším, ale nyní se modlím, aby vydržela ještě týden, a ty chceš fotku jo? no jednu mám, ale mohu se pokusit ještě o nějakou s tím bříškem, no jinak vypadá jako stará bába

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 19:39
- Nahlásit

emikami
no jasně, že chci. bylo by super vidět vždycky v tvé sekci "odchovy" i budoucí maminky s bříškem. ještě před porodem....

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:06
- Nahlásit

Holky vy se tady bavíte o březosti a já mám doma asi průser. Když hárala Ajda tak jsme ji zavírali do kotce a jen venčili a nechali chvíli proběhnout. Před chvílí jsem byla venčit holky a prohlížím si Ajdušku... mám dojem,že strácí pas. Mám hrůzu aby nebyla březí. Chodil tady za ní takový odporný pes. Jeden den ji venčili naši a asi ji zapomněli zavřít. Kdyby byla březí např. s boxerem nebo nějakým jiným rasovým psem tak bychom štěňátka lehce někomu dali. Ale na tomhle hafanovi není poznat kdo byli jeho praprarodiče.

emikami
Taky bych chtěla vidět těhotnou Havaňuli, když ta moje ještě nic...

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:15
- Nahlásit

LenkaK
a do p*dele.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:15
- Nahlásit

Tak nyní jsem se nasrala, napsala jsem příspěvek, a nejsem přihlášená, až mě vztek přejde, tak ho znovu vložím. sakra , sakra , sakra.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:17
- Nahlásit

Verca
Ale takto krátký nebyl.

LenkaK
Napiš v čem je Becky nejvíc legrační. Wiki asi v tom, když někdo přijde , tak se tak raduje a když peláší k tomu dotyčnému nebo ke mně kroutí hlavou , tělem a zadkem, ale s každou částí na jinou stranu, vůbec nechápu jak tohle zvládne.Je to taková tančící prdelka.

Verca
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:19
- Nahlásit

emikami
tohle dělala Eli když si hrála s Bambinkou. Byla jak na pružinkách a jak ty popisuješ, že hýbe hlavou, tělem, zadkem, tak to přesně ona. ještě máchá i packama ...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:21
- Nahlásit

emikami
Taky Becky když se zlobí nebo se s ní mazlím tak vrčí jako malé medvídě. Opravdu jako malý medvídek.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 21:40
- Nahlásit

To jsem teda na ty štěňátka zvědavá.

Kass
Člen
# Zasláno: 30 Led 2007 22:25
- Nahlásit

Nazdárek holky... Nejdřív vám všem chci poděkovat, že jste se mě takhle ujaly. Jsem moc ráda, že můžu takhle získat nové přátele a navíc se dozvědět ještě víc o našich miláčcích.. S Belinkou bych chtěla chodit na výstavy a časem mít i štěňátka teď se chystáme na první v dubnu. Ještě bych se chtěla omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala, dodělávám školu, když jsem vám psala, byla jsem na zkouškách. Školu nemám doma, bydlela jsem mezitím u dědy od kterého jsem vám napsala. Ale jelikož on má panickou hrůzu z virů, už jsem se sem pak nedostala. Teď mám pololetí za sebou tak bude klid. Už se nestane že bych se na tak dlouho odmlčela.. Teď něco víc o mě. Jmenuji se Jitka mám 18měsíčního synka, snoubence a Issabelku. Narodila se loni v červenci, takže teď jí bude 7měsíců. Mám jí od paní Herčíkové což je podle mě úžasná chovatelka. Beluška je krásný a roztomilý pejsek. S čůráním se to zlepšilo. Nechci to zakřiknout ale už týden nebyla doma ani loužička. A teď bych odpověděla jednotlivě:

Romanie: Belunka to nedělala když jsme byli doma. Udělala to vždy když byla doma sama, byť to bylo třeba jen na 10 minut. Nevím jestli ji bylo smutno. Snad už jí to přešlo ale kdyby ne, ještě budu potřebovat radu.

Emikami teda tolik pejsánků.. ty musíš mít nervy ze železa.. To tě obdivuji. Já mám co dělat takhle. Belinku mám od paní Herčíkové, má krémovou barvu, stránečky bohužel zatím nemám, teď na tom začnu pracovat, ale pošlu vám příště alespoň pár foteček.. Ty máš nějaké stránky? Děkuju..

Krecinek Mě plínku celou dobu ignoruje. Pořád se snažím ale marně. Pokud jsem doma tak si pro mě vždy dojde a dá mi vědět což je paráda. Zatím jsem na mateřské dovolené takže jsem skoro pořád doma. Když někam potřebuji tak jak jsem již psala, něco málo přes týden to teď vydržela.Ale dřív to byl děs.. Ale myslím že to není dobře ani tak. zatím jsem pryč maximálně na 4 hodiny tak to je v pohodě, ale až budu muset do práce tak nevím.. každopádně to nevzdám snad i tu plínku občas využije…

Darina1 No v tom je ten problém, jsem pomalu pořád doma ale i na mateřské občas potřebuji něco zařídit a v tu dobu se to stane. Teď je tedy chvíli klid ale nevím. Možná je to i tím, že jsem s ní doma pořád a o to hůř bere když musím odejít. Vím totiž jistě že potřebu čůrat nemá. Vždy s ní jdu předtím ven všechno jak má být a stačí jít pověsit prádlo na půdu, kdy ji sebou neberu, jsou to společné prostory pěkně zasviněné a byla by jak čuník.. Takže stačí opravdu jen 10 minut a ikdyž je vyprázdněná tak se počůrá. Přitom pokud jsem doma celý den tak jí stačí 4krát vyvenčit a doma se nepočůrá.

LenkaK I tobě děkuju, každý pejsek je prostě jiný. Malá je přes noc v pohodě,ale musí být s námi v pokoji. Což se mi zpočátku nelíbilo protože si umí vyskočit na postel a pak dělá celou noc čurbes. Vzbudila mě já ji dala dolů řekla důrazně nesmíš, dala do pelíšku a pohladila. Zpočátku to nezabíralo tak jsme ji nechávali v kuchyni, ale to tam čůrala i přesto že jsem s ní jednu dobu chodila přes noc každé dvě hodiny. Po nějaké době jsem si ji vzala do ložnice, v noci znovu vysvětlila a pak už to bylo v pořádku.. Jen pokud ráno nevstávám v dobu kdy je zvyklá tak mě vzbudí, což je normální.

Katri To jsem ráda že nejsem sama. Ne že bych ti to přála ale že to někdo přímo zažil a ví jak to přestalo. I to je možné že to dělá z trucu. Myslela jsem že spíž ze smutku ale kdo ví. Víš nenapije se za celou dobu co jsem pryč ale ani nevyvádí, doma nikdy nebyl nepořádek kromě těch štěněčích hrátek a ptala jsem se sousedů a nikdy ji prý neslyšeli když jsme nebyli doma.

Janča Máš parádní stránky.. A moje Beluška je Gwen strašně podobná.. Zvláště hned uvodní stránka jak tam máš tři fotečky tak ta první z nich to je celá Issabelka. To víš rodina se nezapře. Máme stejného tatínka. Jo a její mamka je Perla.

Tak babi, snad bych to měla mít vše. Jestli jsem na některou z vás zapomněla tak se omlouvám bylo toho spoustu a bude mi chvíli trvat než se v tom všem zorientuji. Ještě bych vás chtěla poprosit jestli by jste mi mohli poslat taky fotečky nebo případně adresy stránek. Jestli vám to tedy nevadí.. Moc moc děkuju. A ještě jeden dotaz malá nemůže překousnout obleček,ale bez něj (hlavně navečer) je jí zima. Zkusila jsem ho vyměnit ale je to stejné prostě se může zbláznit jakmile jí to nasadím a občas kvůli tomu nechce ani ven. Zatím jí ho dávám, přes den to teď jde jak se oteplilo ale alespoň před spaním. Myslíte že mám vytrvat i když je silně proti? Tak se zatím všichni mějte, zítra jsem tu a pošlu nějakou tu fotečku.. Jo přijdu zas takhle navečer takže tu už možná nebudete, počítač zapínám jak usne Peťulka(synáček).

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání