| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 20:07
- Nahlásit
Koukni teď na mé stránky. teda barva písma je hrozná...
U mamky na notebooku je to perfektní, na mém počítači a starším monitoru už tak ne...
No, vím, že nikdy se nezavděčím všem.. Uvidím... Budu zkoušet různé varianty..
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 20:10
- Nahlásit
K tomu menu ještě... Já sem uvažovala o tom levém jen proto, že je tam více položek menu, ale to horní se mi líbí víc, takže asi zůstane...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 20:40
- Nahlásit
Co říkáte na tuto barvu? Na komplu i na notebooku jsou docela podobné. Zkoušela sem tu černou, ale fotky na tom nevyniknou, zelená je příšerná, modrá byla na notebooku krásná a teplá, ale na počítači hrozně křiklavá... Toto mi přijde takové asi nej, ale ještě zkusím další... Nebo máte nějaký návrh jiný?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 21:37
- Nahlásit
Ta barva je myslím dobrá, ale kombinovala bych ji s nějakou černou nebo tmavou, nebo nějakou výraznou která by se k tomu hodila nahoře v tom menu, aby to ohraničilo a vyniklo, a písmo asi ještě změníš, ne? dala bych asi černé, či tmavě modré, to chce vyzkoušet, aby to bylo výrazné.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 22:03
- Nahlásit
O tom vršku pouvažuji, teˇdávám dohromady znovu fotky. Napřed si je všechny co mám procházím a vybírám, pak upravím a teprve znovu nahraji na stránky a dám popisky. tak to mi vezme hodně času.
Písmo bude na 99% černé, modré určitě ne.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2007 23:57
- Nahlásit
Tak pro dnešek s tím končím
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 11:37
- Nahlásit
Romaine
Tak já žádnou změnu nevidím, je to stále jednobarevné , a nyní nevidím už ani fotky
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 13:23
- Nahlásit
Protože barvu jsem zatím nepozměnila a fotky jsou smazané. nahrávám vše znovu a tak... Než budou hotové tak to potrvá. Pokusím se do večera alespoň část fotek.. teď na nich několik hodin pracuji...
|
Kass
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 17:15
- Nahlásit
Ahojky. Mám 6 měsíční fenečku havanáčka. Všechno zvládáme jakž takž v pořádku jen jeden problémek máme. Jakmile ji nechám samotnou doma stačí třeba jen půl hodinky tak se počůrá. Nevím co s tím mám dělat, jdu s ní ven vždy před odchodem a stačí když jdu pověsit prádlo, než se vrátím je tam loužička. To samé dělá přes noc. Zkoušela jsem koupit granule i takový podložky ale nic nezabírá. Vždy využije naší plovoučku. Prosím poraďte..
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 18:17
- Nahlásit
Ahoj, vítám tě tady! Já mám bišonka frisé. Je mu 1 rok a 8 měsíců... Tohle nám nedělal, ale zkusila bych ji pořádně hlídat a v okamžiku, kdy uvidíš, že chce čůrat ji a) přmístit na noviny (plínku) nebo b) s ní utíkat ven. V případě, že to nestihneš a přistihneš ji při tom - vzít ji opatrně za kůži na krku a říct důrazně fuj nebo nesmíš a pak si jí delší dobu nevšímat.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 19:01
- Nahlásit
Kass
Ahoj. Také tě tu vítám. Mám havanský psíky nyní 4 no a tu poslední mám od 8 týdnů a bude ji 5 měsíců, je to děs, stále jí učím, to co ti radí Romaine, moc to nefunguje, dělá loužičky stále jinde, venku udělá vše co potřebuje, ale doma také, jelikož ranní loužičku je moc velká, tak jsem udělala z ohradky psí záchůdek a tam dala plínku, spinká semnou v posteli, a tak se necourá v noci po bytě,vydrží to v pohodě až do rána, pak ji vemu a dám ji do ohrádka a stále říkám čůrat, mezitím odcházím, někdy tam setrvá i půl hodinu, to docela šílím, myslela jsem, že si konečně uvědomí, že se čůrá na tuto plínku která je další ještě vedle, jelikož mám ještě o něco starší druhou fenku, ta se u nás ale narodila a tak u ní není žádný problém na plínku chodit, kvůli malé tu plínky ještě musím mít, kdybych ji tu neměla už bych té větší plínky do bytu nedávala, umí si již říkat, ale nyní využívá i plínku jelikož tu prostě je. Ta malá, jménem Wikinka tak to asi ještě nepochopila, myslím, že psí zůchůdek tu mám minim. 14dní, vždy ji pak pochválím , dám mňamku, stejnak pak na tu plínku nejde, viděla jsem jí jen jednou to asi byla náhoda. Někdy se tam i vykaká, ale nekáká vždycky po čůrání a tak když se v ohrádce vyčůrá, vyndám ji, aby věděla, že to bylo správně, ale pak většinou běží do předsíně a udělá bobeček. No jo, musím asi počkat na jaro, až bude také lepší počasí, atd. ale v poslední době sé mi zdá, že již tak často nečůrá, že to vydrží již dost dlouho, ale na tu plínku prostě nejde, což nechápu. Od koho máš havaňáčka? Od paní Herčíkové, nebo někoho jiného, zda se mohu zeptat. Máš ji s pp? Budeš mít nějaké stránečky, abychom ji také mohli vidět??? Měj se s námi fajn, a doufám, že sem budeš chodit častěji, většinou tu mají holky frizáky, maltéz.nebo bolo. myslím že havanů je tu nejméně, tak by se zas někdo hodil. Jakou má barvu tvoje fenečka?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 19:21
- Nahlásit
Kass
S tou odměnou jsem to zapoměla napsat.. To je určitě dobré. Ale dávej jen určitá kokinka za toto a vydrž.
Ale chci se zeptat. jak dlouho ji máte? V půl roce čůrat doma je dost pozdě...
emikami
Jinak já naopak myslím, že každý pejsek je jiný, takže by měla vyzkoušet vše, než jen jednu věc.. To co mě jiní radili vůbec na něj nezabíralo (vymáchání plínky v tom co načůral a pod) ale našli jsme si svůj způsob...
Jinak psi i fenky dost často nechtějí čůrat a kakat na stejné místo, takže, když ji držíš v ohrádce, aby po čůrání ještě kakala, zbytečně to zadržuje. Robby měl taky několik plín a na jednu se vyčůral a na další šel kakat, nikdy zaráz..
A co říkáš teď na barvu stránek? S tou černou jsi měla pravdu. Je to pěkně zvýrazněné. Chtěla sem černé s oranžovým, tak to mám obráceně. Původní byly také oranžové...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 19:35
- Nahlásit
Kass
dělala bych to tak, jak říká Romaine.
Emikami
Havaňáků je tu nejmíň?!!!! Právě, že nejvíc.
Ty, Lenka, Gwen, Janča, Candy, Já, Kass (byla tu Aknah a Raja) ...opravdu nejméně.
Boloňák: Já (byla tu i Martina)
Bišonek frisé: Robby, Darinka, Janička, Bambi
Maltézák: Katri, Krecinek
snad jsem na nikoho nezapomněla.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 20:15
- Nahlásit
Taky myslím, že havaňáků je nejvíce. A když se to veme na počet psů, tak jen Emikami vlastní polovinu havaňáků
Ale ono je to jedno. moc se tu plemena zvlášť neřeší.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 21:03
- Nahlásit
Romaine
No ale jednu dobu se tu řešila hodně povaha jednotlivých bišonků...
Slečno Romano, že vy jste zase chyběla??!!!!!
;)
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 21:22
- Nahlásit
Jo, to vím Jsem zastávala tvůj názor, protože mám stejné zkušenosti, ale to jsou vyjímky, která potvrzují pravidlo
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 21:45
- Nahlásit
Verca
No jo, člověče, ty máš pravdu, já to nepočítala, ale nějak mi přišlo že tu je více těch jiných plemen. Hele a další budu nabízet asi za měsíc třeba si zas někdo nějakou holčičku či chlapečka oblíbí, co Verčo???
Romaine
Si mě fakt rozesmála, to jsem potřebovala, páč se mi motá hlava z počasí, zase bude zima, stupně nahoru pak zase dolů, a člověku se pak nemá točit hlava.
Jo a tys to asi špatně pochopila,já vstanu, vemi Wiki , dám ji do ohradky a tam je do té doby než se vyčůrá, asi jednou kakala dříve než čůrala, než jsem ale uklidila hovínko, tak se vyčůrala, no a otevřu ji dvířka, pochválím ji, a dám piškotku aby si to spojila s tím čůráním, někdy to udělá skoro hned někdy za dýl, ale nepustím ji dříve, jednou si to přece spojit musí, ne? přes dva měsíce jsem to dělala tak, že když jsem ji u toho přistihla, dala jsem ji čuchnout, zatahala za kůži, ale ono mi to u ní moc nešlo a řvala dříve než jsem ji vůbec něco udělala, řekla fůj, a odnesla na plínku, řekla - čůrat - a hotovo, ale po dvouch měsících, když nic, tak jsem jí udělala ten psí záchůdek z ohrádky, přes den jí tam nedávám, jen ráno, protože to je velká louže, ty přes den se již dají strávit. Nevím proč ji to tak dlouho trvá, všechna štěňata to teda pochopila dříve.
Verca
Verčo, ještě bych potřebovala maličkost, ohledně té tabulky, ozvi se mi prosím až budeš na icq, ju? No a představ si že mi vůbec nevolal, ač věděl, že potřebuji jen 5 minut, a to je víkend. Takže netuším, zda si myslí, zda nic nedělám, nebo zda pracuji.Uvidím zítra, pokud mě nezavolá on, napíši mu mejlíka a hotovo, jen doufám, že to je správně, jak jsme to dohledali.
Romaine
Jo a jdu se podívat na ty tvé stránky.Ale na websnadno by to mělo být hned hotové, jak to že ti to zabralo tolik hodin?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 21:49
- Nahlásit
Romaine
No je to pěkné, jen mě se víc líbí ta barva o něco sytější, tu jak máš nahoře v té lištičce, takže já bych plochu dala tu sytější, a tu lištičku k té černé bych dala tuhle světlejší, ale to je zase jen můj názor a vkus. A pak nešlo by po najetí myši dát černou? asi ne, že? když je tam černé písmo, to by asi zaniklo, tam bych totiž dala nějakou výraznější než tam máš, ta je sotva vidět. Jinak ta kombinace s černou je super.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 07:04
- Nahlásit
Holky, tak jsem změnila barvu na stránkách (tu oranžovou, doma opět krásná teplá tlumená barva a v práci křiklavá. jak jí vidíte vy, prosím?
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 08:47
- Nahlásit
Verca
Ahoj Verčo, já vidím jasnou oranžovou, ale nepřipadá mi nijak křiklavá. Líbí se mi.
Taky jsem změnila barvy na mých stránkách, snad mi to chvíli vydrží. Jsou do žluta.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 08:51
- Nahlásit
Kass
Ahoj,tak tě tu taky vítám
Já jsem lenka a mám 4 měsíčního maltézáčka Montyho.Já ho nejprve učila na plínku takto:nejprve,naučila jsem ho povej čůůůůrej,když ho chápal,dala jsem ho na plínku a tam mu ho dala,když splnil,velká chvála a odměna zanedlouho už tam chodi sám-ale jen čůrat-kakat chodil zásadně jinam Stejným způsobem jsem ho učila i na ven a to už jsem ho za plínku nechválila,aby rychleji pochopil,že má chodit ven...Teď už je to celkem v pohodě,vydrží pět až šest hodin a celou noc ( ale,když jsem doma,chodím raději ještě po těch 4 hodinách...)Občas se mu stane ještě nějaká ta nehoda a plínu ignoruje,raději má koberec ale už to moc neřeším,protože ví,že má chodit ven-včera ráno si ke mně dokonce skočil na postel,začal mě olizovat,aby mě probudil,že už potřebuje Plínku tu sice stále má,ale nechci ho chválit,když na ní občas jde,aby si nemyslel,že už zase nemusí čůrat venku,že už se chodí zase domů na plínku...
Verca
Oranžová je pěkná, taková pomerančová...
Romaine
Kombinace oranžové a černé se mi líbí...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 09:13 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Kass
Zdar děvčico tak tě i já zdravím mezi babami. Já mám dva kluky Bišonky.
Tvůj problém je hlavně v tom jestli pracuješ a tvůj pejsek je často sám doma a nebo jsi sním?
Je jedna pravda, že půlroční pejsek už by měl vydržet. Skus metody co tady radí holky a nebo jestli není i nějak nemocný. Ono pokud se mu to stane ještě sem tam tak neva, ale tak často jak popisuješ ty tak určitě ho budu sledovat, ale na to musíš být doma celý den.
Verca
Verulinko co jsem říkala A RUCE PRYČ.
NO samozřejmě neposlechne.Co se divím, že.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 09:18
- Nahlásit
Romaine
I mě se líby kombinace kterou jsi udělala, ale je jedna pravda, že mě se líby vše a obdivují co vše zvládnete ty a holky co sem chodí.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 09:58
- Nahlásit
Holky,koukněte,co jsem dneska ráno ulovila
A tady mi výjimečně zapózoval:
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 11:51 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Candy
Ty stránky jsou moc super, ta zlatá nahoře je náherná.
Darina1
Jenže mě říkalo pár lidí, že ta barva je bije do očí a že se to nedá číst, tak jsem to proto měnila.
Tak dávám další fotky Gitunky, toho pudlíka nalezence.
/pro srovnání....tady je před: )
A Elinka:
A Phoebinka:
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 12:23 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Tak ještě pár, co jsem včera hodila na net.
dvě hééérečky:
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 12:32
- Nahlásit
emikami
promiň, já si všimla až teď, že mě prosíš o ot, abych se připojila na icq. Já tam sice nebyla, ale ani jsem ti tu neodpověděla... krecinek
no ten je krásný.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:16 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
Tak tady po dlouhé době s Claudí všechny zdravíme, vůbec jsme se nemohli dostat k počítači.
A pro ty kteří nás neznají tak Claudí je havanský psík, je jí něco přes rok a já se jmenuji Martina a v březnu mi bude 14let.
http://claudi.bisonek.cz/
http://www.bisonek.websnadno.cz/
http://www.claudiadaisy.estranky.cz/
doufám že jsem ty stránky napsala dobře.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:26
- Nahlásit
MartinaClaudi
První a poslední nejede.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:27
- Nahlásit
Kass
Ahoj, já jsem Jana a mám roční havaňačku - www.gwen.websnadno.cz
Holky tak jsme slavili Gweňdi 1. narozeniny, moc si to užila a měla i dort.
|