Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:16
- Nahlásit

emikami
Ty hrabky znám, ale já jsem natolik spokojená s tím hřebenem od Salonu, že je ani nepotřebuji. Taky mi to paní ve zveráku nabízela. také má zakulacené špičky, i když nemá tak hrubé hroty jako hrabky.

u nás jeden ten skřipec stojí 3 Kč.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:27
- Nahlásit

emikami
Já si nemyslím,že je dobré koupat šampónem na tmavé psy. Většinou ten šampón trošku barví,takže bych se bála,že to světlé změní odstín.
No u nás malé skřipečky stojí asi 3kč. Včera jsem o tom mluvila s Verčou a ona je taky koupila za 3,- ale jsem jí hned dva vzala neb takové průhledné jsem sháněla dlouho a nikde je neměli.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:29
- Nahlásit

Verca
byla jsi rychlejší. A vůbec kde jsi babko??

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:37
- Nahlásit

Dneska jsem byla v Ikei a koupila Claudince tu plyšouvou myš jako měl Candy. Claudi s ní hned začala casnovat a vyhazovat ji do vzduchu, tak jednou skončila na stole a pak na lustru. Koupila jsem jí ještě konzervu Dárling, trochu jsem jí toho promíchala s granulema a strašně moc jí to chutnalo, stihla za 5minut spapat půlku denní dávky, promíchané s tímhle.
Tak jestli z toho nedostane průjem, určitě bych jí to ještě koupila.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:39
- Nahlásit

MartinaClaudi
super!! zdá se,že Claudi dostala chuť k jídlu.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 22:47
- Nahlásit

LenkaK
asi jo, jsem moc ráda že jsem našla něco co jí moc chutná, doufám že mi nikdo nenapíže že to je šmejd.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:39
- Nahlásit

MartinaClaudi
a budu to zase jááááá. nám Darling nevyhovoval, nene, byly sranděrky. Ale až si vzpomenu na konzervu která byla fakt dobrá tak to sem napíšu, nyní jsem už tak ospalá že tady sotva mžourám a mozek je na bodu mrazu ale bylo to s tortelínama, a byla fakt super a moc chutnala, vím ten název, ale asi ho dnes nevyslovím. Darling není asi šmejd, hlavně aby asi po něm neměla srágoru.

Holky našla jsem fakt dobré stránky, kde píší o porodu, o březosti, krytí-fotky, porod-fotky, o hárání, a různé dobré věci, nyní jsem to louskala, ale musím ještě zítra se tím prohrabat, ale konečně se člověk něco dozví , sice většinu věcí jsem věděla ale je fajn že se mi to potvrdilo, jen si musím vzpomenout kdy mě řekl vet abych odčervila emí. a tam je také kdy odčervit. březí fenu, a to mě myslím nějak nesedí, no ale neříkám že to musí být pravda. Jsou to fajn stránky, určitě se jukněte, bude se vám to možná hodit.

http://www.odetkazvejminku.estranky.cz/stranka/por od

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2007 23:40
- Nahlásit

LenkaK
no ohledně té bílé srsti jsem si to také říkala, že nevím jak by to dopadlo, tvoje Becky má více pálené, tam by to asi tak nevadilo, ale Wiki je hodně bílá, takže to by pak vypadalo asi ošklivě. Dneska venku moc hezky běhala, ale jak jde pořád sleduje páníčka. je s ní venku legrace.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 09:25
- Nahlásit

MartinaClaudi
Jéééé, Candy měl fakt taky tuhle myš, říkali jsme jí "Krysák", ale Ketynka (náš druhý pes) mu ji nedávno rozcupovala. Až pojedem do Ikei musím mu koupit novou, byla to jeho nejoblíbenější hračka.

S těma granulkama byl na tom Candy pobobně, taky jednu dobu přestal žrát samotný granule. Tak teď mu do nich míchám konzervu. Vždycky dám tak lžičku až dvě rozehřát na pár vteřin do mikrovlnky, ono to tak změkne a pustí šťávu a to mu potom promíchám do granulí a máš vidět jak se po tom olizuje.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:17
- Nahlásit

Kde všichni jste.....?

Teď mě napadlo, že tu máme bišonky, boloňáčky, havaňáky, maltézáky, taky jednoho cotonka, ale není tu žádný lvíček.
Mě se lvíčci také hodně líbí, hlavně proto, že jsou taky různobarevní jako havaňáci, ale mají vyšší nohy. Jsou spíše kvadratičtější postavy.
Lvíček nám tu chybí abysme měli všechny zástupce bišonů.

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:19
- Nahlásit

Candy
Kdo mu cotonka??? A ještě je tu navíc i shi-tzu

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:26
- Nahlásit

Tak tady je s tou myší z Ikey.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:35
- Nahlásit

krecinek
jo jeden cotonek tu byl, ale už dlouho holčina nic nenapsala, zkusím se podívat zpátky jestli bych ji našla.

MartinaClaudi
No jo, jak si ji drží, to je sranda

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:38
- Nahlásit

MartinaClaudi
Claudince to moc slušíTen můj má nejmilejší hračku takovýho plyšového medvídka,co si tu sám našel(jednou jsem to dala příteli k valentýnu)a toho vždycky bere do zubů,vrčí a háže s ním ze strany na stranu a celý se při tomkroutí,hlavně krk si může ukroutitAž ho jednou rozcupuje,tak ta myš je dobrej tipAle vypadá jak opravdová-no,spíš teda ale krysa nebo potkan

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:39
- Nahlásit

MartinaClaudi
No Darling není super značka, mnozí to považují za šmejd, ale i já jsem ho holkám koupila, ale já spíš kupuji kapsičky od Pedigree,což je taky podobné....takže holka, nedej se!

LenkaK
No kde bych byla? Dostala jsi fotky? nevadí že jsem je tu hned vložila? Už se moooc těším na sobotu. a neděli taky. jestli to teda vyjde.
Dneska jsem jim vykoupila zbytek průhledných skřipců. mám jich ale jen osm, tak ti v sobotu vezmu aspoń tak dva, kdyby se s těmi tvými něco stalo.

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:41
- Nahlásit

Holky,řeknu vám,te´d jsem si všimla,jak ten můj hafan šííííleně vyrostl!!!vyndala jsem přepravku-dneska odjíždím i s ním domů.SA on si tam lehl a je mu to tak akorát!Když si vzpomenu,jak jsme si ho v tom odváželi..bylo to takové klubíčko,co spinkala vzadu v růžku...a později se tam tak hezky vyvaloval,noměl pohodlíčko,když jsem třeba byli v čekárně u veta a ted...to je hrozný,jak nám vyrostl!

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:45
- Nahlásit

No jo, u Candyho to taky strašně uteklo. Teď se můžu akorát tak koukat na fotky když byl malej. Ale stejně je to náš drobeček.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:46
- Nahlásit

krecinek
na Cotonka se tu ptala Nykyta na straně 132

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:47
- Nahlásit

To jomně to tak nepřide.jak ho vidím každý den,ale pak,když nastane něco jako s tou přepravkou tak koukámjá ho mám pořád z apsí miminko a on nám za chvíli vletí do puberty

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 13:48
- Nahlásit

Candy
Aha,tak to jsem to ještě nebyla já jsem tu někde od 150 - něco

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 14:14
- Nahlásit

krecinek
jestli si vzpomínám dobře, tak jsi někde od Trutnova viď. Tak to máte na hory kousek. A jak stále píšeš, že chodíte do lesa na dlouhé procházky, tak to je paráda. Sice ti naši šmudlové jsou pidi psi, ale tůry jim nevaděj. Já také ráda beru Candyho na dlouhé procházky. Vloni na podzim jsme byli na týden v Tatrách a Candy to tam s námi všechno odťapal, byl skvělej.

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 14:29
- Nahlásit

Candy
Já jsem z Tu,ale ted bydlím s přitelem v kralupech,studuju v Praze.ty jsi z HK,myslím,vid?Tam mám tetu a strejdu,mají labradora Jinak tady přes hlavní silnici je takový les,jsou tam různý pešinky,které vedou k vyhlídce a baráčkům a nahoře jsou i nějaké menší louky,tak tam s ním chodím,když mám čas a jsem doma,tak 2krát denně,pokaždý třeba na hodinu,ale většinou to stíháme rychleji,on lítá jak blázen,vzlášť,když mu hážu jeho nejmilejší balonek.Já jsem pak víc unavená jak onJe neunavitelný,po procházce,když potkáme nějakého známého psíka,tak by se s nim honil ještě asi hodinu a přijdeme domů a jak je rozdováděný,popadne toho svýho méďu a lítá tu s nímNo,ale kdyby mu to tak zůstalo a byl věčný štěněMáš pravdu,já z něj nechci mít takovýho toho "gaučáka" a když on byl jako úplně maličký u své maminky spš takový flegmoušek,vychovávám si ho k obrazu svémuNejraději bych s ním dělala agility,ale nevím no,jsou to přece jen nějaké výdaje (přer tím by asi musel mít poslušnost...)a nevím,zda by ho to bavilo,protože když se ve šnehu honil s krysaříkem, ten lehce překošil takový pozůstate nějaké stavby dětí a ten můj šmudla se před tím zabzdil,sedl si a koukal
Já koukala n aty tvoj estránky,jak byl Candy v Tatrách a vypadalo to,že si to moc užívá

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 14:40
- Nahlásit

krecinek
napíšu ti něco o agility, jo? ....takže u nás to třeba stojí na rok 400 + 5OO taková záloha. ta pětistovka se ale platí jen jednou a pokud odpracuješ 20 hodin brigádně, tak se ti to přesouvá do dalšího půl roku, ale pokud to neodpracuješ, tak další půlrok zase 500kč. Je to ale neziskovka a žijí z darů a tak. tak možná najdeš něco podobnýho. už ses na to ptala?
Jinak poslušnost...myslím, že vy na tom určitě nejste tak na štíru jako někteří, co byli u nás na agility. opravdu...poslušnost tam není až tak důležitá. u nás je navíc poslušnost součásti i agility, takže nejdřív se pocvičí a pak se jde na překážky... hele mrkni se na www.darri.xf.cz tam je holčina co dělá různý sporty a co jsem pocopila z jejího vyprávnění, tak normální poslušnost neměl ze začátku až tak zvládnutou...nebavilo to ani jeho ani jí a tak šli do agility a občas přes týden udělali poslušnost.
TAKŽE SMĚLE DO TOHO!

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 14:50
- Nahlásit

Verca
Já o tom pořád přemýšlím Tady jsem koukala na stránky a myslím,že tu hodina stojí 100kč...poslušnost 1200 kč 16 hodin...No,my hlavně totiž ještě nemáme vzteklinu,budeme ji mít až v březnu a myslím,že bez toho nás ted nikde nepustí..koukala jsem myslím i na haf bez obav,líbí se mi jejich překážky i přístup,že si tam můžeš kdykoli zajít v rámci toho zaplaceného kurzu zatrénovat,ale ten kurz agility stojí 2500kč,což je ted pro me moooc no,do března ještě něco vymyslím a aspon to zkusíme Myslím,že tady je taky vždycky nějak na jaře den otevřených dveří,tak bych se tam mrkla a poptala se co a jakbylo by to asi lepší,než dojíždět až do prahy.

krecinek
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 14:54
- Nahlásit

Verca
Já už bych třeba někam i vyrazila aspoń jak se říká na čumendu a vzala ho i s sebou a pak se rozhodla,ale jak říkám,bez toho očkování je to blbý,ještě si holt musíme počkat.A pak taky uvidím,jak to budu zvládat časově ve škole,ta moj eje na čas celkem náročná ale to už by se nějak vyřešilo...

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 15:50
- Nahlásit

Tak děvčata my máme stehy vyndané. šlo to hladce, prý je to pěkně zahojené, byla tam jen pani dr. tak snad to tak bude.Přemýšlela jsem že by vlastně Deniska mohla mít štěnda klidně již za asi 8 měsíců, teda nakrytí, vlastně by rodila tak nějak za rok, a říkala jsem si zda to není brzo, no a byla jsem překvapená, že když jsem se ptala, zda se jí nemůže ta kýla znovu vyvalit nebo nějak popraskat, zda ji mám stále hlídat či co, no a ona mi řekla, že néééé, že by klidně mohla mít hned štěnda, kdyby teda na to měla věk a bylo by to v pořádku, což jsem byla hodně překvapená. Tak jsem říkala, že známá má fenku a ta měla tříselnou kýlu, a že ji má opět znovu, takže tříselná prý je zcela něco jiného než pupeční, ta prý se udělat znovu nemůže. Nevíte o tom něco? Opravdu se už mohu přestat bát? Jsem děsná, no a co uděláme s těma chlupama zamotanými to bude děsné, kdyby si lehla a nechala si to pomalu rozčesat, ale to ona né, to bude boj, no ještě pár dní počkám, ale měla bych ji dát do cupu než bude rodit Emí, abych jí pak jen pročísla a hotovo, zapoměla jsem se zeptat kdy ji mohu vykoupat.asi počkám až se to zcela ztratí, aby to třeba nemokvalo nebo tak něco.
Dneska měla Emí asi první příznaky že porod přichází, ráno mě probudilo hrabání pod mou postelí v úložném prostoru, totiž když tam někdo hrabe, jako že hlavně Emí když je před porodem, tak hýbe i s těmi lamelami na kterých mám slamník tak tam vždycky nadskakuji, jak hrabe má vyhrbený hřbet, takže štěňátka se možná nějak stěhuji, nebo dávají na jevo že půjdou brzo ven, ale vždycky to trvá několik dnů až týden, takže zatím to vypadá že je vše v normálu, ještě budu pár dní nervozní aby nerodila, ale od středy už budu klidnější, to už může pak kdykoliv, záleží sice kdy zabřezla, jen ať tam štěnda jsou ještě v teploučku. Ráno jak hrabala a než mě to dlošlo že to je Emí,tak jsem říkala, ježiš dneska Emí nééé, nejsem na to připravená. Navíc mě dnes tak bolí hlava, u nás trochu pršelo, je dost velký vítr, takže zas takové počasí na prd.Tak snad se holky dočkáme.
takže to máme takto:
katri - 8.2- jako jediná a mám dojem že vyhraje
Candy z 9 na 10.2. také jako jediná, a také má šanci, ale vyhraje pouze asi pokud by se rodilo přes půlnoc, nebo se radši ještě pooprav, 9 nebo 10?
verča,romanie, -10.2.
darina,janča, a já 11.2. teda myslím že i já asi to budu muset najít.
krecinek,martinka,bišonka - 12.2.

no a to je vše pak rozhoduje počet štěnat a pohlaví.

No a nyní bychom tedy měli rozhodnout o té ceně, souhlasí všichni s těma pamlskama, nebo myslíte že by to bylo cennově náročné, chcete tedy vymyslet něco jiného?

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 16:05
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak já kupovala tohle a byla dobrá, bylo mi to doporučeno ,že prý je nejlepší, no tak nevím, je fakt že průjem nebyl a šmakovala. Kupovala jsem hlavně tu drůbeží s tortelínama a zeleninou, pak možná ještě jeden druh, ale to si již nepamatuji, takže je to Animonda.
http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=7 72

tak sem jukni, v obchodě bude asi dražší, ale pokud bys to dávvala ještě z rýží máš to aspoň na 3krát, a poku ke granulím, tak určitě vícekrát, jen mi radili, že je lepší to přendat do skleněné nádoby , která se dá uzavřít, třeba od okurek, nebo nějaké takové, aby to nebylo v tom plechu a otevřené, pak to delší dobu vydrží. Tak tuhle bych ti opravdu doporučila protože ji mám vyzkoušenou, pak jsem kupovala ještě jednu, ta stále 50 kč u nás u veterináře, oni to mají jen veterináři, ale zase si nevzpomenu na název, ani suché se normálně neprodává v obchodě, mají to jen oni, dokonce tam mají na veter. obchůdek a ty konzervy nemají ani tam přímo jsem je koupila od vete.

janča
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 16:16
- Nahlásit

Candy
Dívala jsem se u vás na nové fotky. Paráda. Ukazovala jsem je manželovi, Candy se mu strašně líbí, povídal, že by to byl super ženich pro Gweny. No jestli se vypravíte do Č.B. na výstavu, tak se poznáme osobně a můžeme se domluvit: To je jen sranda, ale už jsem psala, že Candy je fakt fešák!!!!!!
emikami
Jak už jsem psala, dle mého nározu by bylo mnohem jednodušší vybrat to jméno. Mě se tenhle nápad od Majky(Candy) moc líbit a proveditelný by byl snadno. Ale nechám to na většině. A ještě to Emi rozmlouvej, ať jsou mimina ještě v bříšku. Ne kvůli výhře, ale ještě jim je tam teď líp.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2007 22:14
- Nahlásit

emikami, MartinaClaudi
no Phoebe zase měla srajdu po tomhle Animondu. Nikdy jí nic problém nedělalo, má průjem vyjímečně, ale po tomhle se posrala. Chtěla jsem jí koupit něco extra a tak mi paní prodavačka poradila,ž e Animondo je fakt kvalitní, tak jsem za to vyvalila, na můj vkus, dost prachů a posrala se z toho. Pak jsem zapomněla, že to bylo Animondo a koupila jsem to znovu na Pheobiny narozeniny a znovu se z toho pokadila...
Ale je to pes od psa.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 10:56
- Nahlásit

Verca
no vadí mi to hrozně. Jak sis tohle mohla dovolit.Myslím,že se spojím se svým právníkem a budeme to řešit.
Taky se moc těším na so a ne.Moc díky,že na mě myslíš se skřipcema.
emikami
Přdávám se 10.2.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání