Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 13:49
- Nahlásit

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 13:55
- Nahlásit

Becky je kouzelná. Takhle přesně se rozvaluje v pelíšku i náš Canďas.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 14:02
- Nahlásit

Candy
Prý tohle dělá málo pejsků. Ale Havaňáci se takhle uvelebit dokážou určitě.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 14:04
- Nahlásit

Candy
Od kdy jsi začala Candyho cvicit na výstavu? Myslím postoj a pod.

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 14:39
- Nahlásit

LenkaK
Vím, že jsem s ním dělala pokusy už od štěněte, prostě od té doby co jsme si ho přivezli. Vždy při každém česání jsem si ho postavila na stůl a srovnala ho do postoje, když chvilku vydržel, třeba jen dvě, tři vteřiny, tak jsem ho pochválila a dala odměnu. Ale netrápila jsem ho dlouhým cvičením. Na výstavní vodítko jsem ho učila až uměl na normálním. A i s tím neměl nějaké větší problémy. Teď s ním také necvičím pravidelně, možná tak jednou do týdne, někdy ani to ne.

Candy
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 14:41
- Nahlásit

Tady je můj Candík jako dvouměsíční štěndo, To si vybral polohu co?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 15:22
- Nahlásit

Candy
To si teda vybral....

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 15:27
- Nahlásit

Bella jednou usnula na opěradle křesla a žuchla sebou na křeslo. Probrala se a dívala se jako co,že se to stalo....

krecinek
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 16:55
- Nahlásit

Ahoj holky,u nás to taky po tý bouři vypadá-te´d jsme byli v lese,popadané stromy,o větvích aninemluvích,ani se tam nedalo moc chodit.Mamka říkala,že u nás doma to bylo vůbec šílený,vypli proud a tak...no,hrůza.
Becky i Candy jsou roztomilíMonty taky tak ležívá,ale žadnou fotku nemám,no,obstarámale teď to nepůjde,koupila jsem mu dneska takové malilinkaté latexové pískací prasátko a nataženýma nožkama a teď tu s ním blbne a spát se jaksi rozhodně nechystá
Ještě vám povím,jak mě dneska zase venku zlobil-ráno jsem s ním šla,něž jsem odcházela z bytu,jěště,že s ním na chvílí skočím-narychlo,bez vodítka,bez obojku.No,tak drahoušek vylítl jak splašená střela,lítal,vše bral ho hubky,žádné myšlenky na čůrání(no,byli jsme asi před tím ani ne hoďklu)Pak už jsem ho konečně odchytla,ale vycházela jedna paní z baráku,běžel samozřejmě hned za ní,tak jsem ho znovu odchytla,už nervozní,protože mě tlačil čas.a jak jsem hledala klíče,pustila jsem ho a on se rozeběhl opět k té paní,i když už byla za rohem-tak jak k ní doběhl,štěkal,lehal si před ní a dělal kolem kolečka-chytl ho rapl...přede mnou jen utíkal,musela mi ho chytnout ta paní,ach jo,trapas.Pak jsme šli odpoledne,zase jsem ho u lesa pustila,ale on jěště běžel k jednomu baráku-tak já zase ke mně,ale on nic,pak teda přišel,ale všimnul si boxera,tak zatočil hned k němu-teda,pýn mu držel hlavu v klíně,uklidnoval ho-no,pochopila jsme z toho,že by mi ho asi sežralNaštěstí jsem si ho hnedka zezadu lapla...já nevím,ale už bych chtěla,aby mě začal aspon trochu poslouchat...on teda poslouchá,když jsem sami,někdy,i když je kolem rušno,ale to málokdy...Jinak abych ho taky pochválila-chvli mi šel u nohy dokonce bez vodítka,ale fakt jen chvíli a vydžel to doma s čůráním Ale taky nás čekalo doma překvapení-on si tu totiž hoví n agauči,kdžy tu nejsme,protože jinak smí malokdy(poznám to podlke toho,že tam zapomnel třeba hračku)no a pod posštářkem si našel papírové kapesníčk a to si umíte předtavit,že to celé rozcupoval na co nejmenší kousíčky,které se válely snad po celém bytě,no,dneska jsem měli veselý den
Děsím se toho,až přijde puberta...

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 17:39
- Nahlásit

krecinek
jé to znám. Becky pravidelně krade paírové kapesníky a potom je porcuje na úplně mrňavé kousky.
Představte si co Becky dneska udělala. Nasypala jsem ji v poledne granule a,abych jí to trochu vylepšila kápla jsem na ně trošku kuř.vývaru. Opice jedna každou granulku ocucala a vyplivla vedle misky. Když viděla,že už jí nic jiného nedám tak se do granulek ocucaných pustila.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 18:18 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Ty naše holky , nedomluvily se náhodou ?

Koukám, že fotíme skoro stejné fotky, pohromadě by to byla pěkná dvojka, že?

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 18:29
- Nahlásit

Jo a ještě jsem chtěla říct, tak ze žlázkou jsem radši šla, volala jsem na vet. ohledně té operace pup.kýly, jak dlouho dopředu to musí vet vědět, něco málo jsem už sehnala, ale začla jsem se tak bát, že jsem říkala manželovi, že musí zbytek doplatit.No a ptala jsem se na tu žlázku, a říkala ať radši přijdu, že když by to měla plné, tak by ji to mohlo prasknout, a pak se tam udělá zánět , který se léčí třeba i 14dnů, no tak v březosti by to bylo fakt asi blbé, tak jsem radši šla, no šáhne ji na zadek a 60kč.mně se to zdá děs. no ale co člověk nadělá. Myslela jsem, že by mohla na kýlu jít již zítra, on náš vet tu vždy po ord.době má operace, jenže už jich tam má 5, takže je to už moc. A tak jsme předběžně domluvené na příští sobotu, odpoledne, a ještě si do v pondělí upřesníme, to zde vet ordinuje.Má tam zatím jen jednu operaci, tak bychom šli jako druzí, tak snad to půjde.

Nechci se nyní vracet, někdo jste zde psal že jste také byli na pup. kýle, kolik tě stála ta operace???? Mě říkal, že do 1000kč bychom se mohli vejít. Tady v Praze je to děsně drahé, kdybych zajela někam za Prahu platila bych určitě max. 500kč. Ale zase zbytečná cesta, když mám tohle u nosu.

Verčo , pokud se přihlásíš, neptala ses na to Péťi? Je to opravdu tak, jak si mě říkala, abych to dělala správně. Představ si že jsem tam zase dneska dvakrát volala, vzkaz mu předali, pořád má nějaké schůze nebo pohovory, pak volám znovu, a ta sekretářka říkala, on vám ještě nevolal? No tak já ho seženu a řeknu mu to, říkám, že se fakt jedná o 5 minut. no nevolal, tak snad to je správně. No a představ si že mě poslali i ty 400kč složenkou za tu vst.prohlídku, ani jsem jim to nechtěla říkat, když mě poslali tamto, ale právě to dám na tu operaci, tak se to hodí.Tak já jdu zase pracovat

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 18:43
- Nahlásit

emikami
tak to je dobré. Jako kdyby jsme se domluvily.
To tě to čištění žláz tolik stálo? Já jsem byla už několikrát a vždy chtěl jen do 40,- jednou dokonce nic. Máme skvělého veterináře. Někde si za hloupé razítko řeknou 50,- a on kolikrát nic nechce.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 19:02
- Nahlásit

na té fotečce jevidět jak měla Beckynka opuchlá očička při zánětu. Teď už je konečně vpohodě

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 19:31
- Nahlásit

LenkaK
Tak to měla teda hodně opuchlé, já si říkala, že má zcela jiné oči než Wiki, myslela jsem že to nemá osrstěné, či co.

Tady za razítko druhý vet bere 50kč. na výstavy, pokud se k němu chodí, pokud ne tak 100kč.

Jo a tu žlázku jsem asi zapoměla napsat, něco tam bylo, mě se to nezdálo tak hrozné, ale říkala že tam má takový jako písek, a to jí dráždí, doufám, že to nepíši podruhé

Teda holky, jelikož mi bolí hlava, a jak topí a člověk nemůže ani si pořádně vyvětrat kvůli tomu větru, tak jsem si tu ztlumila topení a v kuchyni kde jsem vařila si pootevřela okno, fakt jen kousíček, sotva na prst, a najednou, mě pleskne vítr do tváře a ono se mi to okno otočilo úplně do půlky, mám tam skřínku, kde mám i vázičku, a takové různě prkotiny, no a záclona tam na tom byla , tak jsem skočila k oknu a honem ho chtěla zavřít, tím náporem mě to vůbec nešlo, závěs venku plachtil, záclona na půl venku na půl na skřínce kde jsem přes ní držela tu vázu aby mě nespadla na zem. a volala jsem na manžela - pomooooccccc - tak přiběhl a dovřel to, můžu vám říct, kdybych tu byla sama, tak mám všechny ty prkotiny na zemi, a ještě jsem tam měla skleničku, takže střepy, nyní do toho psy, tak bych se bála aby na to nešláply, no fakt je to tady zase o život. to co ukazovali před chvílí ve zprávách je také všechno děsné, dokonce i 2leté děcko přišlo o život.U nás jsou trochu zpadané jen takové kratší větve, v poledne jsem byla venku a bylo krásně, a skoro žádný vítr, pak jsem šla opět asi ve 3 hodiny, a to už byl vítr a děsná zima. za hodku na tu veterinu , no a to už jsme teda docela poletovali, a nyní je to tam ještě horší, hlásily, že to potrvá asi přes celý víkend.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 20:03
- Nahlásit

emikami
u nás dneska střepy byly. Při utírání prachu jsem shodila sleničku. Naštěstí se mi podařilo děti i psy rychle vyhnat.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 20:46
- Nahlásit

LenkaK
Střepy jsou štěstí, tak snad tě nějaké potká.jestli ho teda potřebuješ, já bych ho brala, no ale snad se dočkám, pár štěstíček-štěňátek, jsem tak zvědavá kolik se jich narodí 1,2,3,4 5::::::::: a jestli holčičky, či klucí, no měl by tam být aspoň jeden světlý klučík už na něj jedni lidičky dlouho čekají, tak bych je nerada zklamala.Ale ten porod zase i když se těším, jsem vždy nervozní a bojím se aby s něco nezkomplikovalo. ach jo. už se to blíží.

bisonka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 21:01
- Nahlásit

emikami
To jsem psala já o té kýle, platitli jsem kolem 1000 něco a to jsme z malého města....

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 21:04
- Nahlásit

emikami
Když rodila Viola Becky,tak prý úplně vpohodě.Ani nevěděli jak. Na jedno zatlačení štěně.

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 22:19
- Nahlásit

LenkaK
Hm, jenže Emí vždy rodí asi takto : chtěli jste štěňátka??? - no tak si je nějak vyndejte !!!! já tu budu sice s vámi stát, trochu trpět, ale vy se snažte sami.

No a tak se snažíme, jenže tehlekrát jsem zvědavá jak to dopadne, když jsme rodily, tak byla dcera na mateřské, vždy po ruce, nyní už chodí do práce, pokud by měla naobjednané lidi v kadeřnictví, a já ji volala, že rodíme, tak nevím zda by mohla odejít, jedině že by přijela její kolegyně a vzala to za ní.
V loni jsem měla na telefonu asi 5 veterinářů, můj nemohl přijet a to jsme byli domluvené, ale on pracuje i v nemocnici, a stále vozili různé případy na operace a nemohl odejít, ale pak když už odjel a jel k nám do ordinace, sám volal, jak jsme na tom, a jelikož jsem dle sona čekala tři štěnda a narodila se jen dvě, a Emí byla stále tlustá jako když ještě neporodila, a to byli mackové, tak jsem se bála, jestli tam nějaké ještě není byť nežijící, no tak mi přijel udělat sono sám se nabídl a prohlídl ji, tak bylo fajn, že jsem se uklidnila. Rychlou záchranku bych volala jen opravdu při nějakém riziku, je strašně drahá jen přívoz vozu asi 1500kč, neli víc, další měl chřipku, a pak už nevím, no prostě to nevyšlo aby někdo přijel, tak jsme to nakonec zvládly sami, Kamí prskala jedno štěně za druhým, natočila jsem to první , další jsem již nestihla, byly maličké a Kamí trochu tlačí a je jako více otevřenější, Emí měla velké mimi a skoro netlačí, a není tak otevřená, Kamí rodila za dva dny po Emí, a tak od té rychlé záchranky mě poradila, abychom ji promazali olejem, pokud možno olivovým, pokud nemáme stačí normální, takže jelikož kupuji slunečnicový, tak jsem Kamí promazala pipinku tím olejem, a šlo to raz dva, Emí byla taková suchá, a hrozně to vázlo, ale tehlekrát ji promažu, snad to pomůže.
Ale pořád tápu, každý totiž říká něco jiného.Jeden vet. který tu kdysi u nás byl, ale takový mladý docela a nesymp. tak ještě stihl narození myslím posledního štěněte, bylo to u Kamí, no a říkám, neměl by jste ji ´pomoct, to štěně už nějak dlouho kouká a nic, a on , klid, vše je v pořádku, fenka si to zařídí sama, to nevadí, no a tak jsme čekali, no další doba, nakonec jí mírně pomohl a štěně bylo venku, a někdo zase říká, jakmile trochu kouká a je za co chytít ihned štěněti pomáhat na svět, tím tahem, prý fena víc tlačí.

Pak další věc, myslím že právě můj vet mi vysvětlil, že pokud je štěně stále spojeno s placentou má vzduch, takže když je v obalu nějakou tu chvíli prý to vůbec nevadí, a někdo zase říkal, že to není pravda, že jakmile štěně je venku a placenta se oddělí od feny, vzduch nemá žádný a když by se tam nechalo déle, mohlo by se udusit tou plodovou vodou. Tak jak to tedy je. Tyhle věci nejsou v žádné knížce napsané, teda ještě jsem takovou neviděla, tak jestli o tom něco víte, tak všechny rady sem. hlavně kdo už rodil,
Katrinty bys možná mě mohla ještě zasvětit do porodu, jestli máš pevnou linku a mohla bych ti zavolat, třeba někdy večer nebo o víkendu napiš mi ji prosím na mejlík. třeba - mubarka@seznam.cz ... děkuji.
veterináře jsem ráda, když mám po ruce, protože bych nerada přišla o štěně nějakou malichernou chybičkou, přece jen to snad umí lépe než já. Zase se s ním určitě dohodnu, ale on je tak vytížený pracovně, ordinace a samé operace, že s ním stejnak asi nebudu moc počítat na sto pro. a moje dřívější super veterinářka, která mi chodila vše dělat domů, i odčervovat, to bylo ale z počátku, když jsem se vše učila, tak je už asi rok v zahraničí na práci. a ještě se nevrátila tak na tu bylo docela spoleh.

jorkaAmálka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2007 23:17
- Nahlásit

emikami
Ahojky, porodů pejsků mám za sebou sedm a dá seříct že máme za sebou všechny alternativy : císař, rychlý porod, dlouhý porod, uvíznutí štěněte v porodních cestách, oživování štěněte při zástavě dechu ( úspěšně ! ) atd....
Můj tel. myslím máš, tak kdyby nikdo nebyl po ruce, klidně volej. Jezdím i rodit známým, ale Praha je opravdu trošku z ruky. Tak to holky zvládněte a npiš co a jak.
Eva

katri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 07:48
- Nahlásit

emikami
Také pokaždé trnu hrůzou jak bude probíhat porod ale naštěstí jsme to vždy zvládli. Největší komplikace byli když mi poprvé rodila Jasmína a prortože jí mám od lidí kteří ji rok nechali zavřenou v kleci, tak ta fenka se hrozně bála bolesti. Raději místo aby tlačila tak to rozdejchávala.První štěně měla už v porodních cestách ale uvnitř a ven nic nekoukalo, to bych jí pomohla protože by bylo zaco chytnout. Ale jak bylo uvnitř a ona ho nechtěla vůbec vytlačit tak jsem asi nevěděla rady. Volala jsem našemu veterináři a ten mi odsekl že štěně musím dostat ven ale jak to neřekl a že je prý na nějaké oslavě tak co otravuji. Tak jsem volala veterinářce která je od nás sice 20 km ale ta mi poradila. Zastrčit štěně zpátky a prstem masírovat feně spodinu pochvy, to prý vyvolává stahy a nutí fenu tlačit. Takže jsem seděla u feny s prstem ve vnitř a poctivě jsem masírovala. A během chvilky bylo štěně venku, jen jsem ho trochu masírovala a oživovala, protože bylo přidušené, jak bylo dlouho v těch cestách ale nakonec jsme porodily krásných 6 štěňat. Což je na prvničku a k tomu Maltézáčka hodně. Běžně se rodí 2 - 4 štěňata.
A nebo zase z jiného soudku pro pobavení. Loni v létě u nás byli Husovi oslavy, bydlím totiž v Husinci a tady máme takovou pouť spojenou s oslavama 6.7. A čakali jsme skoro za týden štěňata. jenže to odpoledne u nás byli ohjromné bouřky až nám vyhořelo PC a telefonní linka. Ale jinak bylo vše OK. Všíchni psi byli trochu vystresovaní ale brzy se uklidnili. Nše Bejbinka byla v klidu a nic nenasvědčovalo tomu že by se rozhodla rodit skoro o týden dřív. A tak jsme šli spát. K ránu mě vzbudil syn jak ke mě lezl do postele a já mu uvolňovala místo a zjistila jsem že je vedle mě mokro, tak jsme hnala kluka na nočník a vynadala mu že se mamince počůral do postýlky a v tu chvíly jsem se otočila a vidím jak tam leží vedle mě Bejbinka a už má na světě 2 štěňata. A představ si ani při tom nehlesla a vše šlo tak rychle a bez problémů že jsem to v životě takový nezažila. Nakonec ještě porodila jednoho kluka ale už ve své porodní bedýnce.
Takže buď v klidu. Dobře to dopadne.

katri
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 07:51
- Nahlásit

emikami
napsala jsem Ti e-mail. Tak snad došel.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 12:22
- Nahlásit

emikami
Právě se taky bojím,když vím že tvoje holky takhle rodí. To je potom předpoklad,že i Bella bude taky tak.

katri
To je dobrá rada o tom masírování,to by mě nenapadlo.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 13:03
- Nahlásit

Taky jsem slyšela o feně,která strašně zakňučela a štěně bylo venku. Při každém zatlačení kvičení.
Naše Bella asi děti ještě nechce. Pořád ne a ne hárat. No,teď už musí s háráním týden počkat. Může až v neděli,protože v sobotu máme výstavu.

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 16:42
- Nahlásit

LenkaK
Nevím jestli by se i toto mohlo dědit, ale vzpoměla jsem si, že když měla Emí těch 5 štěňátek, a to jsme rodily s dcerou sami, tak to šlo poměrně jako po másle, jelikož jsem se ale stále něčeno bála, tak sjel manžel pro sestřenici, ta chová jorky, tak má také zkušennosti, než ale přijeli tak jsme rodili 4 štěně, no a koukáme, že ještě něco zase jde ven, tak sestřenice říkala, to nebude štěně, to bude nějaký ten vak, nebo něco, tak jsme nevěděli, pak jsme poznali že to je opravdu páté štěně, tak já, ty v....ono je to další štěně....samo, že jsem s tím nepočítala, aby měla 5 štěňat, no ale byla to fakt nádhera, moc ráda na ty fotky občas koukám, protože jak jsou přisátý u Emí těch 5 krásných barevných nudliček, tak je to prostě nádhera, no a mezi nimi vlastně Bella Mia. No jsem zvědavá na ten mazec letos.čím víc se to blíží tím víc na to myslím, že bych si zas radši měla projet knížečku kde to popisují, a trochu si to obnovit v hlavě.

katri
Mejlík, došel, odepsala jsem ti na skype, a určitě zavolám, ale to je nářez, to by se mi také líbilooooooo, kdybych se probudila, a u Emí by spokojeně bumbalo 10 štěňátek, a já nemusela hnout ani nervem tyjooo, to by bylo něco. No bedýnku ji rozdělám tak 14dní před porodem aby si holky zvykli že tam nesmí chodit, a Emí aby věděla že se to blíží, jelikož na zemi rodit, je pro mě totálně docela obtížné, říkala jsem si zda neudělám porodní koutek v kuchyni na stole, máme ho docela velký, a šlo by to vše možná docela dobře, no snad by nám něco nespadlo, uvidím, udělám dvě porodní místa a pak uvidíme kde budeme rodit.

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 19:31
- Nahlásit

Ahojky! Tak jsem se před chvílí pustila do celkové rekonstrukce stránek. Zatím teda vypadají stejně, ale právě vybírám vzhled a barvy. Nemůžu se rozhodnout, jestli mám dát menu v levo nebo nechat nahoře a barvy budou asi černé pozadí a oranžový text nebo MOŽNÁ modrá v kombinaci s černým písmem.. Uvidím. Modrých stránek je hodně a bílý pejsek by na černém pozadí pěkně vynikl. Co vy na to?

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 19:39 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Romaine
Mně se na websnadno líbí víc menu nahoře, přijde mi to přehlednější a plocha je větší na texty a fotky. Co se týká černých stránek si myslím, že jsou pěkné, ale musí být také pěkně doplněny, aby to nebylo tak tmavé. Ale někomu se zdá černá dosti smutná.Záleží asi opravdu jaké budeš mít doplňky. Vložím ti sem odkaz kde jsou černé stránky a prohlídni si je zda tě tam něco nezaujme.

http://www.perloveudoli.wz.cz/

Romaine
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 19:50
- Nahlásit

Verča
Jsem si uvědomila, že ti asi zapomněla odepsat na mejl s fotkama...
Napřed ti moc děkuji, že sis dala tu práci. Některé fotky se mi líbí, některé vypadají opravdu divně Jsou to detaily, které jsem si neuvědomila..
Ale zjistila jsem, že ten abdobe photoshop má mamka na notebooku, ale nemá myš, tak nevím jak mi to půjde. Jinak si to stáhnu do komplu a budu dělat sama.
Takže ještě jednou moc děkuji!!!

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Led 2007 19:54
- Nahlásit

Romaine
Ještě nyní jsem si prohlédla ty stránky co jsem ti dala výše, ač se mi dříve líbily, nyní se mi už nelíbí, je to smutné a děsně přeplácané různýma animacema. Pak jsem šla na mé stránky, i když stoprocentně nejsou super, přesto jsem se tam cítila lépe, teplejší barvy, jasnější, veselejší, no já nevím, ta hnědá se mi nelíbila a to černé, no když se ti to bude líbit, tak to zkus, a uvidíš co ti na to holky tady řeknou. Zřejmě máš ráda tmavé barvy, co? mluvíš také o modrých, no ale přece můžou být i jiné než jsou buď černé, hnědé, modré, či červené.Jsem zvědavá jak to uděláš

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání