Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Candy
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:01
- Nahlásit

Ahoj, všem vám s Candym přejeme krásné vánoce a spoustu dárečkůůůůůů...

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:40 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Candy
Tys mě pěkně předběhla, myslela jsem, že to budu já co sem dá přáníčko jako první
Toto přání je pro ty , kdo sem chodí, a neznám jejich mejlik, takže přeji, vše nej, nej, hodně štěstí, lásky, zdraví a radosti a krásného silvestra.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 12:48
- Nahlásit

Děvčata jukněte, ale musíte rolovat až dolů , myší. a tam to snad již poznáte

http://www.chovatelia.sk/

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:00
- Nahlásit

emikami
Krásné přáníčko, opravdu se ti povedlo!

janča
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:29
- Nahlásit

Přeji vám s Gweny holky všem móóóóc zdraví, štěstí, lásky a ať se vám splní vše co chcete. A těm vašim psím klukům a slečnám to samé a ať i ostatní pejsci, co se narodili či narodí mají stejně super páníčky, jako jste vy všichni tady. Gweny posílá všem pac a oblíznutí.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 13:51
- Nahlásit

emikami
Perfektní přání. Sice na mě trošku moc nazdobený, ale jinak sis s tím fakt mákla!!! je super. To jsi dělala ve Photoshopu? Kde vůbec bereš ty pohledy, kam to vložíš? Já se chystám taky dělat přání a vůbec nevím, kde najít něco takového. To si zas máknu. Ve Photoshopu jsem úplně na začátku, nic tam pořádně neumím...

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:38
- Nahlásit

Verca
Verunko pohled je original, jen jsem ho orámovala, nechtěla jsem tam dávat všechny mé pejsky a kdybych dala jen jednoho bylo by to nespravedlivé, a to bych si fakt pak teda hodně mákla, takže pohled jsem našla na internetu, ostatní jsem udělala ve front page, vložila jsem si tam ty šišky, pak jsem si to vyfotila klávesou na klávesnici, dala do zoneru, udělala rámeček a popisky. To je vše. Ale nyní jsem dostala přání, které bylo ve wordu, myslím, že tam bys to zmákla hodně jednoduše, zda s tím umíš, no a abych si ho mohla dát na stránku, protože tam nebudu dávat prez. na otevírání, tak jsem to přání znovu ofotila tou klávesou, ořízla, hodila do zoneru a udělala jsem tam malý rámeček. Myslím, že tam by to šlo jednoduše. a je také velmi pěkné, jednoduché a to by se určitě líbilo tobě. No a já mám ráda barevné věci, myslím že přeplácané to není, ale vánoce jsou veselé, barevné, atd. takže jsem přidávala, vymýšlela, vůbec jsem neměla představu, že budu dělat takové přání, prostě to vzniklo když jsem začla dělat. Hodím sem to přání co mi poslala Hanka ve wordu a já ho vyfotila a upravila. ať vidíš jak se to dá snadno udělat.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2006 14:40
- Nahlásit

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 08:37
- Nahlásit

emikami
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku!!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 10:38
- Nahlásit

Verca
Verunko, děkuji, jsi druhá, která si vzpoměla.

No a pochopila si jak se dá vytvořit přáníčko poměrně jednoduše???? Když už jsem ti to tady vysvětlovala

Děkuji a přeji hezký den, dnes má můj vnouček první besídku ve školce, tak se těším, no a bude se fotit, snad si tam nebude vslékat to tričko jako když nám to předvádí doma. Papa

janča
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 12:36
- Nahlásit

emikami
Taky vše nej k svátku. A doufám, že dostaneš nějaký dáreček! Ne , že ti to spojí až s ježíškem!
A díky za e-mail, přáníčko je fakt super.
Tak se hezky bav na besídce a i kdyby vnouček svlékal tričko, ať si z toho nic nedělá, dcerka si zase u logopedky svléká ponožky. Prý to některé děti dělají když se soustředí. Nedokáží zůstat v klidu.
Jo a holky včera u nás měla koncert Lucka Bílá a fakt špica.

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 13:05
- Nahlásit

janča
Jančo moc děkuji, za přání, jsi pátá, která si vzpoměla ale za chvíli to asi již počítat nestačím, to jsou hodní lidičky na světě, že? jsem ráda, že se ti přáníčko líbilo.No ponožky si snad sundavat nebude, protože asi bude stát, ale už se moc těším, za dvě hoďky vyrážím, bude to legrace s těmi malými dětmi, že bych tam vzala pár mých holek, to by měli asi dětičky radost a bylo by po besídce.
Tys byla na tom koncertě, jo, no muselo to být jistě pěkné. páčko

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:27 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Šťastný nový rok 2007

Hvězdička stříbrná dopadla na zem
a všechno kolem nás mění se rázem.
Hvězdička stříbrná jehličím zavoní,
Vánoce přišly k nám,
zvoneček zazvoní.
V okně kvetou květy z ledu,
těšíme se na koledu. Krátký den a dlouhá noc, už je blízko do Vánoc.
Přejeme Vám šťastné vánoční svátky a do roku 2007 hodně úspěchů a pevné zdraví. Darina, Biško a Damišek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 14:38 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

emikami
Všechno nejlepší k tvému svátku a velké pusinky ti posílají dva kluci Biško a Damiško.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 17:12
- Nahlásit

Taky se připojuji a přeji emikami vše nejlepší k svátku a zároveň i děkuji za mejlík, přáníčko je vážně super!

Já sem hodím fotku Robbyho v sobotu po koupání, teď je zas jak malej bezdomoveček

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 18:30 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Ahoj holky, tak toto je moje první vkládání obrázku na tyto stránky tak doufám, že to bude o.k. Vlevo je Biško a ten druhy je Damišek.

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:42
- Nahlásit

Všem moc děkuji za přání, je to od vás velmi milé -

Fotečku nevidím

Vnouček se choval super jen se neukláněl po každé básničce jako skoro všichni ostatní, dětičky to uměli moc hezky, byla jsem velmi překvapená jak to mají ve školce krásné, čisté, přepichové, no prostě super, skoro všude koberce, takové malé sedačky, naklizeno, to se nedá srovnat z prostředím, kdy jsem vodila do školky děti já záchůdky a umyvadla, no fakt jsem byla nadšená.Dneska jdu snad konečně courat až večer po nějakých dárcích, snad už tam nebudou ty davy, kde se nedá chodit.

Vím, že to sem moc nepatří ale nechtěl by někdo šici stroj Veritas se stolkem? Je funkční, jen se na nom léta nešila, je zapotřebí ho důkladně vyčisti, promazat a šlapal by.Já už na šití nemám náladu, jen s mi tu plete. Je to světlý stůl ze šuplátkama, vypadá velmi dobře, není nijak zničený,držátka vypadají takové černé kovové, jako bývá ve filmech jak mají na dveřích takový hák, já nevím jak to popsat a tukalo se stím na dveře no tak prostě tam jsou takovéto ozdobné úchytky. asi to napíšu ještě někam, kdybych se ho zbavila ještě do vánoc, bylo by to super, za odvoz a velký pytel žrádla nebo dohody.

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2006 19:47
- Nahlásit

MartinkoClaudí, balík jsem ti již poslala, když to vyjde budeš to tam mít v pátek, zkus si to ohlídat, nebo se zeptej na poště, může to tam být a ještě ti třeba nedají ani lístek do schránky,jo a jdu ti ještě napsat mejlík, tak se jukni.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 19:19 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Nový pokus

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 21:51
- Nahlásit

Darina1
odkud tam dáváš ty fotky, nepotřebuješ poradit?

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:26
- Nahlásit

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 22:28
- Nahlásit

Tak jsem se jukla na tvé stránky a vybrala jednu fotku, a dala ji sem a najednou koukám, že je tu máš už dvakrát, předtím tu nebyli jak je možné že tu najednou jsou a nyní jsou tu třikrát. jsou moc krasotincíííííí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 09:32
- Nahlásit

emikami
Daši máme ten samí problém co ty. Zkopírujeme fotku dám jí sem a za nějaký čas fotka zmizne, když znova zkopírují adresu tak se všechny fotky se oběví. Jednou tam sou a jednou tam nejsou tak jestli víš jak na to tak mi poraď.

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 10:56
- Nahlásit

Darina1
No jo, mě se také fotky nezobrazí hned napoprvé, ale když si otevřu tvoje stránky a otevřu fotoalbum a vyberu tu první fotku na tvých stránkách, a pak jdu na fórum cz-pes a obnovím stránku, tak se už tvoje fotečky zobrazí. Podle mě je to těmi estránkami. Taky jsem měla na estránkách vytvořený web a stále to nějak blblo, mnohem líp se mi pracuje na websnadno.

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:01
- Nahlásit

Darina1
A jinak tvoji kluci jsou správná dvojka. Jak se spolu snášejí? Do budoucna bych chtěla ke Candymu také druhého havaňáka do party.

janča
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:09
- Nahlásit

Darina1
Biško a Damišek jsou fakt skvělí, moc jim to sluší.

Candy
My taky určitě koupíme Gweny kamarádku, pokud budeme víc prostoru. Teď to nejde, bohužel. A pokud to přijde, tak by se mi líbila nějaká fenka jako je Wiki nebo Becky, zkrátka trochu víc do černa. Ty budeš chtít zase pejska? A máš už představu, jak bude vypadat?

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:22
- Nahlásit

Pokus třetí.
Fotografie vložena z galerie Daja.

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:26
- Nahlásit

janča
Asi zase pejska, protože si nedovedu představit, kdybych měla fenku a hárala by, jak bych je uhlídala. Teď je spolu s fenkou, ale Ketynka je vykastrovaná. A určitě bych chtěla taky jinak barevnýho. Třeba černobílýho nebo celýho černýho, prostě aby to byl kontrast.

Candy
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:27
- Nahlásit

Darina1
už je to vidět hned

Darina1
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2006 11:40
- Nahlásit

Candy
Pokud fotka zůstala viditelná po třetím pokusu tak zřejmě opravdu je problém ze strany estránek a ne můj jak jsem se domnívala. Cendy dík za radu.
Websnadno určitě zkusím.
Co se tíče snášenlivostí je vše v pořádku. Biško je totiž takoví blbec, že Damišákoví ve všem ustupuje a nechá si všechno od něho líbit.
Určitě být tebou tak uvažují o druhém pejskovi, je víc legrace a sranda jak začnou šántit tak koukám jen na ně a není jim tak smutno.
Pac a pusu posila Biško a Damišek.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání