| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:24
- Nahlásit
Romaine
Pomoc já chci taky modrou, já jsem ujetá na modrou barvu. Prosím o modrou!
A jak tam dáš modrou tak tě mojí hafáci oblíznou a dají ti hubana, To ti slibuje Biško a Damiško.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:45
- Nahlásit
Romaine
Tak jsem zkoušela různé barvy a myslím, že by byla pěkná pro Robbyho nebeská modř, světle modrá anebo jak se dají vlastní barvy, tak odstíny: červ. 102, zel. 204, modrá 255 a potom červ. 47. zel. 186, modrá 255 anebo červ. 0, zel. 124, modrá 186
Tak je třeba zkus, možná se ti budou líbit. zkoušela jsem to ve wordu. A k tomu bych dala žlutou nebo oranžovou. co ty na to?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:08
- Nahlásit
Verca
Já se ptala kvůli tomu, že si psala že ti ještě blinkala.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:15
- Nahlásit
Verca
Verčo a kde ta fotka Argiho je???
Já najedu na tvůj baner a zobrazí se mě plocha s vlajkami a vstupte, tak kliknu na vstupte a dostanu se na stránku, kde nás vítá v její chov. st. a pod tím má kontakt, vlevo menu, dál se již nedostanu protože už mi nejde na nic kliknout a fotku pejska žádnou nikde na těchto dvouch prvních str. nevidím, navíc, včera měla místo horní lišty, kde asi něco je jen bílou plochu a nyní tam má mapu a reklamu.
K čemu je dobrá ještě ta java, no já jen jestli to není zbytečné mít kvůli jednomu webu.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 12:56
- Nahlásit
Tak jsem si nějakou Javu již stáhla a web funguje, ale pořád to nějak nechápu mít udělaný web tak aby si to nemohl každý prohlídnout, Ty fotky jak na úvodní str. tak na té druhé jsem tam vůbec neměla, nyní je tam vidím. Je škoda že fotky nemá na zvětšení, takto toho není moc vidět, a také jsem tam snad viděla poslední vrh z března, ty předešlé tam asi nemá, že? No vzala jsem to v rychlosti, musím ven, atd...zatím pa.
Romanko, ta hnědá se mi také moc nelíbí, je to takové smutné.Ale světle modrou bych zase já tedy nedávala, chce to něco veselejšího ale ne vyblitého. Pa.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 16:24
- Nahlásit
emikami
Java je dobrá k tomu, aby se ti některé stránky dobře zobrazovaly. některé tak jsou prostě dělané, ale asi jsi ještě na žádnou nenarazila. Psala jsem, že si je nedělá sama, asi tomu až tak nerozumí nebo nemá čas. A taky jsem psala, že to nemá vůbec aktualizované...
Jak jsem psala světle modrá, tak ta světlá není, když se najede na barvy ve Wordu a najedeš kurzorem na ty modré, tak je tam světle modrá, ale je taková tmavší. A ta se mi moc líbí. Ale hrozně se mi líbí kombinace tmavší (né tmavé) modré a výrazně oranžové (pro menu). Myslím, že by to bylo super.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 18:43
- Nahlásit
Verca
Verunko , proč mě píšeš vše dvakrát ??? Já vím, že si psala, že si ty stránky nedělá sama a že je nemá aktualizované. Už je to poněkolikáté co mi něco opakuješ, připadá mě že si myslíš, že jsem asu tupá, či co.
Jinak ještě k těm stránkám, nyní jsem si je prohlídla, fenek má docela také dost, byly by moc hezké, suprová je ta fotka, kde se otáčí ty stránky, to je moc pěkné, stránky by se mi líbili kdyby všechny měla stejné barvy a to modré, není to zase pro mě ale tak podstatné, i když stránky, které mají každou stránku jinou a ještě blikavou, tak to je i na mě moc, ale víc mi vadí, že tam jsou hezké fotky a jsou maličké, že nejdou zvětšit a hezky si to prohlídnout,na těch psech takto skoro nic nevidím.Aktual. je měla zřejmě při vrhu z března, co měla štěňata, ale nenašla jsem-odchovy- je to škoda, chtěla jsem se např. podívat na vrh z kterého je Fíbí, no a i na dalším, vím, že někteří chovatelé mají na webu jen aktualní vrh.Mně to přijde škoda, nemusí tam mít sice každý milion fotek jako to mám např.já ale pár fotek,by bylo fajn, takže na to jaká je to chov. stanice, jak říkáš, tak na ten web se člověk ani nevrátí, protože není co prohlížet.Škoda.
Holky, tak Kamí už včera a dnes měla trochu granulek, kaká stále jednou denně a dělá zatím tuhá hovínka, krev tam nevidím, a snad se vrací do normálu. Dnes večer poslední antibiotika a od zítřka už jen granule, nyní jsem jim dala všem do takové velké misky, zbytek rýže a trochu masa tam bylo, ale jim to tak vonělo, že se mohli zbláznit, nedala jsem to jen Kamí ale doprostřed všem. byli jak piraně, byla to pěkná legrace, to posledního zrnka rýže to vylízali.
Wikinka začíná občas chodit ven, ale bojí se docela dost, do výtahu, do baráku, jen z výtahu a domů to vběhne jedna radost venku ji musim nechat jít tak jak chce, jakmile vodítko trochu napnu, začne se šprajcovat, pak se bojím aby se nevyvlíkla.Venku mě připadal taková jiná, daleko hezčí než doma, krásně se jí leskla na denním světle černá srst a zářili jí bílé nožičky, těším se až bude větší a chlulpatější, no jinak Deniska má tolik chlupů že jsem zvědává jak to budeme zvládat dál. Česání zatím nemiluje, ale není to až tak hrozné, Wikinka ta si lehne i na záda, ale skoro ji nic nedělám a kňučí jako kdybych ji ubližovala, to kdyby asi náhodou , tak to dělá dopředu, začíná to mít Deniska tak dlouhé, že si říkám, že by se to mohlo už zastavit. ale mám vztek na výstavy,protože ji nemohu ostříhat hlavičku a kolem očiček, toli ji teče z očí,má to celé mokré pořád, leze ji to do očiček, i když ji to spínám, tak jak si tu hrajou pořád je gumička někde v tahu.Doufám, že to bude tím přezubováním, a že se to pak snad zlepší,nemám s tímto zkušennosti, už má nové zoubky a dole už ji asi také vyrostli všechny, ale některé jsou ještě maličkaté, jen špičák ji zatím vypadl jen jeden, a nové ty už jsou dost velké a staré tam pořád jsou.Zatím jsem to nikomu nemusela nechat trhat a také měli 8 špičáků, tak snad to tak bude i u Denisky. Wiki ta má zoubky jak jehličky, strašně ostré, to Deny takto neměla.Ale s těmi loužičkami a bobečky stále s Wikinkou bojujeme. Ach jo. u Deny mě přišlo jak rychle roste a jak to utíká a u Wiki se mi to zdá zase naopak.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 19:02 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
Verunko , proč mě píšeš vše dvakrát ??? Já vím, že si psala, že si ty stránky nedělá sama a že je nemá aktualizované. Už je to poněkolikáté co mi něco opakuješ, připadá mě že si myslíš, že jsem asu tupá, či co.
Protože mám pocit, že někdy se ptáš pořád na to samé , i když jsem ti někdy odpověděla, ale v tomto případě jsem ti to zopakovala, protože jsi psala takové věci, jak kdyby jsi ten můj příspěvek nečetla. Já právě vím, že se u tebe často opakuju, dělám to "záměrně" a vědomky, ale třeba když jsi psala o tom gelu na oči, tak ses pořád ptala na to, co jsem ti už napsala, tak jsem si myslela, že jsi snad musela mé příspěvky přehlídnout.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:02
- Nahlásit
Verca
Když něco nechápu je logické že se zeptám vícekrát, můj příspěvek jsem si před odpovědí přečetla a neshledala jsem tam nic, z čeho bys usoudila že bys mě to opět měla zopakovat, možná by u tebe stačilo rozpoznat, zda se jedná o věc, s kterou si člověk neví rady, nebo o věc , kterou stačí jednou konstatovat, čímž teda nechci vyloučit, že někdo z nás občas nějaký příspěvek buď přehledne, a nebo než ho dopíše může tam být odpověď. Takže Verunko , prosím, tupá nejsem, a nedělej to záměrně, díky.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:21
- Nahlásit
Tak jsem zjistila, že ta hnědá je na každém monitoru jiná! Byla jsem na počítači ve škole a tam byla opravdu taková vyblitá
Teď to asi nechám chvíli takhle, protože mi to při tom předělávání blblo anechci to dělat každou chvilku jiný. Ale slibuji, že při dalším předělávání, asi o vánocích, zapřemýšlím o té modré. Uvidím, jak to bude vypadat jako celek. Mě totiž přijde modrá taková smutná. Možná zkusím tmavě zelenou. Fakt nevím. nebo to budu měnit častěji
Jo a Veru, bohužel na webu jsou ty čísla barev jiný, než ve wordu, ale nějak to utvořím.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:26 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
jsem to asi zopakovala ze zvyku, sorry
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 20:31
- Nahlásit
Verca
Tak ze zvyku, jo??? A na koho to ještě používáš ???
Verčo, nezlob mě !!!!
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 21:26
- Nahlásit
emikami
jenom na tebe. jako... že jsem si to zopakovala ze zvyku na tebe
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 22:11 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
b]Verca[/b]
To ti nevěřím určitě to děláš všem babičkám, které znáš
Děvčata Emilka nám začla hárat. Jejda tak to zase bude rodeo,jsem zvědavá zda se krytí zadaří, pokud bude vše v pořádku nebo jestli nám také někdy zastávkuje, bylo by fajn mít víc štěňátek jako je Deniska a Dendre Beny, než dvě, tak i s těma jsem byla spokojená, ale když vidím některé početné vrhy 5-7štěňat, i více, no tak bych mohla mít také nárok, že jo? Koukala jsem frizáčci jaké mají početné vrhy, to je zajímavé a cotonci, ti zase mají tak kolem 3štěňátek, přitom jsou docela velcí. A takový jorkšírek to jsem také koukala, někdo má běžně 6 štěňat, čemuž jsem ani nechtěla věřit. No Kamí bude s háráním asi hned Emí následovat, ale ta je na odpočinku .Jéééééééé , já bych se už těšiláááááááá, na tu vůni, holky, zda jste to nezažil, to je fakt taková nádhera, vůně těch maličkých a jak jsou teploučká, no hlavně aby měli krásnou porodní váhu a byla zdravá.Když to někdy slyším okolo, tak mají opravdu dost smůlu.No a kdyby se nezadařilo, tak za půl roku, ono by se také nic nestalo. Jejda, jejda, jejda.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 07:06
- Nahlásit
emikami
Phoebe už taky pomalu začíná hárat. Má napuchlou pipku, tak to už opravdu přijde zanedlouho. Tak budeme hlídat jak psi. ..teda páni.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:06
- Nahlásit
Ahoj všem, už tu nebyl dlouho žádný obrázek, tak přidávám toho mýho raubíře. Včera se nám takto válel po posteli
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 17:36
- Nahlásit
Candy
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 17:39
- Nahlásit
Candy
Nám se oba dva psi takhle válejí v posteli každý den. Jsou to prostě gaučáci.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 21:06
- Nahlásit
Tak já teké přidám fotky, už jsem tu dlouho nebyla. Ale nemám místo na stránce tak budou v rámečku ze stránky Emikami.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 23:51
- Nahlásit
Tak děvčata už již i v našem klubu je povinná alespoň jedna výstava s oceněním VD k bonitaci. Farma zvířat dosáhla po letech svého, ale to nám nevadí, my se na výstavy chystaly, no a jestli bude jen jedna nebo víc, to se ještě uvidí. Nyní co bonitovali tak to ještě stihli bez výstav, takže spoustu lidí, co si koupí štěně na mazlíka a neudělají alespoň jednu výstavu tak se ze štěňat s PP stanou neuchovnění pejskové a fenky. No nevím co je lepší.Asi vám došel také již někomu zpravodaj kdo je v klubu havanských psíků, jinak na www.havanskypsik-kchhp.net . je tu někdo krom LenkyK kdo je v našem klubu? Je tam rubrika - chovatelské stanice - kdo by měl zájem na webových stránkách chovatelskou stanici zapsat a dát odkaz na stránky. Já si to tam určitě dám a ti co semnou spolupracuji jistě také, ještě je tam ale dost práce. Když by měl někdo nějaký nápad, sem s ním. Jdu také do hajan, už jsem dnes moc a moc pracovala, krční páteř mi přímo nakazuje jít chrnět.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 12:07
- Nahlásit
emikami
A nedali by se alespoň k některým chovným psům sehnat fotky?
Aby si je mohli lidé prohlédnout jak vypadají, když je tam napsáno bílí tak takových jsou tisíce, to jsem možná pžehnala, méně.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 13:18
- Nahlásit
MartinaClaudi
Doufám, že se k nějakým fotkám též dopracujeme, také to záleží na těch lidech zda budou chtít to mít zveřejněné.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 20:29
- Nahlásit
emikami
Teda klobouk dolů, fakt sis s těma stránkama mákla. Jsou super. Je tam toho opravdu hodně a to je super. Některé kluby na stránkách toho mají žalostně málo a někdy navíc hrozně nepřehledné. a ty cos dělala jsou přehledné a "bohaté".
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 23:05
- Nahlásit
Verca
Verunko , děkuji, no chtěla jsem aby byli jednoduché, ale ještě tam toho dost chybí, inzerce, chtělo by to fotky krycích psů, doplnit chovtelské stanice, kdo bude chtít, výstavy, a prostě pak nějaké dění.....jinak ten standard si můžete překopírovat, protože platí tento, ne ten starý.
Koukám na tvé stránky zrovna, a a si s tím něco děláš???? ty titulní fotky se tam některé nezobrazují, a dala sis nové počítadlo že?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 23:08
- Nahlásit
Jo a jinak jsem si opravdu mákla, to je fakt, navíc už jednu stránku jednoho příspěvku jsem měla a oni to na schůzí vyřešili jinak tak jsem ji musela vymazata a udělat znovu. a standart jsem opisovala ze Zpravodaje. ale to mě naštěstí jde dobře, zjistila jsem že bych se tím mohla docela dobře živit opísováním textu do počítače, koukám na papír a píši, leta jsem nepsala, ale co mám počítač tak jsem se zas zdokonalila, jo a prosím kdyby jste našli nějaký překlep někde nebo chybičku , napište , joooo??? děkuji!!!
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2006 23:21
- Nahlásit
emikami
Taky chválím. Přišel mi zpravodaj a hned jsem na stránky mrkla. Jsou jednoduché a ne přeplácané.
Víš,že mě tak nějak napadlo,že ty stánky děláš ty? A to jsem ještě nečetla,že je budeš dělat.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 00:03 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
LenkaK
Tak to ti věřím, protože i já poznám , že určité stránky dělá určitá osoba, a jsou třeba opravdu profesionální, ale je na nich vidět, že to je všechno obdobné, i když za tu cenu co oni je dělají by si neměli být tak podobné, ale jsou, jsou sice pěkné, ale když si prak prohlížíš další a další, a dělá je tentýž člověk, ta kostra je vždy podobná, takže i já dělám podobné, i když se snažím, je trochu odlišit, ale u klubových to ani jinak nejde. Chtěli jsme aby byli výrazné, ale přitom jednoduché a přehledné.Tak snad se to i podařilo.
Jo a moc si toho od vás cením, takže díky za pochvalu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 09:04
- Nahlásit
emikami
No musím to opravit. Teda spíš asi Peťa, protože jsem dávala nové počítadlo, které počítá jen jeden vstup IP adresy za den, ne každý vstup, a jak jsem to překopírovávala,m tak jsem zjistila, že se mi stalo to co se stalo. Je to složitější na vysvětlování, ale už se jdu do toho opravování pustit.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 12:58
- Nahlásit
JInak...PHoebe už neblinká, asi fakt měla jen rozdrážděné zažívání a dávám jí teda Nutrience. Takže super.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2006 13:32
- Nahlásit
Verca
Jsem onl.
Tak nám došlytaky granule a byla jsem nucena koupit malé balení v zoo prodejně. Měli samé divné značky a jediné kvalitnější krmivo byla Acana pro kojící feny a štěňata. Tak jsem to vzala a zdá se,že Belince šmakují a zatím jí nedělají problémy. Jen aby nám po nich moc nepřibírala,když je to taková vitamínová bomba.
|