| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:05
- Nahlásit
Mám jeden dotaz-řerou psi za vaší nepřítomnosti? já mu ráno dala granulky do misky(obvykle si tam jde tak 4 krát denně zobnout)no a přišla jsem a miska plná a během asi 10 minut "zádadně" celý obsah zmizel!!!Nelíbí se mi,že takhle sežere celou dávku najednou Jo a další překvápko,dneska nás vytopili,takže krásný Valentýn A jinak dneska vydžel bez čůraní 7 hodin(tak jsem mu za odměnu dopřála dneska dokonce hned dvě hodinové procházky-jednu ráno a pak odpoledne a on vůbec není utapkaný,za to mě nohy bolí )ale nevím,jak to vydží zítra,to budu pryč 12 hodin,no,ale nadá se nic dělat...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:06
- Nahlásit
Darina1
Jéééé, ještě že tam nejedu, nakonec bych vyfasovala Damišáka já, a to by to semnou tedy schytal. Semnou by se určitě ani sám nepředvedl, ještě bych vám to pokazila.
Ty jo, Ostrava jo? nemám to daleko? je to pěkná dálava, tak daleko já nejezdím.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:09
- Nahlásit
Romaine
fotky jsou moc pěkné
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:20
- Nahlásit
krecinek
Kracínku co se ti libý a nelíbí to má tvůj ha fík na háku, jemu se chce a kurát to tak to udělá.
Za mé nepřítomnosti bylo sežrány tapety, noviny, anténní šňůra, korek, brýle, ohlodána utěrka, ohlodaný ručník no a toď zatím asi vše.
Teď vážně mojí psiska dostanou dávku a než se otočím je vše pryč. Nikdy jsem pejskům jak velkým tak malým nenechavá la v misce ať si berou kdy chcou. Prostě mají svůj řád dostávají 2krát denně hlavní jídlo a samo mezi tím kokynka.
Tak je to u nás a i veterináři tvrdí, že by se nemělo nechávat pejskům v miskách.
emikami
Dašenko no samo, že by to dopadlo na tebe. Neboj Damišák se opravdu předvádí sám, on to bere tak, že on tebe předvádí.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:27
- Nahlásit
Darina1
A co takhle říct ,, Damišku proběhni to dvakrát dokola pak se postav do výstavního postoje. Nakonec se rozběhni,vyskoč na stůl,udělej na pana rozhodčího ÁÁ" Jen nevím jestli se zvládne učesat. Já bych se bála,že mu udělám pěšinku přes celá záda jako havaňákovi.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:32
- Nahlásit
Darina1
Jo to je rada nad zlato
janča
Možná se i přes to přihlásím, uvidím.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:32
- Nahlásit
LenkaK
No Leničko moc neprovokuj aby to ještě nezůstalo na tobě. Pak se budu smát já jak děláte dvakrát kolečko atd....
Pěšinku si odmyslíš a šup na předváděcí molo.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:37
- Nahlásit
krecinek
Děkuji.
LenkaK
U něj by jsi pěšinku určitě neudělala. na to má dost jinou srst
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:39
- Nahlásit
Darina1
Abych byla upřímná asi by mi to nevadilo. Jen abys mi nehubovala,že jsem to zvorala. Co se týče srsti toho bych se opravdu bála. Když vidím na výstavách jak se Frizáčci upravují.... krásně načesaní,ani chloupek nepřečuhuje. No nevím nevím.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:41
- Nahlásit
Romaine
Já bych ji tam nějak dostala
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:43
- Nahlásit
Romaine
Romanko taky jsem poslušně jukla na tvoje nové stránky povídaní je moc pěkné a moje ho chlapa nejvíc zaujal ten výstřih na výstavě. To byl záměr? Kdopak byl rozhodčí?
Si taky myslím, že Lenička přestřelila s tou pěšinko, to je vidět, že ještě nehladila pravé Bišonky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:50
- Nahlásit
Darina1
Ale hladila. Robbyho od Romaine loni na výstavě. Jsem si dělala legraci
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:52
- Nahlásit
Darina1
Ne,. mě nenapadlo, že se budu ohýbat! Ale asi proto nevyhrál, protože rozhodčí byla stará baba - nepříjemná proti všem ženského pohlaví! Jinak mi starší nevadí Ale ta byla fakt hrozná
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 19:53
- Nahlásit
Darina1
Jo, děkuji za návštěvu!
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:26
- Nahlásit
LenkaK
To už si nemůžeš pamatovat
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 20:28
- Nahlásit
Romaine
Ale pamatuji si to. A taky paní,ke které jsem s Bellou na česání má Frizáčku.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 21:14
- Nahlásit
LenkaK
Jen aby By sis to měla asi raději zopakovat Robby chce drbat tak 26 hodin denně, tak můžeš nastoupit, ať si to pořádně pamatuješ
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 21:15
- Nahlásit
Romaine
To ty dvě moje psice taky chtějí. Předhánějí se která bude dřív.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2007 21:22
- Nahlásit
LenkaK
Ještě abych drbala 2 Stačí, že mám zmrzačenou 1 ruku, natož 2. Ale zas mi jsme na to 4, tak to vyjde akorát 6 hodin na každýho denně Hele, tak dáme sraz a oni si už poradí
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 09:02
- Nahlásit
Holky, jestli máte zájem přečíst si, jak to vypadá s pudličkou, tak se mrkněte na téma "tak jsem zachránila jeden psí život"
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 09:22
- Nahlásit
Verca
Veverečko už jsem to četla, Heč.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 10:14
- Nahlásit
Darina1
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:15
- Nahlásit
Tak jsem dneska myslela,že mě raní mrtvice.Nachystala jsem si oběd a v tom na mě zavolal syn. Becky si v tu chvíli krásně spinkala v obýváku. Udělal jsem pět kroků,že se nakouknu do pokoje so kluk chce. Becky neváhala ani chviličku a vrhla se mi do talíře. Hrála to na mě ta potvůrka.Vůbec nespala a jen číhala na ten okamžik. Vytáhla z omáčky maso a už ho táhla do pelechu. Samozřejmě,že po koberci. Když jsem ji zmerčila a ona mne začala ječet jako,když ji na nože berou a fičela se schovat.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 16:46
- Nahlásit
LenkaK
Tak to my jsme měli takových "nehod" víc. Když jí hlídala mamka, čmajzla jí z talíře bramborák, o vánocích přes noc sežrala nandané cukroví, které jsem zapoměla na stole, u sousedky čmajzla ze stolu chlebíček a než jsme si vyčistily po snídani zuby, tak zblajzla zbytek bábovky co zůstal na stole. Hrůza. A ne a ne se to odnaučit.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 17:05
- Nahlásit
LenkaK
janča
Taky by si dal
|
janča
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 18:10
- Nahlásit
Romaine
Ale tvůj jen kouká, ale Gweny je hned v akci.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 20:47
- Nahlásit
janča
Protože já tam byla Ale když jsou na stole chlebíčky a my odejdem na pár vteřin pryč, tak z každýho něco zežere, aby to bylo jeho
Ale nejhorší bylo, když na konferenčním stolku měla matka položené ve skleničce [Beilís] (nevím jak se to píše, ale je to alkohol - takové to dámské sladké) - a přijdu tam, Robby packy na stole a pije to z té skleničky!!! Sem byla v šoku! Naštěstí jen trošičku - pak spinkal Teď je to sranda, ale předtím sem se bála o alkoholika jednoho...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:27
- Nahlásit
Romaine
předtím sem se bála o alkoholika jednoho...
Romčo já tě teda znám dá se říct jen z vidění,ale říká se jaký pán takový pes.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:48
- Nahlásit
Vím,že to není bišonek,ale neodolám ukázat mimi naší Ajdy
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2007 21:49
- Nahlásit
musím dodat,že to jsou dva roky staré fotky