Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:16
- Nahlásit

Hurá je to tam.
Verčo, díky moc, Tvá navigace byla naprosto dokonalá.
To je foto našich posledních andílků. A ještě přidám jak vypadali 2 dny po narození.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:17
- Nahlásit

Janik
Jandulinko dej sem odkaz kam a nebo jak ti mám poslat fotku. Mám jednu kde jsi moc hezky vyfocená s Andoškem.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:24
- Nahlásit

Ještě jednou moc gratuluju všem pejskům
katri
Ahoj,já se jsmenuje Lenka,je mi 21 a mám doma skoro 4 měsíčního maltézáčka Montyho-někde o pár stránek dál mám odkaz na jeho stránky-jsou jen takový amatérský,ale je nějaké povídání o něm a hlavně fotečkY
Jinak jsem ráda,že vyvracíš,co se o maltézáčcích říká.No,uvidím až ten můj kluk vyroste,jaký bude.
A jsem ráda,že tu mám teď někho,kdo chová tolik maltézáčků a má určitě spousty zkušeností a rad
Jinak emikami mě učila vloz´žit fotky:Jak dáš ty vlastnosti a tam je url,označíš to,dáš Ctrl C,pak ok,pak klineš tady,kam to chceš umístit,pak na ty tvary,jak říkala Verča,pak dáš Ctrl V,pak ok no a je toviď,emikami?

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:25
- Nahlásit

Aha,tak koukám,že se ti to už povedlo
jinak ten ódkaz,abys to nemusela hledat je:www.maltezacekmonty.blog.cz

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:26 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

katri
Tak tě tady vítáme v tom babinci. Já jsem Darina a je mi 47let a mám dva kluky Bišonky, ten první se jmenuje Biško je mu 3roky a je bez PP, druhý se jmenuje Damišek je mu 1rok a je s PP.
Taky chci uhonit, ale mi nemáme fenečku takže přijdu o ty štěňátka.
Fotečky zatím nevidím.
Pac a pusu posílají dva kluci Biško a Damiško.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:28 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

katri
Ahoj, také tě tu vítám, a snad nás budeš často navštěvovat, někdo to dosti fláká a pak nemáme co číst, nebo diskutovat . Než si prohlédnu tvé stránky, teda máš hodně pejsků, ale já také myslela že budu mít jednoho, no a pak se namanulo to že bych mohla mít druhou fenku, ale to byl tenkrát, STOP. Nó ale pak to šlo dál, a nyní již mám 5, a bohužel 20.března už mě bude 50let, což je děs, klidně bych ještě jednu fenku přibrala, a to si myslím,že již bych špatně zvládala, nejsem zrovna absolutně fit, spíš podfit .Mám havanské psíky, jak Verča psala očekáváme štěnda okolo 15února, ještě jsem to ani přesně nepočítala. a na stránky se můžeš podívat, myslím že je mám pod členem, ale jinak www.havanese-wild-angel.net no a v odkazech najdeš několik bannerů na bišonky, holek kteří sem chodí, tak se tak můžeš s nimi tak trochu přes stránky seznámit a budeš vědět, jaké mají pejsky. Jenom snad Darinka nemá webové stránky, což je škoda, takové pěkné kluky neukazovat.

Verca
Verunko vysvětlila si to moc pěkně, ale myslím, že si zapoměla na dvě hlavní věci, jak dostat adresu do myši a jak jí dostat pak z myši ven

Takže já to překopíruji a zkusím doplnit,

fotku musíš mít na netu. Pak na fotku klikneš pravým tlačítkem a vybereš z nabídky vlastnosti. Naskočí ti okno a ty musíš označit a zkopírovat url adresu obrázku.Stiskneš klávesu CTRL + C, tím se ti dostane foto do myšiPotom si najedeš tady do diskuze a tam jak píšeš do toho okýnka, tak nad tím jsou ikonky a ty klikneš na 4. zleva (geometrické tvary) a naskočí ti okýnko tam se ti zobrazí určitá adresa ale ty musíš opět stisknout klávesu CTRL + V /ne C ale V/ a tím dostaneš do toho okénka adresu své fotky a dáš ok.
když zapomeneš kliknout na ty barevné geom.tvary, zobrazil by se ti asi jen odkaz, ne celé foto, jinak, můžeš vkládat ty adresy vedle sebe, a vejdou se tak tři , čtyři fotky, nemusí to být pod sebou, aby se nezabralo hodně stránky, dříve jsem to také tak dělala, jelikož jsem to nevěděla.
Tak Verunko doufám, že ti nevadí, že jsem tě trochu poopravila, nevím sice zda by to katri pochopila bez toho ctrl+...papa.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:33
- Nahlásit

Jak to,že se ten můj odkaz neobejvil modře?
zkusím znova...

www.maltezacekmonty.blog.cz

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:33
- Nahlásit

katri
No to se ti právě nepovedlo, ale než jsem napsala příspěvek tak tu je několik příspěvků předemnou, jen zírám. Ale Krecínek to již trochu poopravila než já jsem to tu sesmolila, a to píši všemi deseti ale nyní už by se ti to snad mělo povést.

Darinka,také jsem si vzpoměla , že si slíbila a nic. No až budeš mít čas.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:35
- Nahlásit

katri
já fotky taky nevidím.

Darina1
Asi nevíš, co za kosmetiku používá p. Králová, že?
By mě zajímalo v jaké značce koupeš Biška a Damiška, protože jsou oba krásně bílí a pořád upravení.
ael jak říkáš, je to dobrou stravou a věkem a vším.
Já taky už příště nekoupím 1AllSystem, který patří mezi ty nejdražší u nás, ale možná koupím Beu, kterou tu používá hodně holek na své psy nebo Bio-groom nebo Kharu.... Já mám teda doma "jen" 4 prostředky (šampon, kondicionér, antistat a rozčesávač a olejový krém na zacuchanou srst). Ale šampon stojí 250 (250 ml) a kondicionér 330 kč. A peníze nebudou taky furt, že?

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:37
- Nahlásit

Já už fotky vidím, to bude asi opět ten problém e-stránek, ale dala jsem si aktualizaci.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:38
- Nahlásit

Jo,jinak holky,teď jsme byli venku(je tam naaaadherne )a říkala jsme si,jak mám celkem poslušného hafíka-šel mi docela slušnej kousek u nohy na vodítku,maliličkatý u nohy i bez vodítka, dokonce přiběhl i od psa (poté,co se s ním asi pět minut čuchal) na zavolání!!!zázrak no a pak se někam ztratil do křoví,myslela jsem,že potřebuje....a on se vrátil zase s hubičkou smradlavou,celou od nějakého šíleného bléééééééééééé,no,tak jsem řekla fuj a nechala to raději být-doma proběhl šampon na hubičku,čištění zoubků...,pak taky žral náký klacíčky,což není nic špatnýho,ale doma se mi vyblinkal.(ale už je took,teď spokojeně chrupká...No,kecala bych tady s váma,ale nějak teď nestíhám mám nějaké špatné období...tak zatím

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:42
- Nahlásit

katri
Jen by mě zajímalo, jak to doma děláš když máš fenky i pejsky, když fenky hárají a nesmí být oplodnění, tak jak to děláš? Ty máš baráček, a jsou nějak oddělení , že jsou každý v místnosti jiné? No a ty se pohybuješ pak v které místnosti, neumím si totiž představit, že bych do jiné místnosti dala buď psy, nebo hárající fenu, nebo fenky, a ve druhé by byl zbytek, kde bych hlavně byla i já. nebo že bych je , jak jsem již slyšela, že je prostě pes zavřený v kleci, pak se dá na dvě hodky vyběhat mezi nehárající fenky a v kleci je zase hárající fenka. No já nevím, ale já bych to tak praktikovat nemohla, prostě si to neumím představit, a navíc jsem slyšela, že pes když má takto nablízku hárající fenu, tak je nepříčetný a vije jako blázen, pak by mě mohli sousedi a ostatní i vystěhovat Prosím jak to teda děláš ty. Děkuji za odpověď, Ptám se proto, protože mi byl nabízen pejsek, kterého bych mohla v budoucnosti používat ke krytí, ale mě přijde nesmysl aby přišel mezi naše holky, musela bych ho mít u někoho kdo má buď psa, nebo žádného a nemůže si ho třeba z fin. důvodů koupit. a tak bych ho tam svěřila. atd. atd.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:44
- Nahlásit

emikami
jo ták, já myslela, že když napíšu "zkopíruj url adresu", tak že jako zkopírovat znamená CTRL+V. A představ si, že jsem to do závorky chtěla napsat a pak si říkám, že nebudu dělat z někoho blbce, že případně se doptá.

katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 13:53
- Nahlásit

děkuji za krásné přivítání.
Moc mě mrzí že nevidíte fotečky co jsem sem vložila, ale nevím proč já je vidím.
Do teď jsem se koukala na Vaše odkazy na stránkách. Nemůžu si pomoci, mě se prostě líbí snad všechny psy.Jsou všichni moc krásní.
A jak debatujete o té kosmetice. Vyzkoušela jsem na maltézáčky Alls 1 a tu už nikdy víc. Pak 8in1 - to je taková kosmetika na nevýstavní psy. docela vysušuje srst. Pet silk- tam mi nevyhovoval olej, moc mastil srst i když byl naředěný. A nakonec jsem se vrátila ke kosmetice co jsem používala na začátku a tou je Bio- groom. A ta se mě a hlavně mým psům velmi pasuje. Přemýšlela jsem že taky vyzkouším kosmetiku Héry ale nějak se mi už nechce zkoušet něco nového když jsme se vrátily k námi vyzkoušené a osvědčené značce.
Každému psovi ale sedí opravdu jiná kosmetika.

emikami
k tomu tvému věku, klobouk dolů. Máš pěkné a udržované psy. Ale možná by jsi další fenku zvládla. Znám paní které bude brzy 70 let a má doma 30 psů. A to si loni nechala 2 mladé fenky.Takže když by se Ti teď narodila nějaká hezká fenečka možná by stálo za to nechat si ji doma, ne.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 14:00
- Nahlásit

katri
Ahoj,no,já používám Héry,ale zatímjsem koupala jenjednou v Lotiu pro štěnata a každý den používám oční gel a myslím,že ten v celku pomáhá.aspoń trochu.sice to má chvíli takové oblepané,ale já to vždycy rozčísnu. pak mám ještě až bude velký šampon na bílou srst a kondicionér na srst splývavou a když to nebude dobré.tak asizkusím něco levnějšího,obyčejnějšího třeba ten Gottlieb,jak jste tu o něm hezky psaly...

Janik
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 14:08
- Nahlásit

Darina1
Darinko fotky mi můžeš poslat na email: Koutnikova.Jana@seznam.cz
díky moc

katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 14:09
- Nahlásit

Mít doma psy i fenky se dá, ale je to složitější.
Máme velký Máme doma jednu místnost, která slouží jen pro hárající fenky a nebo když má fenka hodně malá štěňata, aby měla víc klidu. Jinak tak od 4 - 5 týdne jsou s námi štěňata v obýváku, kde jsme kvůli tomu přizpůsobily podlahu. Máme všude lino, aby se dali popřípadně setřít loužičky.
Jinak mám v době hárání v obýváku rozloženou výstavní klec a tam je na střídačku háralka a pak zase psy. Když jdu někam ven tak fenku raději zavírám do té určené místnosti. To pro jistotu.
A s tím vytím jsem nikdy problém neměla. Naši psy to už nějak berou že jim fenka neni dovolená. Akdyž chci fenku nakrýt jen tím daným pejskem tak jsou spolu v té místnosti, které říkáme doma odchovna.
U nás je největší problém přez noc. Všichni psy jsou totiž s námi zvyklý spát v posteli.
Ale dá se to zvládnout, když si člověk přijde na to jak a co mu vyhovuje. Začátky jsou vždy těžké.
Jednoho psa se dá zvládnout spolu s fenkama. Ale jak jsou už 2 tak je to horší, bojujou totiž mezi sebou kdo je silnější a má větší nárok na fenu.

katri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 14:11
- Nahlásit

Koukám že jsem nedopsala první větu.
Máme velký dům s ohromnou zahradou , kde se psi můžou dosyta vylítat.A v bytě máme jednu speciálně udělanou místnost jen pro psy.

Janik
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 14:36
- Nahlásit

katri
Ahojky!
Taky Tě tady mezi náma vítám.
Já se Jmenuji Jana, jemi 17let a mám doma 7letího Bišonka Frisé s PP....

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:07
- Nahlásit

katri
Teda já také něco spletla, bannery holek , kteří sem chodí jsou hlavně v odkazech ale - v přátelích - v bišonkách je jen LenkaK, jelikož ta jediná má chovatelskou stanici, ostatní mají buď bez pp, nebo pejska bez chovat. stanice.

Jinak děkuji za poklonu, no o té 70ti leté babičce se mi může jen zdát, bohužel nejsem optimista, a takového věku se těžko dožiju, ale pokud má tolik psů, nechápu jak je může všechny zvládnout. Určitě má ale barák, a ještě bych to tipla na to, že má někoho koho do toho též zapojí, dceru, syna, snachu, co já vím, ale já i když mám dceru 26let, syna 28let, tak dcera semnou je jen při porodu, pak už je vše jen na mě, venčení je složitější, nyní chodím na třikrát, že bych nadšeně jezdila z 11.patra několikrát denně to se teda také nedá říct, hlavně když stojím u výtahu, a někdo stále jezdí a jezdí, nebo si hrají s výtahem zrovna nějací puberťáci, to tam také někdy vystávám ďůlek, natěšení psi, takže to je pak k vzteku, jo baráček, na tepláky si vzít bundu a jít třeba bačkory a všechny je vypustit na nějaký plácek jaký je vidět u vašeho baráku, tak o tom se mi může jen zdát, no navíc když je bláto, tak musí všichni do vany, takže nevím jestli to ta babička takto dělá. Ale je fakt dobrá, a to že si nechala malá štěnda, no snad má někoho kdo bude po ní dědit, ale u nás to není jisté, myslím, že všechny by si asi tady nenechali, jen se uklidňuji tím, že tu budu aspoň do té doby co bude všem psům tak 10let. no nyní mám dvě štěnda zhruba 4 a 7 měsíců, tak to mě nyní fakt stačí, Denisku jsem si nechala právě z mého vrhu D, je moc pěkná, a jelikož by se mi asi nenarodila nikdy černá se znaky, tak Wikinku jsem si koupila, z tou ještě dost bojuji, loužičky, bobečky, a chození venku, k lidem jde, a ke psům, jinak si stále připadá v prostředí kde by ji mohlo něco asi hrozit, je tam nesvá, vodíla jsme ji samotnou, dnes jsem vzala Britušku, a šlo to trošičku lépe, snažila se za Brituškou více běhat, i když je nejradši ve vzdálenosti do dvou metrů, ale vedle mě, a neustále po mě kouká, ale občas si to rozmyslela a proběhla se , jednou to vzala takovýma trapama, že udělala přemet, pak zůstala ležet na břiše, obalená listím a koukala na mě , jako co to asi bylo. No včera jsem se trochu vylekala, přecházeli jsme silnici, a dala jsem povel, jdeme!!! tak se rozběhli na druhou stranu, ale Brituška neběžela rovně, ale vybrala si místo kde je kanál a hned za ním takový zvýšený chodník, pro Britušku to bylo snadné přeskočit, ale za ní se hnala Deniska, asi zahlídla kanál a chtěla si to nějak rozmyslet, v tom ale také vyskočila, ale narazila asi hrudníčkem na ten obrubník, tak tam zůstala stát, a začla trochu plakat, tak jsem ji vzala jestli je v pořádku, tak chviličku sténala, aby mi ukázala že má bebíčko, no tak jsem ji zkontrolovala, pohladila a dala na zem, a zase začla divočit.Ale jak plakala, tak jsem se trochu vyděsila, ještě nikdy takto nezakňučela, znělo to tak lítostivě, že ji člověk musel politovat

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:09
- Nahlásit

katri
Jo a co se týče, toho třídění psů, no to už bych asi přišla do Bohnic, já prostě nemůžu nechat psa v jiném pokoji než s dalšími psama a semnou nebo v kleci, neodsuzuji to, u lidí, kteří to umějí správně dělat, a pejskek nijak nestrádá, ale horší je to u některých chovatelů, kteří je mají pěkně v kleci poskládané, aby si neponičili srst, a tráví tam celé hodiny. to je děs.

krecinek
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 16:51
- Nahlásit

Tak jsem zjistila,že Monty umi hrat hokejted jsem s nimbyla na hodinove prochazce jeste se dvema pejskama, a kdyz jsme prisli,tak zjistil, ze si tady nahristi hrajikulci s tenisakem hokej,tak u toho nemohl chybetlital z a tenisak jako posuk a jakou mel radost,kdyz ho ukoristilNo a myslite,ze ma hodine a pul venku dost?Kdepak,ted tu lita po byte s ponozkou

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 17:18
- Nahlásit

Verca
Verunečko žádnou značku jen prostě přijdu a koupím na bělení. Teď ti jdu juknout co to mám možná že to bude značka.Tak jsem to zjistila je tam napsáné Sunny a dál Tukan a to je vše.
Oni kluci hodně vybělí taky při stříhaní, když se jim ta srst upravuje no a ještě když je hodně vemu razantně kartáčem, to je pak Vaniš skvrn a špíny se zbavíš.
Pac a pusu od Biška a Damiška.

Romaine
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 17:35
- Nahlásit

katri
Ahoj, také tě tu vítám!
Já se jmenuju Romana, je mi 19 let a mám bišonka frisé, kterému je 1 rok a 8 měsíců. Jeho stránky jsou www.bisonek.wbs.cz ale budou za chvíli předělávány (barva a trochu styl).
Tvoje stránky jsou moc hezké a obdivuji tě, že zvládneš tolik zvířátek a ještě rodinu

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:27
- Nahlásit

Stále jsem tu psala, kdo má toho havanského psíka, když jsme diskutovali o té povaze bišonků, na a nikdo neodpověděl, tak mě to konečně došlo, že to je Candy co má Candyho, snad to tak je dobře. Píšete si s ní někdo? Strašně dlouho tu nebyla.Jsem právě chtěla vědět jakou povahu má ten její pejsek.

katri
Ty fotky opět nejsou vidět, možná by bylo lepší, kdyby sis udělala zde na cz-pes , galerii, a z té galerie to sem dala, to co budeš chtít, někde se o tom psalo, buď zde nebo v jiných příspěvcích, že e-stránky toto dělají, že fotky většinou nejsou vidět, ty je asi vidíš, jelikož jsou také v tvém pc, no ale my jo, jednou jsem je viděla, ale nyní zase ne. Takže galerie by to vyřešila.

Verca
No pro tebe to možná je jasné, pc si měla možná již na škole , já nevím, ale já mám pc asi dva roky, a předtí jsem nevěděla vůbec ani co to je. V praci jsem pracovala většinou jako administrativní pracovnice, různé práce, písařka, sekretářka, ve skladu jako vedoucí, no různé věci, a vždy jsem používala jen klasický psací stroj. Pak když jsem měla Vrh A tak jsem usoudila že by byl dobrý pc, nyní už nevím přesně tu dobu, a webové str. a tak jsem si ho pořídila, vlastně paní co má Arguska od A , mi doporučila jednoho člověka, takže jsem vyloženě samouk, když jsem něco nevěděla zkusila jsem se zeptat někoho, pokud to teda ten dotyčný věděl, no a pro mě KOPÍROVÁNÍ je když prostě myší začerníš nějaký text, či adresu a dáš kopírovat, to je pro mě KOPÍROVÁNÍ, ne CTRL +C NEBO V, to je pro mě už něco navíc, nevím zda když někomu řekneš zkopíruj si adresu zda udělá automaticky, po kopírování ctrl+c nebo v. nebo to funguje tak že adresu jen označíš a dáš hned CTRL+C??? NO TO MĚ NAPADLO AŽ NYNÍ, JÁ KLIKNU PRAVÝM A DÁM KOPÍROVAT A PAK CTRL, MOŽNÁ TO JDE I TAK, NO ZKUSIM.NO JESTLI TO TAK JE, PAK TEDY KOPÍROVÁNÍ JE TO CO PÍŠEŠ, ALE JAK ROZLIŠÍŠ KOPÍROVÁNÍ CTRL+C a CTRL+V

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:31
- Nahlásit

nENE TAK TO TAK NEFUNGUJE MUSÍ SE DÁT PROSTĚ - KOPÍROVAT A PAK CTRL....ATD. PROSÍM VYSVĚTLIT !!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:39 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

když chceš něco kopírovat, tak to musíš mít vždycky začerněné(označené). Ve tvém příspěvku se moc nevyznám, ale kopírovat začerněnou plochu můžeš buď kliknutím na to pravým tlačítkem a vybráním z nabídky příkaz kopírovat a nebo je pro kopírování zkratka Ctrl+C (c jako copy). Ale nedávat obojí! Buď anebo.
To samé vložení toho, co jsi okopírovala. Buď dáš příkaz z nabídky vložit anebo dáš Ctrl+V, to je to samé, jen rychlejší.
Já měla výpočetku v deváté třídě naposledy, ale jsem to co ty, samouk. Všechno co umím, jsem se naučila sama stylem Pokus Omyl.

Kass
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:35
- Nahlásit

Ahojky. Mám 6 měsíční fenečku havanáčka. Všechno zvládáme jakž takž v pořádku jen jeden problémek máme. Jakmile ji nechám samotnou doma stačí třeba jen půl hodinky tak se počůrá. Nevím co s tím mám dělat, jdu s ní ven vždy před odchodem a stačí když jdu pověsit prádlo, než se vrátím je tam loužička. To samé dělá přes noc. Zkoušela jsem koupit granule i takový podložky ale nic nezabírá. Vždy využije naší plovoučku. Prosím poraďte..

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:50
- Nahlásit

Tenhle šampon mě zaujal, ale je tam tolik přípravků, že by bylo těžké si vybrat. asi by to chtělo déle zkoumat.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:56 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Verca
Já tomu už nerozumím, nyní tady něco budu zkoušet.
-----------------
Tak už jsem na to přišla, no já to dělal dle návodu co tu myslím psala Aknah. takže jsem nyní přišla na to , že když jsem budu chtít dát fotku, tak kliknu pravým tlačítkem, dám vlastnosti, pak - kopírovat - /slovo kopírovat/ je to to samé jako když stisknu klávesu ctrl +c/ pro mě je tedy jednodušší dát jen kopírovat, teda musím si tu url označit - začernit- že? no a pak kliknu na ty geom. zn. a nyní ale již musím použít klávesu ctrl +v, takže nyní to budu dělat takto, pro mě je jednodušší dát-kopírovat než stisknout klávesu ctrl+c no já v tom mám již trochu jasno a ty Verčo

No ale Verunko ty pracuješ v práci s počítačem, nebo ne????Pro tebe musí být vše daleko snažší, kdybys to neuměla těžko by tě přijali. Na školách se asi také již učí s počítačem, ale do toho já již nevidím. ještě že tak, no ale zase být o dvacet let mladší by bodlo.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání