| Autor |
Zpráva |
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:47
- Nahlásit
LenkaK
srst jí také roste teď nová taková někde hnědá tmavá a jinde taková bílá a sobolí.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:48
- Nahlásit
MartinaClaudi
aha. Tak to je blbý. A má to moc?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:49
- Nahlásit
LenkaK
A jak moc to tu srst ale prodlužuje, aby z ní nebyl Lhasa apso.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:50
- Nahlásit
LenkaK
Má to prostě tak že jí to hnusně trčí nahoru a jinak zbytek má normálně, stejně jako třeba Bellinka.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 15:52
- Nahlásit
LenkaK
Tak jsem to změřila a to voškubané je asi 5cm a ostatní srst je 11cm.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 16:00
- Nahlásit
katri
No já bych to teda skusila ty záda nabalíčkovat, můžu se prosím zeptat jak moc se ta srst prodlouží a je to těžké? Mě už někdo říkal že se to motá do balíčků, ale nedokážu si to něják představit co se to s tou srstí vlastně udělá?
|
katri
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 16:55
- Nahlásit
MartinaClaudi
Ahoj, balíčkování prodlouží srst hodně, pokud budeš balíčkovat pořád tak až na 25 - 30 cm. Jsou na to takové speciální natáčky z e speciálního igelitu. Jsou dosti drahé a prodávají je na www.profikosmetika.cz Pokud to máš oškubané jen na zádech tak by ti stačilo použít obyčejné papírové ubrousky na svačinu. Strst se ale před natočením musí nastříkat norkovým olejem, aby se ti v natáčkách nepolámala. Uděláš si 5 pramenů. Tak aby jeden vyšel na krk, druhý nad přední pack. 3-4 mezi packy a 5 na zadní packu. Správně když by jsi natáčela psa tak to máš ve 3 ředách ale když má jen oškubaná záda tak stačí jena a nahoře. Pod nastříkaný pramen dáš natáčku,tak aby jeden kraj byl u kořenů chlupů a tak aby pramen byl uprostřed natáčky. Pak tiu natáčku zavřeš - přeložíš přez pramen pravou i levou část natáčky, vznikne něco jako trubice ve které jsou chlupy a tu překneš napůl od konečků ke kořenům a dle délky srsti můžeš ještě jednou a přegumičkuješ to.
Je to těžké to jen tak napsat. Lepší je to ukázat. Ale kdyby Ti něco nebylo jasné tak mi napiš nebo zavolej . Kontakty najdeš na www.katriwhite.estranky.cz
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 18:05
- Nahlásit
katri
Omlouvám se že vstupuju do diskuze, nejsem majitelem žádného bišonka(ale možná někdy časem budu,moc se mi líbí Havaňáčci a Boloňáčci a znám jednoho perfektního bišonka jménem Lukynek), ale mám tři jorkšírky. Ten nejmladší měl teď půl roku, byl na výstavě, já koupila balíčky a kosmetiku a pejska zabalíčkovala. Mám dva typy gumiček. Jedny jsou takové červené, elastické o větším průměru. Balíček s ní zagumičkuju nadvakrát a hezky drží, mám jich ale málo. Pak jsem koupila takové průhledné gumičky, menšího průměru. Když je dám na balíček jenom jednou, tak balíčky sice drží, ale jak pejsek začne lítat za hračkou, tak mu všechny spadnou(na procházce kupodivu držely, ale to byl psoun v oblečku). Dávám mu je teď nadvakrát, drží, ale bojím se aby balíčky nebyly moc utažené aby se chlupy nelámaly. Můžu to tak dělat? Děkuji za odpověď.
|
katri
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 18:34
- Nahlásit
Saita
Ty průhledné nejsou na balíčkování vhodné. Ty se dávají když děláš culíky na výstavu.
Dobré a levné dgumičky na natáčky má firma Shaws - tel.: 251643177,603182241. email: dmasata@atlas.cz
100ks - 25 Kč, 500ks - 75 kč, 1000Ks- 125 Kč, 1500ks - 165Kč a 5000ks - 455Kč. Jsou v barvě žluté , červené nebo zelené. A jsou opravdu dobré. Tamty průhledné bych nepoužívala.
Přeji hodně úspěchů s pejsky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 18:58
- Nahlásit
LenkaK
no tu jsem.
Saita
jé, to jak kdybych slyšela nedávno sebe. Já mám totiž boloňskou a havanskou "slečnu". A není to náhodou Luky od Monky?
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:10
- Nahlásit
katri
Díky za moc za radu. Já jsem si říkala, že to asi nebude ono.
Verca:
grin: Jo je to Lukynek od Monky. Chodíme spolu na agility(já se svou fenečkou samozřejmě ), a jsme tam zástupci kategorie small(alias pinďourů).
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:24
- Nahlásit
Saita
Pinďourů??? já takhle říkám onomu místu u "samců".
TAk Moničku moooc pozdravuj od Verči, PHoebe a Eli, jo?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:43
- Nahlásit
katri
Takže tyhle natáčky?
A tento olej?
To je teda hodně drahé, snad by mi na to doma nekdo přispěl, já se jich ještě zeptám. Já jsem si vracením lahví zatím našetřila pro Claudi 500kč a to jí chcu ještě koupit na výstavě šampón od KW který ani netuším kolik stojí.
A ty natáčky stojí 100kusů 500kč nebo 1kus 500kč?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:48
- Nahlásit
Člověk tu chvíli není a už je tu o dvě stránky příspěvků víc! Ale to je dobře...
Emikami
No, ta barva, co je v té liště, prostě ta tmavší, je u hodně lidí křiklavá, takže nemůže být na velké ploše. To je hrozný problém, protože u každého se to jinak zobrazuje, proto Verca neustále mění barvy, ale stejně to někdo bude mít vždy jiné, než chce. na své stránky jsem koukala na 4 počítačích a všude to bylo jinak.. Ale nikde nějak moc křiklavé.. A dnes mi kamarádka psala, že má tu tmavší barvu hrozně křiklavou... Ale asi to takto zůstane. Většinou jsou ohlasy kladné.
Stránky tak trvají, protože jsem smazala všechny fotky a znovu jsem je upravila v počítači, vybrala i jiné a nové a teprve je nahrávám na net, což trvá, protože nemám rychlé připojení. A zítra jdu platit jinou verzi stránek, takže fotky a vše změním po aktivování. Což znamená tak koncem týdne. Navíc bohužel mám teď 2 týdenní souvislou praxi a denně vstávám o půl 5 a odpoledne často usnu, protože jsem unavená, takže nejvíc na tom zapracuju o víkendu + počítač mám společný s bratrem, tak ho sem musím pouštět nebo spíš on tu sedí celé odpoledne...
S tím učením štěňátek na plínku jsme si asi vážně nerozuměly, ale akhle na dálku se to stává Stejně tu ale nebylo zodpovězeno jak dlouho pejska mají, protože půl roku je na to dost. Buďto to zanedbal chovatel nebo dlouho čekali... Normálně si pes přece zvykne rychleji...
Můj problém
Ale také mám problém s venčením Robbyho. Bratr ho naučil na chození ven každé 2 hodiny! A to se nedá prostě a ani nechcu, aby tak byl zvyklý... Když nejsem 8 hodin doma, tak to vydrží, ale jak sem doma, tak každé 2 hoďky a já nevím, jak ho to odnaučit. Každé 2 hoďky začne kňučet na balkon a bratr (protože je idiot) mě donutí s ním jít. Už nevím jak mu to mám vysvětlit... On totiž chce jít jen čuchat a né čůrat nebo kakat...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:48 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
MartinaClaudi
já si nemyslím, že bys musela kupovat tohle nejdražší. Mrkni se na internetu i jinde. Třeba Beu natur. Profikosmetika je fakt předražená, má jen drahé značky. co používáš za kosmetiku na Claudi?
Koukla jsem na www.fortissimo.cz a tam mají KW šampony 250 ml za 220 kč, což je skoro jako 1AS a to si nemyslím, že by to bylo na podobné úrovni. no nic no...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:52
- Nahlásit
Romaine
Bratra zpacifikuj a venči Robbyho co 6 hodin, když jsi doma.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:52
- Nahlásit
Jinak děkuji za komentáře k mým stránkám a doufám, že se vám po změně budou líbit. Mám jasnou představu, tak snad se mi to podaří i zrealizovat. Jo a budou hotové asi až v neděli... Tak vydržte!
|
katri
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:53
- Nahlásit
MartinaClaudi
Těch 500 stojí 100 Kusů ale jestli chceš můžu Ti těch pár kousků poslat. Stejně ji nebudeš natáčet celou. A olej můžeš použít jaký koliv norkový, jsou i levnější firmy než profikosmetika. Ale jako jediná dováží natáčky. Pošli mi na e-mail adresu a já Ti ty natáčky pošlu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:53
- Nahlásit
Verca
Přibylo toho tady hodně, ale tohle mě docela dostalo
[Nezměnilo se ani nic na tom, že prdí jak ďas a konečně taťka to má na koho svést./b]
Verčo, Verčo, ty mě vždy něčím rozesměješ.
[b]LenkaK
To si asi nedovedeš představit jak spolu řádí 7 měs. a 5ti měs.štěně, jelikož Wiki ještě nevyskočí na tu mou postel, tak Deniska je nahoře, a Wiki vyskakuje za ní no a vždy ji zarve za chlupy u čumáku, mám pocit že tam za chvíli mít asi nic nebude.
A co dělají v pelíšku, to je děs, obě se tam narvou, a kdyby nebyla jedna bílá a druhá černá tak nevím která je která, jsou tak zamotané do sebe, že vidím jen hlavy a ocásky.
To balíčkování mě nějak chytlo , zkusíla bych také zabalíčkovat Denisku, aby třeba nebyla oškubaná od Wiki ale jen tak na zkoušku, stejnak si myslím, že to nepochopím, a je blbý že se na to musí objednat specální natáčky.
Dnes ráno mě mrňavý holky probudily, nějak jsem slyšela nějaké řádění, tak otevřu oči, no málem jsem padla, ukradli mi ze stolku papírové kapesníčky v té krabici a škubali si tam jeden po druhém a trhali, takže to tu po ránu vypadalo jako když u nás nasněžilo. Málem mě chytl rapl. Tak jsem v 6 ráno lezla ospalá po zemi a vše jsem musela sesbírat,potvůrky jedny.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:55
- Nahlásit
Verca
To je ten problém, že Robby za to nemůže a když on vydrží kňučet i hodinu vkuse... Když ho navyknu na delší čas, tak zatím co jsem ve škole, tak on ho venčí co 2 hodiny a ještě si pak stěžuje, že ho musí venčit tak často! Bych mu rozbila hubu! A já ho prý trápím, protože jsem lenošná!
Ty venčích po 6 hodinách? takže 3 denně?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 19:58
- Nahlásit
emikami
Takhle nám Robby ukradl toaleťák a nikdo si toho nevšiml Když jsem vešla do ložnice rodičů, tak semopravu myslela, že je tam nasněženo a Robby sitam vesele trhal zbytek...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 20:38
- Nahlásit
Verca
Já už taky.
emikami
Wiky ještě nevyskočí na postel??? To divné.. a ty máš nějakou spec. vyšší?
Papírové kapesníky miluje Becky. Ani nevím kdy a kde je zvládá ukrást. Dělá z nich mrňavoučké kousíčky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 20:53
- Nahlásit
Zdá se,že všichni koukají na bednu
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 20:55
- Nahlásit
LenkaK
Jo a nebo už spí. pak přijdu zítra odpoledne a bude tu o 3 strany více... Normálka
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 20:57
- Nahlásit
Romaine
Tak jsme na tom stejně Kdo to má potom louskat,že?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 20:58
- Nahlásit
No jo, rychle to pročtu a pak nevím, co sem chtěla komu napsat...
Jedeš na únorovou výstavu v Brně?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 20:59
- Nahlásit
Romaine
Pokud se ta našeopice nerozhodne hárat prvě v tu dobu,tak ano. S Bellou i s Becky
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 21:01
- Nahlásit
Romaine
a ty?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 21:04
- Nahlásit
9. - 11.2 jsem pryč a nevím, kdy se vrátím... Kdyžtak jen kouknout. Robby je hrozně zamuchlanej a bude asi do té doby nakrátko.. Kterej den to je?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 21:04
- Nahlásit
LenkaK
Ty tam s sebou bereš i Becky?
|