| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 13:34
- Nahlásit
emikami
Tak dvě štěňátka na která je inzerce na tvých stránkách, jsou zadaná. Pejsek jde prý do PL a fenka do ČR k jedné rodině co má už taky havaňáka.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 13:50 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
My také papáme Nutrienci Junior 1 už i Kamilka a zatím vše ok. ťuk, ťuk, ťuk, moc jim to chutná, zdlábnou dopoledne dávku a večerní dávku jak malinu, a ještě jim sem dávám Purinu protože mám ještě zbytek, krom teda celé 3kg, co mám navíc, to nevím co s tím budu dělat, tak když dodlabou Nutrienci, pak se pustí ještě do Puriny.
LenkaK
Když si s paní v kontaktu, tak až budou štěňátka opravdu zamluvená, nebo zálohovaná, nebo již z domu, tak mě to dej vědět, nebo ať paní písne mejlík, já ten inzerát pak vymažu.Díky
Od včera se nemůžu dostat do jednoho z mých mejlíků, kam mi chodí vlastně pošta o z ost. adres. tak jsem už dost naštvaná, prý se něco opravuje, to nechápu, jeden mi nejde a ostatní jdou, a právě ten kde už mám spoustu pošty a nemůžu s tím nic dělat.sakra.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:07
- Nahlásit
LenkaK
bylo by super kdyby na moravu,protože havaňáků je tady málo
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:15
- Nahlásit
emikami
jo mě to taky nejede, jsem si říkala, jestli je to jen u mě, ale vidím, že asi ne. Myslíš na seznamu?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:18
- Nahlásit
Verca
Třeba jo.bude fajn,když si holky havanské budou moc spolu pohrát,že
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:20
- Nahlásit
LenkaK
? Tak to nějak nechápu... Jako ty znáš tu paní, co jí bude mít? Nějaká tvoje známá? Juuu to by bylo super, kdybychom se s ní mohli stýkat a holky by si pohrály.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:23
- Nahlásit
Znám tak trochu. nevím jestli ji chci vidět. Ale ty budeš moc jstli chceš.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:25
- Nahlásit
Verca
klidně ti to domluvím
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:33
- Nahlásit
LenkaK
Holka ty jsi samé tajemství... A budou jí chtít jen na mazlení anebo i na výstavy?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:36
- Nahlásit
Verca
Po ránu je zrcadlo vždy kruté.
Samo že na výstavy
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:38
- Nahlásit
LenkaK
Gratulujiiiiii!!!!!!!!!!!!! To je fakt bomba!!!!
Juchuuu! Holky budou mít další kamarádku.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:39
- Nahlásit
Verca
Děkujiiiii!!!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:52
- Nahlásit
A nemáš nějaké fotky kromě těch, co mají na webu?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:54
- Nahlásit
Verca
ty zvědavko
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 14:59
- Nahlásit
LenkaK
no šup sem s nimi!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:00
- Nahlásit
Verca
nemám je zatím v galerii, ale napravím to.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:02
- Nahlásit
to doufám....
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:09
- Nahlásit
LenkaK
Lenko, ano na seznamu, ale jen jeden email, je tam nějakýpes na motorce, a už mě pěkně s......potřebuji do pošty, sakra, volala jsem tam , oni tam jsou jen ve všední dny. já se z toho asi picnu a za hodinu tu bude tchán s tchýní, a do večera mám o zábavu postaráno.
LenkaK
Ty tu paní znáš co si bude brát tu bišonku? No jsou to ale nekřesťanské prachy. hlavně aby teda byla super. Stejnak je hodně lidí z Moravy, z Brna, z Jihlavy, všichni jste tam, já hniju v Praze.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:10
- Nahlásit
Vážený uživateli,
Vaše schránka je v tuto chvíli bohužel nedostupná z důvodu výpadku jednoho z diskových polí emailové služby Seznamu. V krátké době po sobě tak řešíme stejnou závadu na stejném zařízení dodané společností IBM ČR., jaká se odehrála před několika týdny. Velice se omlouváme za vzniklé potíže a ve spolupráci s IBM intenzívně pracujeme na jejich odstranění. Vaše data obnovíme hned, jakmile to bude technicky možné.
Váš Seznam tým
TOHLE ČTU UŽ OD VČERA, SAKRA.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:14
- Nahlásit
emikami
Zkus si přečíst znova přispěvky.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:15
- Nahlásit
emikami
to jsem ti psala já, ne LenkaK. Já tam mám psa se zbíječkou.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:16
- Nahlásit
LenkaK
super fotka! Nějaká další?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:17
- Nahlásit
emikami
já hniju v Praze
chudinko... Co by za to mnozí dali...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:21
- Nahlásit
Verca
hele hele. Nějak ses rozjela ne? Člověk to podá prst a ty hned celou ruku. Kdo si počká ten se dočká.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:30 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
LenkaK
tss, si to teda strč někam!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:33
- Nahlásit
Verca
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 15:37
- Nahlásit
emikami
už chápeš?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:44 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
LenkaK
Verca
Holky vy jste se asi dnes nějak zbláznili, já vás vůbec nechápu, co to tady plácáte????
Lenko ty myslíš toto? Znám tak trochu. nevím jestli ji chci vidět.
Tak tohle jsem si přečetla, ale já tam dala otazník, to bylo jako že se divím, víš???
Verčo a co si mě psala zase ty. že tam máš psa se zbíječkou. Holky vy jste normálně asi něco popíjeli, jinak teda nevím.
Jo a že hniju v Praze je pravdy, co by za to lidi dali? no někteří možná dost, a víš co by dali Pražáci za to že by byli někde v klídečku mimo Prahu , v krásném domečku se zahrádkou, mít 10 pejsků, a klid kolem, nepotkávat žádné lidi, žádné uklízečky, a žádné smradlavé a ožralé chlapy z hospody
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 17:56
- Nahlásit
emikami
Tak si to přečti všechno popořadě od 14:23. Přečti si rozhovor mezi mnou a Veronikou
Jinak ožralé chlapy potkáš i tady.
Verča bydlí taky ve městě v paneláku. A místo kde bydlí zrovna příjemné není.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:01
- Nahlásit
emikami, LenkaK
to je roztomilé
Lenka má pravdu, já bydlím na sídlišti a je tu více hospod než obchodů. Pak samí ťamani a normální obchod s oblečením ani jeden.
a víš co by dali Pražáci za to že by byli někde v klídečku mimo Prahu , v krásném domečku se zahrádkou, mít 10 pejsků, to myslíš jako sebe? Už vidím nějaké Pražáky s 10 psy.
Ty jsi psala, že na seznamu máš psa na motorce. Já tam mám psa se zbíječkou. to je dneska ale srandy kopec tady na diskuzi.
LenkaK
Hele nebuď tajnůstkář a normálně to na Dášu vybal, ne?
|