| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:44
- Nahlásit
Romaine
Týden,kdy se už neučí,jenom se chodíš třeba radit s učitelama,když narazíš na nějaký problém...Co děláš za školu?Já dělala gympl.No,já teda maturovala jen ze 4 předmětů...Ty dva navíc máš dobrovolný?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:52
- Nahlásit
krecinek
Já jsem taky chodila na gympl a konzulták jsme neměli, jen svaťák.... Co studuješ?
Romaine
Neboj to zvládneš.. A kam se budeš hlásit na VŠ?
Lence vše nej k s vátku!
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:52
- Nahlásit
bisonka
chemárnu...
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:56
- Nahlásit
krecinek
ufff to bych nedala.. tady v Praze?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:58
- Nahlásit
Jo...a co ty?No,vsak j as tim taky zapasim...taky studujes,pokud se nepletu?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:04
- Nahlásit
krecinek
já studuju na VŠE
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:14
- Nahlásit
Tam mám kamarádku no a dobrý? právě jsem slyšela,že třeba VŠE není tak náročná na čas jako VŠCHT...A ty jsi z Prahy?nebo odkud?a psíka máš kde ubytovanýho-u rodičů?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:25
- Nahlásit
krecinek
Jo jde to ale jsem ve druháku a zrovna řeším brigádu a díky tomu že nemám moc hodin ale zato strašně blbě rozhozených v týdnu tak nemůžu nic najít.
Jsem z Českého Těšín (tam jak Verča) a tady studuju no a Bambinka je doma s mamkou a sestrami, je vlastně mamčina no ale i tak to tady někdy nemůžu bez ní přežít jsem na ní strašně závislá
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
bisonka
Jé,kámoška(bývalá spolužačka) je taky ve druháku - petra,znáš???Jo,to znám,Micka je taky už teď mojí mamky,i když ji máme vlastně kvůli mně
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:34
- Nahlásit
krecinek
no jo jenže nás je tam ve druháku pár tisíc... tak nevím která petra a hlavně z které je fakulty nebo oboru.... A ty jsi z prahy?
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:39
- Nahlásit
bisonka
Když já se v těch fakultách příliš nevyznám...No,to na naší fakultě zas tak moc lidí fakt už není....spíš málo oproti tomu,co tu píšeš.Ne,jsem z Trutnova a Monyho jsme si pořídili s přítelem,u kterého bydlím.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:42
- Nahlásit
krecinek
Jéé tak to máš super že můžeš mít Montíka u sebe.... Já bych taky chtěla, ale bohužel v dnešní době by byl pejsek pořád sám
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:46
- Nahlásit
bisonka
Jinak bych ho mít ani nemohla,naši psa nikdy nechtěli..No,nemysli si,taky jsou to starosti.když mám třeba ty laborky,myslím na to co on tu dělá,ze školy letím z aním,mezi dveřmi ho popadnu a letím s ním,když zrovna neprší na tu hodinu a víc do lesa...brigádu si ted vlastne ani najit nemuzu a diky nemu mam vetsi vydaje jak prijmy...ale jsem rada,ze ho mam pritel je hodny,ze se nechal premluvit
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:49
- Nahlásit
krecinek
No to jo to obdivuju, to mně by se nepovedlo přemluvit přítele.... Jinak přesně chápu očem mluvíš.... Ono vše má své pro a proti, ale pejsek to je jedna z nejlepších věcí v životě... doufám že taky jednou budu v pozici mít u sebe chlupatou kuličku Třeba štěňátko od naší Bambinky
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2007 20:54
- Nahlásit
bisonka
Určitě On je hodný(přítel,no a pejsek taky,ale už jde holt asi dotý puberty-venku pořád rejdí čumáčkem po zemi a jak si pamatuje,kde je jaký fujtajbl,kam nesmí-přiblíží se tam vždycky nenápadně ) To by bylo fajn,kdybys měla její štěně Já bych taky jednou asi chtěla jeho potomka,teda,jestli něký bude...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 11:14
- Nahlásit
krecinek
Také máme jen svatý týden. My máme 5 povinných (ten 5. je praxe) a 6. mám navíc - angličtinu. Jinak teda muturuji z:
1. český jazyk
2. sociální péče
3. pedagogika/speciální pedagogika
4. psychologie (výběrový)
5. praxe - pečovatelství a péče o staré občany
6. angličtina (dobrovolný)
Studuji na SŠ informačních technologií a sociální péče obor Sociální péče - pečovatelská činnost.
Bratr studuje na VŠ také chemii! Ale v Brně a příští rok končí. Teď začal s diplomkou..
bisonka
Na VŠ se hlásím na Masaryčku
1. bor psychologie - MGR.
2.Pedagogika + psychologie - Bc.
A pak nějaké VOŠ sociální. Můžu totiž jen v Brně. Možná ještě dám nějakou speciální pedagogiku. Ale je to těžké si vybrat a už to musím vše poslat
Jinak už 2.4.2007 píši slohovku, tak na mě pak můžete myslet!
A abych úplně neodbočila od tématu, tak dnes jel se mnou Robby málem do školy. Jsem šla a matka ho šla vyvenčit a on se rozběhnul za mnou a šel se mnou až na autobus! Chtěl i nastoupit, ale matka ho pak už odtáhla... Teď mám ještě před sebou tři hodiny a pak hurá za ním! Jsem na netu ve škole a klávesnice nepíše dobře "o" tak se omlouvám, pokud někde chybí!
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 14:16 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit
Ahoj holky.
Tak dneska se jdeme s Andym podívat na malého Rockyška. Kámoška mi poslala jeho fotečky a je úplně kouzelný.
takhle pres spinká skoro pokaždé
a aby to nebylo Andymu líto, tak sem dám taky Andoška z dneška. Ale ještě se s ním a s foťákem chystám ven. Je totiž nedávno okoupaný(sice zase hrooozně chlupatý) tak musím udělat pár jarních foteček.
Andy u nového střapce Andyho kukuč A jedna póza na závěr
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 15:43
- Nahlásit
Holky...tak za chivlku vyrážíme s Andym ven na focení
Hned jsem sem tady dala ty fotky, tak jsem vzala kartáč, nůžky a Andho jsem ostříhala. Protože jak jsem ho načesala tak byl strašně veliký(hlavu měl jak lev ) snad se nám nějaké fotečky vydaří a vysvitne zrovna sluníčko.
Tak zatím papa
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 18:53
- Nahlásit
Ahojky,
tak si představte, že Phoebe trápil delší dobu průjem a tak jsme jeli za veterinářem a vzal jí krev a dneska mu přítel volal na výsledky a vet řekl, že má v krvi zvýšený výskyt močoviny, ale že ať se neděsíme, že to nemusí být hned ledviny, že to může být "jen" krvácením ve střevu. Tak nám držte palce, protože jsem celý den úplně na nervy a až v pondělí jedeme na kontrolu...
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 19:11
- Nahlásit
Verca
Jéžiši.... To je hozné!Tak snad to bude dobré a v pondělí hned napiš,jak jste dopadli!!!...
Janik
Miminko to je užasné.A co fotečky z vycházky?já dneska foťák nebrala,když jsem přijela,už se stmívalo(ale fotečk z venčí mám o pár stran dál)...ale byly by hezké,celou procházku blbnul s krysaříkem,jazyk měl až na vestě a honili se a honili celou hodinu venku...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:12
- Nahlásit
Verca
Verunko tak to je teda šok....snad to bude co nejdříve dobré.
krecinek
Už jdu fotečky stáhnout a hned sem nějaké vložím jinak je všechny snad dám na stránku....už jsem ty stránky mohla mít celé spravené, když mám ty prázdniny ale nějak se mi do toho nechtělo takže tam dám jen ty fotečky a nic víc s tím dělat nebudu
|
janča
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:42
- Nahlásit
Verca
Tak držím všechny palce, ať je to co nejmenší problém.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:47
- Nahlásit
Tak jdu sem dát ty fotečky ale mám jich celkem hodně... a je mi líto je sem nedát tak snad to nebude vadit, když jich tu dám trošku více
Andy trošku nahnutý dopředu do této fotečky jsem se zamilovala tady má nádherný kukuč a tady taky jeden "skoro"postoj Andy běžící
A to je už konec snad se budou líbit
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:49
- Nahlásit
Janik
Tade,ten je chlupatoucky
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 20:51
- Nahlásit
krecinekno a to je přistřihnutý než jsme šli ven tak jsem ho stříhala to měl hlavu fakt jak lev
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:03
- Nahlásit
Janik
Taky sem hodím pár foteček-Monty,dneska čerstvě vykoupaný-schválně,jak dlouho takhle vydrží?Tipuju tak do zítřejší procházky,pak bude opět tlamka od věčného šmjdění po zemi černá a o pacinách raději pomlčím,nedej nože,když potkáme pejska,to se hned válí v hlíně a listí,no,miláček
Ve vaně jsem ho už raději nefotila,byl chudinka taaaaaaaaaaaaaam ošklivej a hubenej a jak jsm eho vyndali,pěknou dobu tady pobíhal jako šílenec,honil si třena takhle ocas:
Další vykoupaný pejsek:
Kde je vůbec emikami?
VercoTo je fakt hrůza...myslím n avás,piš pak,jak jste na tom...
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:11
- Nahlásit
krecinek
No já jsem Andyho koupala myslím v úterý a taky pacinky už jsou hnědé od prachu a o fuskách ani nemluvím...teď totiž začínají hárat feny na sídlišti tak pořát šmějdí po zemi čumákem..... V tomto období s Andym nikdo nechce chodit ven, protože se tak hrozně venčí jak je poblbaný z fenek......furt jen tahá a to se potom nedá já s ním radši chodím ze sídliště pryč nebo bych ho musela uvázat u stromu a nechat ho tam
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:17 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Děkuji holky moc. Jsem z toho fakt mimo, protože ještě pak musíme dělat další testy, ale až bude zdravá a do té doby asi nervama odpadnu. Nikdy bych nevěřila, že budu mít o ní takový strach.
Janik
Andošek je krásný chlupáč chlupatý. super fotky!
krecinek
já mu dávám bělost do zítra.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:21
- Nahlásit
Janik
Jo,to ten můj ataky začíná,no...to si asi užiju Tady v trávě je to šílený,pořád ho jen škubám za obojek a on si ne a nedá říst...když to není nějaký zajímavý předmět-třeba dneska,prasečí kůže-lidi jsou tu fakt prasata Já ho hned okřikla a ten to začal do sebe ládovat,sem myslela,že se udáví.Ale naštěstí jsem hned k němu přiskočila a normálně natrvdo jsem mu švihla okrajem vodítka,které jsem měla v ruce(on byl na volno,potkali jsme jeho kámoše,tak aby si pohrál,jinak ho tu teď po sídlišti většinou vláčím na flexi) a on se lek a celé to vyplivl a nebo prostě čmuchá a čmuchá...a jak si pamatuje,kde co mu leží z adobrotu,vždycky tam nějak zabrousí,nebo přímo táhne..Naštěstí tu je přes silnici les,tak chodíme tam No,i když i ten je celkem frekventovaný a lidi jsou prasata i tam,dneska jsem tam našla rozbitou flašku,minula pytlík s rozsypanými brambůrky
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:23
- Nahlásit
Verca
Já se ti nedivím...raději si ani nechci představit,co bych dála n atvém místě..mě stačí,jen když si zabodne něco do tlapky jako minule a celý den ho sleduju...naštěstí se z toho pak vyspal a na bolístku,kterou mi tak vehementně ukazoval,zapomněl...nebo,jak mu ted rostou zuby,tak poknukává a než mi to včera došlo,z čeho to knučení je,taky jsem byla celá nesvá....
No,ale snad vám to nakonec dobře dopadne...
|