| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:48
- Nahlásit
Aknah
to zas Phoebe ve sněhu je jak králík. hopsá tam jak blázen a šňupe sníh a prostě v něm řádí jak cip.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:51
- Nahlásit
Verca
jo jo mi neco pripomina, taky mam na snehu neco mezi zajicem a nornikem, bud ryje, nebo skace
Veru, uz jdu opravdu haji, kdyby se tady ukazala Monka tak ji moc pozdravuj a taky vsechny ostni zname tvare, jako je janik, martinka a darinka a dalsi. dekuju moc pa pa
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:52
- Nahlásit
Aknah
To samý Gweny. A pak strašně pšíkala. Kakat a čurat chodila zákonitě do těch největších závějí, lítala v nich tak dlouho, až si tam uválela místečko. Nejhorší to bylo u našich, tam je vždy dost sněhu, tam byla nadšená. Ona tedy pí. Herčíková, když jsme jí kupovali v zimě tvrdila, že sníh milují skoro všichni a že jsou to psi do vody, do sněhu, ale nějak jsem to nebrala doslova
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:54
- Nahlásit
janča
jeste zapomnela na bahno, to fredy taky miluje. fakt jdu rano vstavam nechutne brzo pa pa pa kocky a mejte se krasne
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:54
- Nahlásit
Aknah
dobrou noc a krásné sny. ráda jsem si s tebou zase pokecala. papa, určitě je budu pozdravovat. Zase přijď na pokec
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:58
- Nahlásit
Aknah
Když to vemu všeobecně, tak má Janča pravdu, že je internet prevít, ale budu s tebou prvně souhlasit a to v tomto
ono staci cist a vnimat co ten druhy pise.
To je opravdu velmi důležité, hlavně když si člověk čte jak se někdo umí vulgárně vyjadřovat, aniž by toho dotyčného člověka znal.
Děvčata
nedívali jste se nyní na střepiny? Dnes mě tedy opravdu dostali. Jednak jsem nevěděla že jim zemřela ta holčička, a nebo si to již nepamatuji, na televizi moc nekoukám a známé osobnosti nijak nesleduji, ale když to říkali tak mě fakt vyhrkly slzy. Tohle musí být snad nejhorší na světě, když nám odejde pes, je to něco hrozného, ale není to člověk, tak to nemůže tolik bolet, ale zažít tohle musí být opravdu velmi těžké.To že se jim narodil chlapeček, muselo být krásné, nechápu proč to ten Svoboda udělal, stejnak se to nikdo nikdy nedozví, protože ti hnusní čmuchalové co ze všeho chtějí udělat senzaci si navymýšlí takových lží, že to je opravdu hnus. Udělají ze všeho senzaci, hlavně že za to mají prachy, to jsou opravdu hyeny.Pak začli mluvit o těch depresích , že deprese zabíjí, tak to mě vzalo také dost, a vůbec říkali tam spoustu věcí, je mi líto, že jsem si to nenahrála, protože ve všem měli pravdu, např. co si tak pamatuji, člověk v depresi chce někoho pohladit, ale ruku nezvedne, v tom mají doslova pravdu. A jak jste tu říkali, ať už je to bišonek, nebo jiný pejsek, je to balzám na duši, mám Britušku a ta se umí tak krásně přitulit, že vám zahřeje bolavou duši, nejen bišonek, určitě to zažívají lidé i s jinými pejsky, pejsek je prostě lék na bolavou duši a bude nám věrný až do smrti. No a nyní mi to připomělo Belču a už slzím, takže já radši už jdu pryč. Ta telka mě dost rozhodila.Je to opravdu hodně smutné, mlaďoch to sice nebyl, ale vypadal na ta léta velmi dobře,že?Člověk by si řekl, co jemu může scházet, no bohužel i k takovému člověku je příroda krutá.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 07:02
- Nahlásit
emikami
Dáši, právě proto jsem tu psala hned po té jeho smrti, že je to strašné...Obdivovala jsem Vendulu od té doby kdy byla ve Vyvolených a mluvila tam o své dcerce a pak o té její charitě, tak jsem si jí hrozně vážila. předtím jsem o ní moc nevěděla, protože tyhle věci moc nesleduji, hlavně životy slavných.... a Svobodu jsem zase obdivovala pro to, kolik hitů složil, hrozně se mi jeho písničky líbila (textově) a taky pro to, co se jim stalo s tou holčičkou. a jak jsem to ráno v práci četla, tak mi fakt až vhrkly slzy do očí a to se mi stalo u takové věci poprvé. je to fakt pro Vendulu jen další tragédie....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 07:32
- Nahlásit
Aknah
Si normálně představ, že jsem celou noc měla před očima tu fotky Fredíka, jak tam likviduje toho kamaráda bišonka frisé a jak má to krásné roztomilé bříško. už z těch psů magořím, fakt.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:07
- Nahlásit
emikami
Ať z toho teď bulvár udělá cokoliv a že jim to fakt jde, protože stále mají své čtenáře, museli si prožít to nejhorší peklo na světě, když přišli o dítě. To buď vztah stmelí nebo rozvrátí, ale tak či tak, jizvy to zanechá vždy a problémy taky. Deprese je strašné svinstvo. Všichni teď řeší jeho, ale to co si musela prožít ona, to je momentálně nezajímá a vznáší jenom kritiku a obvinění. Vím, že to v těch střepinách chtěla lidem vysvětlit a trochu se obhájit, ale já bych v televizi nevystoupila, myslím, že lidem, kteří jí obviňují, to stejně nevysvětlí. Ve své podstatě nikomu do toho nic není. Má jen tu smůlu, že je známá osobnost a že jí to nedovolí prožít v soukromí.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:55
- Nahlásit
Aknah
Zdravím tě. Je pěkné,že ses přišla na nás kouknout.
Co se týká ženicha,zní to divne. Bella bude to... s tátou Becky.
[imgs]http://www.havanese.66.sk/php66/image.php?fi le=../66_havanese/images/B o o gi.jpg&size=448[/imgs]
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:56
- Nahlásit
[imgs]http://www.havanese.66.sk/php66/image.php?fi le=../66_havanese/images/B o o gi.jpg&size=448[/imgs]
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:00
- Nahlásit
Nevíte proč mi to sem neleze?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:56
- Nahlásit
emikami
Tak termín štěňátek upřesňuji na 9. 2. a taky bych se přimluvila za pojmenování jednoho z nich. Také mi nejde o nějakou věcnou výhru
janča
No na tu výstavu bych chtěla a taky jsem uvažovala o výstavě v Ostravě, ale Candy si nějak odrbal jednu zadní nohu, tak nevím jestli mu to doroste, nebo to budu muset nějak maskovat
Jinak pozdravuj od Candyho vaši Gweny a vyřiď, že už se na ni mooooooc těší
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:29
- Nahlásit
LenkaK
Z tohodle spojení můžou být krásná barevná štěnda. Pejsek je moc pěkný.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:34
- Nahlásit
LenkaK
Taky si myslím, že pokud se to zadaří, štěnda budou moc pěkná. Proto jste si takového ženicha zřejmě vybrali, že?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:38
- Nahlásit
janča
Candy
Je nejen krásný,ale má také velmi dobrou povahu. A není pro Bellu velký. Měli jsme v záloze ještě jednoho,ale ten má 27cm. Bella jen 23cm.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:48
- Nahlásit
krecinek
Ještě jsem ti chtěla napsat ohledně té nevolnosti v autě. Můj Candy taky jako malej párkrát v autě zvracel a taky jsme ho vozili v přepravce, ale pak jsem si ho brala na klín a on se naučil slézt si dolů k nohám a tam cestu prospal. Od té doby v poho a to jezdíme autem často.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:19
- Nahlásit
Taky se vaši pejsci opalují? Moje psice právě vyvalují příška na koberci v místě kam svítí sluníčko.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:20
- Nahlásit
oprava: bříška
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:28
- Nahlásit
Tade holky,vy jste se činily!!!
Candy
Díky.No,já bych ha taky nejraději vozila na klíně,ale ten novej zákon no co, když to jinak nepůjde, nezbyde mi nic jiného koneckonců, taky se občas neuvážu, že?.....
LenkaK
Tady bohužel sluníčko nesvítí,je tu ještě sníh a zima a zataženo Ale kdo má rád sluníčko je naše Micka,ta se hned vyvalí na postel v ložnici,když tam jindy slunce svítí
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:29
- Nahlásit
LenkaK
ženicj je moc hezký
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:43
- Nahlásit
pardon, že vám sem leze "jezevčíkář", ale jdu za váma jako za "malopejskařema". Jaké pamlsky dáváte svým pejskům za odměnu? Potřebuju nějaké menší kousky, kostičky, čtverečky...pro štěně jezvečíka na cvičák, aby to rychle zblajzla a nežvýkala ještě půl hodiny Nechce se mi s ničím stříhat, nebo krájet...Díky
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:48
- Nahlásit
blanulinka1
kdyz byl nas prcek maly, tak ochotne cvicil za granulky, takze jsem mela po starostech, kdyz to previt jeden prokouk, tak jsme mu davala suseneho lososa, po nem se muze uzrat a udela cokoliv. je to krehky a snadno se to lame a chutna mu
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:51
- Nahlásit
blanulinka1
No snad ti tu návštěvu odpustíme. Ale máme tu i Shi-tzu.
Moje holky milují Dropsy je to od firmy Mlsoun. Má to čokoládovou a nebo šunkovou příchuť. Jsou měké a celkem malé.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:52
- Nahlásit
Aknah
To kupuješ normálně ve zverimexu? Nikdy jsem o tom neslyšela,ale může to být dobrý. Naše holky co voní po mase to shltnou hned
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:56
- Nahlásit
Aknah
Granulky právě nechci, spíš aby to brala jako odměnu, ne jídlo, ale ten losos zní dobře
Piště dál Děkuju moc
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:00
- Nahlásit
LenkaK
ne ne objednavala jsem to v nejakem internetovem obchode a je to opravdu losos, ne ze to jen po nem voni. Fredy se po tom muze utloct a kdyz ma svoji neposlouchavou naladu, tak staci zavolat "povel" rybicka a Fredy mi sedi u nohy
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:01
- Nahlásit
blanulinka1
v tomhle mam asi vyhodu, muj coklik je naprosty vsezravec a sezere cokoliv, od granulek, po sunku, pres pomelo, hroznove vino a papriku, nepohrdne ani suchym chlebem
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:02
- Nahlásit
Aknah
tý jo. A nepamatuješ kde jsi to objednala?
A jak víš,že je to opravdu losos? Že tys mu ujídala?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:04
- Nahlásit
Aknah
hmm tak to Bella šunku vyplivne. Max. vařenou mrkev nebo petržel a taky jahodu nebo malinu. A samozřejmě vařané kuř.masíčko. Granulky,když je uražená jako odměnu nechce.
|