| Autor |
Zpráva |
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:04
- Nahlásit
Verca
emikami
Becky bude našééé
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:15
- Nahlásit
LenkaK
Tak to je super, uš se těším na fotky s Bellinkou a Ajdou(jmenuje se tsk ne?)
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 18:24
- Nahlásit
MartinaClaudi
ano jmenuje
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:21
- Nahlásit
Verca
Tak nyní jsem se konečně od srdce zasmála.
Ty jsi psala, že na seznamu máš psa na motorce. Já tam mám psa se zbíječkou. to je dneska ale srandy kopec tady na diskuzi.
jojo. je tam se zbíječkou, ale já jak jsem ho tam viděla, tak jsem zase naštvaně odešla jen jsem se všimla že něco drží v ruce. a zrovna jsem to tady dědovi ukazovala, a říkum mu, no jo už je tady zase, daj mě tam psa a drží nějakou zbíječku, no a samozřejmě, ty hned že píšu o motorce já to neštudovala, hele nějaké řídítka to má, takže mě to bylo jedno, já bych chtěla aby konečně ten pes zmizel ať s motorkou nebo se zbíječkou a naskočila mě tam pošta.
Helééééé nevěřím , že si z vás někdo Becky berééééé. jste srandistky. žejo? ještě napiště něco vtipného, potřebuji se zasmát. Tchýně a tchán konečně odešli a my tu stěhujeme, a navíc se musím starat o další štěně které jsem si koupila, ale já fakt nekecám, na web ho dám tak možná do středy, ještě to není stoprocentní, ale to je také bomba holky, počkejte až zase otevřete můj web a zase na vás jukne nový čoklík To se pak neudržíte vy. hihi
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 19:58
- Nahlásit
emikami
srandistky jsme, ale Becky už mám zamluvenou.
Tomu, že jste pořídili další štěně docela věřím.
Havaňáka nebo pudla?
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:41
- Nahlásit
LenkaK
dobrý no.
emikami
já tomu taky věřím. 5 nebo 6, to už se ztratí. hlavně v tém minibytečku.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:51
- Nahlásit
LenkaK
Lenko, tak trochu ti to věřím, ale uvěřím až ji uvidím na tvém webu.
Verca
no já si myslím, že když jsem si řekla 4 nebo 5, takže jsem si řekla 5 nebo 6 to už je jedno, no a myslím , že do 10 si to mohu říkat. oni jsou mrňavý, i v našem bytečku, což není zas až takový malý byteček, to se tady zvládne.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 20:51
- Nahlásit
Verca
babo,kde se flákáš?!? Potřebuji radu s FP. Zavařuje se mi mozek.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:00
- Nahlásit
emikami
no ten tvůj jeden pokojíček.... to se tam nebude už moci hýbat. Ale je pravda, že jsou hodně skladní, to jo....
No a jakého psa sis teda pořídila?
Teda vy důchodci si žijete fakt super, když si můžete pořídit dva psy najednou.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
Verca
to víš, důchodci se mají nejlépe, no je to zase bišonek, jaký neřeknu ,
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:21
- Nahlásit
emikami
no jaký asi, že? Ty rezavé pod očima nesnášíš a říkala jsi, že frisáčci a boloňáci tohle mají. Takže co? je to jasnýýýý: havaňák jak vyšitý.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:22
- Nahlásit
emikami
jáááá už na to přišla!!!!!!!!! určitě havaňák a kluk, aby jsi s ním mohla nakrývat!!!! No ale, Dáši! ty ty ty . Pořídit si ho zrovna, když Emi hárá!!! To se nedělá!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:28
- Nahlásit
Verca
Ty jsi koza!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:29
- Nahlásit
LenkaK
Sranda musí být.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 21:30
- Nahlásit
Verca
Ale něco by na tom mohlo být
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 09:46
- Nahlásit
emikami
Tak buď ses naštvala anebo se staráš o štěně. Co z toho?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:31
- Nahlásit
Verca
Jdi s naštváním někam, já se jentak nenaštvu,to už bys mě snad mohla trochu znát, ne? Jo, jasně kluka a dospělého aby mohl hned..... No ale holky , chcete abych kápla božskou???
To jste mě fakt na to skočili??? Ježiš , momentálně další štěně, by mě asi přivedlo do hrobu, zas až tak padlá na hlavu nejsem, abych pořídila další. Zatím fakt stačí to co mám doma, je tedy fakt že Deniska je dost čistotná, teda někdy hodí bobek asi mimo místo kde má, ale to vidí u Wiki, tak je z toho trochu popletená, jinak chodí na plínku, dokonce když jsem poblíž, umí si říct, že chce na balkon, je to šikulka po Emí, takže z tou je fakt minimálně práce, jen nyní to česání, jinak je hrozně hodná, nezlobí, je přítulná, docela i klidná, blbne tady s holkama to jo, jako štěně na to má nárok, ale zatím je v naprosté pohodě,no abych to nezakřikla, s Wiki stále bojujeme, kam se chodí čůrat, už tak nějak má tendenci jít na ty plínky, ale udělá to vedle, no a za to ji přece ani vynadat nemůžu, asi si myslí že je na to správném místě. Jinak dělá trochu problém s hovínkama, no jednak je dělá kde se jí zachce, hlavně teda tam, kde se otevřou dveře, které byli dlouho zavřený, ale s tím, že tady Deniska udělala bobek v kuchyni, a Wiki ho hned popadla a už si s ním pádila do obýváku, kousek ji odpadl, manžel ji tu honil, nakonec bobek pustila, byla to podívaná, jak ta malá černá kulička peláší s bobkem v tlamě, takovou trofej si přece nenechá ujit , že jo. musím se ještě nyní smát když vám to píší, no jsou to malý prasátka. No ale těším se až se ta hygiena s Wiki vyřeší, také už mě to štve, že to dělá vedle, je fakt že moje štěňata si ty plínky vyhledávají a to i když odejdou do nového domova, lidi si to moc chválí, není to třeba hned ten den, kdy jsou trochu zmatené, ale většina z nich mi i píší, že jsou tam hned jako doma, řádí, nesmutní, a plínku vyhledávají, takže to mě pak tohle těší, když si přinesu štěně já, mám s tím takovou práci na tu plinku učit.moc tohle nechápu.ale co se dá dělat.
No já kápla božskou, vy jste mi to možná sežrali, a nyní si na řadě ty LenkaK také kápni božskou, jak je to s Becky.???
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 11:57
- Nahlásit
emikami
Já už jsem kápla.Odkud bych jinak měla její fotku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 12:43
- Nahlásit
emikami
no...praštěná.... to jsi dost, ne? Ale já tušila, že uvázat si na krk další štěně a nechatt ještě k tomu nakrýt Emi a pak se starat o její štěňata, to už by byla asi sebevražda.
Elinka taky chodí na plínku, ale někdy tam dá přední packy a ty zadní nechá na koberci,takže u nás jsou většinou loužičky vedle plínky. Ale všimla jsem si, že vydrží už celkem dlouho a většinou stihneme s ní jít ven a tam až udělá loužičku. Já bych to až tak neřešila, hlavně že tu plínku vyhledává.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 13:30
- Nahlásit
LenkaK
No ty si psala, že si s tou paní trochu píšeš, že další foto máš ale jen pro tvou potřebu. No a vy už máte barák dodělaný????
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 14:52
- Nahlásit
emikami
Rozhodně máme větší byt než vy, takže není zas tak problém si pořídit dalšího pejska.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 16:23
- Nahlásit
LenkaK
Tak já ti budu věřit, i když jste to neplánovali, a řekla bych že si jiná než já, že vy si něco naplánujete a také si tak zatím jdete, takže pokud si říkala že aaaaažžžž dostavíte barák, atd, tak že se toho rozhodně budete držet. No tak jestli si Becky pořídíš , musí se ti opravdu dost líbit, a neboooooo, hele ty mě chceš dělat tutově konkurenci s Wikinkou , viď? No, jasně nyní jsem na to kápla. Tak to já se moc těším, a ty?
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 20:23
- Nahlásit
Verca
AHoj, jakto že už mi ani nenapíšeš?
emikami
Kde bydlíš v Praze? Já tady taky bydlím, protže tady studuju. Ale jinak jsem z Těšína (stejně jako Verča).
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 23:57
- Nahlásit
bisonka
A jakého ty máš pejsánka??? tebe totiž moc neznám, občas tu jen prolítneš ? napiš mi na mejlík - mubarka@seznam.cz ať to neřešíme tady.
Tak holky , dnes jsem celý den makala, jsem naprosto grogy, doufám, že zítra vstanu z postele. Celý obývák je přestěnovaný, jediná věc , co zůstala stát je stůl s pc. Obývákovou stěnu mám jinde, postel mám také jinde, a pohovku co jsem si nedávnou koupila jsem šoupla do jiného pokoje a mám tu takřka novou sedačku s dvouma křeslama, koženou, a to se sem musí vejít ještě bedna na štěňata .Ještě ty různé blbůstky dát do stěny, a zase obrázky jinam, ještě bude makačka tak na dva dny, protože dnes to bylo hodně na rychlo kvůli té sedačce, o které jsme si mysleli že sem přijde až za pár dní, a v pohodě a v klidu si vše přestěhuji. Je to tu dost plné, ale líbí se mi to, ale plánovala jsem jedno křeslo prodat, tak nyní nevím, uvidím jak se mi tu bude bydlíčkovat. Na klubové stránky jsem dala návštěvní knihu, tak můžete mít případné dotazy, připomínky,nápady, atd. tak páčko.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 09:57
- Nahlásit
emikami
A proč by jste to nemohli s Bišonkou řešit tady? Vždyť se to týká i pejsků a když už se tu máme poznat, tak pořádně. Hele neblázni, ty tu píšeš o tom, jak si stěhuješ byt a co tam máš a o členovi téhle diskuze si chceš psát přes mail, abyste to tu neřešili? Vždyť to tu patří, narozdíl od výše popsaného... Ale tím nechci říct, že to je špatné, když to tu píšeš.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 12:39
- Nahlásit
Verca
No přece tady nebudu sdělovat veřejně kde přesně bydlím, to tě nenapadlo, že se to týká tohoto??????
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
LenkaK
Moc gratuluji k budoucímu přírustku, bude u vás veselo. Becky je naprosto úžasná a vůbec se nedivím, že sis jí vybrala. Taky se moc těším na fotky - mezi světlou Bellinkou a Ajdou bude super ta černá kulička kontrastovat. Přeju moc radosti!!!!!!!!!!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 13:49
- Nahlásit
emikami
tak to fakt ne. Protože ses jí ptala, jakého má psa. Tak jsem si říkala, že proč by se tu tohle nemohlo řešit, když už se tu řeší stěhování tvého bytu.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:37
- Nahlásit
emikami
Na mejlík ti napíšu. Jinak máme bišonka frise. Můžeš kouknout : bambi.bisonek.cz Předem upozorňuju že jsou to naprosto neprofesionální stránky
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 14:47
- Nahlásit
bisonka
neboj, nikdo z nás je tady nemá profesionální. Dostala jsi včera můj mail?
|