| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 10:11
- Nahlásit
Darina1
Já taky pudlíky nemám moc ráda, ale líbí se Brita od Dáši, ta je fakt úžasná. Takový temperament, který mám fakt ráda. A taky jsou moc hezcí toy pudlíci černí.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:05
- Nahlásit
Verca
Hele, hele že jsi v práci a máš na starost PC a k tomu kafíčko .
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:11
- Nahlásit
LenkaK
Tak to mě mrzí, takový prcek a už tohle, to jste měli asi nahnáno co? Jak se to projevovalo, bylo ji něco, že jste šli za veterin. který teda řekl , že má otřes mozku, blinkala, nebo tak něco? a léčilo se to jen klidem?
Váhu má pěknou, asi tak srovnatelnou skoro jako Wikinka, a ta je myslím starší, ale nevím o kolik.Byla fakt ale maličká v 8t. 1.20kg. byla prcek, jsem ji vykrmovala na dvě kila, aby bylo na ni něco vidět.
Píšeš o výstavě, to bereš Becky asi jen sebou, že? ta na výstavu ještě nemůže. No kdy půjdeme my je ještě dost ve hvězdách.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:36
- Nahlásit
Verca
No zkusím to v adobe, ale kdysi mě to již někdo říkal, ale neuměla mi to vysvětlit, tak se mi to nedařilo, zkusím dle tvého návodu, ale nenapsala si co pak, dáš oříznout a pak??? uložit? ale pokud musíš psa stejnak objet nějakým nástrojem, tak to vyjde asi nastejno jako v tom kreslení, tam to objíždím štětcem, jen musím vybarvit celou plochu, pak dám vybrat vše a pak vyjmout a je to také hotové a mám to tedy v myši, musím to pak někam prdnout kde to chci mít, a pak si to mohu vrátit zase do toho prázdného obrázku zpět, abych to měla popřípadě pro příště již připravené a nemusela to dělat, znova. To vyříznutí není špatné, ale ta její pravá strana je dost oseklá, ale asi je tam o něco opřená , že?
MartinaClaudi
S Deniskou je to o píď lepší z česáním, asi poznala , že prostě neustoupím, a tohle co popisiješ dělá když ji udělám krásný culíček a vyčístím oči, tak pak jde a otírá se kde může, a také se celá rozcuchá, takže mohu na novo.
Začala jsem ji to dělat tím super bělícím gelem, takže to udělám několikrát a pak ji vykoupu, že?
Dělá ale takové blbůstky, co zatím nikdo nedělá, je to hrozně legrační, veme si do huby něco, ať je to hračka, či ponožka a začne kolem nás tancovat , jako že nám to ukazuje, a přitom jak má tu papulku zavřenou tak dělá - vrrrrrrr-vrrrrrr-takovým hlubokým hlasem, je to hrozně krásné a legrační, moc se s ní nasmějeme, a když přijde manžel domů tak na něj štěká, jelikož chce pochovat, ale je to takové jiné štěkání, ale jelikož Emí štěká a naučila to i Britu, když je někdo za dveřmi, ale Brita pak hned přestane, kdežto Emi ne, až když se objevím a pohrozím, tak se to už Deniska asi začala učit, no prostě máma se nezapře, tak razantně zasahuji, že nesmí. Doufám, že se mi to povede. Hlavně doufám, že se jí nic nepřihodí aby se ji změnila povaha, protože to je fakt raz dva, a ani si to člověk neuvědomí, např. když u mně byla střihačka mi upravit mrňata a Britušku , tak chtěla popadnout Denisku, ale ona se nějak lekla a nevím, zda ji blbě chytla, nebo jak chtěla aby ji neunikla, tak možná za ocas, nevím. začla dost pištět, a představte si že vypustila tu anální žlázku, najednou cítím smrad, musela jsem jí okamžitě umít zadeček, tohle se přesně stalo Emí když na ní přesně na rohu, takže jsme se neviděli s dotyčnou paní ani psem, vyjela nějaká fena, to byla ještě maličká, ona se hrozně lekla a tenkrát vypustila také takto tu žlázku, tak jsem se tenkrát ptala zda je to možné že to udělá leknutím takže prý ano, pak jsme tedy Denisku upravili, a druhý den ji jdu česat a ona se mi třásla, tak jsem si říkala, no tak to je konec. jestli se začne klepat u každého česání a má z toho stres, jak ji chtěla střihačka chytnou, protože fakt zařvala dost, tak mi to bylo líto, že by se prostě změnila, tak jsem ji vždy jen přičísla, jen jemně, a dala na zem, a udělala jsem to několikrát za den , tak třikrát, a další den totéž a když jsem cítila že se již neklepe, tak jsem ji česala už normálně, no a nyní je to již v pohodě. Jsem strašně moc ráda že ji to nezůstalo doufám v paměti aby nebyla takový strašpitel.
Janik
Vypadá opravdu moc hezky a také jakoby klidně, snad je i hodná ale je dost velká, teda aspoň to tak vypadá. Jo a hlavně na mně já musím mít menší psiska
Darina1
Tak to jsem ráda, ty mně vždy zcela ohromíš jak mě oslovuješ, abych pravdu řekla, je to takové pohlazení na duši, díky.
Je zajímavé že někteří lidé fakt pudlíky nemusí, přitom jsou to opravdu roztomilá stvoření, Brituška je také číslo, sice trochu plachá ale to z ní udělalo ta věčná úprava srsti a výstavy, prostě na to není typ. Je to mazel k pohledání, a strašně hodná.Pokud by někdo měl zájem, vím o fenkách již k odběru s PP, a s PP, o klukách kteří se narodili 27.12. jsou dva a jedna holka. dlouho se jim nedařilo, chtěli by si holku nechat ale myslím, že si ji nenechají, až podle toho jak bude vypadat, jelikož ta první byť nemá také vůbec ideální zbarvení jako Brit, tak má všechny možné výstavy, ale tenkrát před 4 roky, se to tak neřešilo jako nyní. No a tyto štěňata také nemají ten průh na zádech co by měli mít, mají jen fleky, ale jsou rozkošná. Jsem zvědavá kdy budu připouštět Britušku já, plánovat to také nijak nebudu. Prostě až jednou bude hárat, tak uvážím zda ano, nebo ne.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 11:40
- Nahlásit
Tak děvčata, v pondělí bych chtěla jít s Emí na sono, držte palce ať máme štěnda, jelikož se na ně těším, ale jak jsem již psala, tehlekrát by mě to nevadilo kdyby nebyla, abych si konečně odskočila na tu pitomou operaci.
Prohlašuji, že bude změna vzhledu webu. Tak jsem zvědavá jak vás to zaujme. Chtěla bych to mít brzo hotové, ale je to hodně práce, jelikož mé stránky jsou velmi rozsáhle a tohle co dělám není taková hračka, jak to na pohled možná bude vypadat, je to strašná piplačka. Tak se těště, dám vědět. Ještě se tam pak určitě najdou nějaké podstránky, které zapomenu upravit, takže pokud by tam někdo pak našel někde nějakou chybičku, nebo něco co by se nezobrazovalo , tak prosím o upozornění. tak já jdu pokračovat.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:02 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
To je dobré, já taky měním vzhled stránek. Ale ještě to není vůbec hotové.
Když tu fotku objedu tím lasem, tak dám Ctrl+C (jako kopírovat), pak si otevřu nový dokument a dám CTRl+V a tam se mi objeví jen to označené a to dám uložit v gif formátu. Kdybych to jen označila a dala oříznout, tak ti zůstane to bílé pozadí a to nechic, takže si to oříznuté musím přenést na nové pozadí.
Elinka je opřená o polštářek, takže proto vypadá "seříznutě".
Darina1
neeee, jak bych mohla no po ránu vždycky. Ale spíš odbíhám při práci. nEní to tak, že bych seděla na netu. Ale pracuji v práci i s netem, tak občas mrknu. Takové menší odreagování.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 13:48
- Nahlásit
Darina1
Darinko taky sem slyšela že to tam minulý rok bylo hrozné ale myslím, že teď jak to rozdělili na 3dny, že to bude už lepší, takže bych ho vzala sebou taky
emikami
No je jí asi 1rok té fenečce a má 38cm. Já kdybych ji mohla mít, tak bych chtěla aby byla trošičku větší.....chodila bych s ní na agility a bylo by dobré, kdyby se velikostně vešla do kategorie medium...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 14:15
- Nahlásit
Nejdříve si Becky škrábala oči. Vypadalo to jakoby si je čistila,ale do druhého dne dostala do očí zánět,takže jsme jeli k vet. Ten napsal mast a měli jsme za tři dny na kontrolu. Potom teprve zjistil,když jí posvítil do očí,že měla silný otřes mozku.
Nařídil klid a žádné blbnutí. Teď už jak se zdá je v poho.
emikami
Na výstavu trénujeme,protože tam budeme vystavovat i Becky. V Trenčíně je kategorie štěňata také.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 15:10
- Nahlásit
Verca
A proč ty měníš vzhled stránek ????
Já proto, protože když jsem otevřela ty tvé ale hlavně LenkyK, tak byly skoro stejné, i ten rámec byl stejně udělaný, takže jsem se rozhodla to změnit. No doufám, že se netrefíme opět do podobného vzhledu.
LenkaK
No tak to nevím jak jste štěně udrželi v klidu. Docela náročné, ale člověk když má silný otřesk mozku tak zvrací a spí. Takže u psů je to asi jiné
O té výstavě se tady mluvilo že je v lednu???? a to jdeš tedy v lednu nebo to je jindy???? sem to nějak nepochytila, a na výstavy jsem se nedívala, kdy kde jaká je, jelikož nyní žádnou neplánujeme.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 15:12
- Nahlásit
emikami
no právě proto to měním a už se mi to ani moc nelíbí. Taky doufám, že to nebudeme mít stejné. To je mazec. Ale já se už dlouho rozhodovala a neustoupím. Prostě změna bude. A určo to nebudeme mít stejné, to by byla až moc velká náhoda. U rámců to náhoda není.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 16:06
- Nahlásit
emikami
Bylo to opravdu náročné, protože Becky je XXxL živel. Museli jsme krotit Becky i Bellu. Na výstavu jedeme do Trenčína myslím 22. ledna.
Naše Labradorka Ajda dneska začala hárat takže brzy bude i Bella. Doufám,že to nevyjde na výstavu.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 18:21
- Nahlásit
Ahoj všem Já mám doma maltézáčka, je mu něco málo přes tři měsíce a s tvorbou jeho stránek teprve začínám.můžete se mrknout,je tam pár jeho foteček a fotogalerii budu určitě rozšiřovat o další
www.maltezacekmonty.blog.cz
Jinak ještě něco málo o něm-je to kluk,pěkný rošťák a živel,ale taky pěkný mazel,prostě zlatíčko
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 18:25
- Nahlásit
Verca
No , mě právě taky, už to bylo vše shodné, ale jak to myslíš , že u rámců to náhoda není??? Děláš to zase v rámcích??? Já také neustoupím , já už to mám skoro hotové, některé stránky, jako fotogalerie odchovů jsem zaplaťbůh měnit nemusela, protože to bych se asi zbláznila, už dělám pudlíka, a pak musím vymyslet kam s návštěvní knihou, když jsem dělala pudla už mě přecházeli oči nad různými barvami, tak jsem se radši sebrala a šla jsem za dcerou do kadeřnictví se dát ostříhat. Je tam teda fakt kosa. těším se na jaro. No to bude mela, ještě že to budu mít asi dříve než ty, hele nechceš mě poslat jednu stránku, jak to vypadá? když ty pošleš, pošlu i já ?????
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 18:26
- Nahlásit
krecinek
Tak tě tady mezi námi vítám a hned jdu juknout na tvého broučka, maltézáčci se mi poslední dobou také moc začli líbit.Doufám, že sem budeš chodit častěji, aby tady bylo více zábavy, někteří to tady totiž hodně, ale hodně zanedbávají
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 18:35
- Nahlásit
krecinek
Je to pěkný chlapeček ve štěněčím věku k nerozeznání od havanského psíka, když se podíváš na můj web na Denis Dejzy, když byla v tomhle věku jsou skoro takřka stejné. www.havanese-wild-angel.net jinak, jestli o něj opravdu denně tak pečuješ, tak to tě moc chválím, na oči také používáme stejný gel, ale nyní používám super vybělovací od alsystemu, protože nám z očí teče moc, tak uvidíme zda to pomůže, ouška jen trháme a jen občas, češeme také každý den, tak jak si to popisovala, ale fen používáme jen když je třeba. Je to opravdu krásná kulička.Tak ať se mu daří, jen mě překvapilo, že ho máte již od 6ti týdnů, je to opravdu hodně brzo. Kolik v té době vážil???
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 18:59
- Nahlásit
emikami
Jj,myslím,že tu budu často, protože je to můj první hafík a nemám žádné zkušenosti, jen to,co jsem kde vyčetla, proto uvítám každou dobrou radu či zkušenost s výchovou
Jinak k Montymu jsme přišli spíš náhodou, hledali jsme psíka,který by byl v bytě 1+1 spokojený, a který by se líbil mně i příteli,což byl obzvlášť ťěžký oříšek No,ale jednoho krásného dne po zdlouhavém pátrání jsme ho objevili nikdy nezapomenu na tu batolící se kuličku-takový přesně byl,když jsme ho viděli prvně. A teď,když se koukneme na to zlobidlo,co se z toho vyklubalo,nemůžeme uvěřit tomu,že je to pořád on Je to naše zlatíčko,už bych asi bez pejska být nemohla.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 19:14
- Nahlásit
Pěkné stránky máš pravdu,Monty je opravdu stejný Jinak nevím,kolik vážil,ale teď už má dvě a půl kila
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 19:16
- Nahlásit
Jo,jěště s tím fénováním-asi si mě špatně pochopila,já ho nefénuju každý den jenom když mu třeba myju pacinky nebo po koupání,nebo když je oparvdu mokrý za deštivého počasí,protože jsem někde vyčetla,že maltézáčkům prý vadí přílišné vlhko,ale nevím,co je na tom pravdy...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 19:51
- Nahlásit
emikami
Tak jsem si tvůj příspěvek přečetla pozdě, můžeš je rovnou zkouknout JSOU HOTOVÉÉÉ!! JUCHUUU.
Já to myslela s rámci tak, že když dáš rámec "nápis a obsah", tak to vypadá skoro všechno stejně a já zrovna ten rámec chtěla. Ostatní rámce mě zatím neoslovily, možná časem změním názor.
Jsem také zvědavá, jak dopadnou tvé stránky. Ještě si pamatuju, jak jsi celkem nedávno tady psala, že jsi změnila stránky a že je to nadlouho, protože je to makačka. Ale vůbec se ti nedivím, člověk je věčně nespokojený a pořád chce to měnit. Jsem stejná.
krecinek
Vítej do "party". Nechceš nám říct něco i o sobě? My to psaly na začátku této diskuze. Montíček je krásná biela gulička (doufám Monko, že jsem to nepopletla , však víš, jak ten výraz miluju. ) Však piš, co máte za zážitky, ať máme co číst.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 20:31
- Nahlásit
Emikami+Verca
Jak emikami napsala , nepovedlo se mi to.Porad jsem to zkousela, az uz mi dosla trpelivost a poslala jsem to nakonec i s temi bilymi ramecky.Snad na to do pristiho roku prijdu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 20:37
- Nahlásit
Zany
A dělala jsi to kde? ve Photofiltru? Jestli chceš, tak se připoj na icq, poradím ti. Jen jestli máš zájem. 296-391-129
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 20:46
- Nahlásit
Ja ICQ nemam,ale pisu si tvoji adresu a reknu detem at mi to urychlene zaridi, z prace ,ale stejne nemuzu , tak az budu doma.
Napisu cislo za chvili.Diky
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 20:52
- Nahlásit
Uz mam ICQ 456-369-300
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:02
- Nahlásit
Zany
Tak už tě mám v kontaktech. Tak až budeš chtít, tak mě zkontaktuj a já ti ráda poradím.
|
Zany
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:07
- Nahlásit
Verca
ok diky
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:18
- Nahlásit
Verca
No hlavně že si říkala, že je ještě jentak mít nebudeš, jenže takové stránky bych měla také hned.
Ale Verčo to je fakt " PRDEL" MŮŽEŠ JE ZASE PŘEDĚLÁVAT. JEN JSEM VĚDĚLA ŽE MÁŠ TUHLE BARVU TAK JSEM VOLILA TROCHU JINOU, TEDA NA TĚCH STARÝCH STRÁNKÁCH. NO PŘEDBĚHLA SI MNĚ JENŽE JÁ TAM MÁM ASI O TISÍC FOTEK VÍC. HA,HA, HA.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 21:33
- Nahlásit
emikami
no já na nich celkem dost makala. Překopírovat texty a fotky není nic složitého. Ale nejhorší je přijít vůbec na ten vzhled stránek, aby se mi líbil. To jsem předělávala xkrát. Ale věř mi, ty stránky možná vypadají jednoduše, ale pěkně jsem se s tím nadřela, protože se mi to pořád formátovalo jinak, než jsem chtěla. Samozřejmě, že ty máš zkušeností s tím mnohem víc, tak je jasné, že bys to měla rychle, ale tohle jsou "druhé" stránky a dělané úplně jiným způsobem.
Oranžová, to je fakt moje barva, tu budu mít na stránkách asi pořád... Neznám krásnější a teplejší barvu.
JÁ TAM MÁM ASI O TISÍC FOTEK VÍC. HA,HA, HA.
no bodejť, když máš deset fotek skoro stejných, jen s jinak natočenou hlavou psa. Ale třeba ty na sedačkách nebo Denis a Brita....těch je fakt moc a jsou i hodně podobné, pro mě skoro stejné. Takže zas nefrajeř, joooooo?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 22:44
- Nahlásit
Verca
No já to napsala špatně. já vlastně ty fotky psala žě jich má o tisíc víc, proto protože je o dost víc stránek, mám vlastně jako tři weby, napsala jsem to špatně, to vlastně k tomu nepatřilo. to - HA,HA, HA.. to byl kone, a pak samostatně hahahaha.
blbě jsem to napsala. no víc fotek tam mám proto, protože jsem měla také 5vrhů, a mám 5 psů, ty jen dva. a elí krátce. to že tam mám někde dosti podobné fotky , to vím, ale bohužel se nikdy nemohu rozhodnout, kterou tam dám, takže je tam dám všechny ty co se mi líbí, no prostor na webu je, tak proč ne, až nebude, mohu některé vyhodit. No ale abych pravdu řekla ty máš fotek zase hodně málo, a třeba bych ráda viděla Elinku také po vykoupání , hezky načesanou a prostě někde hezky vyfocenou, ale to bych chtěla asi moc
Můj vzhled stránek jsem také výmýšlela, ale podařil se mně hned napoprvé tak jak by se mi to líbilo, a jak píšeš překopírovat texty a fotky, že není nic složitějšího, tak si to zkus, spočítej si moje stránky a tvoje, ale to je jedno, nevím jakým stylem máš udělanou tu tabulku, ale asi o dost jednoduším, máš také jiný program, mám to vlastně obdobné, ale ty tabulky mě dají zabrat, máš jednu tabulku na fíbí a i elí, nebo dvě, nebo na každé stránce si tu tabulku musela dělat zvlášt?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2007 23:03
- Nahlásit
emikami
Ty to neděláš ve frontpage?
No to bys chtěla moc jí mít na fotce načesanou a po vykoupání. Máme nabíjecí baterky a ty nám dosluhují a tak každé focení je náročné a i když mám nabité baterky, tak vydrží 4 fotky a pak to trvá hrozně dlouho než mi vůbec naskočí monitor. Takže se focení vyhýbám jako čert kříži,ale je pravda, že bych mohla mít více fotek...to jo. Já mám v pc hodně fotek, ale některé jsou dosti podobné a já, i když mám na to prostor na webu, tak tam nechci házet "každou" fotku, kterou nafotím. Měla jsem jich připravených na web o mnoho víc, ale nakonec jsem se rozhodla pro ty, co tam teď jsou.
Já to mám dělané normálně v tabulce, ale když jsem dávala text, tak mi to psalo uprostřed buňky a musela jsem to posouvat jedině entry a pak mi to vyhazovalo nějaké chyby...no prostě jsem se celkem natrápila. Pak se mi to zobrazovalo blbě na webu...no děs. A taky jsem si dala dost práce s obrázkem v horní buňce.
No myslím, že překopírovat text není nic těžkého, ale já to myslela konkrétně na mě...že nejvíc mi zabralo vymyslet vzhled a barvy a pak řešit chyby....
Na Phoebe a Eli jsem měla původně dvě tabulky a na poslední chvíli jsem změnila vzhled.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2007 01:13
- Nahlásit
Verca
No já už toho mám plné zuby. I když jsem spokojená, stále něco nacházím, co musím doupravit. Jdu spát, zítra to dodělám. Dva dny na tom makám od rána do večera, prakticky, a je to teda fakt hustý. Dělám to ve fr.p. když už jsem si ho koupila za ty prachy, tak kde jinde, ale není to v rámci. Uvidíš. že až na pár věcí a barvy, to máme stejné. No snad to bude aspoň trochu odlišné. A co se týče fotek , ono i když kouká, třeba Deniska jednou dolů, jednou do leva, do prava, ze zadu, atd. tak každá ta fotka je přece jen trochu jiná, je fakt že kolikrát také vybírám, ale nakonec prostě nevyberu, jen ať si je lidi prohlídnou ze všech stran už všichni asi spíte, já jdu do hajan, vše mě bolí, fakt jsem se také natrápila. protože já tam dělám ty tabulky, a všechny stránky jsem nemohla předělat, to bych se zbláznila. Už mě z toho tady mrazí. Tak snad zítra. Ještě musím přijít na to jak tam hodit muziku, nechci to mít bez melodie, líbí se mi to a jsem na to zvyklá.
|