| Autor |
Zpráva |
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:22
- Nahlásit
katri
A jak ty chloupky trháš? prý je na to od Héry pudr,který to usnadňuje,tak jsem ho objednala a moc mi to nešlo...a pak jsem zjistila,že mi omylem poslali pudr pro kočky(přiobjednávala jsem ho totiž dodatečně) Jinak nevím, do uší si moc nedá šáhnout-ach jo,ale nepolevím,zvyknout si musí...já je totiž čistím gelem...a nebolí je to,když to trháš?
|
janča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:24
- Nahlásit
katri
Čauky, koukni do e-mailu, jestli jsi se ještě nedívala.
emikami
Tak já mám na Gweny ten druhý, tím jí rozčesávám a pak obdobu toho prvního - oficiální název měl finišák - tak s tím finišujem, když jí pročesu s ním nakonec má krásně nadýchanou srst. Používá ho i paní co nám stříhá gweny.
Češu jí pravidelně, ale i tak se jí dělají pucky, hlavně u pacek a kolem ocásku, ale já na výstavy nechodím, takže když je třeba, tak jí pucek vystříhnu.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:27
- Nahlásit
krecinek
I já vytrhávám Gweny chlupy v uších, taky mi to poradil veterinář jako katri. Mě se zdá, že jí to nevadí, vezmu pinzetu, snažím se jí zafixovat a kolikrát si mi lehne do klína a je uplně v poho. Tak si myslím,že to pro psy nemůže být taková hrůza. A jde mi to tou pinzetou fakt úplně samo.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:49
- Nahlásit
Tak hlásím,že jsem po utputném boji pár chlupů pizetou ulovila šlo to hladce,jen kdyby s sebou tolik neskubal....pochopila jsme dobře,že se trhají jen ty chloupky,co jsou opravdu jen vevnitř zvukovodu-co jako rostou až do hlubin ouška nebo to trháte i v nejbližším okolí?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:53 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
katri
Já mám ze Salonu i ten hřeben, má dlouhé hroty a mezi ním celkem velké mezery. Je i na cucky. Doporučila nám ho naše stříhačka. Mám ho už rok, ale sedm psů s ním nečešu, to je fakt.
krecinek
Já taky svým psům trhám z uší chlupy. Normálně pinzetou. Ale jsou i pudry, které ty chlupy uvolní. Já trhám i ty co jsou blíž. Prostě skoro všechny chlupy, co jsou v uchu.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 12:59
- Nahlásit
krecinek
Chloupky vytrhávám taky pomocí pinzety a nebo takovýma kleštičkama co jsou v dámské manikůře trochu jsou zahnuté , vypadají jako nůžky ale na konci jsou zploštělé jako pinzeta. Jsou super. Pudr na uvolnění nepoužívám. Jde to dobře samo ale pes si na to musí postupně zvyknout. Pak to bude brát jako lidi stříhání nehtů.
janča
Ahoj, do e-mailu jsem se koukala.Jen nemám čas odepsat, teď letím s dětma k doktorce. Už mají zase chřipku. Jak je ten svět malý, že jo. A víš o tom že se vlastně známe. Já dělala Martině na svatbě svědkyni. Večer Ti napíšu e- mail.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:01 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
To je on:
Teda ale obdivuji tě, že vyjdeš se psy s nátačkami. Já si právě jednou říkala, jak to dělají majitelé psů, kteří se balíčkují. Jestli je vždycky sundávají nebo s nimi chodí ven.
Já se teda přiznám, že bych s nimi nevykročila s natáčkami.... Je to asi o zvyku.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 13:31
- Nahlásit
Já taky vytrhávám chloupky z uší,ale bez pinzety jen prstama.
katri
ahoj vítám tě tady sice opožděně.... dlouho jsem tady nebyla.
Můžu tě poprosit hned takhle na začátku o radu? Mám dvě fenku hav.psíka. Jedna má skoro dva roky (Bella)a ta druhá 3 měsíce(Becky). S Bellou chodíme na výstavy a teď mám problém s tím,že Becky pořád Bellu tahá za chupy a škube ji. Nemáš nějaký tip nebo radu? Asi sis tím taky prošla,že? I když máš svoje hafíky v natáčkách netahají se za ně?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:17
- Nahlásit
LenkaK
chovatelka mi napsala, že prostě to vždycky nějaký její pes odnesl, když si přivezla štěně. Že prý, když Phoebe olejuji a chodím na zastříhávání, tak už nejde nic dělat. To bys jí musela pořád okřikovat, aby to pochopila. Asi jak se vším.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:30
- Nahlásit
janča
Tak už jsem Ti odepsala. A jinak na to aby se srst necuckatěla používám obden u psů Mink Olej od Bio groomu ( norkový olej ) je ale dražší a tak ho používám jen u výstavních psů. vždy je tím postříkám a opravdu srst se necuchá. A používám ho i do natáček.
Ty psy co na výstavu nejezdí vždy po vykoupání přeliji připraveným roztokem ze Super cremu taky od Bio- gromu. Je to taky dobrý kondicionér, ale psy mi vydrží bez zacuchání jen tak 14 dní. Pak se už sem tam objeví cucek. A u fen co mají výstavy za sebou tak ten cucek taky nemilosrdně odstřihnu. A jednou za rok je ostříhám. Většinou těsně před tím než se jim mají narodit štěňátka.
Verca
Tak podobný hřeben mám, ale nevyhovuje mi. Vyhovuje mi ten celokovový jak má na jedné straně hustý zuby a na druhé řidší. Takový když bych sehnala s delšími zuby tak jsem nadmíru spokojená. Češe se s ním skvěle. Máš v ruce jen jeden hřeben a nemusíš pořád šahat pro druhý.
A nevím co je špatného na tom že jde pes na procházku v natáčkách? Co pak někteří lidi nechodí ven příšerně vymoděný a zmalovaný. a ty natáčky nemůžeš před procházkou sundat. To byse mu ta srst venku ošoupala o zem. A le jsou lidi co mají takhle natočený psy že s nima ven vůbec nechodí, ani na čůrání. Mají doma takový záchůdky a chodí jen tam.jestli najdu fotku pošlu Ti ji jak to vypadá na procházce.
LenkaK
Tak to co píšeš znám dost dobře. Nejhorší bylo když mi jedno štěně urvalo výstavnímu psovi natáčky na vousech i se všema chlupama. čekala jsem rok než jsem s ním vyjela znovu na výstavu. Jedinou radu co mám je že štěně vždy okřiknu když se rve s tím psem a když jdu ven tak si holt beru to štěně sebou a nebo je zavřené v jiné místnosti než ti výstavní psy. Ale neboj, brzy z toho vyroste. Tak po 6 -ti měsících.
Nejhorší je když máme štěňata a teď posledně jich bylo 5, tak ty se nedali okřiknout, bylo jich totiž moc.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:40
- Nahlásit
katri
Neber to prosím špatně. z bišonků jsem si vybrala právě ty, kteří se nebalíčkují, nestříhají, protože si nedokážu představit, jak bych šla třeba na dvouhodinovou procházku s nabalíčkovaným psem anebo jak bych šla s ním na agility.
Co pak někteří lidi nechodí ven příšerně vymoděný a zmalovaný.
Napsala jsi správně lidi, jenže to jsou psy.
A proto mi připadají nátačky jako polidšťování. Proč by nemohli mít krátší srst, ale zato by nemuseli trávit dlouhé chvíle balíčkovaním? Tohle říkám jako ke "všem", né k tobě, tys to nevymyslela... Když si někdo pořídí výstavního maltézáčka, tak prostě musí počítat s balíčkováním. Ale nechápu, co to bylo za blbce, co to vymyslel.
Přijde mi to jako hrozná hovadina, promiň, to balíčkování. Ale tím nechci říct, že jsi hrozná, protože balíčkuješ psy. Je to vlastně tvoje "povinnost", když máš maltézáčka.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:53
- Nahlásit
Verca
beru to v pohodě, každý máme jiný názor. Mě se prostě líbí Maltézáček pro jeho povahu a holt když s ním chci jezdit na výstavy tak tam se jedná o každý cm srsti.
A polidšťování to neni. Jen jim ulehčuji možnost pohybu. Myslíš že se jim dobře běhá když mají srst až po zem? Ale kratší srst by mohli mít, kdysi to tak bylo že se Maltézáčci neanatáčeli ale pak se lidi začali honit za dlouhou srtí a tak to začalo. Teď když nemáš natočenýho psa tak nemáš šanci na výstavách.
Ale já i mí psy už jsme si na to zvykli. Pro mě je to ale otročina. Dennodenně trávím 3 hodiny česáním a natáčením psů. Ale je mi to milejší než si do bytu dát klece a chovat psy v klecích aby jim narostla co nejdelší srst a oni si ji náhodou neponičili.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 15:12 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
Ahoj holky, už jsem tady dlouho nebyla, protože je zkouškové a tak ležím ponořená v knížkách Jak se všechny máte?
katri: taky tě tady vítám... Já jsem Věrka a máme 10 měsíční slečnu bišonka frise bez PP, jmenuje se Bambinka. Přestože většinu času trávím studiem v Praze a Bambinka bydlí doma na severní moravě s mou rodinou, jsem rádá v centru dění kde se cokoliv točí okolo pejsků.... Když budeš chtít kouknout, tak: www.bambi.bisonek.cz
Jinak měli jsme sraz s Verčou a jejími holkami, fotodokumentaci viíte níže
(zleva: Bambi, Phoebe, Eli)
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:28
- Nahlásit
katri
Mě se matézáci taky moc líbí,ale nedokážu si představit to balíčkování. Můžu se zeptat od kdy asi tak začínáš balíčkovat a jak to ze začátku snášejí? Jednou jsem se pokoušela Belince balíčkovat srst na fousech, ale nepochodila jsem. Bella si to do dvou minut sundala. Opakovala jsem to takhle asi pětkrát a pak jsem to vzdala.
Docela by mě zajímalo jak vypadají ty záchůdky. Vůbec si to neumím představit.
Becky je šílený živel. Doteď jsem znala jen jako živly oheň,vodu a vítr. Teď tam patří určitě i Becky. Je taky hodně kousavá. Ne jako agresivní,ale při hře hrozně kouše. Před chvílí stiskla tak,že jsem zaječela.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:36
- Nahlásit
katri
No právě o to mi jde, že proč se museli hnát za dlouhou srstí až po zem. ale to už stejně nezměníme. Havaňáci mají taky dlouhou srst, ale nenatáčí se a proto jsem si ho koupila.
Nevím, jak to myslíš, že jim nátačkami ulevuješ při pohybu.... Jako jo, když mají fakt až po zem, tak by si po ní šlapali, ale jak má havaňák dlouhou srst, tak si nemyslím, že mu to nějak vadí a překáží.
Ale jasně, že je lepší srst natáčet než mít psa v kleci, to určitě. Jen nechápu, který vůl to vymyslel.
JJ, byla jsem s Phoebe a Eli u Věrky, aby si holky pohrály bez vodítek. dopadlo to úplně super, jen nečekaně řádila Eli a Phoebe byla v klidu. Bambinka si s Elinkou děsně rozumí a to bylo poprvé, co jsem viděla Eli řádit s cizím pejskem. Fakt jsem z toho byla šťastná. Phoebe přenechala aktivitu Elince a nepletla se holkám do cesty.
(jen se nedivte, že je Phoebe tak šedá, já jí při česání stříkám zředěným olej. krémem, protože jsme se ještě nezbavili toho cuckování, tak se na ní hned druhý den lepí prach. ).
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:39
- Nahlásit
LenkaK
To jsou takové ty kočičí záchodky, ne? Fuj, bych to nesnesla. Stačí mi to u skorotchýně, jí se tam venčí kočky.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:47
- Nahlásit
Verca
Doma máme taky kočičku(teď je prý chudinka nemocná a musí na injekce ...)a kočičí záchod.po každém kakání to mamka uklidí(Micka hrabe do té doby,než tam někdo přijde )máme ho v koupelně a pry to není cítit,říkají návštěvy,ale je fakt,že to mamka čistí 2-3 denně-kakání pokaždé a čůraní vybere lotatičkou vždycky ráno a večer
Jinak na psy se spíš asi dělají takové ty plenky jak pro štěnata(aby třeba neprášili kamínkovou podestýlkou)a prodávají pod to i takovou plastokou misku s okrajema,asi tak kolem 500kč)Jinak já mám v plánu taky nechat Montymu plýnku už napořád,v kouipelně,aby prostě věděl,že v případě nouze(v noci,nebo když tu od rána do večera fakt nikdo nebude-budu mít dny.kdy budu i 12 hodin třeba pryč a o přítelovi ani nemluvím)Tak aby to prostě nedržel,myslím,že to není dobré a já bych to třeba držet nechtěla
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:52
- Nahlásit
Verca
Havaňákům by srst neměla vyrůst víc než po zem.Kdežto Maltézákům vyroste o dost víc.
A vůbec odkud píšeš? Ty jsi v utajejí,ženská
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 16:59
- Nahlásit
LenkaK
Píšu z notebooku.
Já si myslím, že kdyby se srst balíčkovala, tak jim taky naroste pěkně dlouhá. Ale naštěstí se nebalíčkují.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:11
- Nahlásit
katri
emikami
Ahojky tak na bišony bych použila ten první. Ale na ty moje Maltézáky bych si spíš vybral ten druhý.
Co se týče těch hřebenů, tak já nevím zda rozlišuješ bišony jako bišony frisé a maltézský a havanský. Já mám havanský, i ti nemají kudrnatou srst jako frisé nebo bolo, takže si myslím, že pokud bys brala ten druhý hřeben, že by mě mohl také vyhovovat, Např Deniska,ta má zcela skoro rovnou splývající srst, jen tam má vidět mírné vlnky tak do poloviny chlupů. No asi si obj. oba dva, ale bojím se že ten první bude tvrdý, no uvidím.
No a myslíte, že stačí ty hřebeny střední, nebo radši velký, myslím že to tam v cm, posané nemají, jak si to mám asi tak představit co by bylo do ruky vhodnější a na psa taky, ale asi ten střední že?
Maltézáčci se mi také moc líbí, ale také bycho nemohla mít, já bych to s tou srstí nezvládla, to balíčkování jak píšeš že děláš třeba tři hodiny, tak to s mýma zádama by fakt nešlo. Také si neumím představit jak se ti psi v tom cítí, třeba když leží, určitě je to měkké,ale stejnak pod sebou musí něco cítit, a divím se že jim to drží. Já když dám Denisce gumičku na culíček tak to mohu za hodinu opravovat, když si tady hrajou.
Jinak ty přípravky co uvádíš vypadají zajímavě.
Já mám teda problém také ten, že Denisce hrozně lítá ta srst jakmile ji češu, nebo i hladím, já ji vykoupala, dala ten kond.s tím olejem, vše jen od oka, takže nyní vypadá jak jeden dlouhý mastný jezevčík ale česání ok. Ten super bělící gel je na h.....!!! Po vykoupání absolutně žádná změna, to co nepomůže aspoň částečně viditelně hned, tomu přestávám věřit.
I když má teda tu srst proolejovanou, tak přesto jí ty chlupy lítají, když si hrají s Wiki tak to ne, jen při tom česání na sucho. Takže přesto ji radši ještě postříkám tím Gliskurem, doufám, že ji toho nedávám moc, aby jí nevypadali nakonec chlupy
Jinak také smekám před tebou klobouk, tolik psů, malé děti, balíčkování, výstavy, no a feny a psi dohromady, ještě barák, no sakra se musíš ohánět.
Dneska se mi nechtělo na procházku na třikrát, tak jsem vzala Kamí na volno, a měla jsem další dva psi, jelikož rozdvojka Kamí a Brituš se nějak neujalo, tak jsem ji vypustila, naštěstí jsme nepotkali žádného psa, tak mi šla Kamí celou dobu u nohy o krok vzad. Tak to bylo fajn.Jak si na procházce s balíčkovaným maltézáčkem, tak jsem ji myslím viděla na webu, jak si psala tady někomu, jestli tu fotku najdeš, jdeš tam myslím se psem a s dítětem.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:19
- Nahlásit
emikami
Dávám Belince nafousy bělící gel od Bea a nekecám,ono to zabírá.
Jinak Becky jsem už musela vykoupat. Koza jedna se vykakala a pak to toho skočila. Ujely ji nohy,takže se v tom vyválela. Smrděla jako prasátko.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:34
- Nahlásit
janča
Také jsem ten finišák viděla, ale měli to tam málo na zvětšení a ještě byl v obalu, takže těžko si ho představit, ale já mám podobný tomu finišáku, prostě rovná dřevěná rukojeť a a ostny jsou zahnuté, je poměrně měkký, nemyslím že je špatný, co mi vadí, že ale ty rohy těch hrotů jsou takové že fakt se tím člověk škrábne, nevím zda víte jak to myslím. , no tak zkusím ty dva co jsem sem dávala, asi ten střední, Verčo myslíš, že máš ten střední nebo velký?
LenkaK
Lenko Deniska a Wiki si spolu hodně hrají, je fakt že jsou obě štěnda, Wiki ji začíná dorůstat, a myslím, že Denisce vůbec srst neničí a to jsou stále v sobě, jelikož Wiki ještě nevyskočí na postel, tak toho Deniska využívá, a ona ji třeba jak povyskakuje zatahá za chlupy na tlamičce nebo za ucho. Deniska má již hodně dlouhou srst, ještě několik cm, a už by ji snad začla courat, a nebo má moc krátké nožičky. ale myslím, že je ok.
Ty píšeš že je Becky velký živel, no Wikinka je doma také živel, ale jakmile se jdu oblékat, ví že se jde ven, někam se schová, tak ji musím dolovat, venku se cizích lidí ani psů a ani velkých nebojí, ale stále si zvyká na vodítko, vidí prostě že je k něčemu přivázaná a nějak ji to nevyhovuje. Stále chodí min. 1metr ode mně, takže když jdu já po chodníku ona jde po kraji travnytých ploch před panelákama, kde jsou i křoviska, i růže s trny a td. takže když to chce obejít kolem, tak ji zadržím, ona trochu ztuhne a přikrčí se do lehu, pak ji musím trochu odtáhnout, nebo ji přivolat k sobě, to už funguje, takže to pak nemusím běhat kolek křoví kde mám zamotané vodítko Je opravdu docela dost plachá, a když venku jdeme, jak poskakuje, tak se skoro pořád olizuje, myslíte že to je nějakou nervozitou, je teda s tím dost legrační, ale ještě mi tohle žádný pes nedělal, Emí když je venku má věčně jazyk na vestě, a Deniska to má po ní, pořád má jazyk venku u strany, a to není nijak uhoněná. Když je zima a začne běhat říkám si aby jí nenastydl třeba krk, jako v krku myslím. Wiki je moc hodná, ale loužičky a bobečky stále dělá skoro kde se ji zamane, včera jsem ji přistihla že byla na plínce, často kolem plínky, ranní loužičku dělá zavřená v ohrádce, co jsem zde postavila jako psí záchod někdy se tam i vykaká, někdy to vše udělá hned, někdy čekám i půl hodiny, pak jdeme zase spát. Nechápu to, drží to nějakých přes 8hodin, a ještě se hned nevyčůrá, musí se jí přece hodně chtít.
Ty si zpočátku psala o Becky že je také trochu plachá nebo tak něco, ale už si mi na to myslím neodpověděla, jestli ano omlouvám se že mi to vypadlo z hlavy, již se to změnilo, nebo je v něčem ještě bázlivá.
Poraďte, jak mám reagovat, když jdeme do výtahu, ona se tam tedy už tak nějak došourá, ale skoro se plazí po břiše, mám dělat jakože nic, nebo stále chválit, jako šikovná holčička-šikovná......jako když se jí něco povede co je vlastně normální, aby si na to dobře zvykla, a brala to jako samozřejmost tak zda chválit nebo radši být sticha. Zpočátku jsem ji do výtahu vzala do ruky párkrát aby se moc něděsila, pak jsem ji tam již položila na zem, ale když ji položím, a to když udělám třeba i venku, že ji vemu z nějakého důvodu do ruky pak ji vrátím na zem, tak si hned lehne. Připadá mě trochu jako labutěnka, ti byli také tak podobně bázlivý, Deny je teda úplně něco jiného. ale chůze u nohy nám nejde, zabejčí se a stojí. Výstavní postoj umíme, ale že nemá ráda česání, tak se u česání hrbí, pak je problém ji dát do výstavního postoje, i když ji hřbet dobře pruží, zadek má takový vystrčený, hlavu ji táhnu nahoru a ocas dám na hřbet který ji zas tlačím dolů, nevím jak mám u ní dosáhnout aby se nehrbila, možná bych neměla dělat výstavní postoj u česání ale v jinou dobu, kdy ví že ji česání nehrozí.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 17:41
- Nahlásit
emikami
Zkus jí třeba brát ven její oblíbenou hračku a hrát si s ní,neboji jí hodit do toho výtahu,aby šla dobrovolně,nebo ji nalákat na nějakou dobrotu...
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 18:15
- Nahlásit
Holky zkuste si to, je to fakt dobrý, uf.uf. uf. ale já to zvládla, jupííí, a ještě pár navíc.
snad to bude fungovat. dám sem odkaz.
http://www.boskowan.com/www/jirka/zzz/klickovana.h tm
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:21
- Nahlásit
emikami
Já bych řekla, že mám spíš ten malý. Maximálně střední.
Určitě bych jí chválila za každý pokrok. Aby viděla, že máš z toho radost.
A dáváš ten super bělící gel přímo na suchou a čistou srst? Phoebe měla děsně tmavé pod očima i mezi očima a však se mrkni na ty naše stránky a péči o srst u Phoebe a tam je fotka, jak jí to vybělilo. Takže zabírat to fakt musí, jedině, že by měla moc tvrdou srst a to pochybuji. Já viděla hooodně velký rozdíl do tří dnů. Je to to jediné u čehož, co je fakt drahé, zůstanu, jinak z kosmetiky slevím. Ale fakt to zabírat musí!
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:37
- Nahlásit
Ahoj holky,
byla jsem minulý týden na dovolené v Alpách, tak jsem se na net nedostla. Teda tady přibylo stránek, ani to nestíhám vše přečíst. A koukám, že tu jsou i další nováčci. Tak vás tu pěkně vítám a trochu se vám představím.
Jmenuji se Majka, je mi 30 let a mám Havanského psíka jménem Candy, je mu 1 rok a 8 měsíců a je s PP. Na jeho stránečky můžete kouknout zde: URL
emikami
Četla jsem tu vaši diskusi o povahách bišonků, tak bych chtěla říct, že můj Candy je taky trochu ostrařitější. Doma zbystří kdykoliv je někdo v domě na chodbě a někdy i štěká. Venku nikdy na pejsky nedoráží, spíš když ho vidí z dálky tak si zaštěká, to jako by na něj zavolal "hele kámo já jsem tady" a když se pak s pejskem sejdou zblízka tak se očuchávají a hrají si. Nikdy není Candy na jiné psy ani lidi agresivní. Při setkání s cizími lidmi je někdy zdrženlivější, ale neštěká, spíš ho přemůže zvědavost a po chvíli je kamarád.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:44
- Nahlásit
Verca
Fakt to nezabralo, dělala jsem to na suché chlupy, jakmile jsem ji to tam dala, ještě to vlastně stmavlo, protože to bylo jako mokré, dělala jsem to asi týden a půl několikrát, nyní jsem ji vykoupala a změnu nevidím, tvrdé chlupy určitě nemá, má ba naopak , jemné.
Tak co holky, zkoušeli jste odkaz? vydrželi jste u toho chvíli? manžel mě přetrumfl, měl pře 19 s. skoro 20s. ale ze začátku měl prd, sem mu musela poradit fintu, ale on s počítačem nepracuje, takže není zvyklý na jemnou práci s myší, pracuje hodně fyzicky, takže ta myš je pro něj hodně citlivá. ještě to budu zkoušet, chtěla bych dosáhnout 20s. ale to se asi nepodaří.
Tak jo, zůstanu při tom chválení co dělám, jen jsem si začala říkat, jestli to právě nedělám špatně, protože jednou jsem slyšela že když se třeba pes bojí kolem někoho nebo nečeho projít, tak se mu nemá říkat, - neboj seeee, pojď honem, to nic není....atd. prostě se má jít, třeba ho vláčet a dělat že to prostě není žádná mimořádná situace, takže mi tohle právě toto připomělo. Myslím, že když ke mně přiběhne tak je to ok, chválit, chválit, radovat se a bláznit, ale třeba ten výtah, tak tam si myslím, že bych měla změnit jak to dělat. no zkusím to promyslet, zda ze mě něco vyleze zajímavého. Tak jsem holky již na stránkách zveřejnila že čekáme štěňátka, dávala jsem to na str. až když se štěnda narodila, ale prý jsem to na jaře měla také, ani si to nepamatuji no tak jsem to už nevydržela.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:51
- Nahlásit
emikami
Tu hru znám, ale přes jinou stránku. Zatím jsem vydržela pře 22 sekund, ale doufám, že zvládnu i více
Jinak jsem dnes byla nemocná doma a Robby byl zlatíčko - spinkal semnou celý den a byli jsme venku jen ráno a teď! Prostě ví, že mě není dobře, miláček
|
katri
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 19:58
- Nahlásit
LenkaK
Ahojky ,tak už jsem si myslela žetakové smradlavé prasátko mám jen já. A naštěstí v tom nejsem sama. A opravdu ten bělící gel od Bea zabírá? Ten jsem ještě nezkoušela, takže díky za radu. A brzy ho vyzkouším.
emikami
Máš pravdu rozlišila jsem bišonky jako psy s kudrnatou srstí a na rovnou dlouhou srst bych řešila ten druhý a taky střední velikost jako ostatní holky.
A jak se psi cítí v natáčkách. toť těžká otázka. Mám psy co jim to vůbec nevadí a naopak se těší když můžou na stůl a češou se. A zase mám psa, který jak může tak si je sundá a vzteky je rozškube. Takže občas když přijdu z procházky tak najdu doma v obývák v zelené podobě, všude samé kusy zelených natáček.Ale jinak je Indýsek šikulka, protože gumičky ze sundaných natáček najdu na jedné hromadě.
Máš pravdu občas toho mám dost a nejraději bych se vším sekla. Ale přiznám se bydlet v paneláku, stepovat před výtahem pokaždé když bych chtěla jít venčit tak bych se zbláznila. když máme štěňata tak s nima od 5 ti týdnů chodím každé 2 hodiny ven, abych je naučila čistotě. A to bych se z toho asi pos... To než bych vyjela výtahem nahoru tak bych už zase jela dolu na další venčení.
A na tu hru jsem se byla podívat. Je to ale síla, co.
A Wikinku bych asi uplácela na nějaké hodně dobré ňaminky a nebo oblíbenou hračku jak radila krecinek.
Candy
díky za přivítání. Máš moc hezkého psa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 20:00
- Nahlásit
emikami
NO ale nejdřív je to potřeba nanášet denně! Dáši, to fakt musí zabírat! Nám to zabralo skoro hned a fakt to šlo neskutečně vidět. Jak budu na druhém pc, tak vám tu dám fotku, jak to Phoebe měla děsné před tím a pak po.
|