| Autor |
Zpráva |
janča
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 14:35
- Nahlásit
emikami
My jsme Gweny taky nechali čipovat, myslím, že to riziko, které čipování může provázet stojí za to, že díky němu by mi jí našli, pokud by se ztratila. Já vím, že nic není zaručeno, ale někdy se musíš rozhodnout, tak jak to cítíš. Pokud tedy cítíš, že čip není to správné, nech je jen otetovat. Možná někdy budeš litovat, že mít pejsek čip, tak by bylo větší procento šance ho najít, možná já budu někdy litovat, že jsem Gweny nechala dát čip, pokud by jí začal dělat problémy. Kdo ví!
Jo a holky na Gweny stránkách už bylo 1000 návštěvníků! Kdo se díváte všem díky, kdo se nedíváte - rychle se podívejte, máme tam nové fotky!!!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:08
- Nahlásit
janča
už se jdu rychle podívat. My se taky blížíme k tisícovce.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:24
- Nahlásit
Verca
Myslím že jsem to četla v tom článku na sto pro si jistá nejsem. Já si myslím že je to bolí, kvičí jako kráva na porážce a to je právě to co mě děsí. No zkusím tady Wiki tak chytiti a nepustit, co bude dělat, ale kvičet asi až tak moc nebude to rozhodně ne. Jasně, kdo umí ten umí, ještě poznat vete, který to fakt umí a nezmrví. Já fakt tedy nevím, má to být jako zrnko rýže jak píše Lenka pro malá plemena, a je to jen vpich, nemělo by je to bolet, nevím jak se rozhodnu.
Syska
Jak to děláš? štípat do ouška, to neznám, ani nevím jak bych štěně štípla do ucha, slyšela jsem snad vytahat za uši, ale štípnout, jako kam
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:30
- Nahlásit
vytahat za uši
vytahat za uši? a to jako jak? prostě chytneš za ucho a stiskneš, je to zabolí.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:32
- Nahlásit
emikami
Máš pravdu je to vpich,takže asi to trochu štípne jako,když píchnou injekci tobě. Ale asi to není tak hrozné,protože Belinka opravdu ani nepípla. Taky jsem si nejdříve nemohla představit jak velké to asi bude. Ale věda a technika jdou kupředu
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:51
- Nahlásit
Verca
takže ucho stisknout jak z vnitřní tak z venkovní strany? No nikdy jsem neštípala psa do ucha, ale tebe bych uměla štípnout kamkoliv
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:53
- Nahlásit
emikami
ehm...to jako narážíš na co? že moje špeky jdou lehce uchopit?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 18:58
- Nahlásit
Verca
Ale Veru vdyť ty kromě na 1,2,3,4... žádné nemáš.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:02 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
LenkaK
no jo, se ozvala opuchlá nit.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:03
- Nahlásit
Verca
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 21:36
- Nahlásit
Takže špeku a opuchlá nitko, jak se štípe pes do ucha? Hned jsem měla možnost to vyzkoušet, Wiki udělala v předsíni bobek a hned se do něho pustila a to jsem ji pár hodin předtím vykoupala, čuně jedno, že to bylo trochu dál, dostal se ke mně puch opožděně, takže jsem ji hned čapla a zkoušela jsem štípat do ucha, když jsem ji ho mačkala tak nic, ticho po pěšině, tak jsem to zkusila jen zezhora, to trochu kvikla, ale to mi jaksi bylo nepříjemné, že bych ji mohla z uchem něco udělat, tak jsem ji radši vykrákala a plácla přes zadek, je to malá potvůrka, ona té kůže za krkem moc nemá a já ji tam ani nemohu chytit, ale ona to ví, a řve dopředu jako blázen a to ji nic nedělám, tehlekrát to ale přehnala, tak jsem se fakt už naštvala, jinak už dvakrát semnou spinká v posteli anebo jen dneska? a nemusela jsem v noci vstávat k bobečkům, tak jsem se konečně trochu vyspala, pěkně si tam lebedila a neseskočila, což se ještě docela bojím, ze sedačky už seskočila, ale stejnak si myslím, že je ještě prcek.Stále trénujeme loužičky na plínku, ale kdepak, kolikrát si myslím, že se to snad ani nenaučí, hlavně dělá to , že fakt stačí, že dám ruce v bok, a peláší pod postel, kolikrát si připadám jako kočka a ona je ta myška, no ale já jsem pořádná kočka, která si dnes řekla, že se nebude přecpávat a bude hubnout, takže špekounku a nitko, nic si z toho nedělejte, já se nyní přes mé špeky nemůžu ani sehnout ale mám tu kolem sebe dobroty a přemýšlím co si dám, ach jo.
Koupání se Wiki nelíbilo, bála se a zlobila, fén tedy rozhodně také nemusela, takže jsem musela být jako ostříž aby neskočila z výšky, a ve vaně aby sebou neplácla, pak jsme se uložili do postele a usnula vedle mě jak ji to unavilo. Vůbec nebyla huběňoučká, je to docela tlouštík.Tak zatím páčko.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 07:29
- Nahlásit
emikami
Myslím, že tak jak jsi štípla zezhora to je správně. Jde o to, aby jí to bylo nepříjemné. Má to být potrestání a né odměna. Pokud jí to ucho nedrtíš,tak bys jí ublížit neměla.
Opuchlá nitka má taky neustále kolem sebe samé dobroty a cpe se. Hmmm , ale nic.Stále nepřibírá.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:44
- Nahlásit
LenkaK
Díky za příspěvek v knize návštěv a už se móóóc těším na fotky té kamarádky
A až budeš mít v provozu stránky stanice, určitě se pochlub, budeme pravidelnými návštěvníky!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 12:08
- Nahlásit
janča
Stránku jsme včera vnoci spustili, ale nefunguje to tak jak má.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:50
- Nahlásit
Já to nechápu, hodim Claudí talíř a ona čeká až spadne na zem a pak pro něj teprve běží.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 15:31
- Nahlásit
Bišonek ke krytí
Ahoj jsem 2letý kluk jménem Romeo, hledám slečnu téže rasy k vážnému seznámení a založení rodiny. Mám PP a jsem po bonitaci tudíž spolu můžeme mít i PP štěňátka. Už mám za sebou 2 výstavy a na obou jsem měl ocenění výborný. Též oba moji rodiče byli na výstavách velmi úspěšní. Případným zájemkyním rád zašlu své foto. email: mavorlova@seznam.cz
Jméno: Markéta Vorlová
Mail: mavorlova@seznam.cz
Poznámka k ceně: dohodou
Lokalita: Jihočeský kraj
-------------------------------
Zde jsem našla jednoho hezkého pejska ke krytí, kdyby jste někdo měl zájem.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 10:49
- Nahlásit
Tak je doma. www.silesiaamistad.com
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 11:20
- Nahlásit
emikami
Ahojky!
Romea znám už od šťěňátka......je to úplně krásný pejsek
S jeho majitelkou si už strašně dlouho píši
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 13:34
- Nahlásit
Janik
No vidíš jak je ten svět malinký, že? Je to moc hezký pejsek, tak určitě bude mít i krásná štěnda.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 15:50
- Nahlásit
Hele na krytí je nás tu dost Nepotřebujeme konkurenci
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 18:28
- Nahlásit
Tak, tak je nás tady dost, s PP i bez PP. Bišo je nej fešák a fenečky moc miluje, jaké koliv velikosti, jen ty pejsky nemusí asi cíti konkurenci.
Damišek až bude uchovněný tak se fenečky o něho poperou. Jsou to přece čupr kluci.
Pac a pusinky od Biška a Damiška.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2006 22:15
- Nahlásit
Romaine
Jojo......na krytí je tady fakt dost pejsků
Darina1
Už se na Vás moc těším do Olomouce
Zítra budu koupat Andyho to bude koule zarostlá budu ho fénovat snad 2hodiny
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 09:13 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
JanikJaničko jak jste byli u nás tak jsem si myslela, že Andoše jsi něčím připravila, že měl tak stále krásnou tu svojí srst až jsem mu ji obdivovala a tiše záviděla, ale už vím, že Bišonci čím jsou starší tak ta srst jím více zpevňuje a houstne. Biško už jí má taky takovou, takže když jdem v dešti tak jsme stále upravení a zato Damišák je jak slepice zmoklá.
No to si piš, že se na nás musíš těšit. To bude pohled pro bohy já, dva Bišonci a k tomu manžel no a samozřejmě nervy na pochodu aby to Damišek zvládl v poho, proto že je to moje srdíčko.
S Damišákem už nacvičují chůzi v kruhu, běh v kruhu a postoj, ten nám jde nejlíp a to po tom jak nám poradila co mám s ním dělat Martinka s Claudi.
Pac a pusinky od Biška a Damiška.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 11:38
- Nahlásit
LenkaK
Ahoj Lenko, stránky máš pěkný a Beckynka je kouzelná. Jak na ní Bella reagovala? My když jsme přivezli Candíka domů jako malé štěňátko, tak naše starší fenka kolem něj stále chodila a nedala mu pokoj, Stoupla si nad něj a kam se on hnul, šla s ním. A strašně slintala. Ale do druhého dne to bylo dobrý, pak si spolu už jen hráli. Dnes je Candy "vůdce smečky", tedy samozřejmě až po nás páníčcích a Ketynka si od něj nechá všechno líbit.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 13:54
- Nahlásit
LenkaK
Lenko mě nejdou otevřít tvé stránky, jen něco málo a fotky žádne. V levo jak si můžeme vybrat na co chceme se podívat, tak se mi ukážou jen tři z vrchu a nemůžu ani pohybovat jak v liště, asi je na mém počítači chyba, moc jsem se chtěla podívat na fotky.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 15:29
- Nahlásit
Candy
No bylo to dost zajímavé. Bella hodně žárlila a dokonce po Becky dvakrát vyjela. Teď už si hrají jako dvě střeštidla. Ale občas ještě zavrčí. Naše labradorka Ajda ji přijala jako svoje štěně. Pořád ji olizuje.
Becky je trošku bázlivější.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 15:31
- Nahlásit
Darina1
Stránky ještě občas blbnou,ale dám nějakou fotku na diskuzi.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 15:42
- Nahlásit
To je naše další princezna
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2006 20:08
- Nahlásit
A tohle je zase naše princezna Jenže my máme víc fotek
|
janča
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2006 11:48
- Nahlásit
LenkaK
Tak to jste si nadělili krásný vánoční dárek. Je naprosto úžasná. Tvoje stránky mi taky trochu blbnou.
emikami
No ta tvoje princezna je taky kouzelná. Pokud bychom pořizovali Gweny kamarádku, tak určitě bude do černa.
|