| Autor |
Zpráva |
Betka
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 16:46
- Nahlásit
Děvčata, bannery se mi také moc líbí, tak jsem si je od emikami s jejím svolením stáhla a umístila na svoje stránky. Snad vám to nebude vadit, že je tam mám. Jestli ano, tak řekněte a hned je odstraním.
Já budu ráda, když si můj banner na svoje stránky umístíte.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 16:50
- Nahlásit
Candy
Ahoj. To víš že mi to vadit nebude, nějaký si vyber, ale musím udělat někdy nový, a dát tam ještě Wikinku nebo to udělat nějak jinak, no ale zatím se mi do toho nechce, to člověka musí chytit, to vyřezávání psů mi dá práci. Takže budu ráda když si ho tam dáš, já totiž také když jsem se chtěla podívat k někomu k vám na web, tak jsem to musela hledat, takto si kliknu na mé stránky, na bannery a mám vás tam všechny, ale určitě mně někdo ještě chybí. Biško a Damišek, mají webové stránky? A ještě tu Gwen nemám. Dneska jsem ale pěkně líná, asi na mě leze již jarní únava trochu brzo,že?
No ale povím vám, že už začínáme mít problémy se srstí a česáním, no všude je to docela dobré. ale i když mám Denisku trocho proolejovanou, přesto ji ty chlupy lítají jak elektrizují, čím to je? ale už jsem ji musela začít dávat takový ten látkový košíček , protože kousala do hřebenu a já se bála abych nějak neucukla a ona si nevyrvala nějaký zoubek, a pak už ji to do hřebenu nestačilo a když sem víc česala a krákala tak si začla kousat do mě, no nevím zda by stiskla do bolesti, ale neriskovala jsem to. Máme problém rozčesat srst pod předníma nožičkama jako v podpaží, jak to tam mám sakra udělat, má tam splstnatělé cucky, ona se ale nechce nechat, má hlavu pořád dole, jak má krátké nohy, tak se tam ani nemůžu pořádně dostat, myslím, že snad u tohoto česání budeme muset být nakonec dva. řve jako pavián a to si nemyslím, že by ji to až tak bolelo, není to možné, tak fakt nevím, jak to dlouho vydržíme, horší je , že nyní už také musíme mít jednu výstavu, a zřejmě asi v srsti, no a co by se stalo kdybych šla na výstavu ostřihaná mírně? někteří havanáci stejnak tak dlouhou srst nemají, myslíte že by mi dali kvůli ostříhání horší známku než VD? tak holky prosím poraďte, jak ji to dostat z toho podpaží u předních nožiček? díky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 19:04 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
myslím, že problém je v tom, že jsi na ní moc "měkká". Nemám na mysli jí bít nebo tak. Ale když se mi Eli cukala a nechtěla se nechat učesat, tak jsem jí pevně chytla a vzala jí hlavu, aby se na mě dívala a zavrčela jsem na ní "nesmíš" a hned jak jsem jí pustila, tak jsem na ní vesele mluvila, jako že se nic neděje a tak. Od té doby si to nedovolí. Jo...a jak jí češeš? ve stoje? Já mám holky vždy položené na nohách a jsou na zádech, když jim češu packy a slabiny apod. jakmile se cukaj, tak je přidržím udělám bububu a je to. Normálně jí "silou" /tak abych neublížila, ale aby se mi nevysmekla)chytnu packu a češu a když cukaj, tak zase bububu.
Myslím si, že bys v žádném případě je něměla nechat, aby tě hryzaly. NOrmálně bych je za to vyškubala (i za to hryzání hřebenu, pokud to jinak nepůjde). Takhle si z tebe budou dělat jenom srandu. Musíš být důsledná a přísná co se týče běžných věcí a tou česání je. Hodně zdaru!!!
Myslím, že tím, že bys jí ostříhala, tak už ta srst nebude taková, jaká má u havaňáků být.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:11
- Nahlásit
Verca
Wikinka je malá, ta si klidně lehne, uvidíme jak to bude vypadat později, Deniska bude v tomhle po mámě, je strašně hodná, zladá, přítulná, prostě super si s ní člověk vyhraje, je chytrá, fakt si nemohu stěžovat , je přesně taková jakou jsem ji chtěla mít, aspoň zatím, není dotěrná, když člověk řekne aby šla dolů z klína nebo tak, tak už prostě nedotírá, to Brituška, ta si na ten klín vleze zase a zase a zase. Jsem fakt spojená, ale to česání od mala nemá ráda, to samé byla Emí , s tou jsem bojovala rok, než jsem ji trochu zkrotila. Bohužel si na záda lehnout nechce, když ji jen drbu, tak ano, jakmile vemu hřeben okamžitě se vymrští, zkoušela jsem to i silou, ale nejde mi to, bojím se že by se jí něco stalo, a navíc má ještě stále tu kýlu, veter. se konečně vrátil z cesty ze zahraničí a tak snad v lednu ji nechám operovat. no pak bude také na čas po česání, to by ji popraskali stehy, kdybych se s ní nějak přepírala. Také jsem ji vykrákala za kůži a jukla do oči, a zasvištěla, že prostě tohle ne, a fakt dost přísně, no nevím, nyní češem každý den, jakmile mi začne hryzat do hřebenu a do ruky, dám ji ten košík, předtím ji ho nedávám, jakmile je učesaná a dám ji dolů , běží ke špajzu a čeká na dobrůtku, člověk by si myslel, že unavená někam zaleze, protože v tom košíku jen funí, ale ona je fit. Nó u těch nožiček je to nejhorší, střihačka mě říkala že ji budu muset začít olejovat, až budu mít nějaké penízky buď koupím ten prvosenkový olej, ale ještě se poradím, nebo jsem ještě se nedívala na stránky od Petsilku co tam mají za olej. a v tom ji prostě celou vymáchám.a snad se to nebude tak cuchat. Lítá Elince ta srst také? já když bych ji česala na sucho tak normálně lítá jako zběsilá. Wiki prý bude mít lepší srst, říkala střihačka, no tak se uvidí, ale rozhodně ji bude mít vlnitější.Cuchá se ti už Elí? Nemusíš ji ještě olejovat? A co zoubky, stále nic.Opravdu tam nebudou? stále doufám. Deniska má zatím všechny, teda nevím zda vzadu všechny ale v předu jo. a zatím jsou moc pěkné, hezky rovné v řadě, nevím zda ještě se to může nějak zkřivit, ale špičáky má stále horní ještě staré i nové. a ty staré se nějak nehýbají sakra.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:14
- Nahlásit
Další dva bannery, s dovolením jsem si je dala též na stránky, pokud by opět někdo měl námitky, ozvěte se, takto to budu mít daleko snažší se k vám juknout. Doufám, že se budou líbit jako ty ostatní. A prosím, na koho jsem zapoměla???????
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 22:57
- Nahlásit
emikami
Aha, tak Deniska asi bude pěkný voříšek na česání. Dávej jí ten košík, to je taky řešení. Ale neboj, nemyslím si, že bys jí mohla něco udělat, když jí silněji chytneš, jsou to jen psy, ne cukrlátka.
Elince se srst vůbec necuchá (a to jí nečešu už denně) a ani jí nelítá. To elektrizování je z hřebenu, není nějaký špatný? Já teda taky nemám žádné drahé, ale tohle mi nedělají.
Zítra budu holky koupat, tak se chystám už použít ten ochranný olejový krém. Má už půl roku,tak s tím začnu.
Zoubky vůbec neroustou a už ani asi nevyrostou. Nějak na to teď nemyslím, nechávám to na přírodě.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 09:09
- Nahlásit
emikami
Dašenko chtěla jsem jen napsat, že mojí kluci nemají zatím žádne webovky, přemlouvám manžela ať mi nějaké udělá, ale to víš jak se chodí do práce tak se moc nechce. No a já to neumím.
S česáním nesmíš být měkota jak píše Verunka chmatnout, přidržet, zavrčet a převalit, myslíš že mojí kluci jsou nadšení s česáni určitě ne, ale vědí že jim nic jiného nezbude než trpělivě vydržet. Češu je zásadně na zádech a tím se dostanu i na místa kde to jde nejhůř dostupné, no a když jedem střihat nemáme žádne cucky.
Holky vy máte moc pěkné banery.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:46
- Nahlásit
Darina1
Ahoj Darinko! Snad manžela přemluvíš na nějaké ty stránečky
Já to sice taky dělat neumím ale tak nějaké fotky tam vložím něco napíšu a konec víc toho neudělám...
A s tím česáním....to mi asi nebudete věřit ale já, když Andymu řeknu že se deme česat a jdu pro hřeben do koupelny, tak po mě skáče radostí a už si sedá abych ho začala česat....on se strašně rád češe Ale jako dojde na nohy, tak to už se mu moc nelíbí ale musí držet...chytnu ho a nepustím...
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:47
- Nahlásit
Emikami:
Ahoj, prosim o radu, jak z fotky vyjmout jen psy bez pozadi,ale nemam photoshop.Nejde i nejak jinak ? Diky
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:07
- Nahlásit
Zany
Ahoj. No asi to není jednoduché to takto vysvětlit. Když tomu chci věnovat více času a pracnosti, tak se to dělá ve Wordu. Klikneš na fotku pravým tl. a dáš upravit, ono se ti to tam samo dá, no a pak je tam takový štětec, vybereš si menší černý puntik a tím pejska opatrně objedeš, pak si vybereš větší puntík a začerníš celou plochu, pak se klikne nahoře v liště na něco, myslím úpravy, takhle z hlavy to zas není jednoducché a dáš , vybrat vše, a pak hned v té samé složce, vyjmout, odkřížkuješ to, a dáš ano, že chceš změny, pak máš pejska v myši , máš připravenou určitou plochu kam ho chceš dát, a uděláš to samé, klikneš na ni, dáš upravit, dostane se ti to wordu, a dáš opět upravit, a vložit, pak nyní nevím kde to je, se musí dát - kreslit neprůhledně, to je dost důležité- pak si z pejskem může jezdit po té ploše a dát si ho kam chceš, a takto si tam můžeš dát více psů. Když máš tu plochu začerněnou, jsou tam ještě i jiné barvy, takže aby nedošlo k nějakému nedostatku, klikne se na červenou barvu, třeba, pak na ten kyblíček, klikneš na tu plochu okolo psa, a ona se tam udělá červená plocha, kdyby si neměla vše zabarvené opět se klikne na štětec a zabarvíš to červeně, tak si to zkontroluješ aspoň třemi barvami.
No nyní když dělám banery abych to nemusela vyřezávat což je pracnejší ale také asi hezčí, tak to dělám jednoduše. normálně si udělám výřez fotky, jen část toho psa. máš to i s pozadím. dělám toto ve Photo Filtre. to se dá stáhnou z netu zdarma. a tak jako se upravují červené oči tím razítkem, takže si dám fotku i s pozadím na plochu kde ji chci mít, a pak tim razítkem , razítkuji okolo psa stejnou barvou co tu plochu mám, kolem něho, mohu to udělat třeba půl cm, od psa, jako jen do takového oválu, nebo až k psovi, to se musí opatrně. Je to vše docela jednoduché, ale nevím zda ti to takto bude stačit. pokud bys chtěla poradit slovně a máš mikrofon, stačí si mě najít na skype nebo icq. tam jsem jako emikami, na skype mě najdeš pod - dagmar.ko - když ti to budu říkat do mikrofonu a ty to budeš dělat, uděláš to v pohodě, to jde o to si to jen zkusit. Čágo a zdravím Ryana a Zanyho.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:09 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Když jsem nyní na to jukla, tak ani nevím zda to je ve wordu, asi ne, když si rozklikneš fotku, a prostě na ni klikneš pravým tlačítkem dáš upravit, je to hned první položka, dostane se ti někam..... a já tam mám napsáno nahoře popis fotky ... Malování.... takže ani nevím kde to vlastně dělám.
icq - 471 394 803 já mikrofon mám, tak si můžeme zavolat.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
emikami
Tak zrovna včera jsem toho našeho Candíka taky česala. A myslím si, že na tom jsou s tvojí Deniskou skoro stejně. Candy taky nemá rád, když mu češu nohy a přesně taky dává hlavu dolů a všelijak se kroutí, jen aby se tomu vyhnul. Ale vždycky to nějak zvládnu a nohy rozčešu. Jinak ho češu vestoje, ležet na zádech by nevydržel. No a po česání taky hned vesele poskakuje před špajzou a čeká na odměnu. S tím česáním je někdy třeba mít trpělivost. I když takhle se to lehko napíše, ale i já kolikrát už přemýšlím nad nůžkami
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:29
- Nahlásit
emikami:
Diky,zkusim to a uvidim. ICQ ani skype nemam, nejak mne to zatim neoslovilo. Pozdrav vsem pejskum.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 14:49
- Nahlásit
Zany
Ahojky, vím, že to směřovalo na Emikami, ale snad to nevadí.
Já to dělávala ve Photofiltre, který jsem si stáhla na www.stahuj.cz a tam je nástroj "laso", kterým si objedeš psa a pak na to klikneš pravým tlačítkem a dáš oříznout.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2006 16:22
- Nahlásit
Verca
Diky, zkusim to stahnout.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 16:06
- Nahlásit
Ahojy holky...
Jak se připravujete na Silvestra??? Já nijak.....jsem nemocná, mám horečku, takže všechny moje plány jsou fuč
Jinak jak vaši pejskové reagují na ty petardy??Andy je je úplně v klidu....sem tam se třeba venku lekne ale jinak v pohodě....je to můj kliďas
JInak jak se teď nudím, tak sem si prohlížela různé stránky útulků a jak sem narazila na Brněnský tak už sem z tama nemohla dál.. nemůžu z ní jak je roztomilá....nejradši bych si ji vzala domů koukněte na ní....je to prostě princezna
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:13
- Nahlásit
Verca
Veru, a jde ti to? Někde jsem četla že se na to ptáš a že ti to nejde. vím, že to také takto jde, ale ještě se mi to teda nepodařilo, nijak jsem nad tím zatím nepřemýšlela jen jsem to kdysi zkusila, ale nešlo to, no Zany se to asi zřejmně též nepovedlo, jelikož mě poslala přáníčko a pejskové tam vyřízlý nejsou, mají kolem sebe bílou plochu, která by tam být neměla.
Už máš udělaný svůj baner jak si o něm mluvila?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2006 20:24
- Nahlásit
Tak jsem to zkoušel znovu, ale nejde mi to, nevyřízne se mi to. Můžeš sem napsat přesný postup jak to ve PhtotoFiltre děláš? Zajímalo by mně to. Díky.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 09:41
- Nahlásit
Janik
Janičko takže pěkné uzdravení a pod tu peřinu na vypotění nějakého chlapa a když ne chlapa tak aspoň Andoška.
Mojí kluci petardy nevnímají spíš s nich mají legraci. Takže rachot s petard neřešíme bo se nebojíme.
Holčiny hezké probuzení do nového roku a ať vám přinese nový rok to vše krásne co si přejete. To vám přejí dva kluci s jednou paničkou.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 13:32
- Nahlásit
Darina1
U nás to nakonec také proběhlo dobře, do koupelny jsem se zavírat nemusela, nebylo to ani tak hrozné jako dříve kdysi, Deniska ani Wiki si také z toho nic nedělali, jen když jsem otevřela zrovna balkon a padla šílená rána, no tak trochu zmizli, ale jinak nic, Kamí ta si to tady v klidu proležela, Emí taky ale tu jsem hlídala, nebo chovala, přece jen jsem nevěděla jak to na ní působí, kdyby byla náhodou březí tak aby to na ni nemělo nějaký dopad, ale byla asi klidná, jediná Brituška , ta se klepala jako osika, takže tu jsem většinou měla stále u sebe, jinak si holky hráli.
V tv teda fakt nic moc, že bych se nějak pobavilo, to říci nemůžu, no my jsme spíše už ty televizní silvestrováci, dříve si pamatuji, že byly scénky, filmy, atd. a že mi bylo líto , že jse o to přišla, jelikož jsme se scházeli s partou, takže telka rozhodně nebyla na místě, ale nyní jsem tam nenašla nic, co by mě nějak zaujalo. Holky si pošmákly na kuřátku tak jako my, tak jdeme trávit. Nějak to tu poslední dobou zamrzá
LenkoK, co je s tebou, že sem ani nevlezeš a nepodáš nám zprávy jak se máte a co malá Becky. Ještě je plachá? Občas tě vidím se připojit na skype, ale tady nepřispěješ. Jste zase nemocní, nebo na horách? Kolik malá už váží? Jak bojujete s čůráním na plínku, nebo kam, no u tebe není problém ji dát každou hodinku na travičku, no s Wikinkou bojuji stále, rozhodně teda ji to v tomhle směru nemyslí, plachá je také stále, a takjsem ji musela prostor kam mě zmizela zatarasit, aby se tam nemohla schovat a byla stále mezi námi.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 13:34
- Nahlásit
Janik
Jani tak to je škoda, mít horečku na silvestra to by teda namíchlo i mě, natož tebe, když ses mohla jít někam pobavit. Už ti je lépe? Já horečky nemívám, ale jednou jsem ji měla asi 7-9 dní a neklesalo to, bylo to příšerné, pak z toho byl těžký zápal plic a nemocnice, nejdříve mě tam odvezli že měli podezření na tuberkulozu. No nakonec aspoň že to nebylo, ale horečky jsem nemohla schodit, bylo mi tenkrát hrozně, nikdy na to fakt nezapomenu.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2007 15:01
- Nahlásit
Darina1
Darinko díky moc..snad se teda brzo uzdravím..no ale jak jsem se dneska ráno vzbudila, tak sem měla 38horečku. Usnula jsem a vzbudila se až před chviličkou... sem totálně unavená a vyřízená z té nemoci.
emikami
No tak to ti teda věřím...to muselo být hrozné.
No jako naštvalo mě to že zrovna na silvestra ale tak co sem měla dělat....smířila sem se s tím a příští rok(to už mi bude 18.)to oslavím aj za tento
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 17:48
- Nahlásit
Holky dneska mi domů došel vstupní list do Olomouce
Darinkouž ti taky došel??
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 18:36
- Nahlásit
Ahoj holky. Tak jsem tady po delší přestávce. V rychlosti jsem přelouskala co se tady dělo.
emikami
PC jsem měla sice zapnuté, ale byl na něm syn.
Tak Becky váží 2,48kg. Už se celkem otrkala. Až moc
Díky své živé povaze už měla vážný úraz. Při hře s Belou se hodně rozdováděla a,když běžela zabrzdila hlavičkou o zeď. Měla otřes mozku. Teď už je vpořádku,ale museli jsme ji moc často napomínat,aby neskákala a neblbla s Belou.
Nikdy bych neřekla,že si pejsek může takto ublížit.
Teď se princezny pilně připravují na lednovou výstavu, která bude v Trenčíně. Česání zatím docela zvládáme. Musím být sice přísná,protože se Becky kroutí jako žížalka.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 19:54
- Nahlásit
Janik
To jsi sem neměla ani dávat, taková krásná princezna.
emikami
jo, povedlo se mi to, ale dělala jsem to v adobe photoshopu, protože tam je i magnetické laso, což je mnohem lepší. Ve photofiltru je taky laso, ale je to s ním složitější, ale taky to jde.
No....otevřu si obrázek, kliknu na laso a kliknu na nějaký bod na okraji obrázku, který chci oříznout a pak jedu myší podél okrajů a musíš končit tam, kde jsi začala. Pak se ta "čára" začne hýbat ve směru hodinek a ty na to klikneš pravým a dáš oříznout. Je to fakt za chvilku. Mám to do dvou minut, spíš míň.
Banner ještě nemám. Ale bude.
LenkaKTo je strašné, hlavně ať se rychle uzdraví.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:17
- Nahlásit
LenkaK
Teda chudáček málá, ať se uzdraví. Mě by vůbec nenapadlo že může dostat otřes mozku. Claudi když doma líce tak občas narazí třeba do nohy od stolu, ale nikdy se jí nic nestalo.
emikami
Claudí se češe a je jí jedno jestli jí češu záda nebo nožičky, né že by se jí česání něják líbilo ale chce to byt rychle za sebout, tak drží a hned jak dočešu snaží se hned rozcuchat, napřed se oklepe, pak začne čumákem jezdit po zemi, válet se na gauči a nakonec si tlapičkama češe čumáček tak že jí ta srst na čumáku trčí dopředu.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:46
- Nahlásit
MartinaClaudi
Taky jsem nechápala,když jsem slyšela diagnozu.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 20:57
- Nahlásit
Verca
Já sem se do ní zamilovala na první pohled....už ji úplně vidím hezky okoupanou vyfoukanou a úplně mám pro ni vymyšlený střih snažím se doma přemluvit ale zatím nic...už bych věděla aj kdy by jsme si ji tam mohli vyzvednout(jako pojedeme stříhat Andyho k paní Havlínové do Brna)....ona je prostě kouzelná... je mi jí úplně líto...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2007 22:30
- Nahlásit
emikami
Takhle se mi to povedlo vyříznout....
Janik
Janičko držím ti moc palce, ať rodiče přemluvíš, protože je opravdu kouzelná!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 09:10
- Nahlásit
Janik
Janduličko vstupák už mám doma, takže oficiálně příšti neděli jsem tam, a kurát manžel jak slyšel, že minulí rok to tam bilo na nervy tak chce nechat u sousedky (která je moc hodná) Biška, ale já jsem na něho už tak zviklá, že moc s tím nesouhlasím, ale dávám mu za pravdu co když se minulí rok bude opakovat.
LenkaK
Leničko náš Damišák taky ze zbrklostí často vrazí hlavou do zavřených dveří až je ta rána dost slyšet. Kolikrát mě napadlo, že si může i ublížit, ale otřes mozku jsem až nedomyslela, takže ho budu krotit. Doufám, že už jste v poho.
emikami
Dašenko stále se chystám abych ti napsala, že jsme se s manželem dívaly na tvoje pejsky a manžel prohlásil, že kdyby měl mít v budoucnu pudlíka tak jedině takového co máš ty, on totiž moc pudlíky nemusí, ale tvůj ho okouzlil.
|