| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:00
- Nahlásit
krecinek
Ten kdo ti ho půjčil ho musí mít...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:02
- Nahlásit
tak se pokusim poptat,diky
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:10
- Nahlásit
Nejni za co
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:14
- Nahlásit
Darina1
Jo zhruba vím kde to je. Moje sestra chodila do Havířova do školy a mamka tam jednu dobu pracovala.
Řekni Biškovi ať není smutný, myslím že Bambinka by se mu taky líbila, je fešanda a Frisé jako Biško....
Tak a teď má Veča po srandě
Verca
Já jsem ti napsala smsku hned ráno o Emi nepřišlo ti to?
emikami
Jsou nádhené miminka!!!! Hned bych ti jednu holčičku vzala
Už se těším až udou běhat a budu se moc t na ně přijít podívat. Kdybys chtěla něco pomoct tak jsem teď v Praze tak dej vědět...
|
janča
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:17
- Nahlásit
emikami
A co na štěnda říkají ostatní holky, hlavně ty malé? Neotravují je moc?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:35
- Nahlásit
bisonka
obávám se,že už žádné není volné. Dvě má verca,jedno je zadané a jedině,že pi ti to poslední pustila emikami
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:41
- Nahlásit
bisonka
Bambinka je Robbyho
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:44
- Nahlásit
Romaine
Fakt jo?? Líbila by se mu?
LenkaK
teda ta Verča to bere nějak houfem
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:49
- Nahlásit
LenkaK
A nedá si pokoj
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:52
- Nahlásit
bisonka
Jemu se líbí každá Ale bez urážky. Bambinka je pěkná. Jen teď nevím - je s PP? On může jen s chovnou fenkou
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:59
- Nahlásit
Romaine
No tak to by si moc neužili, Bambinka je bez PP... tak leda oočmuchat se můžou
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:04
- Nahlásit
bisonka
to by bylo drsné jen očuchat. To by s ním Romaine nevydržela.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:06
- Nahlásit
bisonka
hele, Biško by taky hned ojel každou, tak proč by si nemohla užít i Phoebe. už byla dost dlouho věrná a fakt mi dalo práci jí to rozmluvit. To bylo furt: "Biško...Biško...kdepak jsi?".
LenkaK
Fakt si nedá pokoj....
|
janča
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:11
- Nahlásit
Teda holky vy jste kuplířky!!!!!!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:15
- Nahlásit
bisonka
Tak kdyby se to stalo omylem, tak za to přece nikdo nemůže... Omyly se stávají. prostě náhoda, no...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:18
- Nahlásit
emikami asi kojí. Dlouho tady nebyla.
emikami už vím jak to u tebe vypadá,když hárají holky. Bella pořád naskakuje na Becky.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:36
- Nahlásit
LenkaK
Myslím, že to spíš bude u emikami větší grupáč
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:52
- Nahlásit
Podařilo se!!!!už mám jeho fotky,když byl maličký hele:
tady je nejhezčí a nejhodnější ty fotky jsou z prvních dvou dnů u nás,bylo mu 6 týdnů
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:59
- Nahlásit
Verca
No ty seš si něják jistá....
LenkaK
asi ne no
Romaine
No leda, měli by spolu teda krááásne miminka
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:11
- Nahlásit
emikami
Co štěníci? dáš zase nějaké fotečky strašně se mi líbí ty jejich růžovounký pacinky a čumáčky, ukazovala jsemje i přítelovi a taky se rozplýval pak se kouknul na Montíka, vyčetl mu,že vyrostl a bylo
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:23
- Nahlásit
emikami
Dášo prosím tě kolik asi měří ti prďulkové? Pamatuji si jen šťěňátka Ajdy a ta byla mnohem větší.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:34
- Nahlásit
krecinek
Krásnýýýý! Ale jakto, že jste si ho brali již v 6 týdnech? myslela sem, že se smí až od 7 týdnů..
bisonka
To víš, že měli! Však je Robby krásnej kluk No a Bambi taky
LenkaK
Vypadají tak na 10 cm
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 21:59
- Nahlásit
Tak jsem se právě dívala kolik vážila štěňátka naší labradorky Ajdy,když se narodila. Nejmenší 1,13kg a největší 1,35kg. Jen malinký rozdíl oproti těm tvým emikami
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:21
- Nahlásit
krecinek
Nebo si můžeš mms poslat na svůj email, zda máš v telefonu tu položku - poslat na email.ale zas to stojí peníze
Romaine
Babo, prodala jsem tady jen jedno nebo spíše
Verca
No sice by to možná bylo fajn, kdyby si vzala Verča holčičku, snad by to tehlekrát dopadlo dobře, ale na druhou stranu, bych měla trochu obavy. Ale na třetí stranu Verča by měla jisté výhody při koupi. Je škoda že jsou jen dvě, určitě bude volat víc lidí na holčičky. a 4 mít nemůže, mám dva pejsky, ale toho bych mohla udat Candy má jen jednoho havanského psíka
Holky mě je doma takové vedro, jak jim tu topím a pc mám u topení, že mi je z toho až špatně, už jsem musela to topení nachvíli vypnout, nebo bych asi padla. přitom tu je tak 22st. a to není moc pro štěnda, ale ják to sálá a já u toho sedím. no děs. a v noci musím topit, také děs, protože tu spím s nimi. Už aby byla větší 14dní až 3 týdny, to bude už lepší.
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:28
- Nahlásit
emikami
Ahojky,
dodatečně gratuluji k mimčům. Jsou nádherný )
Něco podobného co popisuješ jsem zažila před rokem s jorkou. Taky jsem jim topila, taky jsem chodila s vyplazeným jazykem a taky jsem měla pořád pocit že je jim zima ) Pořád jsem na ně sahala a pořád se mi zdáli strašně studený.
Tak to zvládněte ve zdraví )
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:30
- Nahlásit
emikami
Min 2 - Claudinka a verčina Elí Ale já ti to přeju. Hlavně ať jsi v dobrých rukou...LenkaK
LenkaK
To měl Robby v 8 týdnech!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:32
- Nahlásit
Tak nic holky, jdu spát. Dobrou noc!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 22:32
- Nahlásit
emikami
Mě zatím jeden havaňák stačí , ale možná někdy.....
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:00
- Nahlásit
Romaine
No ale Romčo, to jsem na dizkuzi ještě nechodila když si koupili Claudinku . to nebylo z dizkuze ale zřejmě z inzerce. a vlastně tuto dizkuzi jsem našla díky MartinceClaudí, protože mně na ní upozornila, našla tady LenkuK. no tak jsem sem začla chodit, pak se zamilovala Aknah do Endyho, ale nakonec si ho koupila její sestřenice, ale nevěděla o tom že se Aknah líbil, ta Lenka co má Endyho sem nechodí, no aspoň nikdy nepříspívá.Takže stále jen Elí .
jorkaAmálka
Moooc děkuji, jsi hodná. Jo právě tady šílím z toho tepla, za chvíli tu budu chodit nahá, ale to teplo mi jde do hlavy, to bych se musela ojet strojkem do hola. jenomže to je těžké já mívám také už takové návaly, no a sedět u sálajícího topení, to není zrovna příjemné, a jak stále vstávám a jukám na štěnda tak jsem stále v pohybu tak mi je horko.
LenkaK
Tak jsem ti šla změřit štěně, právě krásně pijí u mamči pěkně naskládané vedle sebe, tak jsem je hned vyfotila, jen jsem přiložila pevný metr. a ten největší kluk má bez ocásku 15cm. tak jak byl, nenatahovala jsem ho jako špagát a ti menší budou mít tak 13-14 , možná. No holky štěňat je opravdu dost. paní Herčíková má, to jsem již psala a dneska ji přibyli další 3 kluci od další feny. Obě Grygarovy mají, a Saša ta už je má starší, a Renáta ta je bude mít nyní k odběru, a zatím je nemá všechna zadaná, tak to jsem fakt zvědavá, mně ale přijde, že prodat 4 štěnda nemůže být takový problém. p.H. prodává štěnda celé léto, podzim, zima. nechápu že to u ostatních zůstává.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 23:09
- Nahlásit
emikami
a kolem 20. března budou další na slovensku v chov.st. Biely Lůč
|