Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
janča
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 08:02
- Nahlásit

emikami
Tak gratuluji k prvnímu štěnátku a pořád držíme všechny palce a Gweny tlapky.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 08:32
- Nahlásit

emikami
Tak gratuluju!!!!!Vzládněte to

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 09:06
- Nahlásit

emikami
Dášenko móóóc gratulujeme, přejeme rychlejší porod a ať jsou všichni v pořádku v četně fenečky.
Pacinky a pusinky posílá Biško a Damiško. Budem na vás hodně myslet.

katri
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 09:09
- Nahlásit

emikami
gratuluji ke štěňátkům a v klidu a rychle to zvládněte. Přeji moc zdraví štěňátkům i mamině.

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 09:11
- Nahlásit

emikami
My na výstavě nejsme A ráno první co jsem dělala když jsem vstala bylo že jsem se letěla podívat na net a je to tu! Tak gratulujeme já, mámka, sestry i Bambinka a těšíme se na další zprávy!!

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 09:17
- Nahlásit

Darina1
Ty jsi z Havířova že? My jsme z Těšína

Candy
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 09:55
- Nahlásit

emikami
super, tak ať vám to jde hladce a bez komplikací
držíme pěstičky!!!!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:11
- Nahlásit

máme dvě holčičky a dva kluky, asi je již konečně konec, jsem opravdu tehlekrát grogy, takový porod jsme ještě neměli. zatím pa. jsou k nerozeznání.

janča
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:15
- Nahlásit

emikami
MOOOOOOOOOC GRATULUJEMEEEEEEEEE!
Super, tak teď si hodně odpočiňte všichni a pak podej zprávy, jak se máte a tak....

Candy
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:20
- Nahlásit

emikami
připojuji se k Janče s gratulacíiiiiiiiii

Jestli jsou k nerozeznání tak to jsou všechna světlá?

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 10:22
- Nahlásit

emikami
Teda,tak se ti to splnilo,mas to pul napul,jak si to chtela,dva kluci a dve holky,gratuluju to je supeeeeeer,az si odpocines a vsechno se uklidni,tak podej podrobnosti

bisonka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 11:43
- Nahlásit

emikami
Přidáváme se ke všem a gratulujeme!!!! A těšíme se na zpávy ze světa miminek!!

Janik
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 11:57
- Nahlásit

emikami
MOOOOOOC Gratuluji(i za Andyho)..jste šikulky

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 15:35
- Nahlásit

emikami
To je super, už se těším na fotečky štěňátek.

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:25
- Nahlásit

Hrozně mě zajímá, co štěňátka, ale je mi jasné, že nemá emikami čas... Hrozně už bych chtěla fotky... Nemá třeba na svých stránkách? Mě tam nejde připojit...

janča
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:30
- Nahlásit

Romaine
Vydrž, emikami teď má určitě jiné starosti. Je skvělá, že nás stejně průbežně informovala. To by jiný mnohdy neudělal. Štěnátka jí nyní potřebují. Trpělivost!

Romaine
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 18:52
- Nahlásit

janča
Jo jo, já vím (ale je mi jasné, že nemá emikami čas).

emikami
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:08
- Nahlásit

Tak takto to začalo. Emí před porodem, začlo to kolem 22hodiny, bála jsem se že se jedno štěně narodí ještě 10tého,ale nakonec jsme se načekali. První štěně přišla na svět holčička až ve 4.50h. pak se dvě hodiny nic nedělo, další byl chlapeček v 6.58h, další holčička v 7.17h.a poslední kluk v 8.25h.Pak jsme myslely že tam možná má ještě jedno štěně, ale byla to zřejmě děloha. Bylo to dost dlouhé tak je vám jasné, že jsem celou noc nespala, v 10h. jsme usoudili že je konec, šla jsem se nasnídat a na chvíli odpočinout, po obědě jsem se šla prospat, ale kňoukání štěňátek mě stále budilo a já je stále hledala, takže mi bylo hůř než předtím. Nyní to docela jde. ale potřebovala bych chůvu a já abych si v klidu zavřela oči a nemusel pár hodin nic hlídat.První týden je asi nejtěžší, ohledně zalehnutí, atd. tak kdo můžete, držte palečky ať hlavně prospívají a jsou zdravá. Opravdu mě překvapilo jak jsou tak stejná, ještě jsem takový vrh neměla, jsou ale nádherná, opravdu moc, ještě maličká ale kouzelná, a doufám, že tak zůstanou, jedna holčička má nepatrné znaky krémové, jak se to bude vyvíjet dál to netuším. a klucí jsou k poznání jen tak že je jeden větší a druhý menší, ale ten větší má myslím také náznak flíčku na boku. Prohlídnu je pořádně zítra, dnes jsou stále u maminky, která si je moc hlídá před ostatníma holkama, takže tu je dosti práce, štěnda jsou nyní sticha a před chvílí kňoukala, pijí krásně, tak snad budou přibývat na váze.Moje jediné přání je jejich zdraví. Jsou váhově od 134gr. do 170gr.Myslím, že se týden ještě vůbec nevyspím. Emí je zatím v pořádku, chová se čile, doufejme, že v ní nic nezůstalo, radši ji ale změřím teplotku. Tady jsem vám udělala pár foteček aby jste se mohli pokochat, je to foceno odpoledne, Emí jsem ještě nechtěla brát od prcků na spršku, ale jít tam musí, je docela ušmudlaná od plodové vody a trochu krve. Byl to jeden z nejhorších porodů co jsme měli na délku porodu,jinak štěnda byla hned čilá a k světu, takže to bylo ok.Děkuji vám všem, kteří jste na nás mysleli, určitě nám to pomohlo. Na web ještě nevím kdy fotečky dám. A kdo je výhercem?

11.2.2007 je jejich narození což jsem já tipovala a moc jsem si to přála.
Darinka tip. 11.2. - 3kluci+1holka -
Janča tip. 11.2. - 2 holky+1kluk

Jako jediná tip. Martina 2klucí a 2 holky ale až 12.2.večer.

kdo se tedy nejvíc přiblížil aby vymyslel jméno pro holčičku a kluka, dle přání.

Verča
máš u mě jednu holčičku, jedinečná příležitost mít bílou havanku musím napsat té paní, co čeká, aby řekli zda chtějí kluka či holku, zda budou chtít holčičku pak je již jen jedna volná, a to moc není. Tak hodně přemýšlej a hlídacích havaňáčcích Doufám, že vás potěším a Jančoi přes únavu bych vás nenechala ve štychu.

janča
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:19
- Nahlásit

emikami
Jsem moc ráda, že jste všichni v pořádku. Štěnda jsou fakt k nerozeznání a nádherná. Musí to být krása!

Dle mého názoru je vítěz Darinka. Strefila se v datumu, počtu štěnat a mýlila se jen v pohlaví. Myslím si, že by si to zasloužila.

Darina1
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:36
- Nahlásit

emikami
Dášenko móóóc velké gratulace,tobě za zvládnutí nervů a fenečce za nádherné štěňátka. Opravdu jsou s maminou nádherní.
bisonka
Tak, tak bišonko máš ty ale pravdu opravdu jsem z Havířova. Jestli znáš trochu mé krásné město mládi, tak já bydlím za Permonem.

krecinek
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:38
- Nahlásit

emikami
štěnátka jsou náááááááááááááááááááááááááádherná

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 08:43
- Nahlásit

Mankote, to je úúúúúúúúúúúúžasnéééééééééééééé. ty jsou tak slaďká!!! hele, až tohle řeknu Peťovi, že je bílá havaňačka, tak nebude váhat, protože on je na bílé pejsky zatížený! a hrozně se mu líbila Deniska kvůli té barvě.
Fakt jsi dobrá, že jsi u nich celou noc byla. Kdybych bydlela v Praze, tak bych neváhala a přijela ti pomoci, aby ses vyspala....no snad ti dcerka pomůže.... Kdo ti pomáhal u porodu?
kurňa, kdybych ten tip nezměnila, tak jsem se mohla trefit aspoň do počtu a pohlaví štěnátek, protože jsem nejdříve tipovala i 2 kluci a 2 holčičky. Ale taky si myslím, že Darinka je vítěz....
Na výstavě jsem na tebe/Vás moc myslela a když jsem potkala někoho z bišonků, tak jsem se hned ptala, jestli neví, jak to s vámi vypadá. takže ještě, že dobře...

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:09
- Nahlásit

emikami
Miláčcíííí!!! Beru je všechny Ne, já sem zase zatížená na frisáčky, i když se mi Claudinka včera moc líbila, právě proto, že je celá bílá... Ale pokud bude další pejsek, tak zase frisé.
Opravdu jsou to krasavci a krasavice.
Držíme s Robbym palce ať to zvládneš a i se pořádně vyspíš!

Taky hlasuji pro vítězství Darinky!

Veru ty chceš vážně další? Holky budou mít určitě radost

Verca
LenkaK
Omlouvám se, že jsem se nedošla rozloučit, když sem odcházela, ale musela sem jít rychle - rodinné důvody...
Ale slyšela sem - teda jestli to tak je - že Becky má velmi nadějný a Bella velmi dobrý. Prý jste měli nějakého divného rozhodčího, kterého se psi báli... Ale i tak gratuluji k úspěchu, protože Bella musela být z toho čekání hrozně unavená a nervózní, takže je to super...

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:23
- Nahlásit

Romaine
no právě...nervozita, únava a navíc ten rozhodčí byl děsný. fakt se ho psi báli. Jak Bella, tak Becky. když šel k nim, tak i Becky se krčila, což prý není normální. A navíc byl děsně nesympatický i mně.

no chtěli...jasně že chtěli, ale jaksi je to už větší zodpovědnost. Pořád si říkám...dva psi to se dá finančně utáhnout, ale chceme se v květnu-červnu stěhovat do většího, takže prostor by byl, ale obávám se, že finance ne.... ale nikdy neříkej nikdy.

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:25
- Nahlásit

Verca
Ahoj Veru, já nebyla schopná dojít...my jsme totiž měli v sobotu sraz s buldočkářema a já to trošku přehnala...moc mě to mrzí, protože jsem se těšila...

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:27
- Nahlásit

Syska
jo, slyšela jsem. já se tak na Vás těšila....

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:28
- Nahlásit

Verca
A od koho jsi to slyšela? Poznalas holky?
Já strávila neděli s hlavou v kýblu, fakt děs...

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:30
- Nahlásit

Syska
no snad nepletu jméno, ale od Ivči? má Berýska.... omlouvám se jí, zda jsem to popletla, ale já mám děsnou paměť na jména.
Tytyty, takhle se chová slušná holka?

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:31
- Nahlásit

Tak čekám na správy ohledně výstavy co a jak a vy stále nic. Jsem zvědavá jak jsi dopadla Leničko, jaká byla organizace a jaké to bylo celkově. Vystavoval jste ještě někdo?
Pište, hodně a přehánějte.
Jestli jste někdo viděl Bišonky, tak jestli náhodou nevíte kdo vyhrál.
emikami
Dášenko tak co kojíme, kakáme a spinkáme?

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:35
- Nahlásit

Verca
Berýska má Marťa, ale ivča tam byla taky...
No jo no. Tak snad se potkáme na letní...

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání