Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:59
- Nahlásit

emikami
máš čím dál tím větší můj obdiv. Když bych musela jezdit několikrát denně výtahem dolů z 11 patra na venčení. Tak bych asi zkončila jen u 2 psů. Mám velkou výhodu že sejdu pár schodů a vypustím ven psy na zahrádku. V létě s námi tráví na zahrádce skoro celý den. A pak jdou domů jako správná čuňata. Pomáhají nám totiž se vším. A nejraději se rochají v záhonu a nebo prohánějí kočky.
Abych ujasnila to s tou klecí. Nikdy jsem nebyla zastáncem klecového chovu. Koupila jsem si totiž jednu fenečku, které byl rok a celý svůj život ztrávila v kleci. Byla v žalostném stavu a ani nebyla schopná chodit. Teď je to uplně jiný pes. Klec jsme si koupila asi před 4 měsíci a to jen kvůli tomu že jsem neměla s čím jezdit na výstavy. A jak jsme ji dovezli domů tak si moje děti z klece udělali bungr a psi si tam občas chodí odpočinout když je doma větší ruch. Dvířka máme pořád otevřené a tak to u nás slouží jako schovávačka. Naši psi mají přístup po celém bytě a nejraději jsou tam kde jsme my a to i v posteli. Dovedete si předastavit jak to u nás večer vypadá když si jdeme lehnout? Přetahujeme se o peřinu neé mezi sebou s manželem, ale s našima pesanama.
A to kvůli psům, aby se mohli v klidu vyvenčit děláme i zatravněnou terasu na garážích , kam budou mít kdykoliv přístup, když budeme třeba na výstavě. Nechci pořád otravovat tchýni, aby mi je šla vyvenčit. Naši psi jí totiž moc neberou. Tchýně naštěstí bydlí v přízemá našeho baráku, takže ji kdykoliv můžu požádfat o pomoc, ale nerada to dělám.
Jo a tu galerii si zkusím udělat, až budu mít trochu víc času. Díky za radu.

Romaine
Díky za pochvalu stránek. Ale nějak je nestíhám dodělat a pořádně upravit. Takže to je moje odpověď že vše stíhám jen tak tak. Naštěstí mám hodného muže a šikovné děti. A můj každodenní večer je takový že v 8 hodin večer sednu k TV a češu a češu a češu.
Jinak mě se zase moc a moc líbí Tvé stránky. Jsou moc hezké.

katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:05
- Nahlásit

emikami
Ten proteinový šampon je fakt dobrej. Používala jsem ho na psy a pak jsem přešla na
protože mám bílé psy a opravdu pěkně vybělý. Pak jsem ale chtěla vyzkoušet něco jiného a málem jsem si všechnu krásnou srst poškodila, tak jsem se rychle vrátila k tomu býlému šamponu od Bio- gromu.

katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:07
- Nahlásit

emikami
a ten obrázek toho šamponu je vidět, nebo taky ne?

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:20
- Nahlásit

katri
Příjemné to není, to je fakt, navíc ten výtah tu je od doby co jsem se sem nastěhovala jako do nového bytu a to je 25let, když si představím 25ti letý výtah, který tak akorát přijdou opravit když nejezdí a ty lana a vše možné a představím si tu výšku podemnou, jak stoupám vzhůru a nebo zase jedu dolů, skřípe to, někde to bouchne, to prostě fakt je to děs, není to nic příjemného, kdysi jsem se v něm asi 2-3 zastavila, jednou to bylo že jsme si šli s manželem pro dortíky a s oběma dětmi, jeli jsme a žuch, výtah stál, zhastlo světlo, skoro nic jsme neviděli, no opravdu nejsem hrdina, abych strávila ve výtahu několik hodin bez nervozity nebo šoku, naštěstí jsme byli asi v půlce, prostě vypli zrovna proud, manželovi se výtah podařilo otevřít, a dokázali jsme vyskočit ven, i když už i tenkrát to pro mě bylo docela vysoko, s manželovou pomoci to ale šlo, ale pak jsem si představila, co by se stalo , kdyby ten proud zase zapli, pořád jsem měla v hlavě že by vlastně někdo mohl být tak nějak napůl a nemuselo to dopadnout dobře,ale pakjsem si uvědomila, že když byli venkovní dveře otevřené takže by se výtah zřejmně nerozjel. No a jednou jsem tam byla sama, také to nebylo příjemné, ale nějak se to za chvíli rozjelo, či co, už si to nepamataji,a radši na to nemyslím, fobii rozhodně nemám, ale zastavit se ve výtahu je pro mě doposud nepředstavitelná věc.Hlavně když jsou tropická vedra, to se tam též nedá ani dýchat. Máme naproti panelák, tam je dávno již nový výtah, moderní se samozavírajícími dveřmi atd. a teprve ho stavěli když už my jsme zde bydleli, na druhé straně je též panelák, jsme stejné družstvo, ale oni mají panelák již celý , no jak bych to řekla, oteplený, upravený a výtah již mají také nový, a též vchodový dveře, nevím fakt čím to je, ale u nás se nic neděje, nyní se na schůzi odsouhlas.nové vchodové dveře, kdyby radši udělali bezpečnější výtah. No a v Modřanech, tam bydlí segra, tam mají dveře takové, že mají nějakou kartu, kterou stačí mít v kapse a dveře se jim otevřou a tady jako debilové pořád máme zamykat, hlavně ty staré báby asi nedělají nic jiného než chodí každou hodinu asi se podívat zda jsou zamčené vchodové dveře, protože to mě teda vytáčí, takže většinou nezamykám, jen když jdu domů pozdě večer.Když se sem chce někdo dostat, stejnak na to má nějaký patent.
Holka zlatá to ti fakt závidím, te tvůj baráček je přímo skvělý, to by mě vyřešilo a usnadnilo tolik věcí, že si to nedovedeš snad ani představit. no prostě super, já bych šla, ale jakmile to tady nadnesu, tak manžel do baráku nechce, že si nedovedu představit tu práci tam. No já nevím, vždy jsem bydlela v bytě, ale myslím, že někde za Prahou v baráčku by mi bylo líp a pejskům také.
Joooo postel, tak tu mám také obsazenou, nejhorší je Brituška ta se totiž rozvalí někde pod prdelkou mojí na peřině, a otočit se je takřka nemožné, musím ji vždy nějak shodit, o Kamilce ani nevím, Emí ta zase když ke mě jde, nadzvedává čumákem peřinu, tak ji musím zvednout a ona si tam vleze, ta je ráda tam, Wikinka ta je prťavá ta mi spí za hlavou na polštáři, a chodí tam i Deniska, jenže to je už pěkný kousek a když se rozvalí tak mi zbývá prostor opravdu jen na mou hlavu, a když se chci převrátit, všechny nohy musím někam odsunout abych mohla hlavu si položit na druhý růžek polštáře. Je to fakt k smíchu co těm potvůrkám dovolíme. A Kamí , ta sice nepřekáží, jak jsem psala, ale je zase nejraději v těch místech aby na mě dobře viděla, takže mi funí do obličeje, tak jí pak říkám, hele jdi si vyčistit zuby, a navoň si čumák a pak můžeš zase přijít

Nevíte čím to je, mě se zdá, že Kamí smrdí čumák, Emí zase z tlamy, Britušce také ač má udělané zoubky, ale ten čumák mi nejde do hlavy, vy čistíte zuby psům pravidelně? Já ne. chtěla bych ale nějak mi tohle neba.... přiznávám se.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:23
- Nahlásit

katri
Já ho vidím, ty ho nevidíš? vždy když jsem sem něco vkládala to bylo vidět, ještě mi nikdo neřekl, že to není vidět, jak je možné že ho nevidíš????

Jo a máš pěkné stránky, já se teda v těch e-str.moc nevyznám, nikdy nevím kam kliknout abych si to prohlídla ale u tebe jsem si prohlídla zcela všechno bez problémů, ale máš tam třeba napsáno, kdy se tvé feny narodily, kdo je jejich otec, matka atd.??? Máš psíky moc pěkné, fakt.

katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:34
- Nahlásit

emikami
Já ho vidím ,jen jsem se chtěla ujistit zda Vy taky. ty fotky z e-stánek jsem taky viděla ale Vy ne. Tak proto.
Tak mým psům z tlamy občas smrdí a nehjhorší je to v noci.Hlavně u Jacka, ten si totiž lehne mě až k hlavě a nenechá se odstrčit. A nejhorší je když se ke mě chce přitulit manžel tak Jack na něj zavrčí, protože si hlídá svoji paničku. Tak ho manžel dá na zem ale on je tam do minuty znova ale to už dělá jak je neviditelnej aby zase nezkončil na zemi.
Zuby psům nečistím, zatím. Ale mám to brzy v plánu.
A k těm mým stránkánm. Pod každým jménem feny nebo psa mám napsáno datum narození a pak když si rozklikneš tu danou fenku tak tam je povídání o ní a ještě tam mám napsaný rodokmen a její ocenění. Jen u malé Tucynky zatím ještě nemám, rodokmen napsaný, protože ho ještě nemám.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:43
- Nahlásit

emikami
Ahoj,no,to musí být něco,tolik psíčků v posteli. Monty s náma spal taky,když jsme ještě neměli gauč aspali jsme na zemi,ale teď už máme gauč a tam ho na noc nebereme(už takhle se tam vejdeme akorát,abychom měli oba trochu toho pohodlí, no a pak je to jediné místo,když nepočítám židle kam za námi nemůže-jinak jde se mnou i na záchod,vždycky se nějak protáhne...ale zrovna dneska,kounu a on si sedí na gauči jak pan baron, a žužlá si bačkorutak jsem mu řekle jen fuj a dala ho na jeho místečko),on spinká na pelíšku pod námi,nahoru jde jen ráno nebo večer na pomazlení a zlobení,když si ho vyzvedneme,nebo když je rozdováděný ze hry a skáče za námi
Jinak s tímčištěnímzoubků,já to dělám denně,ale nevím,jestli se to dá nazvat čištění...mám prstový jemnoucky kartáček a pastu Gimborn(stojí necelé 200 Kč, ale chtěla bych levnější,viděla jsem i s mátou za necelou 100 kč,nemáte někdo zkušenost?????????????????????? )ale moc se mu na zoubky nedostanu,on to hned olíže...takže skončím většinou jen u špičáků a celé čištění trvá pár sekund...občas se mu dostanu i dál,ale on tam pořád strká ten jazyk....no,ale aspon mu nepáchne tak z tlamky(teda,když nesežere venku blééééééééééééé)Jinak mu teď dávám ještě takové malé tvrdé obilné kostičky pro štěnátka od Vitakraftu,myslím, a ty jsou prý také na čištění zoubků...

janča
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:08
- Nahlásit

katri
Taky tě vítám. Já mám fenku havaňáka - pozítří jí bude rok. Můžeš se podívat na její stránky - www.gwen.websnadno.cz
Ty máš pejsky super, musí to být pěkná smečka!

Jinak holky co děláte pejskům za ňaminy - třeba zrovna k těm narozeninám? Slíbila jsem holkám, že Gweny udělám dort - rýže, maso, zelenina. Máte ještě nějaký nápad.
Ale že to uteklo, co? Rok je pryč jak nic.

katri
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:09
- Nahlásit

Tak jsem si na radu Emikami založila galerii na cz- pes. Tak Vám sem hodím nějaké fotky

Tak snad se mi to teď konečně povede.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:13
- Nahlásit

katri
Ty máš i koliii!!! Ty se máš! je nádherná. Jaká je povahově? Mě se děsně líbí.

katri
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:33
- Nahlásit

Verca
Povahově je skvělá. Ale hrozně tvrdohlavá. Většinou jedná a uvažuje sama takže se hůř cvičí. Ale naštěstí se nám povedlo ji naučit základní povely takže docela poslechne.
Je to ideální pes k dětem. Na děti nedá dopustit.
Po kolii toužil manžel už od dětství, tak jsme si jí pořídily, když jsem nemohla přijít do jiného stavu. Ale je to náš jediný pes bez PP, ale to jí na kráse neubírá. Je prostě fakt skvělá.
Jediné co mě mrzí je že s námi není pořád jako maltézáčci. Má pro sebe celou zahradu ale nejraději by byla jen s lidma.
Ale domů si ji beru občas a pak gruntuju celý byt. Je to línající plemeno a hodně pouští chlupy.

janča
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 13:14
- Nahlásit

katri
Tak tedy teď si mě chytla za srdíčko. Manželovi rodiče měli přesně takovouhle kolii - teď už je v psím nebíčku, byla naprosto jedinečná a když se dívám na tu fotku, úplně jí vidím. Byla úplně stejně barevná.Jen ty chlupy, to máš pravdu, byly všude, takže byla taky jenom venku.

janča
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 13:26
- Nahlásit

katri
Navíc jsem si teď pořádně prohlédla tvé stránky a zjistila odkud jsi. To je náhoda, já jsem z Č.B. a přes vás jezdím každých 14 dní k rodičům. Tak další jihočech, hurá!

katri
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 13:59
- Nahlásit

janča
To je super. A kde bydlí Tví rodiče?
Jestli chceš tak se u nás můžeš kdykoliv zastavit. Náš baráček nejde přehlédnout a ráda Tě poznám a pěkně pokecáme.
A je tu ještě nějaký jiný jihočech kromě janči?
Naší Jessie je 5 let. Je jen o rok starší než moje dcera. Pořídili jsme si ji vlastně z toho důvodu že jsem nemohla přijít do jiného stavu a tak jsme si jeli pro štěňátko a hle už jsem byla hned v tom.
Ale je to naše zlato. Od malička byla zvyklá na to že s jakmile jsme šli ven tak už čekala u vrátek a šla s námi. Teď má pravidelné procházky s dcerou ráno do školky a v poledne zase pro ni. A tyto procházky si nenechá ujít, protože je štastná když přicházíme ke školce a všechny děti co potkáme volají ahoj jessie a hned si jí běží pohladit. Je to taková dětská máma.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 14:03
- Nahlásit

katri
to je krásné!

katri
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 14:20
- Nahlásit

janča
K tomu dárku k narozeninám.
Našim psům děláme takový dárkový balíček z toho co nejvíc milujou. Je sice pravda že mě to smrdí a manžel vždy nadává ať si ty své smrádečky jdou žužlat někam jinam a ne na gauč nebo k nám do postele. Ale když jim to tak chutná.
Pro každého pejska dělám když má narozky takový balíček kde je : šušené střívka, plíce, vazovice, uši a takové ty možné smradlavky.
A to máš vidět jak už kolem mě všichni panáčkujkou jak to cítí když to jdu předat oslavenci. Naštěstí se vždy podělí i s ostatními.A tak máme tak půl hodiny až hodinu od psů pokoj. Každý někde leží a žvejká to co si ukořistil.
Ale kamarádka dělá svému psovi takový dort za uvařených pacicěk. Něco jako sulc. Ale ta má kavkazáka. A to mu prý chutná.

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 23:23
- Nahlásit

Kartáč Salon s drátky střední ,Střední štětinový kartáč, vhodný pro běžnou péči o srst většiny plemen. Je vyroben z měkkých kovových ostnů (drátků).
Naše cena: 92,00 Kč

----Zejména srst s hustou podsadou, potřebuje pravidelné kartáčování, aby byly odstraněny přebytečné chlupy. Zamezuje vzniku zacuchaných chomáčů chlupů a účinnost kartáčování je maximální díky flexibilním hrotům kartáče.
--------------------------------
Hledám nějaký vhodný kartáč, možná že ten můj není ideální, ale zase když jsem koukala na takový pěkný od Gimbornu ještě s takovým malým hřebínkem, a sáhla jsem si na něj, tak byl hrozně tvrdý, přijde mi že by měl být jemnější na ty havaňáky.
Verčo, od jaké značky, máš ty ten svůj kartáč? Chválíš si ho, že? je jemný když přejedeš po něm prsty, nebo spíše tvrdší.
-----------------------------------------
Kartáč Salon s ocelovými hroty střední-JE MOŽNÉ ŽE BY BYL VHODNÝ PRO TATO PLEMENA????

Střední kartáč s ocelovými hroty pro dlouhosrstá plemena.
Naše cena: 60,00 Kč

Ocelové hroty odstraní nečistoty a špínu usazenou v srsti. Kartáčováním odstraníte uzlíky a odumřelé chlupy. Je vhodný pro dlouhosrstá plemena jako je jorkšírský teriér, americký kokršpaněl, šeltie atp.
----------------------------------------
Kartáč Salon s ocelovými hroty velký

ocelovými hroty pro dlouhosrstá plemena.
Naše cena: 89,00 Kč
---------------------------PÍŠÍ PRO DLOUHOSRSTÁ PLEMENA ALE O BIŠONCÍCH TAM NIC NENÍ. AMERICKÝ KOKR, MÁ PŘECE ZCELA JINÉ CHLUPY NEŽ AFGÁNSKÝ CHRT, TEN SNAD MÁ JEMNÝ, MYSLÍTE ,ŽE JE VHODNÝ I PRO HAVANSKÝ?

Ocelové hroty odstraní nečistoty a špínu usazenou v srsti. Kartáčováním odstraníte uzlíky a odumřelé chlupy. Je vhodný pro dlouhosrstá plemena jako je americký kokršpaněl, afgánský chrt, bobtail atp. Je vhodný jako pomůcka pro načechrávání srsti při vysoušení krátkosrstých a dlouhosrstých plemen.
------------------------------------------
TAK PORAĎTE, ZATÍM TO SEM VLOŽÍM A JDU JEŠTĚ HLEDAT. SNAD SE NA MĚ NEBUDETE ZLOBIT, ŽE TU ZABÍRÁM MÍSTO.

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 07:23
- Nahlásit

emikami
Já mám ten, co máš jako první na obrázku od Salonu. Je fakt super, hroty jsou dlouhé a zahnuté a vybere to všechny uvolněné chlupy, protože je dost hustý. Vím, že teda existují ještě měkčí (zkouším to na hřbetu ruky) na pudly, ale tenhle je taky fajn, i když mě trošku na ruce škrábe, když to zkouším. Ale zase ty měkké pro pudly měly moc krátké štětiny /myslím, že u takového měkkého kartáče štětiny nikdy dlouhé nebudou, jen krátké).
Určitě bych si nekupovala ten kartáč, co je na druhém obrázku, protože není vůbec hustý.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 09:46
- Nahlásit

emikami
Dášenko určitě ten první, já mám něco podobného a jak popisuje Verunka tak je tak tvarovaný a nic se neboj nejsou po pápěrky.
Zdar a sílu posila Biško a Damiško.
Verca
Verunko tak co už jsi se rozhodla pro ten Vaniš? Teď kom jsem mluvila s paní ze zveráku a potvrdila mi, že opravdu vyhodím zbytečně peníze. Když ten šampón není žádná značka která je známa tak je o víc levnější a udělá tu stejnou práci. Vem si ze mě příklad. Já kdybych neměla po ruce psí šampón tak vezmu i lidský.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 09:54
- Nahlásit

Janik
Jandulinko tak já nevím jestli ti přišla ta fotka, já mám jen tu jednu ( blbý foťák vybitý ).
No a copak už jsi se rozhodla jet na výstavu do Ostravy koná se 14-15dubna. Já to ještě zkusím a pak uvidím jestli v tom budu pokračovat.
Děvčata nechcete se zúčastnit? Bude junda. Jak jsem se dívala tak ty naše psí rasy by měly bít v jednom kruhu, tak bys me se nemusely nahánět a hledat.
Pacinky a pusinky od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:20
- Nahlásit

Darina1
no určitě budu kupovat levnější šampon, možná ten Gotlieb nebo Beu natur. Zatím mám ale zásobu všeho, nakoupila jsem si velká balení.
Nad Ostravou uvažuji, ale nevím, jak na tom bude Phoebe se srstí, jestli jí doroste.

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:30
- Nahlásit

Verca
Verunko jedná dobrá rada a zadarmo pro tebe, vem každý den dva prsty spoj je k sobě a začni Phoebe natahovat tu srst, úspěch zaručeny a do Ostravské výstavy nepoznáš svého psa jak bude dečment až se jí budou dělat dredy.
Přejeme úspěch z novou metodou.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 10:45
- Nahlásit

emikami

Já češu tímhle...myslím,že ten tvůj první katráč je poboný tomu mýmu,má stejné hroty.Je docela dobrý,jen by mohl být měkčí.pak dočesávám tím hřebenem, ale česání ten můj v lásce příliš nemáa to mu u toho dávám nějakou tu dobrotu...občas si mi sice lehne i na záda,ale to mi pak kouče prsty,no,zkrátka,někdy bych potřebovala tři ruce
Darina1
No,začínám taky uvažovat o něčem levnějším,když si to tu všechno o té kosmetice čtu..ale zatím mám nakoupenou Héru a myslím,že to vydrží tak rok-štěněcí šampon mám ještě jedne a půl a pak mám až se přesrstí šampon a kondicionér...noa uvidím,až to spotřebuji,jak s tím budu spokojená,(ten ušní a oční gel mi ale zatím vyhovuje) když tak sáhnu po něčem levnějším,stejně zaručeném,jak říkáš ty

katri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 11:28
- Nahlásit

emikami
Ahojky tak na bišony bych použila ten první. Ale na ty moje Maltézáky bych si spíš vybral ten druhý. Jinak Ty hřebeny vypadají dobře a za docela slušnou cenu.
krecinek
Neboj jestli vydržíš s česáním tak si za chvilku ten Tvůj na to zvykne. Naše psy si položím na stůl a češu. A dokážou tam ležet i hodinu. Protože než těm výstavním přečešu natáčky tak to tak dlouho trvá učesat jednoho psa.
A dělám to uplně opačně. Když tedy nemám psa v natáčkách. Tak ho nejprve rozčešu tím hřebenem a pak teprve vezmu kartáč.hřeben totiž líp rožčeše zacuchaniny.

Používám ten dole celokovový.
A kartáč mám Maxi-pin. Je sice dražší, ale konečně mi nějaký kartáč drží už přez 2 roky. Jinak jsem střídala kartáče po 5 - 6 měsících.

katri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 11:30
- Nahlásit

Tak zkusím dát fotku znova.

Udělala jsem chybu tak snad jsem ji napravila a obrázekl uvidíte.

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 11:42
- Nahlásit

katri
Ahoj,díky za radu fotku bohužel nevidím,ale ty před tím ano...
Jinak já češu každý den,snad od první chvíle,co ho máme doma,právě,aby si zvykl.Srst má sice ještě docela krátkou,ale už by se mohla asi cuckatět, kdybych nečesala,už takhle mi někdy zajíkne,když mu to vemu víc,protože někde uplně hladce nejde.Ale myslím,že to tak trochu přehání,já mu tut srst,když do ní hladce nevjede hřeben,přidžím prsty,abych netahala za kůži.Nerad se češe hlavně v okolí zadečku a ocásku,to je nejhorší.Ale taky doufám,že se ten můj s tím už brzy smíří a bude to brát třeba jako způsob mazleníObdivuju tě,že zvládáš mít upravených tolik pejsků,mě dá fušku ten jeden,protože se s ním u toho ještě musím popratTo já toho mýho udžím učesanýho tak hodinu,max.dvě,a když jdeme ven-je hezky učesaný,má culíček,protože srst mu už docela leze do očiček(mimochodem,štve mě,když se lidi ptaj,to je holčička?A přitom mu dávám modrý skřipeček,no,a když se vracíme,je celý vyválený v listí, sponku někdy ztratí a to nemluvím o pacičkách, když je venku vlhko či mokro...no,prostě kluk jak má býtJá ho mám bez PP,tak ho asi budu později stříhat-už jsem tu někde o pár stránek dál dávala fotku jedný fenečky,která mu tu dýlku tak akorát-líbí se mi.Jinak maltézáčci s upravenou srstí mají můj obdiv,ale jak říkám,pro nás by to nebylo moc praktické.
Ještě se tě zeptám-vytrháváš chloupky v uších?já někde slyšela,že se to má,ale ještě jsme to nezkoušeli...

krecinek
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 12:00
- Nahlásit

katri
Obrázek už vidím

Verca
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 12:10
- Nahlásit

Darina1
to jsou nápady.

katri
já mám kromě jednoho hřebene s hodně dlouhými hroty taky ten, co máš ty. Je fajn, jen má krátké hroty.

katri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 12:13
- Nahlásit

krecinek
Ty chlupy z uší vytrhávám. Protože jednou když jsem zapoměla tak měla jedna fenka hrozný zánět. Pořád si drbala ucho a veterinář mi řekl že to je kvůli chlupům v uších. Nevím dostali jsme vodičku a od té doby všem poctivě vytrhávám chlupy a jsme Ok.
A s tím že si myslí lidi že máš holčičku si nic nedělej. To my když jdeme na procházku a vezmu psa v natáčkách ( musí se s procházkama střídat, všechny dohromady totiž nezvládám ) tak lidi co nás potkají povídají. Vy jste tu fenku ale vyfintila to je ale moda. A přitom je to pes a natáčky má proto aby o tu srst nepřišel a neucoural si ji.Lidi si myslí že to má jen na tu procházku a když řeknu že v tom je celý den a prostě je rozpuštěný pouze před koupáním a na výstavu tak si ťukají na čelo že jsem blázen.
Našim psům se to taky nejvíc cuchá pod ocáskem a okolo předních a zadních nohou. Ale už jsem si zvykla že každý večer češu psy.
tu fotku jsem tam dala ještě jednou tak snad ji uvidíš. udělala jsem chybu při pvkládání, proto se tam neobjevila.

katri
Člen
# Zasláno: 17 Led 2007 12:21
- Nahlásit

Verca
Máš pravdu že má krátké hroty, ale tenhle typ jsem s dlouhýma zatím nesehnala. Taky mám k tomu ještě jeden klasický hřeben s dlouhými hroty , ale ten skoro vůbec nepoužívám.Moc se mi nepasuje. Nejvíc opravdu používám ten celokovový. Vyhovuje mi ta dvojí hustota hřebenu a velmi dobře se mi s ním pracuje.

Ale jestli máte někdo něco vyzkoušeného a hlavně bytelného tak sem s tím. Taky se ráda dozvím nějaké dobré tipy.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání