| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 14:13
- Nahlásit
Děvčata po dlouhé době jsem oběvyla svojí galérii, komu se chce jukněte na ní, tam jsou mojí prďulkové a jak říká Janička Bišonků nikdy není dost.
Název galérie je Bichon a Poil Frise, vlastník galérie je Daja.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2006 23:35
- Nahlásit
Něco pro Vás všechny.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 09:46
- Nahlásit
Veru, kde jste byli na sněhu? Fotečka je super!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 10:59
- Nahlásit
Romaine
To je z minulého roku. Elinka je tam doplněna.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2006 12:03
- Nahlásit
Holky Vám všem a vašim hafikům a hafinkám přejeme s Andym ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE !!!
Andy na sněhu minulý rok
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:16
- Nahlásit
Vánoční pozdrav od Biška a Damiška.
Vlevo Biško a ten druhý je Damišek.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:43
- Nahlásit
http://bambi.bisonek.cz/?name=PF2007
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 13:14
- Nahlásit
Darina1
Darinko na fotečce mi Damišek strááášně moc připomíná Andyho
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 20:25
- Nahlásit
Janik
Janičko Damišek to je takové vybi rošťák opravdu se vším všudy, co si jen dovedeš představit pod pojmem grázlik, ale ten jeho temperament je úchvatný a sám tě dokáže zatáhnout do svích her, no a když se k tomu přidá ještě pán král Biško tak chudák sousedi. To jsme povedená trojice. Jen mi bude smutno až Damišek dospěje pak bude jediné východisko třetí pejsek.
Na štědrý den si spletl Biško zimu z jarem, takové čtyři hodiny otravoval Damiško se s vymi sexuálnímu útoky, holt k nám už zavítalo jaro.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 20:26
- Nahlásit
Darina1
To je ale krásná fotka, hele a který z nich je bez PP, já si to nepamatuji. Oni jsou totiž krásní oba, ale jeden je myslím trochu menší že? To ti moc hezky zapozovali, no já asi mít letos vánoční foto z pejskama nebudu, mám jen maličký stromeček a mám ho ve výšce, jedině až ho budu sundavat tak bych pak mohla to nějak zkusit, tak mě napadlo, ale do té doby to zas můžu zapomenout . Tak jak pak trávíte všichni vánoce, u nás je klídek, jen to bříško je pořád plné, to je hrůza, pořád bych něco jedla, ale nejde to, bříško je stále plné. Doufám, že se všichni máte moc a moc krásně.
LenkaK
Psala si tu jednou, že je Becky trochu plachá, chtěla jsem se tě zeptat jak se to u ní projevuje, ale od té doby si tu myslím nebyla, plachá nebo bázlivá, je to stejné nebo je v tom rozdíl, Wikinka je stále trochu bázlivá, když nechce abych ji chytla tak se mi to skoro v žádném případě nepodaří. Kdy se Becky narodila? O kolik je mladší než Wikinka. ta je nar. 28.8.06, nyní má asi tak 2.40kg.
Tak se všichni mějte krásně a snad se tu zase všichni sejdem, doufám, že budete vyprávět co je u vás nového.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 20:44
- Nahlásit
emikami
Dašenko Biško je ten menší váži 5,20 kg a v kohoutku měří 27 cm a je bez PP a vždy sedí na fotkách v levo no a je mu tři roky.
Damišek je větší, ale jen skrz srsti on má to PP a tím pádem se připravuje se srstí na výstavu, ale jinak je to moje popelnice takže má i teď dietu protože už vážil 5,70 kg a v kohoutku má 27,5 cm no a oslaví zítra svůj první rok.
Že dokážou vydržet na chvíli pózovaní je jen tím, že musí aspoň minimum poslouchat základní povely.
Pac a pusu t vím holčinám posílají Biško a Damiško.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2006 21:41
- Nahlásit
Darina1
No já z jedné fotky myslela že PP má Biško a z druhé zase Damišek. Krásní jsou ale fakt oba. Damišek je určitě větší, ale ještě nemá tak kulatou hlavu s těmi chlupy, že? ale váhu mají teda dost velkou, to musí být už fakt těžký. Mimochodem máš moc hezký vánoční stromeček. Hele a pročpak je Biško vždycky vlevo???? Nikdy je nefotíš opačně? a co momentky? Papa, a děkujeme za pusinky. ty se tady rozdávají celé dny.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
emikami
Daši, Damišák opravdu nemá ještě tak kulatou tu hlavičku, ale je to tím, že je ještě štěně a má stále štěněcí chlupy, na omak je jeho srst jemná, ale nedrží tvar. Čím bude starší tak ta srst zpevní a pak už mu to ostřihaní bude držet a je jak stále od holiče.
Na fotkách, že je Biško stále v levo ani nevím proč, jen jak se dívám zpátky na fotky tak si uvědomují, že je opravdu stále v levo. Momentky chci nadělat až bude pěkné venku.
Děkují za stromeček, 25let stromeček tajně před rodinou strojím já, nikdy mě nechytly když jsem ho strojila jen otevřou obývák a tam na ně jukne stromeček, i tento rok se mi to za se povedlo manžel chytil záchvat smíchu, že kdy se mi to povedlo proto že je na nemocenské a je stále doma.
Pac a pusu od dvou super kluků Biška a Damiška.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 12:07
- Nahlásit
My sice máme taky malinký stromeček, který je ve výšce, ale to nám nezabránilo je vyfotit a naštelovat je ke stromečku. Ale jasně, že kdyby jich bylo pět, tak by to asi nešlo.
Darina1
nemáš náhodou na stromečku ozdoby z Tesca? Mám dojem, že máme stejné, aspoň z dálky mi to tak připadá. A já je v tescu kupovala.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 13:53
- Nahlásit
Darina1
Ahoj Darinko!
Já ti tak závidím puberťáka jak já bych nějakého chtěla doma....Andošek je už úplně dospělý a úplně mi ta jeho puberta chybí No a Andošek ten myslím měří taky tak těch 27,5cm ale je strááášně vyžraný, takže má teď dietu....váží skoro 7kilo....a to v září vážil 8.jak šel na tu operaci...to sem se úplně zděsila....vždycky měl max6kilo a jak už je starší tak přibírá, takže musíme držet dietku.
No sem zvědavá co mi na něj řekne rozhodčí v Olomouci
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 14:02
- Nahlásit
Verca
No jo, Verunko, ty to máš ale v jiném místě než já, tam bys neposadila ani jednoho psa, natož dva nebo pět, takže až ho sundám dám ho na zem , zapnu svíčky, /hele a já má svíčky, a ty asi ne / a vyfotím je. no mohla bych to udělat i dříve ale zatím na focení nemám náladu, a Wikinka ta je pořád trochu plachá když tam bude víc hafíků, pochybuji že mě bude též pozovat. ale foto se ti vydařilo. Elí je fakt také velká.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 14:49
- Nahlásit
Verca
Verunko ani náhodou jsou to výtvory pacientů z LDN.
emikami
Daši jak píšeš o té velikosti u Bišonkou, tak mojí kluci u nás v Havířově jsou nejmenší. Jinak okolo nás co mají Bišonky tak jsou všichni větší a je tady jeden velký který váží až 12kg.
Janik
Janičko dovolím ti tiše mi závidět je to moc pěkné když jsou aspoň dva.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 15:50
- Nahlásit
Darina1
JJ to určitě Už se na vás všechno moc do Olomouce těším snad se nám hafani nezežerou
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 19:52
- Nahlásit
Darina1
Teda , fakt ju? 12 kg??? tak takového bišona jsem neviděla. Myslím že u psů je normální tak 6kg, ale nevím kolik máte ve standardu u frizáků, u nás bylo pes do 6ti kg, ale prý se to již nehlídá.
Jak tu mluvíte o výstavě v Olomouci, tak pokud se dostanete k havanských psíkům , někdo, tak je tam přihlášené moje štěně- odchov- vrh D - Dendre Beny Wild Angel, bude ve třídě od 6-9měs. na zkoušku, je to ale dost velký raplík, od narození je velmi temperamentní, no tak se uvidí, jak se předvede. No Deniska si bude muset ještě na výstavu docela asi dlouho počkat.
Janik
Jani tak nesmutni, jsem smutná s tebou, tak si nějakého prcka také dopřej, ať máš doma dvojku.
Teda ty svátky dávají lidem zabrat, ani se nedostanou na dizkuzi
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 21:18
- Nahlásit
emikami
Na mou duši na psí uši opravdu má 12kg, ale to je výjimka pejsek. Jinak lidi je přecpávají když je pejsek ve vyvinu no a on pak papá a zase papá a pak přibírá a roste a nakonec je s pejska pochodující mamut.
Pac a pusu pro krásné fenečky od Biška a Damiška.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2006 22:35
- Nahlásit
emikami
Já bych si hned jedno dopřála ale teď to určitě nepůjde....o velkých prázdninách pojedu na měsíc na brigádu do švýcarska a tam si na štěňě vydělám penízky a koupím si ho sama.....vykašlu se na rodiče.
Už se strašně moc těším jak pojedeme stříhat k paní Havlínové Andyho a uvidím ty její hafánky a Andyho tatínka Leonka...Andy je celý on
Darina1
Tak 12kilového Bišonka sem ještě neviděla....mi stačí ten můj váleček doma
Chtěli jsme co nejmenšího a máme takového obra ale já sem ráda...aspoň jde vidět, že je to pořádný kus psa...
Jinak tady v Hranicích je Andy asi největší Bišonek....paní co má ty dvě fenky je má úplně malinké a drobounké....
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 07:58
- Nahlásit
No to je strašný jak může mít Claudí v kohoutku 27cm a vážit 3kg? Ale mě se nezdá že by potřebovala papat víc, včera spapala z misky granule od Emikami, Purinu nechala rozházenou po zemi, to je taková potvůrka a to jsem se s tím tad dlouho míchala, aby to nemohla přebírat. No bišonka co má 12kg si ani nedomážu představit.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 08:53
- Nahlásit
MartinaClaudi
Martinko pokud ti Claudi špatně papá granulky skus jí do nich buď zamíchat játrovou paštiku nebo zalít trochu vývarem nebo zamíchat trošku salámu a nebo nastrouhaný sýr. Když s kusýš nějakou kombinaci tak si mislým, že se Claudinka u papá. Musíš pří jít na to co má nejraději.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 12:59
- Nahlásit
Tak jsem se také dostala jednou na ifaunu, občas tam juknu, někdy i přispěju svým komentářem, jelikož znám paní chovatelku z Perlového údolí, chová všechno možné, a hodně pejsků se u ní vystřídalo, ale jak já jsem měla Cherlinku ona měla její sestřičku Charlotku, nejdříve se mi až tak moc nelíbila ale pak jsem tam na ní začla chodit koukat, protože z ní rostla moc hezká fenka. Byl jim nedávno myslím rok. Bohužel zemřela. Prý ji přejelo auto, ale na jejím webu jsem to našla až včera což mě dost dostalo, byla jsem z toho smutná a přitom její úmrtí bylo myslím dříve. Už se ale ledacos povídalo, a fenku chovatelce nechtěla ukázat, no a nyní tohle. Co je pravda ví asi jen bůh, ale nedávno tam zemřel střední pudlík, ještě také skoro štěně, mladý pes prostě, a prý najednou na epilepsii, no také se tam narodilo 7 štěňátek , bohužel přežilo jen jedno, nyní se mělo narodit opět 7 štěňat, a narodila se prý jen jedna holčička jako jedináček, pak se na ifauně zmiňovala snad že se narodilo ještě jedno štěně, myslíte že se vet. může zmílit v ultrazvuku ze 7 štěňat na jedno či dvě? No já tomu nevěřím, to kdyby mě řekl, tak bych asi od něj chtěla vrátit peníze za sono. Protože to se mi zdá fakt divné. Musím na Charlotku myslet, protože to byla mladičká nadějná fenečka, a jelikož mi Cherlinka moc přirostla k srdci a je to taková moje velká bolístka, všichni víte že ji nemám, ale fotečky jsem si nechala, a stále sleduji jeji průběh životem, jak jen mohu, tak i tak nějak Charlotku mi k srdci přirostla, ač jsem ji nikdy neviděla, ale její růst jsem sledovala od štěňátka. No pokud si chcete počíst je to na ifauně, na str. 2, myslím název Perlové údolí. Je to velká škoda.Paní chovatelka je z toho také dost zdrcená, protože neví co se vlastně stalo.
Martinko, snad ti dnes přijde ten balíček, pokud ti nyní purinu nechce dávej ji jen nutrienci, mě to žrali jako divý a pak za pár....také nejdříve očichávali, a nic, takže jim to nyní dělám tak, že jim dám do mističky nutrienci, a purinou to jakoby jen mírně posypu, a oni se do toho pustí, nevím proč, problémy jim to nedělá, tak to tak mají. Ona tu purinu dopapá, neboj že by ti tam zbyla, ale hlavně jí dávej to co chce papat, a dostatek, dej ji prostě to co seřere, ale třeba víckrát denně, protože když je takto pohublál, tak se zase nemůže napucnout najednou, já dávám svým pesanům dopoledne a navečer, a když vidím že to spucovali, tak jim trochu přisypu, kdyby ještě neměl někdo z nich dost, protože to mají dohromady, no a oni to sežerou v průběhu dne, pokud teda není někdo z nich ještě hladový a nepustí se do toho ´hned. Někdo krmí tak že jim tam v misce již nenechá, nikdy jsem to tak nedělala, no já také nejím na povel, ale když mám prostě hlad nebo chuť , to samé dopřávám i mým psům, když ale vidím, že jsou všichni v poho.tak mají ty dvě dávky, když by se mi někdo zdál hubený, dám dávku zvlášt a ostatní zavřu někam aby to neviděli. Takto jsem to musela dělat s Kamí, když měla dietku, dostávala rýži a maso, a ostatní ne, tak jsem ji to musela dávat do jiného pokoje, ale bylo to náročné zahnat další psy , kteří se hnali za vůní která lnula z mističky.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 22:17
- Nahlásit
Děvčata udělala jsem si vaše bannery, nevadí vám to? a umístila na své stránky. Jestli to někomu vadí, odstraním ho, pokud jsem prosím ještě někoho vynechala dejte mi odkaz na stránky, zatím vím jen o GWEN. Děkuji
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2006 22:39
- Nahlásit
emikami
Jééé to je hezké
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 08:06 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit
emikami
Móóóóóóc pěkné (krásné)
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 08:11
- Nahlásit
Já mám takovýhle baner
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 15:01
- Nahlásit
emikami
Ten baner je moc pěkný. Zkoušela sem si taky udělat, ale neumím to. Jiank se omlouvám, že sem moc už nepřispívám, ale vypracovávám maturitní okruhy a nic nestíhám..
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2006 15:14
- Nahlásit
emikami
Banerky jsou hezký, určitě mi to neva a jestli to nebude vadit tobě dám si tvůj baner na mé stránky.
|