Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:55
- Nahlásit

Darina1
no já hodně všude lítala....hlavně jsem byla u boloňáků, pozdravila jsem chovatelku Phoebe a koukala jsem na boloňáky od začátku do konce, tak to bylo super. stála jsem hned za rozhodčím a poslouchala jsem. Teda...byla jsem celkem překvapena, kolik mají sebevědomí někteří lidi, kteří jdou se psem na výstavu... normálně tam byla paní se třemi fenkami a jedna z nich normálně měla ostříhanou hlavu na kraťoučko, ale tak po domácky, že to měla do temene zastříhnuté a pak normálně delší srst a tu srst měla ....děsnou...i rozhodčí jí to řekli...
a byla tam i sranda...Byla tam jedna babička s vnučkou a s boloňákem ostříhané na bišona a já jsem říkala té kamarádce, že paní asi spletla kruh, protože sem jde s bišonem. a pak slyším, jak ta vnučka říká babičce: "babiiiiii, my jsme asi měli jít jinam, tady jsou úplně jiní pejsci než je náš ...(jméno jejich pejska)...." a babi říká: "nééé, je tu napsané kruh číslo 29." No nakonec jí "vyhodili".
Ale už jsme asi našli manžela pro Phoebe. www.slaviknet.com/Endy

pak tam byl agresivní čau čau ve třídě šampionů a normálně si nenechal šáhnout do huby od svého majitele a vyjížděl úplně neskutečně, že ho vyhodili. jsem se lekla jak já, tak i ostatní. to byl řev, jak běsnil.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:57
- Nahlásit

Syska
Co? Marťa? Takový černobílý pejsek. je to ...labutěnka (?)
Marťa má buldočka,ne?

Syska
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:00
- Nahlásit

Verca
Aha, ty myslíš Ivču, mě zmátlo to jméno. Marťa má Berýska a Ivča Beliska, tak to potom jo...

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:11
- Nahlásit

Syska
jo Belisek, aha. mě to popletlo.

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:21
- Nahlásit

Verca
Mé milé dítě děkuji aspoň tobě ( když tu jiný nikdo nepíše ) za vyčerpávající odpověď.
Ženich je jak z cukr kandlu. Hezkého jsi děvče vybrala, ale zeptala jsi si Phoebe jestli ho vůbec chce! Určitě ne, že jeto tak. Vybíráš jen co se libý tobě, ale nedáš ne tu svojí děvčicu. Tak šup, šup honem se ji zeptej.
Bišo je zarmoucený a prý ti to nedaruje.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:02
- Nahlásit

Darina1
Ahojky , tak se mě podařilo se trochu vyspat i přes to neustálé pozorování a hledání štěňat za Emí, a dávání k cecíkům, myslela jsem že to bude horší. První den máme za sebou ok. no ještě aspoň dva dny, pak budu trochu klidnější. odpol. je zvážím, kolik přibrala. Jojo. papají skoro pořád a moc nespí, jsou to nějací žrouti a už kakáme, už je to vidět jak je Emi čistí a jsou občas někde špinavá, předchvíli se jedno štěně rozčilovalo, tolik pískalo, tak se jdu juknout a ono sálo pipku Emí, asi mu nic neteklo, tak se hlásilo, jeden zase žužlal druhé ucho, jsou to teda popletové. Jinak jsou tak čilý, že lezou jako mravenci. Doufám tedy v jejich zdraví, a hlavně doufám, že jim není zima, v noci jsem se tady docela dusila, topení na č. 4 ale ráno jsem to musela zcela vypnout abych dospala, bylo tu vedro a ještě Emí začla prdět, to asi ty hnusné placenty fůj, takže tady bylo teda fakt takové opojení, že z toho by usnul i tuhej tak zatím papa. a zas podám informace jestli pak jsme už něco přibrali, nyní je jen nějaké mlezivo, než se spustí mlíčko. Musím dát mamině nažrat.

Tak ta paní si bude brát holčičku. takže mám volnou už jen jednu. Potřebovala bych alespoň ještě tak minimálně aspoň dvě.

Jo Darinko, tak vymýšlej jméno a řekni zda chceš vymyslet pro holčičku nebo pro kluka, když máš kluky. máš na to tak 7-14dní, přibližně , ale prosím něco jemného jo. Jednomu klukovi dám ale určitě Filipe, to se mi líbí, že mu můžou říkat Filípku,File, Filipe, No a holčičky jsem chtěla Franceska, Fren nebo Freny, dle druhého jména aby se to hodila, a to Fíbí se mi také moc líbí, tak jak to píši, je to tak i ve jménech. a tu Federicku, ale tolik holčiček nemám . Myslíte že by bylo blbý jim dát zase druhé jméno Joy? Mně se to líbí, a někdo to dělá tak že má jednu abecedu pořád stejné druhé jméno a další abecedu dá zase jiné druhé jméno, no ale než já otočím abecedu tak to těžko. takže asi na tom není nic divného.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:36
- Nahlásit

Tak se narodili další havaňáčci 4 klucí a jen jedna holčička, všichni jsou sobolí či sobolobílý. Je to v chov. stanici Angel Navajo, nebo tak nějak. právě dorodily. trochu jsou zklamaný že mají jen jednu holčičku no co se dá dělat.a to měli v plánu si jednu nechat. tak to jsem zvědavá.

Jo jinak štěnda přibrala víc jak 10gr, a ten velký klučík asi 17gr. takže zatím je to pěkné, někdy spíše spadnou váhově než přiberou. Mám z nich tak šílenou radost, holky, fakt jsem nadšená že jsou všichni tak bílé, ale kdybych o tom přemýšlela před tím, tak bych určitě řekla , že bych chtěla různé barvy, nebo ty sobolí s bílou, stejnak to ale vybledne, ale tihle si mi strašně líbí, jen pořád nevím kdo je kdo no ale třeba jsou krémový, co já vím co si pak vymyslí, ale já to vydím bíle.

Je Candy bílý??????? nebo jaký????

Darina1
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:43
- Nahlásit

emikami
Dášenko i když jste mě určily vítězkou tak opravdu nebýt tebe a tvých nápověd tak si ani neprdnu.
Takže já absolutně postrádám fantazii a něco tak krásného což je jméno na celý život, jde opravdu mimo mě. Navrhují toto, ať každá osůbka která chodí na tuto diskuzi by mohla napsat jedno jméno co se jí líby a představovala by si ho pro svého pejska a ty Dášenko páč jsi udala nápovědy, tak ty sama vybereš dva jména.
Zatím zdravíme a holčiny prosím pište své návrhy na jméno pro to malé stvoření, ale pamatujte že ho bude nosit aspoň 15let. Tak vybírejte pečlivě.
Pac a pusu posílají Biško a Damiško.

Candy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:46
- Nahlásit

emikami
Candy je krémáček

Candy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:22
- Nahlásit

emikami
Pokud budu brát jejich barvu z fotek, co jsi sem dávala, tak mě se zdají některá bílá, některá bíla s krémovými znaky.

Candy
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:25 - Změnil/a: Candy
- Nahlásit

Darina1
To je škoda, že jsi se vzdala toho pojmenovat některého z nich. Určitě bys vymyslela pěkné jméno
Třeba Biško a Damiško jsou skvělý jména.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 15:55
- Nahlásit

emikami

Ne jen tvoje štěňátka si pletou cecík s něčím jiným... Když jsem si přijela pro Robbyho, tak mu koťátko cumlalo pindíka, míso cecíku kočky

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 16:28
- Nahlásit

Romaine
ehm...a jak víš, že si to to koťátko spletlo? zas tak bych mladé nepodceňovala...

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 16:32
- Nahlásit

Verca
Taky fakt Byl to nalezeneček, tak co já vím, co se na ulici naučilo

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:05
- Nahlásit

Romaine
no já jen, že Robby nemá zrovna výraz kojící matky.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:05
- Nahlásit

emikami
Moooc gratuluji.

Výstavu už popsala Verca,takže opakovat se nebudu. Jen to,že Bella se rozhodla být mámou. Takže během příštího týdne jedeme za ženichem.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:13
- Nahlásit

Verca
Ten spal, ale nepříjemný mu to určitě nebylo

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:17
- Nahlásit

Romaine
No to je krásná fotka. Také hodně štěňat si zadumlá druhému štěněti na pindikovi a je jim to zcela jedno.

Verca
Jojo, tys mi zase dala, Verčo ty mě fakt někdy tak rozlobíš, ale na druhou stranu mi zase přivodíš křeš do břicha co tebe nenapadne, no mě by to nenapadlo, a už vím čím to je. Na sex asi nemyslím tak často jako ty , Tééééda chudák Péťa

LenkaK
Děkuji za gratulaci. No konečně, tak doufám, že se to povede a přibudou další havaňáčci no ale jak to slyším okolo, tak s prodejem jim to nějak vázne, přitom já jsem s tím neměla nikdy problém, doufám, že to tak i zůstane nadále

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:42
- Nahlásit

emikami
tak s prodejem jim to nějak vázne, přitom já jsem s tím neměla nikdy problém

A ty se divíš, když je rozprodáš tady na diskuzi???

Sranda!

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:45
- Nahlásit

emikami
to je fakt co píše Romaine. Verča si vezma tak dva, jedno máš už zadané a to poslední si necháš.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:50 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

LenkaK

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:53
- Nahlásit

LenkaK
dva? bych řekla, že spíš ani jedno štěně...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:54
- Nahlásit

Verca
nekecej!! beztak jsi před chvílí rozbila prasátko a počítáš jestli máš na obě.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:55
- Nahlásit

Verca
Tak 3 no, ale 4 - to už by bylo moc. navíc jedna holčička je zamluvená, tak to ani nemůžeš

LenkaK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 17:56
- Nahlásit

Romaine
se ta verca nějak upejpá,že? Hraje to na nás

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:01
- Nahlásit

LenkaK, Romaine
baby vy jste děsné.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:05
- Nahlásit

Verca
MY? Ty se upejpáš

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:43
- Nahlásit

Holky,prosímo radu,nevíte někdo,jak stáhnout fotky z mobilu do PC? Jedná se o nokii 6230i,kabel mám půjčený,ale nejde mi to

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:44
- Nahlásit

Musíš mít k tomu kabelu i software.. Pak to jde samo

krecinek
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:54
- Nahlásit

Romaine
A jaký? ja jsem na tohle trochu natvrdla...

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání