| Autor |
Zpráva |
Janik
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 11:53
- Nahlásit
Ahojky holky!!
Strašně dlouho jsem tady nebyla....stráášně moc jste tady toho napsaly, že než bych to všechno přečetla, tak by byl celý víkend pryč
Jen jsem vám chtěla říct, že jsem dneska odeslala přihlášku na letní agility tábor ve Větřkovicích. Už se tam nemůžu dočkat..jedu tam s kámoškou, která má kavalirka(Endyho ) a seznámila jsem se s nimi na tom minulém letním agility táboře. kdyby jsme měli cvičák agility tady blízko, tak bych chodila už dávno.. je to super a strašně mě to baví....no a jasně že aj Andyho, protože ví, že za to dostane piškotek
Jeslti se by jste se chtěly podívat, tak na www.agilitykemp.cz jsoum nějaké fotečky z minulých táborů.
Tak zatím ahojky
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 11:55
- Nahlásit
Ahoj,tak ted jsme prijeli do Tu a pejsek nám 4 krát po cestě blinkal poradíte mi něco, po čem by to bylo lepší? jak řešíte cestování vy? My ho máme v přepravce vzadu na sedačce,protože si myslím,že to tak j enejbezpečnější.Ale to blinkání j ehorzné.autem jel už za svůj život tak 10 krát a pořád si nezvykl...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 12:06
- Nahlásit
krecinek
My pokud to jde nedáme před cestou žrádlo. A když to nejde tak na delší cestu mi poradit veterinář menší čtvrtku Kinedrylu.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 12:19
- Nahlásit
krecinek
Vozíme taky Gweny v přepravce, vozím jí vedle sebe - máme dodávku. A jak radí Lenka min. 2 hodiny před cestou nedávat žrát, většinou to pomůže. Gweny je v tomhle pohodová, většinou celou cestu prospí. A holky včera jsme trhli rekord, byli jsme na plese, Gweny byla poprvé sama doma přes noc, vydržela 9 hodin - žádná nehoda, škoda nulová a sousedka říkala, že byla potichu, vůbec neštěkala. Jen když jsme se ve 3 ráno vrátili, myslela jsem, že jí trefí, jakou měla radost. Šmudlinka naše!
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 12:42
- Nahlásit
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 14:13
- Nahlásit
emikami
Ahoj, nejde mi od tebe stáhnout banner Verči a LenkyK. Můžeš mi to poslat na e-mail? Tady jsem je taky nenašla. V souboru jpeg. Díky romaine@atlas.cz
Jinak už pracuji na svých stránkách celý den, něco tam již je nové, ale fotky budou asi jako poslední. Zabírá to nejvíce času, kterého zas tolik nemám, ale pár jich tam je.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:10
- Nahlásit
Romaine
můj si můžeš stáhnout na mých stránkách. hned na té první stránce je dole..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:18 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
HOlky, včera jsme byly na návštěvě u Bambi a mám pár úlovků:
více na mých stránkách.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:42
- Nahlásit
krecinek
Kracínku náš Biško cestu autem miloval a miluje hlavně když může být nám nablízku nám.
Když jsme si koupily Damišáka tak ani ve snu mě nenapadlo, že auto nesnese ani na krátké vzdálenosti takže nastalo dilema a co teď jednoho nechat a druhého vzít? To mi zas bylo líto Damišáka a proto jsem to vyřešila tak že budou doma oba, asi tak tři měsíce jsem mu dala pokoj a pak jsem je začala brát na krátké vyjížďky a sledovala Damišáka, asi měsíc jsem to tak dělala a pak jsem ho začala brát na delší trasy což bylo takových 20km a sledovala jsem ho. Samozřejmě nesmí před takovou cestou dostat na jíst. Po půl roce při jedné cestě jsem zjistila, že Damišáka začína polykat sliny on nám to vždy přijde říct do předu,šup auto na bok a honem blinkat. Pak jsme jeli až do Olomouce na výstavu z Olomouce na návštěvu do Opavy a teprve pak do Havířova vše vydržel bez blinkaní, ale vím že mu v tom nemůžu zatím věřit tak mám vždy sebou připravený sáček, mokrou hadru a suchou hadru. Jediná rada dát mu čas pomalu ho zvykat na krátké vzdálenosti a pak je prodlužovat, máme tady sousedy a ti mají jezevčíka když jsem se snímá bavila jak řeší cestu autem tak mi bylo odpovězeno, že jejich pes má 13let a ještě si nezvyk blinká stále.
Pac a pusu posila Biško a Damiško.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:49
- Nahlásit
Verca
Veveričko po tvém příkladu ohledně skřipců jsem včera kluky taky za spon kovala, vůbec jim to nevadilo, ale vypadaly jak dva ……. Tak jsem jim to sundala, představ si Bišonky jak to mají vystřihané kolem očí a k tomu skřipce.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:51
- Nahlásit
Darina1
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 15:58
- Nahlásit
Verca
Veveričko jukni na ty to stránky a na sekci inzerátu. Nechceš ještě jednu?
/www.bisonek.cz/
Pacinky a pusinky od Bišonka a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 16:45
- Nahlásit
Darina1
už nemůůůžu. a stejně už bude pryč, když někdo daruje fenečku, tak dlouho nezůstane...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 17:11
- Nahlásit
Já vím,že se Montymu vzadu v přepravce moc nelíbí-kňučí a štěká a co teprve,když se pobliká...Ale co mám dělat,na klíně ho mít kvůli novému silničnímu zákonu mít nemůžu.Měly jste ho dneska vidět,chuděra můj celej seblitej ale co mám dělat,když jedu sem na týden a přítel nemá přes týden čas,pejsek se mnou prostě musí.a to můžu být ráda,že mě přítel odveze,nevím,co bych si s ním počala v autobuse nebo ve vlaku..No,zatím to asi vyřešíme tak,že naši budou jezdit za mnou...a když pojedeme,nedostane před tím nažrat a pak třeba zkusím i kousíček toho kynedrilu...Jinak ted spokojeně chrupká v přepravce,kam si sám a dovrovolně vlezl,čemuž se po tom,si tam dneska prožil opravdu divím...
Verca
Fotky jsou hezké.Já si bohužel foták zapomněla,tak fotit celý týden nemůžu a to je tu i kočička-je to už starší dáma,Montyho si moc nevšímá,i když ten by se asi kamarádil,vždycky vrtí ocáskem,ale kočka se mu obloukem vyhne.ale jsem ráda,že se snášejí aspon takhle.Micka ho sice poprvé,když jsem sem přijeli,sekla mezi dveřmi,to aby bylo jasno,kdo tu velí,ale jinak je to od té doby fajn Jediný co je,tak to,že Montík chodí kočičce n ajejí granule a kapsičky,tak kočka chudák musí žrát na pračce,no a Micka mu zase chodí mít vodu z jeho nerez misky,protože ona má umělou.
Montíkoj se tu moc líbí a na mě zvysoka kašle-no,jen považte-mamk aněco dobrého kuchtí,tak se nehne z kuchyně(co kdyby něco upadlo n azem ).taťka se kažfou chvíli ptá,jestli s ním má jít ven(naposled jsme tu byli o Vánocích a to jsem s ním lítala ještě každé dvě hodiny a taťka rád chodil taky,vždycky se nabídl,tak proč mu to odepřít ,brácha ač má jiné zájmy,tak si ho taky pochová,pohraje si s ním,dále tu má větší byt = větší rozlet,plno lidí,co ho pohladí nebo si s ním pohrajou...no,prostě to tu má jako na prazdninách
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 17:34
- Nahlásit
Verca
Moc pěkné úlovky , hele , zdá se mi to, nebo to tak je, že Fíbí není úpně bílá tak jako Bambinka. Na těch fotkách je spíše trochu mírně do krémova, Bambinka čistě bílá no a Elí samozřejmě sobolí.
Ty hrabky se mi teda fakt osvědčuji, jsou super, vyndají každý žmolek který v srsti je, a kartáček ani hřebenem se nevyndá, jen nevím zda nevytahají moc srsti ji jiné ale myslím, si že snad ne, Britušku jsem dnes tím tak super rozčesala, a o některých žmokách jsem vůbec a ni nevěděla, nejdříve jsem ji vzala kartáčem , a pak tou hrabkou a co se vyčesalo pucku, byť byli některé i maličké, ale pak se to asi kolem nich namotává, takže zatím spokojenost, no a zuby jsou poměrně dost od sebe, prořezávácí nejsou tak snad s tím nemohu nic pokazit, teda ale za tu cenu, to udělá velké dílo.
LenkaK
díky, že ses přidala , ale tvůj datum má už Verča a Romanie, musíš ještě dodat, kolik štěňat a pohlaví, kdyby rodila toho 10.aby z vás byl jeden vítěz
Hoooollllkkyyy, tak co chcete, vybrat jméno pro hafíka, nebo poslat pamlsky, mě je to fakt jedno. A nic jiného už asi nic nenapadá, že?
Denisce nejlépe drží dva culíčky, ještě jsem srst nerozčesala celou, jen zezhora to udržujeme, strašně se vzteká jakmile ji zadrhnu o cucek, to bude horot, potřebovala bych ji na to uspat jen co se jizvička ještě mírně zahojí tak už ji budu chuděrku mordovat. Dneska se za námi přišel podívat Argusek, je to teda pořádný chlap, oči i srst a barvu má po Emí, jen je vidět že to je pes. Deniska se ho trochu bála, Wikinka tak nějak ji to bylo jedno. Bohužel jsme se mohli vidět jen venku, Emí by ho sežrala, a pár dní před porodem ji nemohu takto děsit, nebo mi z toho začne rodit.
Ani jste nikdo nenapsal zda jste shlédli ten odkaz na ty stránky o porodu a tak, zda se vám to zdálo zajímavé.
Jo a Lenko už ses tady párkrát zmiňovala že stále Bella nemá štěnda, jak to myslíš, jako že nyní ještě nehárá, až bude hárat chceš ji nakrýt? Máš vyhlídnutého už ženicha?No a není škoda, že ty stránky máte tak nefunkční? Doufám, že Becky aspoň víc fotíš, jestli ne, pak ti bude mrzet že máš málo fotek ze štěněčího období, je to škoda, skoro nic nevidíme
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 17:58
- Nahlásit
emikami
Já se na stránky podívala, jsou moc zajímavé a opravdu podrobné.
Já jsem pro výběr jména. Pro pejska bych měla FLOYD. To není špatný ne? A myslím, že i stačí, že si řekneme, kdo měl zkrátka to štěstí a trefil se. Myslím, že o odměnu nikomu nejde, hlavně aby vše Emi dobře dopadlo.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 18:01
- Nahlásit
emikami
boloňáci nejsou čistě bílí. Mají mléčnou barvu... a navíc Phoebe má na sobě ochranný olejový krém, takže se na to chytá dost prach, jak furt někde lítáme. Takže je i našedlá.
no a jak dlouhé máš hroty na těch hrabkách? já mám právě obavy, že jsou na všech malé hroty, protože ty, co mi ukazovala paní ve zverimexu, tak měly všechny hodně krátké. Pheobe má hodně dlouhou srst a Eli ještě delší, takže potřebuji hooodně dlouhé hroty, abych se nenadřela. a proto mám rádá ten hřeben s dlouhými ...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 18:03
- Nahlásit
emikami
Já tipuji štři štěňátka z toho dva kluci. A první porodí v odpoledních hodinách. No to jsem zvědavá jestli se trefím
Máš pravdu je škoda,že stránky ještě nefungují. Ale já je dělat absolutně neumím a manžel to opravdu nezvládá. Jsem ráda,že se věnuje mě a dětem. Dneska mi manžel říkal,že se pokusí aspoň pár fotek hodit na web. No uvidím jestli to stihne,protože jede na služebku.
Ano Bellu chceme nakrýt. Ženicha už máme vybraného,takže chybí jen ona maličkost... aby naše veličenstvo Bella Mia začala hárat. Becky fotíme celkem dost.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 19:00
- Nahlásit
emikami
Já jsem pro jméno taky, ale jestli rozhodnete pro pamlsek, taky nebudu proti (myslím že tuto variantu by ocenil hlavně hafík té která vyhraje)
Verca
Tobě ty inzeráty na www.bisonek.cz jdou otevřít? Mně ne...
Darina1
Taky ma Bambince taky dáváme skřipec nebo gumičku idykž má na čumáčku srst vystříhanou (což ostatně můžeš vidět na fotkách, které tu dneska Verča dala), ale zase je to holka tak je to asi něco jiného než tví dva chlapi...
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:02
- Nahlásit
LenkaK
A jak vypadá ten ženich pro Bellinku?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:34
- Nahlásit
Ahojky zlate kocicky od bisonku,havanacku a vsech ostatnich pribuznych plemen, tak jsem po dlouhe dobe nakoukla na svoji diskuzi a s litosti jsem zjistila, ze se nic nezmenilo, ze tady hadky vyvolavaji stale stejni lide (potrefena husa jiste vi, koho myslim) a ze pry jsem za ty hadky mohla ja )) to tezko vice jak pul roku, jsem tady nebyla )))
tak se tady zase mejte bajecne, vsem milym znamym preji jen ty nejkrasnejsi zazitky, uspechy v chovatelstvi, na vystavach a hlavne v beznem zivote, poradne si je hlidejte, zrovna dnes jsem byla svedkem toho, jak malo staci k tomu, aby clovek prisel o sveho milovaneho psika ((( byl to velmi smutny zazitek
pa pa mejte se
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:38 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
http://www.janakbros.cz/potrefena-husa/
To jsou ale krásná a milá zvířátka, že ?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:41
- Nahlásit
LenkaK
Prozradíš nám ženicha???? Nebuď tajnustkářka
Hele jestli se odhlasuje jméno tak jméno, já se fakt podřídím, pamlsky jsem vymyslela já, no je fakt že by to někomu šlo do kapes, také zajít do obchodu, zabalit a na poštu, já jsem docela zvyklá tohle občas podstupovat, ale to jméno mě také přijde fajn vymyslet, pokud by teda o to někdo stál, jako že ho to poctí.
Jejda, tady si někdo přivlastňuje dizkuzi, myslela jsem že je pro všechny, ať už ji založil kdokoliv
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:42 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Aknah
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:44
- Nahlásit
Aknah
Ahoj, vítám tě mezi náma.
co??? ty jsi viděla na vlastní oči, jak někdo přišel o svého mazlíčka? Jak se má Fredošek? roste asi jako z vody, co? Já mám taky havaňačku, heč! a myslím, že dokonce podobné barvy jako je Fredy.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 20:51
- Nahlásit
Verca
veru, ja vim, ze mas havanacka jsem v kontaktu s nekterymi lidmi z diskuze, takze nejvetsi novinky se mi donesou. Fredulka se ma uzasne, je z nej krasny pes, jen je skoda toho cumacku, ale to se neda nic delat, apson ho nemusim trapit vystavami a udrzbou dlouhatanske srsti.
a jak se maj tvoje holky?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:04
- Nahlásit
Aknah
aha,takže teplé bonzíky, jo?
co má s čumáčkem? má ho hnědý?
co nějaké aktuální fotky? nemáš?
Moje obludky se mají super, aspoň si to teda já myslím. možná už to víš, ale máme nové webovky www.bolonskypsik.cz a tam je hodně fotek a myslím, že i z nich vyzařuje spokojenost pejsků.
co agility? chodíte ještě? jestli jo, tak jak se vám daří?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:16
- Nahlásit
Aknah
No čauky. Hele Gweny se taky nedopigmentoval, ale nám to neva. Na jaře jí nechám ostříhat. A víš ty, že 18.1. oslavila 1. narozeniny? Udělala jsem jí dort. Viděla jsi na stránkách? Letí to strašně.
Byli si s Fredym tak podobní, prosím vyfoť ho a dej sem fotečku. Ty Gweny můžeš vidět na jejích stránkách, ale já Fredyho ne!!!!!
A vykašlete se s emikami na hádky. Ráda si přečtu příspěvky od obou!!!!!!!!
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:27 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
janča
Když sem někdo po půl roce přijde a začne někomu OPĚT 20ti letá holka nadávat, tak to už je vidět něco o jejím charakteru, tohle mě nikdo nevyvrátí, prostě kdo v sobě nemá slušnost vrozenou, ten se jí zřejmě nenaučí. Takového člověka mohu jen politovat.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2007 21:34
- Nahlásit
janča
Jani, rada se podivam na tve fotecky, Fredymu je rok a kousek. Ted nemam aktualni fotku, na ktere by Fredy byl pekne videt. ted uz se nemeni, tak moc nefotim, mela jsem ted docela narocne obdobi. Chodite na agility, nebo dleas nejaky jiny sport s Gweny?
|