Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:45
- Nahlásit

Romaine
Romčo zatím mu nic podle mě nedávej, uvidíš až při dalším prdění. S timdle nemám žádnou s kuše nos s piš průjmy.
Klacík jsme taky už zbaštily, ale s toho to není, Pejsci mají agresivnější žaludeční šťávy než člověk, takže mu to rozloží.
Zatím to neřeš.
krecinek
Krcínku to je pěkné spinkáničko, ty jsi ho uhnala bobaka malého, on by chudák usnul i ve stoje.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:52
- Nahlásit

Darina1
krecinek
Mamka mu dala trochu rybiček, aby ho to prohnalo. po 9 s ním jdu ven a pak mám brigádu, což mě štve, protože budu nervózní..
Právě on kousky klacíku vykadil nerozložené vždy, ale co když se mu to tam vzpříčilo? Uvidím jak s ním teď půjdu. thle nesnáším, když nevím co a on mi to nemůže říct.
Ale teď si hraje...

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 08:59
- Nahlásit

Darina1
To jo,včera opravdu padl za vlast a i teď ještě pochrupkává
Romaine
Tak snad to bude dobré...třeba ho ty kousky nějak při tom kakání škrábaly...a třeba už jsou taky venku,no,fakt uvidíš.

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 09:32
- Nahlásit

Tak zase kakal ale jen malinko a nekňučel, tak snad to byl planý poplach. Děkuji za odpovědi...

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 12:41
- Nahlásit

Romaine
Tak to je fajn Jen tak mimochodem,já bych asi byla vyplašená úplně stejně jako ty...

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 16:03
- Nahlásit

Holky,kde jste dneska všechny? já vím,asi venku,máte pravdu,je tam nááááádherně,už jaro Tak si to užijet třeba jako já s Montym

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:25
- Nahlásit

Romaine
Romčo, snad to bude dobré, ale možná by třeba pomohl i kousek chleba, jednou měla Emi možná v krku osinku, teda no osinku, ale z bodláku , víte co, ne? Než jsem ji takový velký bodlák stačila vytáhnout, tak už si ho škubala sama, a samozřejmě polykala, a víte jak se to snadno zapíchne do krku, to byla ještě ve štěněčím věku, pak se pořád jako kuckala, a lapala po vzduchu, prostě to bylo divné, jsem se bála, že jsme radši jeli na veterinu, v krku nic nenašel, říkal že to může od toho mít podrážděné, a doporučil mi normální steril. zelí, kdyby něco spolkla, že se to do toho obalí, zelí fakt papala, a pak to bylo již dobré, a o tom zelí jsem slyšela už vícekrát, trocha psu nic neudělá, a když něco sežere co nemá, tak by se to mělo do toho obalit a v pohodě vykakat, no klacík spříčený by nebyl příjemný, to bys mu pak musela sáhnout do konečníku, bohužel také se dělá takovýto čin jestli tam nemá něco zpříčerného, někdy se i tímto způsobem prý pomáhá při porodu štěněti ven.

krecinek
Moc pěkné fotky, až ti závidím, jak se proháš s Montym někde v klidu venku, já měla zase noc to je děs, zase Emi průjmovala, já se prostě nevyspím, tak po 1-2 hodinách mě budí, tak jsme byli dnes u veterináře, nic na ni neshledal, a kdyby to trvalo nadále, mohla by se vzít krev, a dát antib. ale nyní říkal že se mu to zatím zdá zbytečné, ale pokud je chci tak mi je může dát hned. tak jsem říkala že kvůli štěndům radši ještě počkám. Koupila jsem Probican pastu, chtěla jsem ještě nějaké vitamíny, stejnak chci nějaké obj. k tomu ale už žádné dávat nemám, takže jen kuře, rýži, tvaroh, chtěl mi prodat granule od Hillsu, dvě kg. za 400kg . jsou dietní , no ale co kdyby mě to nežrala, já budu mít 400kč v pr....tak jsem je radši nevazal, juknu na internet, třeba je někde budou mít.Takže jsem tam byla skoro zbytečně, no aspoň ji odčervil, měla jsem to v plánu za týden se štěňátkama, tak říkal že by radši hned, tak ji dal nějakou bílou pastu, i s tím probicanem jsem tam nechala 450kč. a zase jela domů, když jsme vylezli z auta, říkám, no mohla by ses pořádně vykadit a pak si to nechat na druhý den, také bych ráda někdy spinkala no tak běžíme na travičku, vybrala jsem ji takovou pěknou, suchou, bez hovínek, no a ona tam udělala jen takový tuplík. A to bylo vše. nyní musím holky zavírat do jiného pokoje, a štěnda tu byla sama, ale pěkně spinkali když jsme přišli, no tak se Emí nažrala, dala jsem ji pastu a čekám co bude dál. ve dne klid a v noci bouře. ach jo.
No a jelikož si holky pořád stěžujete na stránky, teda na počet str. tak nyní jsme na 203, tak jsem se rozhodla to tak zaplnit že budeme možná na 210str. tak já jdu na to

Jo a Lenko, když se jde ale zase pozdě, leckdy to hólky zmeškali a bylo fakt pozdě že fenu pes ani nechtěl, nebo z toho nic nebylo, někdo jel 12den , sice to bylo, ale nebyla štěnda, to bylo u pudlů, tak nyní jeli o den dříve a štěnda byla, ono je to fakt nevyspitatelné, radím ti radši krýt třikrát, pokud to nemáte nijak daleko, ale dvakrát určitě. Navíc na to jdete poprvé, takže někdo má dokonce plodné dny již 8mý den, pozoruj ten ocásek a jakmile bude uhýbat tak řekni. ju?

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:42 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Prní se narodila tato holčička

Druhý tento pejsek

Jako třetí další holčička, zatím vypadá že je fakt bílá..uvidíme

A jako poslední zase klučina, kluk jako buk a ve váze pořád vede

Focení teda není moc úspěšné, kroutí se jako hadí a moc melou hlavičkou z deseti fotek mám tak max. 3 použití.

A tady jsou všichni pěkně spolu

To je pohodička, co ????

Toto je ten náš kluk jako buk.

Tak to je zatím vše, doufám, že se pokocháte, ale když se plazí nebo zívají, nebo se protahují to je táááákkk roztomilééééé. No ale když jsem šla včera spát, tak asi kakali, Emi je čistila, no to byl teda vzduch, dala jsem si parfém na zápěstí aby bylo co dýchat
Nad jmény stále přemýšlím.něco již mám, ale nemám tolik miminek a já myslela že to bude tak těžké najít jméno od F.a ono to není tak zlé.
Jo a změnila jsem barvu stránek, tak říkejte, jak se vám líbí tyto. Byla tam ta zelená jako hrášek, mě se to líbilo, ale pořád to na mě budilo smutným dojmem, tak jsem riskla tuto tapetku, mám ji už hodně dlouho, jen jsem ji nikdy nepoužila, ale nyní co dávám jednobarevnou do rámečku, tak myslím že to je pěkné. U Britušky mám stejnou ale trochu méně výraznou, tu jsem chtěla použít že to ladilo s tou béžovou ale pak jsem si řekla že by mi to zase určitě přišlo smutné k těm bílý pejskům.Jo a ty stránky jsem začla dělat jak jsem byla nervní kdy přijde ten porod, protože jsem potřebovala aby porodila o víkendu, tak jsem nemohla nic dělat, nic mě nebavilo, tak jsem sedla a dělala stránky, ale jen změnit barvu, je práce na pár dní. hrůza.No Emilka je zlatíčko, nezradila mě a porodila tak jak jsem si přála

Darinka
No pejska musíš také většinou držet, když se spojí většinou se drží jak fena tak i pejsek, protože všicuhni nejsou takový aby půl hodiny stáli v klidu a v pohodě, a kdyby se násilím chtěl někdo odpojit, mohli by se poranit, takže musíš být pěkně na zemi lepší na posteli, a tam je držet dokud se sami nerozpojí, pak je dobré Leni, fenku držet zadníma nohama nahoru aspoň 10minut, protože toho ještě hodně z ní vytéká.

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:45
- Nahlásit

Tééééda, ani 204 stránka není???? že bych teda ještě přidala něco?????

Kdo jede na výstavu do Prahy na konci dubna. Já jsem včera letěla honem na poštu, rozhodně 700kč. je hodně a nehodlala jsem platit pak 900kč. doufám, že jsem vše vyplnila dobře, tyhle věci nedělám ráda, jdu jen s Deniskou, Wiki ještě nebude 9 měsíců, Moooožná Litoměřice s Wiki, nebo pak až zase Praha, pokud ne Boleslav, to se vše ještě uvidí.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:53
- Nahlásit

emikami
miminka jsou uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuužasná

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 17:55
- Nahlásit

Janča
Toto je moc pěkná fotka a toto také, má krásně dlouhé uši. snad nevadí že jsem to sem dala

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:24
- Nahlásit

emikami
na každou stránku je 30 příspěvků, takže ať je ten příspěvek jakkoli louhý je furt jen jeden. musíš dát každou fotku zvlášť

Ale jsou kráááásnííí!

Romaine
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 21:25
- Nahlásit

emikami
krecinek
Robby je už naštěstí úplně v pořádku, ale měla sem vážně obavy, jak vřískal... No snad už to nikdy nebude.

Jinak chleba psi nemají jíst, protoe jim bobtná v žaludku. lepší je rohlík, když už na obalení. to nám poradila vet, když snědl kousínek alobalu!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2007 22:34
- Nahlásit

Romaine
No vidíš, a Darinka tu psala jak se její klucí po tvrdém chlebu můžou utlouct. ale tvrdý je možná něco jiného, no já myslela jednorázově když je nějaká příhoda ne každý den krajíc
ale moje holky stejnak žebrají u snídaně, ale já jim pečivo, a jelikož už jich je 5, většinou už nedávám nikomu nic, jen když můj žaludek mi dává najevo že víc nevstřebá, rozdám to holkám

Romaine
Tak to jsem nevěděla, příště se polepším

janča
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 00:17
- Nahlásit

emikami
Vůbec nevadí. Gweny se ráda předvede.

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 09:59
- Nahlásit

emikami
Dášenko musím ti vyřídit jeden vzkaz, manžel se ráno díval na ty tvoje prcky a vzkazuje ti, že něco tak nádherného už dlouho neviděl a i ten svět mu připadá teď pěknější, že když bude chtít pohlazení po duši tak se podívá na tvoje obrázky.
Přečetly jsme si tvůj popis jak pomáhat pejskovy, holt se to asi budeme muset naučit.
Romaine
Romanko opravdu nikdy naším psům nevadil chleba, o nějakém bobtáni nebyla řeč. Když jsme měli NO přece je to rasa větší tak i ten suchý chleba tomu odpovídal a nikdy se nic nestalo, kluci dostávají menší čtverečky, ale pokud nemají na konci po kokinkách chleba tak to pro ně neskončilo. Myslím si, že kdyby jim chleba vadil tak by ho i odmítaly. Problémy za 30let nebyli žádné. U veta si musíš taky vybrat to co se ti zdá, že je pro tvého psa nejlepší a číst mezi řádky.

janča
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 10:15
- Nahlásit

emikami
Teda ty mrňata jsou skvělý a ten kluk je tedy cvalda, proti těm ostatním.

janča
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 10:16
- Nahlásit

emikami
A to ještě až otevřou oči, to bude pokoukáníčko!!!!!

krecinek
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 10:19
- Nahlásit

emikami
Ten kluk je fakt jako buk,pripomíná mi toho mýho,byl taky největší a taky šel naposled

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 11:29
- Nahlásit

Ahoj holky.
Tak hned musím oznámit, že od pátku u nás na sídlišti bude mít Andy nového kamaráda...je to Bišonek Frisé a jmenuje se Rocky. Koupili ho rodiče kamrádce z mažoretek Už strašně dlouho chtějí právě Bišonka, protože Andy se jim strašně líbil....no a už ho mají. Až mi kamarádka pošle fotečky tak vám ho ukážu
Pac a pusu Janik a Andošek

LenkaK
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 13:13
- Nahlásit

emikami
Štěňátka jsou opravdu nádherná.
Tak dneska mi Bella začala dávat ocas nastranu. Zítra jdu ještě na veterinu a jedeme za ženichem. Jinak to máme coby kamenem se póóóřádně rozmách. cca 300km

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 14:07
- Nahlásit

emikami
Dášenko zapoměla jsem ti odepsat, my tak daleko na výstavy zatím né. Mám v plánu tu v Ostravě a pak jestly to výjde tak 24.6 v Brně a další v 8měsíci u nás na hradě v Ostravě.
Zatím výstavy jen tady a pak uvidím jak se Damišák bude se prezentovat jestli nebudeme muset i pak dál, to bych si vybrala někdy tu Prahu a pak bys mě přišla předvést toho Damišáka, ale mám jednu podmínku musíš vzít všechny svoje holky na vodítko a přijet na výstavu.
LenkaK
No Leničko a proč tak daleko když za rohem sídly takový fešák Damišák a při nejhorším posloužíme i Biškem. Dovolím ti abys sis vybrala.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 15:32
- Nahlásit

Darina1
No já ti nic nerozmlouvám, ale není jediná co nám to říká. navíc ona nám vždy poradila dobře a nikdy nic zbytečně mu nedělala, takže chleba vynecháváme. Proč zbytečně riskovat... Tvrdý chleba je něco jiného určitě, ale tím se zas nic neobalí

Darina1
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 15:41
- Nahlásit

Romaine
Romčo no jasně, že se nic neobalí, ale si pouze já myslím, že jim to pomáhá trochu čistit zoubky. Páč co jsme to začaly preferovat nikdy jsme nemusely být zatím, ale opravdu jen podotíkam zatím na ultrazvuku ze žádným psem. Možná se pletu a jen jsem měla štěstí na psy co nemají k tomu dispozice a o to to mám jednoduchšý. Některým pejskům nepomůže nic jen ultrazvuk.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 15:56
- Nahlásit

Darina1
Tak se zoubky problémy taky nemáme a jinak má na čištění psí hračky (buvolí kůže a pod.) i nějaký gel, ale už to neděláme pravidelně. Říkám, že ti do toho nechci kecat, ale prostě já zas to nechci s lidským jídlem přehánět.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:18
- Nahlásit

Tak to tu trochu oživím a posunu pár fotkama...

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:19
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:21
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:23
- Nahlásit

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2007 18:25
- Nahlásit

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání