| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 17:43
- Nahlásit
emikami
Hele,až budeš mít štěnátka,tak snad sem ani nemůžes dávat pak jejich fotky,protože já bych je určitě pak chtěla a to nejmíň všechny
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 17:54
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/461939/Bisonek.php
myslíte, že je ještě volná?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 18:01
- Nahlásit
emikami
Musíš tam zkusit zavolat hele a že jsem tak smělá,ty máš málo hafíků? Ne,vážně,ty bys ještě chtěla fenečku?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 18:40
- Nahlásit
Verca
To mě zas někdy důchodci právě říkaji Verunko!!! A moje babička mi neřekne jinak
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 18:55
- Nahlásit
emikami
Bišonka - Věra (Věruška, Věrka, Věruna, Věrušisko)
Bambi -bichon frise bez PP (Bambinka, Bambu, Bambuška, Bambučka, Bambulka)
|
janča
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 20:47
- Nahlásit
emikami
Jana - Janča, Janina, Jája, Jájina, Janička
Gwen - Gweny, Gwenísek, Gwenďula, Mudlina-Šmudlina, Gwenďa
Tak co pořád nic?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 22:34
- Nahlásit
bišonka, janča, vás si stále pletu a pak ještě někoho myslím, ty ostatní jsem jakštak dala dohromady ¨
U nás stále nic a zatím to ani nevypadá, loudí žrádlo, málem že mi neukousla prst, když jsem ji dala kousek kuřete, pořád sedí před špajzem, chce piškotu, no tak fakt nevím.Má tam vůbec něco ale něco se tam stále hýbe, řekla bych že ta tři až čtyři štěnda max. by tam být mohla.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2007 22:54
- Nahlásit
emikami
No jo, je nás tu moc, co?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 12:23 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
janča
Podávám hlášení, zatím nerodíme, jen má od včera teplotu kolem 37,3 ale je to děs, jdu v 1h. spát, ve 4h. mě budí na čůrání, za hodinu na kakání a má to nějaké řidčí, jen trochu, možná to je už také k tomu, co já vím.Ach jo.Ráno si dala sama od sebe pár granulek a nyní si dala rýži s kuřecím masem. Třeba jsou štěnda ještě malá a potřebují být ještě uvnitř,já už to vidím, že to nechá na příští týden.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 12:29
- Nahlásit
emikami
Příroda většinou ví, co je lepší, takže jen ať jsou v bříšku, jestli to ještě potřebují! Tak si zdřímni teď do zásoby, ať máš pak zásobu energie, až si Emi vzpomene. Pořád na vás myslím!!!!!Dej za mě Emi pusu a Gweny jí posílá velké oblíznutí.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 12:31
- Nahlásit
emikami
Dášenko mě se ten můj datum blíží, tak doufám, že se mamina připravuje.
Kluci posílají mamině pac a pusinky, držíme prstíky a tlapičky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 12:36
- Nahlásit
emikami
tak už to mám prohraný...
No ty štěňata (né ty aktuální) josu naprosto úžasné. Tak v tomhle máš už Dáši konkurenci. Tvoje štěnda vždycky byly nejkrásnější, as poň dle mě.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 15:08
- Nahlásit
Ahoj,holky,dneska tam je opravdu nádherně a přijeli jsme z čvachtanice zrovna do jara,to se mi líbí a hlavně hafíkoj Byli jsem na hodinu v lese,tak se snad patřičně vyřádil,i když od té doby,co jsme se vrátili,pořád spinká,má toho dost,doma to prostě nestíhal všude musel být,všechny musel zlobit,s každým si musel hrát a u každé,kdo zrovna jedl,žebrat Cestou zase třikrát blinkal(potřetí už tady,na parkovišti před barákem) a to nedostal ráno ani granulku.No,až půjdeme na tu zvteklinu,zkusím se zeptat na nějaké klidnící prášky.Už aby měl komplte očkování,na konci února jdeme odčervit a hlavně,ostříhat drápky,má je fakt už moooooooooooc dlouhé a škrábe to no a pak hned začátkem března půjdemena vzteklinu a bude
emikami
Přesně tak,zatím odpočívej a nabírej sil. A třeba Emí chce rodit tak,aby to bylo překvapení třeba se probudíš a štěnda budou na světě
Montík,kouknětě,jak zase vyrostl,je to už kus chlapa,za chvíli přijde puberta,pomooooc
|
janča
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 17:14
- Nahlásit
krecinek
Je krásnej, fakt fešák.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 17:36
- Nahlásit
krecinek
Emí chce rodit tak, aby nikdo nevyhrál a jména si vybrala emikami
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 17:49
- Nahlásit
Verca
Neházej flintu do žita třeba ještě dnes porodí aspoň jedno štěně....ale to by musela pěkně pospíchat.
Myslím, že konkurence je všude, např. p.Gryg., p. Malc.ta paní ze Slovenka, že jistě mají také pěkná štěnda, napsalala jsem jen ty na které jsem si vzpoměla, u Evičky se mi líbilo zřídka kdy něco, taktéž u p.Herč.ale Candy je úžasný, a štěnda se mění, takže se to ani nedá takto říci, každé malé štěně je krásné, ale samozřejmě jsou v nich rozdíly i tak vidět, každé je tak trochu jiné, např. Bella Mia ta byla roztomilá od malička, a zřejmě ji to zůstalo, snad se mi poštěstí ji také někdy vidět osobně, musela bych jmenovat a posuzovat dlouho,Denisce to zatím také zůstalo snad ji to zůstane nadále.
Tak jsem šla zase prohnat Emí ven, proháním ji víc než obvykle, přišli jsme domů, pořádně jsem ji omyla, a šla za chvíli škrabat do šuplete, tak říkám, jen škrabej, škrabej, hlavně ať ti to vydrží celou noc, zrovna má veter. můj volno, tak bych ho mohla volat, ale v po. dopoledne už má v nemocnici službu a odpoledne zde u nás.Je to fakt divný, podle mě by měla porodit během zítřka, max. teda v pondělí dopoledne, ale to se mi ale vůbec nehodí.Také může rodit i 13tého, sice se mi to zdá pozdě,ale možné je vše, to nikdo již nehlasoval, nebyl by vítěz
krecinek
Monty je opravdu kouzelné štěně, jsem zvědavá jak poroste dál, je moc roztomilý.
Děvčata místo abych odpočívala, tak jsem se pustila zas do webu, ale jen nějaké barvy změním, i tak to dá hodně zabrat, na těch 100stránkách co tam mám. Už mě z toho hrabe, tak jsem si musela vymyslet něco do čeho se pustím. Na stole již mám váhu, papír, tužky - na zapisování váhy štěňat a pohlaví, plínky, a jen čekám kdy vyvařím nástroje.
Ale zdřímla jsem si, a když jsem si lehla, Emí načuhovala do porodní bedny, tak jsem ji otevřela dvířka a říkám , no jdi, tam hezky budeš mít štěňátka, očuchala to tam a vylezla, pak jsem si zdřímla a Wikinku jsem nechala na zemi, když jsem se probudila, v bedně ležela spící Wikinka. Tak jsem si říkala no to mi porodila pořádné štěně.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 18:02
- Nahlásit
Holky Emí zase hrabeeeeeee
Jestli to bude opravdu podle mě, tak je to zítra, a vyhrála by Darina a Janča, pak by rozhodlo počet štěňat , ....já se počítat do výhry nebudu. Kéž by mě bůh vyslyšel, zítra, zítra, zítra prosííííímmmm.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 18:25
- Nahlásit
emikami
tak to je supeeeer teda už ne tak moc pro mě,já to tipovala až na to pondělí...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 18:33
- Nahlásit
Snad se nebudete zlobit,že tu zbytečně zabírám místo,ale tohle sem ještě musím dát,
mladýmu totiž teče ještě mlíko po bradě ( teda voda,no )(Jo,tohle je taky jeden z mála úlovků,kdy mi vydžel chviličku učesaný,obvykle se totiž hned válí po koberci a moje snaha veme okamžitě za své)
Na počátku byla velká žízeň po lítání venku:
a pak...(snad je to vidět,fatk,"visí"mu tam čůrek vody)
a tady je to i s jazýčkem...voda mu visí na jazyku
Holky,dejte sem taky pár foteček,ať se pokochám
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 19:05
- Nahlásit
krecinek
Pracuji na galerii na stránkách tak se budeš moci kochat dlouho, jestli to stihnu dodělat... Furt se nemůžu rozhodnout jak je dát a pořád to předělávám...
Holky tak co výstava zítra? Měla sem tam jít s matkaou, ale jdu sama, tak nevím, jestli mám vzít i Robbyho? A kdo tam teda všechno jde? Vím o lence, Verči a Janik tam myslím jde...?
Jo a v kolik je začátek?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 19:46
- Nahlásit
Už zase nehrabe, ale přistihla jsem ji že se mírně klepala, pak jsem ji zabavila. Tak nyní jsem se dozvěděla, že výjezd našeho pana doktora o víkendu je 1000kč, no to je co? Teda fakt , oni už nevědí, na čem by vydělali, jedná se o zvířata, kterým by člověk měl pomoct, ale je to horší než když se jedná o lidi. To je opravdu děs. Takže panu doktorovi mohu tak leda zamávat. Když se naštvu, že někdo něco fakt předražuje, pak tam nechodím, no tak to jsem zvědavá. fakt. jsem nasraná, co si lidi již nevymyslí.
Nyní tu v klidu zase spí, no nejen že jsem byla nervozní, nyní jsem ještě víc a ještě k tomu pěkně nasraná, nejradši bych jim něco řekla. A to ještě nevím kolik by to stálo třeba za hodinu.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 20:00
- Nahlásit
Ale on by přijel jen kdyby něco bylo špatně, ne? A to nebude, neboj!
|
janča
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 22:11
- Nahlásit
emikami
Ty jo to jsou nervy!
Vždycky juknu, zda už jsi něco napsala.
Já ani nevím, jak to funguje u nás. Náš doktor drží pohotovost. Jsou 2 v ordinaci a na víkend se střídají. Zda-li si za to bere něco navíc to nevím. 1000 Kč se mi zdá za výjezd tedy dost. Zvlášt ve městě, kde nemusí jezdit spousty kilometrů.
Doufej jen, že to zvládnete sami a nebudete ho potřebovat. Držím palečky!!!!!!!!!!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 22:23
- Nahlásit
janča
Díky a všem ostatním taky, už zase hrabeme a to pořád, nyní je to otázka, zda to přijde za hodinku nebo za pár hodinek, jsem tak nervozní že chodím na záchod jako Emi, no hlavně by si mohla vybrat buď dnešek nebo zítřek, aby nebyla jedna štěnda 10 a druhá 11tého. No uvidíme. Mám ještě jednoho veta, a ten si bere za hodinu 350kč. což je velmi slušné, pak nějaký ten benzín ale je blízko tak by to nebylo tak hrozné, to jsem měla také jednoho za 800 na hodinu, a pak že se to trochu snižuje, tak bych dyžtak volala jeho. Jazyk má až na vestě a chce se chladit na balkoně, bříško tahá až po zemi, myslím, že jich tam bude víc. no ale jen ať jsou zdravá, nedělám nic jiného než se v duhu za ně všechny modlím. Páčko. nyní se přihlásím, až pak.....nevím kdy.....a co jedete zítra vystavovat, držím palečky, což je asi jen LenkaK. papa
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 22:23
- Nahlásit
Prosím Vás, víte někdo ve kterém kruhu se na výstavišti v Brně budou vystavovat Havanáčci a v kterým pavilóně ta výstava bude probíhat?
Claudinku vezmu s sebou pouze když ráno nebude pršet, aby nebyla selá promáčená a nebyla jí zima. Claudi dostala nedávno nejspíš nějákou střevní chřipku nebo co, teď už jí je mnohem lépe, ale má stále trochu průjem, tak se docela bojím, aby se mi tam nepokakala.
|
Myssel
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2007 23:02
- Nahlásit
Po delsi dobe vsechny zdravim!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 06:02
- Nahlásit
Tak holky od 22hod. rodíme, vypadalo to že to bude poměrně brzo, ale první štěně - holčičku vytlačila až ve 4.50hod. je světlá, takže celou noc nespím, docela přitom kňoukala, ač štěně má normální váhu,nyní hodinu se nic neděje, a holčička bumbá, snad je ok, a snad už půjde další štěně,je to teda nekonečně, jestli jich tam má pár a bude rodit po hodině i více, tak nevím v kolik hodin skončíme. Začínám být trochu unavená. Tak podám zase zprávu, stejnak budete asi většina na výstavě.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 06:26
- Nahlásit
emikami
Já a Claudinka budeme držet všechny tlapyčky i když už budeme na výstavě.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 07:44
- Nahlásit
emikami
Taky na vás budem myslet!
MartinaClaudi
Marti vím, že je to kruh 19, ale pavilón nevím - zjišťuji...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 08:02
- Nahlásit
Romaine
Pavilón C a E, kdybys sem ještě koukala.
|