| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:26
- Nahlásit
janča
a pak si vyber,že?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:41
- Nahlásit
http://www.majoruvhaj.cz/jmena_psu/f/f.html tady můžete vybírat dosyta.
mě se líbí Faibe Faiby Faibi...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:46
- Nahlásit
Teda holky těch jmen na "F" je mraky.
Ale já mám jedno eso v rukávu a to se mi fakt líbí
FLY BOY (Wild angel)
dobrý né, takový akční
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:47
- Nahlásit
Verca
Faibe Faiby Faibi.... hmmm hmm hmm buď už blouzním nebo mi to nenápadně připomína Phoebe
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:48
- Nahlásit
Dáša psala, že nám povolí pojmenovat asi jen kluka, tak proto klučičí jméno.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:48
- Nahlásit
Candy
To chudák Emí,aby těch štěnat měla aspoň 50, když je tolik hezkejch jmen
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:56
- Nahlásit
Candy
To je moc hezký. A pro aktivního pejska - super!!!!!!
Mě se líbí Floyd, a pro holky (já tipovala 2)-Frederika a Francheska. Ty druhý jména by se musela ještě vymyslet.
A já navrhuji, když už tady tipujeme, aby ten kdo vyhraje, si mohl vybrat jedno štěnátko (ať už kluka nebo holku) a pojmenoval ho. Ale to je jen návrh, rozhodnout musí emikami. A vybrat Dáši myslím pro to pojmenování ne domů! I když mít víc místa neváhám ani chvilku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:58
- Nahlásit
bisonka
já nic, já muzikant.....
pro kluka? aha..... já nejsem moc kluková, já radši holčičky. teda psí holčičky...
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 13:59
- Nahlásit
janča
krecinek
No právě, úplně jsem si představila jak lítá ten můj Candy venku. Fakt se to na takovýho havaňáka hodí
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 14:01
- Nahlásit
Candy
tvoje jméno u mě vede!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 14:08
- Nahlásit
Verca
dík
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 14:36
- Nahlásit
Candy
Si nechala udělat amniocentézu u Emi a ví že to jsou samé holky. Proto nám nechá pojmenovat jen kluka. Bojí se Fifinky Fifí a Františka Franty . že jo ? emikami
Nebóoj toho tě ušetříme
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 14:55 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit
LenkaK
To by nám přeci nemohla udělat ......
Slibujem, že Frantíci a Fifinky to nebudou
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 14:58
- Nahlásit
LenkaK
Hele a co Fňuk Fňukálek. Dobrý ne? Mě by mohli zaměstnat, já bych jim vymýšlela jednu hrůzu za druhou.
Ty jo a kdyby se narodily jenom holky to by bylo něco! To se ti ještě Dášo nestalo viď?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:01
- Nahlásit
Tak člověk si odskočí na barvu a vy se tu takto činíte jo? Tak z těch jmen co sem dala odkaz Verča se mi líbí
FEBI, FEBINKA, FEDD, FEDERIKA,FRANCESKA,FREN,-to se mi líbí již dávno, FERGY, FÍBÍ, !!!!! FILIPE/FILÍPEK/,
FLY BOY- JE TO DOCELA PĚKNÉ A CO ZNAMENÁ TO BOY? JEŠTĚ JSEM SE NEDÍVALA. Jak jsem psala, mám ráda dvě jména, LenkaK jak si spokojená se jménem Bella Mia ????
Mám paní a ty už mají všechno doma pro štěně nachystané, jen čekají již několik měsíců až se narodí, nejdříve mluvili o chlapečkovi, pak říkalik když se kluk nenarodí že si vemou holčičku, no a nyní říkají že sami nevědí a že se rozhodnout až co a jak se narodí, takže jim dám právo výběru, vždy to tak dělám, já jména skutečně hledám až na poslední chvíli , jsem trochu pověrčivá, takže se jmény to stíhám vypsat jentaktak, no a když má někdo štěně zamluvené již skoro od počátku, tak jim dám na výběr třeba ze tří jmen, nebo ať si štěně pojmenují, Takže např. Emily Joy- již nevím co jsem ji dala na výběr, ale vybrala si Emili, ale říká jí Joy, Joynko, protože mají v rodině již jednu Emilku. Pak paní co měla zamluveného Benji Jimma, tak chtěli Jimma, tak jsem jim psala, jestli chtějí ať si najdou sami jméno, že je ještě nemám pojmenované a že to musí být od písmene B - tak mě odepsali, že to bude Jimmy tak jsem psala, že to není od B no tak přemýšleli dál, a vymysleli Benji Jimmy, říkají mu Jimmy, atd., jinak jsem tím vlastně dost potěšená, protože poměrně lidé dost často jména mění, snažím se vybírat taková aby to šlo skloňovat, a aby z toho šlo udělat také normální jméno, takže vlastně jak jsem již zde psala Dendre Beny, říkají mu Bene, jinak opravdu ostatní říkají všem mým štěndům jménama co jsem jim dala a to mě opravdu těší, jen Anique, říkají Princezno, ale mám nějaké stránky, z kterých vybírám. Jak říkám je lepší vybrat aby se to dalo nějak skloňovat, a vždy k tomu teda skoro vždy dávám to druhé jméno, jako např. Joy - miláček,atd....tak , Bella Mia , ale to bylo samostatně tak napsané jméno, ke každému písmenu se ale druhé jméno také nehodí, musí to ladit k chov. stanici, a vyhledat dle štěňat, co se na ně hodí, s tím druhým jménem, vžy mě něco napadne a pak si to hážu do vyhledávače jak je to v překladu v angličtině.
Takže to uděláme takto, zda chcete!!!
Vítěz č. 1 - pojmenování holčičky
Vítěz č. 2 - pojmenová chlapečka
Vítěz č. 3 - najde a dohodne se s ostatními na druhém jménu,
co? jo? No hlavně abychom tady nevybírali, a pak se něco nestalo. uf, uf. už aby byla štěnda na světě a zdravá. Už začínám mít fakticky nervy. Proto jsem musela dnes vypadnout ke kadeřnici, tedáááá k dceři do kad. trochu přijít na jiné myšlenky.
Jo to video, musí ti jít, ale když se to otevírá poprvé v tvém pc tak to trvá trochu déle, nejlepší si dát ale . aktualizaci stránky, a pak si třeba jit udělat večeři, pak ti naskočí černá plocha a po najetí myši se ti to změní na video. mně to jde, takže vám to jít také musí.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:05
- Nahlásit
Holky , vy mě ale zlobíte !!!! Než jsem to změnila tak jste napsali výše uvedené příspěvky. Takže co vy na to. No a to jsem vlastně nedopsala, té paní až si vybere zda chlapečka nebo holčičku, chtěla by světlé štěně, tak ji navrhnu ať si jméno vybere sama od F. Myslím, že na to mají právo, jak by mu chtěli říkat a mít to i v rodokmenu.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:08
- Nahlásit
emikami
Boy je kluk jestli se nemýlím.
Bella Mia nám vyhovuje už samého začátku.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:14
- Nahlásit
emikami
Já si myslím, že je to celkem na tobě. Hlavně ať to má Emi za sebou v pořádku vše proběhne a pak budeme vybírat. Jmen je spousta máš z čeho. A já myslím, že nic nepřivoláme, neboj. Vždyť dítěti vybíráš taky než se narodí. Viď Marti!!!!
Nám taky dala pí. Herčíková vybrat a všichni známí říkali ty jo Gwen co je to za jméno - to jí vyberte něco jiného. Ale my jsme si to tak dlouho říkali, až jí Gweny zůstalo.
Taky chodím ke kadeřnici na relax! A když to máš takhle u dcery, tak to je paráda.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:22
- Nahlásit
janča
Kdybys dostala Topinku Topinkovou nebo Tlačenku Tlačenkovou taky bys přemýšlela nad jiným jménem.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:33
- Nahlásit
LenkaK
To teda jo. Ale je otázka zda bych tam vybírala štěndo. A vo tom to je!!!!!!!
emikami je rozumná proto tolik lidí nechá štěndu jeho původní jméno.
Ale máš pravdu Tlačenku bych fakt nevydejchala.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 15:50
- Nahlásit
janča
Taky jsem byla ráda za jméno Becky a Bella.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:07
- Nahlásit
janča
LenkaK
Každopádně musí být legrace, když Tlačenku Tlačenkovou, nebo Topinku přihlašují na úřadě, nebo na veterině, tam se vždy ptají jak se pejsek jmenuje, už se vidím jak říkám, Tlačenka, docela fakt nevím, proč jim taková jména dává, některá ujdou, ale některá jsou opravdu příšerná, už fakt chybí jen Hovňousek Hovňouskový.
Tak při prvním krytí se zdá že Emí nezabřezla, protože by určitě rodila dnes nebo zítra, zatím žádné příznaky, snad ji to chytne na víkend. Ani nijak ještě nic nevoňuchává, že by byla neklidná a hledala místečko pro štěnda, jako kdyby snad ani rodit neměla. No dcera měla sen - že to bude na střídačku - holka, kluk, holka, kluk, nebo obráceně už nevím co řekla jako první, no a já mám tušení samé holky, nevím proč maxim. jeden kluk, ale pak mám ještě jedno tušení samí klucí a jedna holčička, ale kdyby to byli samí klucí asi bych se picla.Já chcúúúú aspoň jednu pipinku Tohle čekání je fakt hroznéééééééééé. Nevíte kdy to přijde, jak vám zrovna bude, jestli vše půjde dobře, jestli nebudou komplikace, no to je děs. Také mi vadí, že je v bytě poměrně zima, jakmile se oteplí, méně topí, a když je venku vítr, fouká nám tady. Ale elektr. dečku jsem nikdy nepoužívala, vždy měli v pelíšku teploučko, kontroluji je pořád, a určitě kdyby jim byla zima, kňokali by. Už to radši dnes vše připravím, bednu tu již mají,Emí sice nezajímá, ale už jim to tam vystelu,aby mě to náhodou nepřekvapilo.
Lenko, všimla jsem se že máš zrovna vrhy oba od písmene B.Také by bylo hezké jméno Becky Bell
|
janča
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:20
- Nahlásit
emikami
Jo, já jsem taky spíš na holky....
Jestli nemáš el. dečku, tak ještě to můžeš na chvíli vyřešit ohřívací lahví.
A dej nám prosím pak hned info, ať víme, že to máte za sebou.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:29
- Nahlásit
janča
To víš že dám, jakmile začne rodit, a dostanu se na net, tak hned dám zprávu, že už to začlo, ať nám můžete držet co nejvíce palečků
Takhle se tu holky pořád pusinkují, dnes pusinkuje zase Brituška Wikinku, vlezla by ji snad až do tlamičky asi ji ošetřuje ty ranky po vypadlých zoubkách, padají tu jako hrušky ze stromu.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 16:45
- Nahlásit
emikami
Dášenko tak držíme packy a prstíky ať vám porod dopadne v pořádku.
Manžel přišel s práce a vykládám mu o tom, že čekáte štěňátka a že kdybych to vyhrála jaké mu mám dát jméno aby začínalo na písmeno F, odpověděl mi Forrest Gamp a nebo Fulda Farní.
Už se těším až vyhrají a to se máš na co těšit. To budou jména, to co jste zatím navrhovaly je prdlačka kvedlačka oproti tomu co já vymyslím.
Pac a pusinky od Biška a Damiška.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 18:33
- Nahlásit
Darina1
Forrest Gamp
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:30 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
Kurňa my snad máme stejný vkus, protože to Fren se mi taky hrozně líbí, ale možná bych to změnila na Freny, Frenne (dva n znamenají ve francouzštině ženský rod, jestli se nemýlím....), aby to znělo jako holčička. mě se dále líbí Feby, to fakt hezky zní, jak to člověk vysloví. aspoň teda mně. nebo Fixy (k tomu mě napadlo Dixy = Fixy Dixy ) už mi začíná hrabat jak farmě zvířat. nebo Frej nebo Fiona, Fyona .
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:44
- Nahlásit
Filipe je hezký,pak b ymu mohli říkat Filípku
Verco a co Fíbí viděla jsem totiž Phoebe i v tomhle počeštěném zápisu
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 19:48
- Nahlásit
krecinek
to se mi už líbí víc Feebee. zvlášt když bee je v angličtině "včelka".
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2007 20:10
- Nahlásit
Verca
Promiň,ale mně to bee přijde jako když bečí ovce ,i když vím,že se to samozřejmě čte "bí" ale jak to vidím napsaný,tak je to prostě jako ovečka
|