| Autor |
Zpráva |
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:32
- Nahlásit
Verca
No teď už by měli jet všechny.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:45
- Nahlásit
krecinek
Monty je prostě roztomilej
Verca
no fakt, úplný modelky
A jak se daří Gitušce? Z mých stránek možná víš, že mám ještě černou fenku křížence (10 let), mám ji z útulku od jejich 10 měsíců. Když bylo Ketynce 7,5 let, tak jsme ji nahmatali bouličku na mléčné žláze a velikosti tak lískového ořechu. Na veterině mi doporučili operaci, tu jsme ji nechali provést a odstranili ji celou prsní lištu na jedné straně. Na základě vyšetření zjistili, že nádor je zhoubný a tudíž se může objevit znovu a šířit se v těle. Naštěstí (musím zaťukat) se jí znovu neobjevil. Dál má za sebou kastraci, kterou jsme ji museli nechat udělat po těžkém zánětu dělohy. Všechny tyto hnusný nemoci překonala v pohodě, po operaci se brzo zotavila a dnes je zase čilá a hóóóódně hyperaktivní pes. Jo a před rokem začala brát prášky na srdce, protože má srdeční šelest.
Tím chci říct, že Gita má určitě naději.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:53
- Nahlásit
janča
jůůůůůůů, no Gwen se teda měla.........
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:56
- Nahlásit
Candy
psala jsem to na to téma, tak to zkopíruji.
Celkem se nic nezměnilo....
Byli jsme tam v sobotu, hrála jsem si s ní a musím uznat, že je neunavitelná. Ze mě "cákal" pot a ona do mě furt dorážela, okusovala mě a skákala mi nad hlavu. Tahala jsem se s ní o uzel z lana, házela jí balonkem, když už jsem nemohla, jezdila rukou po parketách a ona jí honila a kousala, když už jsem únavou jen ležela a ona ten nezmar furt lítala jak ďas.
Už vůbec nekulhá, což je taky super.
Mamča jí vyvařuje, dávají jí k tomu Roboran, takže se hezky kulatí, už jí tolik nečouhají žebra a páteř.
Mamka je z ní trošku na játra, protože neskutečně štěká a fakt jí nejde zastavit a jelikož mamka má po vytrhnutí zubu, tak jí to celkem leze na nervy, ale nedala/i by jí nikomu za nic na světě, je to jejich sluníčko.
Nezměnilo se ani nic na tom, že prdí jak ďas a konečně taťka to má na koho svést.
Mamča mi říkala, že aspoň mají zábavu na dlouhé večery, že ona je zaměstná dosyta.
Jde vidět, že se tam má fakt dobře, že je šťastná.
Mí rodiče o operaci určitě uvažuji, zatím jedou za jedním panem doktorem, který se zabývá i homeopatií a léčitelstvím (bylinky). Vím, že to někdo odsuzuje, ale mí rodiče i s mými sestrami tam chodí a opravdu jim to, co jim předepíše pomáhá a nemyslím, že by šlo o "věř a vírá tvá tě uzdraví". Hlavně co se týče taťky, tomu to pomáhá neskutečně. No a ten pan doktor je hrozně hodný a když se dozvěděl, že si Gitunku vzali, tak dal taťkovi zdarma drahý čaj a řekl, že s ní mají přijít po ordinačních hodinách a zdarma jí vyšetří. Ale každopádně na operaci půjdou.
Ale jsem ráda, že i takové zprávy slyším, kéž by to dopadlo, jak u vás.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:58
- Nahlásit
Candy,Verca
Díky
MartinaClaudi
Ahoj,já jsem Lenka,něco o mém spíkovi je na jeho webových stránkách...
Verca
Gituška je moooc hezká,je fajn,že si ji tví rodiče nechali
Jinak Montík teď žužlá svoji první kostičku-takovou tu tvrdou,na ohyryzávání, protože už má zoubky jak jehličky a čím dál víc kouše...nejdřív si s ní jen hrál, ale teď ji tu morduje a má zábavu přemýšlela jsem, jestli ji mu mám koupit, protože jsem někde četla (asi na netu), že se štěnatům dávat nemaj nebo co...ale koupila jsem úplně takovou tu nejmenší a k tomu nějaký hubenoučký tyčinky,tak to snad neuškodí-hlavně,že mu to chutná
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 14:46
- Nahlásit
Kass
ahojky, vítám tě tady. Já mám 2 fenky havaňačky. Bellu Miu, jsou ji necelé dva roky a Becky téměř tři měsíce.
Nám Bella taky čůrala dlouho doma. V roce a půl se ještě občas i pokakala. Teď už je vpoho. Zato Becky se ještě počůrává a pokakává a to si už umí říct. Přes noc nevydrží přestože ji ještě kolem půlnoci vyvenčíme.
MartinaClaudi
Na fotce je Claudi typický hlídací pes. Gauč si hlídá pečlivě,že?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 14:49
- Nahlásit
Verca
No to je bezva. Je vidět, že se dostala do správných rukou a přeji ať je její léčba úspěšná.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 14:51
- Nahlásit
Candy
zase jsem se dívala na tvoji fotku z výstavy a ukazovala jsem ji mamce. Zeptala jsem se kolik by ti typla. Řekla kolem asi 25let. možná i míň.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 14:57
- Nahlásit
LenkaK
Musím se smát..... Ale to je fajn, že mi hádáte míň. Je mi fakt 30.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:03
- Nahlásit
LenkaK
No gauč hlídá jenom před návštěvou, tohle je její nejoblíbenější křeslo tak tam skoro pořád leží když třeba teď sedím u počítače. Když si tam jde někdo sednout tak okamžitě letí pod gauč. Ale když přijde návštěva tak se na to křeslo cpe a nechce tam nikoho pustit, nakonec se tam něják nacpe i s návštěvou nebo to vzdá a odejde si lehnout jinam. Mají Bellinka a Becky také někde oblíbené křeslo?
|
LenkaK
Člen |
- Nahlásit
Candy
když někdo tipuje 25 je to ještě vpoho. Mám kamarádku,která je hodně malá,ale je jí 24. Když byla v devátém měsíci těh. zastavila ji jednou starší paní a vynadala jí,že se nestydí v patnácti mít dítě.
|
Verca
Člen |
- Nahlásit
Candy
Já si právě taky najela na fotogalerii, abych se na tebe podívala a fakt jsem si myslela, že budeš jen o malinko starší než já /mám 22).
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:04
- Nahlásit
MartinaClaudi
Becky taky miluje křeslo. Když se chceme s manželem dívat na televizi,tak ja naschvál se obě holky rozvalí na gauči.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:06
- Nahlásit
LenkaK
Verca
to je paráda, holky děláte mi radost
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:07
- Nahlásit
Verca
babo kde jsi?!?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:10
- Nahlásit
Kass
Ahoj tak Tě tu taky vítám. Mám doma 7 maltézáčků a 1 kolii venku na zahradě. ten problém o kterém píšeš jsme měli s kolii když byla ještě do půl roku u nás doma v bytě. Dokud jsme byli s ní tak krásně vydržela, ale jakmile jsme jí nechali jen na chvilku samotnou a nevzali ji sebou tak bylo zle. I když se byla před naším odchodem venku vyvenčit tak pak jsme doma našli takovou louži a hromadu že by to snad neudělal ani slon. A nebo nám udělala to že zadřepla u jedněch dveří a očůrala celou chopdbu. Dělala to tedy jen z pomstychtivosti že jsme ji nechali doma a nevzali ji sebou. Holt má takovou povahu. Dodnes vyvede nějakou lumpárnu když ji nevezmeme sebou a ona už je nachystaná u vrátek že půjde s námi. Když ji nevezme ven tchýně a přitom jí to ráno slíbí tak jí vzteky okouše kytky. Tchánovi okousala ořech za to že ji vynadal a zavřel do boudy.Ale naštěstí to co dělala jako štěňátko už nedělá, vyrostla z toho a pomohlo nám vykárání za kůži když to provedla a pochvala za to když to neudělala doma ale venku.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:11
- Nahlásit
LenkaK
To mi připomíná Claudí, když jdu spát, schválně se rozvalý přes celý polštář a když ji chci posunout tak vrčí, ale nevadí jí to.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:14
- Nahlásit
MartinaClaudi
Víš jaké dělá Becky naschvály Belle,když spí. Blbýsek se rozběhne a skočí na ni do pelechu. Tohle dělá tak dvakrát denně.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:29
- Nahlásit
LenkaK
Těď tady čtu že budou v Brně tento rok výstavy 3
10. 02. - 11. 02. 2007
23. 06. - 24. 06. 2007
08. 09. - 09. 09. 2007
To tak bývá vždycky nebo jenom tento rok??
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:31
- Nahlásit
myslím,že ano
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:32
- Nahlásit
LenkaK
Nemá Bellinka od Becky moc oškubanou srst?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:32
- Nahlásit
MartinaClaudi
jedeš v únoru?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:34
- Nahlásit
LenkaK
V únoru se jedu jen podívat a na tu druhou už by se měla jít Claudi vystavovat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:34
- Nahlásit
MartinaClaudi
zatím ne. Našla jsem zatím jen jedno místo,kde má srst uškubnutou. To ale není vidět. Našla jsem to při česání. Doufám,že to tak zůstane,protože blbnou hrozně.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:36
- Nahlásit
MartinaClaudi
tak se tam uvidíme
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:36
- Nahlásit
LenkaK
Claudi má dosela dost krátkou srst na zádech, nevím co s tím.
Možná by se to mohlo třeba nabalíčkovat aby se to trochu prodloužilo.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:37
- Nahlásit
LenkaK
Ale to zas nevím jak se dělá.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:39
- Nahlásit
MartinaClaudi
a proč myslíš,že ji má tak krátkou? škube se? A nezdá se ti to jen? Možná sis všimla, Bella měla v Brně taky na zádech srst kratší. Ale to bylo,protože jí dorůstala nová. Taky jsem si myslela,že se škube. Teď jí hodně houstne a dorůstají další prameny.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:41
- Nahlásit
MartinaClaudi
tak to by ti mohla poradit katri
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:45
- Nahlásit
LenkaK
Ona to má oškubané od jednoho psa, kousla ho totiž do zadku a on se naštval.
|