| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 15:08
- Nahlásit
Verca
emikami
Tak se hlásím k vaši diskuzi.
Bella je opravdu hlídačka a jak zjišťuji tak i Becky. Bella je hodně uštěkaná. Připomíná mi mnohdy Emi. Když jsme si přijeli pro Bellu,tak nás taky vítala velkým štěkotem. Ostražitost Havaňáků nás,ale neodrazuje.Přestože jsou obě hlídačky,tak se také rády mazlí. Předhánějí se která bude více u mne.
Zatím nás Kratochvílovi nepoctili mailem ani pozdravem na výstavě. Ale to se Belince ještě nepodařilo porazit jejich hafíky.No uvidíme,třeba i na tohle dojde.
Jinak nám přišel dneska vstupní list na výstavu do Trenčína.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 18:04
- Nahlásit
LenkaK
Lenko, Emi začla štěkat ale až po prvních štěňatech, začla trochu když byla březí, tak jsem každému říkala, ona je březí , to bude asi tím, pak jsem říkala, no ona má štěňata, tak si je hlídá, což si fakt hlídá, no a pak jsem říkala, no bohužel po prvních štěňatech začala štěkat a už nepřestala a to říkám do teď smůla, no, ale co se dá dělat, jinak je prostě skvělá, sice na mě až velmi temperamentní, četla jsem v knížce, a to mě právě i přesvědčilo o tom, že si koupím havaňáka, že to jsou psíci, kteří se přizpůsobí chodu rodiny, a tak jsem si říkala, no tak když budu dělat pěkné klidné procházky, ona se přizpůsobí, jo, prdlajs, na ní bych do teď potřebovala kolo říkali mi, neboj, ona se po štěňatech zklidní, tak jsem čekala, nesklidnila se, tak jsem čekala , snad po druhých, opět ne, a asi se tahla naše dáma nesklidní nikdy, venku když nepotkáme vabagunda nebo psa, je super, poslechla by na slovo, jakmile bych ji měla na volno, jej to by to asi dopadlo, kdyby se objevil pes , doma je fakt suprová, manžel si ji hrozně oblíbil, je strašně mazlivá a věrná, hodná, nedá se to ani tak popsat, to člověk s ní musí zažít, je s ní také legrace, ale bohužel štěká, a to i na lidi, kteří sem přijdou cizí, ale opravdu ve většině případu jen na chlapy. Někdy i na ženskou, ale už jsem objevila typy kteří to jsou, prostě ji na nich něco nesedne, ale většinou jim každé leze až za krk, i když je nezná. Štěkne na začátku, když je někdo za dveřmi to vždy, ale pak jí má každý u sebe, a pak si lehne i u cizích nohou , jakou jim vkládá důvěru, ale ke chlapovi ne. to nikdy, je to zajímavé, protože páníčka miluje.
Musím se podívat do té knížky, ale myslím, že tam o tom hlídání bylo napsáno, něco jako, .....ale umějí být i dobrými hlídači.
Tak holky, vrátili jsme se z veteriny, Wikinka úspěšně zvládla vzteklinu, běhá tady a jako že se nic neděje, už je to asi hodina a půl, tak snad to bude dobré, a Verunka
já to na ni prásknu, už to nemohla vydržet a píše mě sms, zda jsme březí, takže všem koho to zajímá nebo těší, oznamuji....
Emilka je březí , čekáme štěňáta, ale nebude jich jako vždy moc, počítáme tak 2-4 štěňátka, už se na ně moc těšíme, já si přeji jen aby všichni byla zdravá a to i s maminkou.
A jedna paní má u mě zamluveného už dlouho pejska, a přišel mi od ní mejlik, zrovna když jsme se vrátili, tak to má čuchometr tak jsem ji tu skvělou zprávu musela hned napsat, jelikož psala jak jsou hrozně napnutí.
Tak zatím páčko. Lenko mě hlídačí též neodrazují, je to nepříjemné když Emi nepřestane štěkat doma, když ji řeknu, že je vše ok, aby byla ticho, to ano, ale už s tím nic asi nenadělám, no..... ale mě hlídači vyhovují, jelikož i v noci vím, že se někdo pohybuje za dveřmi. Neznám druhá plemena, třeba bych si je oblíbila víc, netuším, a už to nepoznám, stejnak co pes to jiná povaha, ale zatím bych neměnila, a stejnak by to byl cotonek, když už, už jsem jednou měla namále si koupit dospělou fenku, ale byla asi 6ti kg. a její brácha už měl 8 kg, a byl jim rok. takže to jsem si musela nechat ujít, jelikož já fakt musím mít holky max. do 5 kg. ohledně zad. abych je ještě víc nenamáhala, spíše mi vyhovují ty 4 kg. tak nějak co má Kamí.
Jo a dnes jsem malé holky vážila, Deniska má necelých 4 kg, a Wikinka má necelé tři kg. Krásný večer, já ho mít moc nebudu, ráno jsem se probudila, leze na mě nějaká chřipka, nebo jsem jen nastydlá, jak lezu stále na balkon, a tam je fakt zima a vítr. takže to mám asi z toho.Doufám, že neulehnu.
Doufám, že ti to na výstavě dobře dopadne,jak s Bell, tak i s Becky, jéééé ty máš obě vrh B, co? to jsem si uvědomila až nyní. Wikinka se trochu lepší, ale nějak se nám hýbe skus, uvidíme co bude dál. to by bylo hodně špatné.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:03
- Nahlásit
Emikami
ty bonzákuuuuu!!!! no jo no, pořád jsem na vás myslela, tak jsem si říkala, že to už asi nevydržím, tak jsem napsala.
To Elinka má už 4,5 kg a přitom nedostává ani denní dávku. Je to pažrout, ale kdybych jí omezila ještě víc, tak má polovinu denní dávky. No holt byla největší. Už v osmi týdnech byla skoro jako Kami.
Já si pamatuji, jak jste nám byli s Emi naproti a ona se na nás rozštěkala, ale já si čupla a ona mi hned packama hup na kolena a mazlila se. Ale Peťu málem "sežrala".
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 20:24
- Nahlásit
emikami
Tak to Emilce mooooc gratuluju přihoď sem pak časem fotky jejího rostoucího bříška a pak hlavně těch maličkých já abych se přznala jsem totiž ještě úplně malilinkatý štěnátečka nikdy neviděla.
Verca
Jo,Montík už měl taky ve svých třech měsících 2,5 kg a přitom vůbec nedostává denní dávku,dostává tak 3/4 a když dávám odměny nebo šunčičku,tak se mu to snažím obebrat ještě z té dávky granulí a on to stejně málokdy všechno sní...(teda ty granule,šunky by sežral vagon )Jinak krmím Fitminem mini puppy,doporučili mi to tady ve zveráku a tam je dávka pro 5 kg v dospělosti myslím 1 a 1/4 200ml hrníčku,já mu dávám tak 3/4 a ještě nechává trochu ty zbytky.No, prostě byl z vrhu největší(ale maminka byla drobná).Nevím do kdy nám ještě poroste...nemám tu váhu, abych ho zvážila,tak nevím, jak moc rychle přibírá, ale jak jsem psala, měl 2,5 kg, tak jestli má teď tak 3...?a to má mít maltézáček tak 4 nejvíc.ale co, nám to nevadí, PP stejně nemá, výstavy se konat nebudou(max.naka ta pro vorisky ) a kdybychom chtěli miniaturu, měli bychom třeba krysaříka nebo čivavu(bez uražky)
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 21:05
- Nahlásit
Další pokus o vložení fotky-zívájící maltézáček
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 21:07
- Nahlásit
Tak zase nic ? http://nd.blog.cz/m/maltezacekmonty.blog.cz/nahled y/13998000.jpg href="http://www.your-url-to-image-here.com/image. jpg" target="_blank" rel="nofollow">
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 21:08
- Nahlásit
tak jestli chcete,musíte se mrknout na Montíkovy stránky do fotogalerie
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 11:46
- Nahlásit
krecinek
214 559 018 ...tohle je moje icq, mám i skype na dagmar.ko ...jestli něco máš tak se ozvi, já ti napíši co máš dělat , je to v celku jednoduché, a uděláme to spolu, uvidíš že ti to půjde. papa.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:19 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
www.chovatelia.sk
jukněte, jsem tam nedávno poslala dvě fotky, a již mi jednu zveřejnili, pak poslala Betka a zveřejnili ji tam též, a dnes mi napsali že mi tam zveřejňují druhou fotografii, kdo máte zájem, zkuste také poslat foto svého miláčka. Myslela jsem že to je jen pro chovatele s pp, ale když to uveřejnili Betce, tak se asi na to nijak neptají, tak nevím, já tam totiž mám zaregistr. mou chovatelskou stanici. Po kliknutí jeďte až dolu, tam je foto, a pod tím je pak ještě odkaz na galerii, jsou tam super fotečky.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:20 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Holky nelíbila by se někomu tahle pěkná labutěnka? je to čínský chocholatý pes.Když se jim nechá zarůst čumáček vypadají zcela jako havanský psíci. Zkusím ještě dodat fotku , zda to půjde a najdu ji.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 12:50 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Takto vypadá jeden tříletý pejsek , zde z dizkuze , jíné téma, je to také labuťák. Je moc pěkný, nikdy bych neřekla že vypadají tak pěkně když se jim nechá čumáček zarůst.Jenže tomuhle postavili ouška. nabízející labutěnka je bude mít normálně dolů.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 13:04
- Nahlásit
Nevíte o někom, kdo by chtěl asi osmiletého maltézáka s PP? Problém-je olysalý, doufáme, že se pohybem a stravou zlepší. Tet. č. 6737, papíry dostaneme snad co nejdříve, taky se snad dozvíme jeho veta. Majitelka zemřela na Nový rok, pes nám zůstal, syn jej nechce, ale slíbil dokumenty dodat. Je v Ostravě.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:12 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
Jo ten pejsek tady z diskuze je moc pěkný, ale myslela jsem si, že je to kříženec(bez urážky). Ale od začátku se mi hrozně líbí. Hlavně jeho ušiska.
Holky představte si s jakým názorem jsem se setkala: prý havaňáci /hlavně barevní a ostříhaní) vypadají jako kříženci....
Jako je pravda, že kolikrát křížence někdo tipuje na čistokrevňáka, ale tohle mě fatk nikdy nenapadlo.
Jen si pamatuji, že jsem jednou viděla u Dáši fotku na webu (takový černobílý ostříhaný pejsek, tak to jsem si myslela, že je to nějaký kamarád kříženeček tvého odchovaného štěňátka, až pak jsem si všimla, že je to havaňák. (bylo to tím, že moje bývalá profesorka má takhle zbarvenou fenku a je to kříženec, tak mě to zmátlo). Ale ten názor je trošku přeháňka teda....
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:21
- Nahlásit
Verca
A to jako někdo vykřikoval ve vašem okolí Tak ostříhaný havaňák rozhodně vypadá lépe než v dlouhé srsti, jelikož tak vypadá docela staře. A co se týče toho černobílého pejska co mám na webu, možná myslíš Alexandra, jestli teda myslíš z mého chovu, tak to je hlavně tím, že je oškubaný jako slepice, no hold někdo peníze má ale dá přednost svému umění, a takto ho oškube, hrůza, tak nad tím jsem se zděsila i já, místo aby dali 200-300kč. za pěkný střih, ať již jen sestříhnout nebo do kratšího střihu.
Hele a nespletla sis to z boloňákem? Nemysleli ostříhaného boloňáka, že vypadá jako kříženeček -)
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:51 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
no to bylo jasné, že zrovna tebe to popudí, i když nevím proč. Ty máš holky ostříhané hezky a navíc jsou hodně světlé. Nepsala jsem to tu, abych někoho naštvala, navíc jsem v mém příspěvku vyjádřila nesouhlas a napsala jsem proč si myslím, že si to někdo myslet může.
Já jsem teda toho názoru, že v dlouhé srsti je havańák hezčí, ale to věc názoru. A to jsem i názoru u boloňáka. ale netvrdím, že bych je nikdy neostříhala, to ne...
Řekli mi to včera v práci a pak tu hodnotili hroooozně odborně havaňáky (mám tu kolegyni pejskařku). Tak jsem docela zírala, ale zastávala jsem se havaňáčků. Protože mě se líbí všichni.
No to jsem si opravdu nespletla, protože ostříhaný boloňák nemůže vypadat jako kříženec už pro tu bílou srst.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 14:58 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Ale je mi jasné, že když jsem to tu napsala tak krátce po tom, co jsem tu zkritizovala povahu havaňáků, tak že to bude někdo brát jako provokaci, ale tohle je opravdu shoda náhod.
Já to tu napsala proto, že mi to připomněl ten pejsek labutěnka, o kterém jsem si myslela, že je to kříženeček.Tak mě napadlo to sem napsat, protože mě by toto opravdu nenapadlo. Třeba ostříhané shit-zu by nikdo netipl na křížence už pro ten rozpláclý čumáček. Ale havaňáčci se snad odlišují jen tou dlouhou srstí. Ještě jsem teda nepřišla na to,ž e by bylo na nich něco tak specifického jak třeba na shit-zu. Ale opravdu budu ráda za názor. Jen jsem nad tím tak přemýšlela a dala to tu.
ale podotýkám, že mě se havaňáci líbili a líbit se mi vždy budou. Ve vzhledu opravdu výhrady nemám.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:10
- Nahlásit
Že by??? Zívájící Montík
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:19
- Nahlásit
Verca
Verunko, špatně si pochopila asi můj text. mě to absolutně nepopudilo ani nic jiného, mě by bylo zcela jedno zda by to o nich někdo říkal, kdyby to možná někdo řekl mě, tak se ohradím a budu se jich zastávat, nebo dotyčného pošlu do pr....ale tohle jsem brala fakt jako legraci, jsem si říkala, no buď někoho blbý názor a nebo vtipkuješ, a to že jsem to psala o boloňákovi tak to byla také legrace.
Hele ale křiženečci jsou také celé bílé, jejda co jich znám, a jsou podobné docela boloňákům
krecinek
Tak hurá, zmákli jsme to, foto je opravdu vydařené, Montík je moc pěkný pejsek, a doufám, že teda nebude agresivní, jako se to o nich říká, já to nikdy neslyšela a nikdy bych to do nich neřekla, ale jdu se podívat zda je připojená jedna chovatelka maltézáků, a zeptám se , pak to sem hodím.
Mucholabka
Je to pes, že? ne fenka???? to je dotaz osoby které jsem se ptala, mě to je spíše jasné, z tvého příspěvku, že to bude pes.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:35
- Nahlásit
Díky, emikami, už to umím
Jo s tím pletením si pejsků a kříženců - někteří křízenečci opravdu vypadají jako čistokrevní a naopak- tak např. mamka si kdysi myslela, že Jack Russel je moooc hezký voříšek,že takový by se jí líbil,teda,kdyby bydlela v baráčku a ne v paneláku,protože kočička,kterou jsem kdysi donesla domů prý bohatě stačí nebo jedna paní si prý spletla Cotton de tuaer nebo jak se to píše taky s voříškem-no,je to opravdu komplikovaný.
A s tím stříháním a nestříháním pejsků - mně se více líbí asi ti ostříhaní(ale zase ne úplně každý je ostříhaný pěkně), ale ne zase až strojkem.-třeba jedna paní tady vzala strojkem pudlíka a to se mi moc nelíbí. My Montíka asi taky budeme časem stříhat, i když maltézaci se prý správně stříhat nemají, nemají ani žádný předepsaný střih jao třeba Frise, slyšela jsem, že se pak po tom prý i kudrnatí srst a nová roste už míň kvalitní...ale nevím,to jsem jen někde četla.No,tak ho pak asi ostříháme jen tak decentně,aby si nešlapal po chlupech...Jak jsou na tom havaňáčci a boloňáčci se sříháním nevím,tady je ale jeden ostříhaný havaňáček a docela mu to sluší, vypadá tak jako roštácky. To by se mi líbilo i na Montíkovi,kdyby mu ta délka zůstala jak ji má teď a vypadal jako štěndo a rošták celý život
Jinak dneska se hafík jak se patří vydováděl s jednou kříženkou jezevčíčka, moc pěknou a divokou( možná přiložím fotku-ale ne z dneška,už trošku starší),válel se v listí jako o život,dorážel na ní a honil jí ocásek,až spadl z takové břížku,koulel se jak soudeček,ale hned se zase vyšplhal nahoru a hrrrr na ní-ta ho pak přisedla-normálně mu sedla na krk,když byl na zádech a on se nemohl hýbat no,blbli spolu snad čtrvt hodiny a to jsem se asi po hodinové procházce vraceli...ale třeba na jedno odrostlejší štěně černého labradora si netroufl,to stáhl ocásek,přitiskl se k zemi a jak to šlo,tak utekl...prostě jak je někdo větší a divočejší jak on,tak to si netroufá teď tu pode mnou chrní,miláček Dneska jsem mu chtěla udělat radost,tak jsem mu koupila nějáký speciální kostičky pro štěnátka-oytlík za 80 kč a co myslíte-jen si s tím hraje no,aspoň se pejsci v utulku,až tam zase pojedeme, budou mít
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:37
- Nahlásit
to je ta slibovaná fotečka.sice není dnešní,ale aspoň po představu(škoda,že jsem foťák neměla i dneska...)fakt,nádherně si hráli,chtělo by to v tu chvíli kameru
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:41
- Nahlásit
emikami
Aha, tak to se omlouvám, já to pochopila opravdu tak, že tě to "popudilo". Já jim taky "odmlouvala" a zastávala se jich. Prý je tady v Těšíně nějaký havaňák s PP a je stříhaný no a řekli, že stříhaní havaňáci vypadají jak nějací kříženci, že by za to ty prachy nedali, tak z toho to vzniklo.
No jo, Praha je velké město, takže bílých kříženců je tam asi hodně. My tu máme jen jednoho a ten fakt je nádherný, krásnější než kdejaký papírák, ale není podobný ani na jednoho bišonka....je to prý pudl křížený s maltézákem či čo. Ale je dost vysoký asi jak střední pudl.
Ale tím, že boloňáci mají afro, tak si myslím, že nejsou až tak zaměnitelní. Hodně pejsků má kudrlinky, ale afro ne.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 16:45 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
krecinek
Jo já to taky kolikrát četla, že ostříhaná srst maltézáčků a havaňáčků není potom až tak kvalitní, jak roste pak do délky, tak se hrozně vlní a je taková tvrdší. ale co je na tom pravdy, to nevím. Možná Emikami nám k tomu něco napíše. Sice své holky stříhá, ale vím, že jedna z nich po stříhání měla nechanou i srst delší...
A proto se nikdy havaňáček nestříhá, když chodí na výstavy... tak třeba jako bolo v šesti měsících nebo pravidelně jako frizé. Je to asi problém té splývavé srsti.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:38
- Nahlásit
Verca
Verčo já si dělala legraci i s těmi bílými voříšky Praha je sice velká ale já žádného vořecha bílého neznám, co je podobný boloňákovi asi se z tebe počůrám .
Co se týče srsti, stříhám obě holky, po štěňatech jim vždy srst padala, takže to co dorostlo do porodu, pak co nejdříve je dám ostříhat, protože pokud to mají víc jak trochu delší, tak stejnak tu srst vyčesáváš, a např. jejich nohy vypadali asi tak jako Fíbí, jak si říkala že to má odrbané od Elí, no prostě někde krátký, někde dlouhý, někde jakoby ulámaný, nevypadá to hezky, takže radši tu budu mít fenku hezky ostříhanou a čistou, než aby byla v dlouhé srsti vypelichaná, a navíc, jednak maličká štěnda se můžou do dlouhé srsti zamotat, a jednak mě to přijde takto hygieničtější, když je venčím, oni hned chtějí ke štěndům, dlouhá srst , víc se tam práší, víc přijde nečistot, jelikož jim pokaždé sprchuji důkladně pacinky, tak krátká srst je skoro hned suchá, ale dlouhá ne, oni spěchají za štěňaty , že je nemůžeš ani udržet, a pak by mohla štěnda nastydnou, a i když je mírně ještě vyfoukám, tak si ani tu dlouhou srst neumím představit. Obě holky mají srst stále stejnou, Kamí ji má stále vlnitější a trochu hrubší než Emí a Emí ji má stále rovnou a jemno,hebkou, vůbec bych neřekla že by se jim nějak změnila, ale u Emí bych řekla že měla nejkvalitnější srst před štěňaty, a pak už tak kvalitní srsti nikdy nedosáhla, u Kamí to nepozoruji.Havaňákům by se rozhodně neměla kudrnatit srst, ani když jsou ostříhaní strojkem, aspoň u nás to není.
Nyní k těm maltézákům, asi jste měli trochu pravdu, což mě velmi překvapuje, a opravdu bych si maltézáčka nekoupila, ač se mi v poslední době moc líbí. Nikdy bych nevěřila, když spadají pod bišonky, že by mohli být takto agresivní, takže nyní jelikož bych to asi neuměla napsat svými slovy, tak některé věty překopíruji, co jsem psala jedné chovatelce maltézáčků.
JINAK ČESKÝ PSI JSOU V POVAZE STRAŠNÝ,TAKY JSEM DALA fenu ..V 6 LETECH LIDEM,NAPADALA MI VŠECHNY PSY I DOBRMANY..................TY LINIE CO MÁM JSOU V POVAZE SUPER,....................NO,JEJÍ SESTRA CO MÁ KÁMOŠKA JE TO SAMÉ,MĚ POKOUSALA,KDYŽ JSEM PŘIŠLA NA NÁVŠTĚVU A JEJÍ DCERKA,CO MÁ TADY PANÍ V PARKU JE TAKY DEMENT,TAK UŽ JSEM JÍ PAK NEKRYLA A DLA LIDEM NA ZAHRADU.............ptám se já .....a tvoje feny se mezi sebou snesou? myslela jsem že jsou jako ostatní bišonci.....odpověď.....JO,JEN KDYŽ HÁRÁ MÁMY JORKA,TAK SE RVOU,JINAK JÁ MÁM DOMA JEN MALTÉZÁKY A TY JSOU VŠICHNI POHROMADĚ A JSOU NAPROSTO V POHODĚ........ZÁLEŽÍ NA LINII,TY POVAHY JSOU DĚDIČNÝ.........JSOU V POHODĚ,KROM JEDNÝ FENKY,TA JE TROCH SUBMISIVNÍ VŮČI MĚ,ALE ZAS NE VŮČI PSŮM JSOU NAPROSTO SUPER,JEN ???????? NESNESE JINÉHO PSA,CHCE BÝT JEDINEJ CHLAP V RODINĚ,TAKOVEJ MALEJ VŮDCE,KDYŽ JSEM TU MĚLA ????????,VŽDY HO ČAS OD ČASU SEŘEZAL...........[NO,NEBO PROSTĚ VYBÍRAT,KDYŽ CHCEŠ PSA DO SMEČKY,MUSÍ SE KOUKAT I NA POVAHU,ALESPON JÁ TEDY NECHCI MÍT PSY JEDNOTLIVĚ V KLECÍCH,TAKŽE KOUKÁM ,ABY SE SNÁŠELI/b]....moje otázka...ale povaha se pozná trochu později, ne?.....odpověď.....TO,NE,ALE CHCE TO OD NĚKOHO ZNÁMÉHO,ABYs ZNALA RODIČE....[b]KDYŽ UVIDÍ UKLEPANOU HYSTERICKOU MATKU,DÁ SE ČEKAT,ŽE ŠTĚNATA BUDOU TAKY NAPRD V POVAZE....
tak to je vše, jména jsem vynechala. No tak si to nějak přeberte, ale co jsem z toho vydedukovala já, maltézáka bych si nevzala asi radši vůbec, a nebo jen od někoho fakt známého. HEZKÝ VEČER.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:40
- Nahlásit
Ahoj holky!
Tak už se nám to krátí....dneska se mi v noci zdála úplná noční můra zdálo se mi, že jsme jeli Andyho stříhat, a nějaká cizí paní mi ho úplně vystříhala až na kůži a vyholila úplně ocas sem myslím aj brečela to byl strašný sen
Jsem z té výstavy úplně nervózní....
Jinak jsem dneska Andyho úplně moc česala, vystříhala mu nějaké ty rezavé chloupky mezi prstama a v okolí no.....pindíka
V sobotu ráno ho okoupu, vyfoukám a pojedeme stříhat k paní Havlínové do Brna... jenom se modlím aby v tu sobotu a v neděli nepršelo... to by bylo na nic
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:52
- Nahlásit
Tak pesa si před chvilkou odvezli. vidíme, jestli jej vrátí nebo ne
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:56
- Nahlásit
Mucholabka
Fakt jo? A kdo si ho vzal, už nějakého pejska má, nebo tam bude sám?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:19
- Nahlásit
Janik
Jandulinko nebuď nervózní, řekni si jeto jen legrace o nic nejde. Přijdeme, předvedeme, proběhneme, ukážeme, zasmějeme a vypadneme.
Já už mám kluky připravené, ale v sobotu ještě koupu. Oba dva jsou ostřiháni, ale každý jinak Biško sportovní střih a Damišák výstavní. Jsou vždy po ostřiháni tak nádherní.
krecinek
Leničko já slyšela, že pokud střihat maltezáčka tak nedovol strojkem, ale jen nůžkami. Pak prý ta srst se tak neničí a pokud nepomýšlíš na výstavy tak asi je lepší zkracovat srst. Mě se lýby maltezák ostřihány na šicu, je to krátké a moc pěkné.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:40
- Nahlásit
emikami
Už ho zas vrátili, že se nevyspali. Málo vytrvalí, asi čekali, že si domů dovezou gumovou hračku. Byl tam sám, nějací mladí lidi, vypadali, že moc peněz nemají.
No nic, pořešíme tu srst, půl roku počkáme, než zaroste, poléčíme to, a půjdeme do toho nanovo.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:55
- Nahlásit
Darina1
Ahoj No,na výstavu nepomýšlímme, protože Monty nemá PP. Našla jsem jednu fotečku,kde se mi délka celkem zamlouvá, tak asi nějak tak ho potom možná necham ostříhat,ale na to je ještě spousta času,zatím má strs krátkou. Chlupy na zem mu asi nenechám, jednak aby mohl běhat, jednak se mi to nezdá až příliš praktické, že se mu do toho musí nachytat každé smítko.
Tady jsem našla na netu jednu fotku,je to fenečka a ta délka se mi zdá fajn
A tady je jeden výstavní exemplář-GIPSY GIRL PLEASURE OF FRIENDSHIP.Ale to by pro nás nebylo opravdu moc praktické Já chci spíš rošťáčka, trochu aspoň sportovně založenýho, chodit s ním třeba na dvouhodinové procházky,nebo trošku běhat
emikami
To jsi mě moc nepotěšila s tou povahou maltézáčků Všude spíš čtu,jak jsou inteligentní, empatičtí, citliví apod. ale jak jsem tu již psala,také dobří a neohrožení hlídači, což je spíš vzhledem k jejich vzhledu spíš tak trochu komické-malá bílá kulička-obranář No,my se toho našeho budeme snažit vychovávat tak,aby nebyl agresivní vůči jiným psům a lidem. A když přece jenom bude lítat ke dveřím se štěkotem,když uslyší zvonek, vadit nám to nebude-nebudu se aspoň v noci,když jsem tu třeba sama,bát Jinak teď lítá ke dveřím,když očekává příchod páníčka-letí,když někoho slyší a vrtí ocáskem a je zklamaný,když to jsou třeba jen sousedi A jakmile dám povet-páníček,to je úplně napnutý nedočkavostí. No, snad se mu povaha už moc měnit nebude-aspoň doufám. A i kdyby,nás stejně bude mít vždycky rád a my jeho taky.
Jo,jinak se už naučil skákat na gauč,takže si ke mně dneska ráno skočil,celou mě oblízal a pak si spokojeně chrněl v peřinách
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:50
- Nahlásit
krecinek
Leničko no a kde myslíš, že mojí kluci jsou ve svém živlu (peřiny to jistí).
Ta fenka je opravdu nádherná, ale jen na výstavy neumím si jí představit jako akční. Kdybych nemohla mým klukům dopřát hodně pohybu a hraní si s kamarády tak by pro nás nebyli výstavy. Preferují spíš sport nežli předváděčky.
Pac a pusu od Biška a Damiška
|