Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 23:44
- Nahlásit

Verca
No já blbec jsem koupila tu purinu pro plan, a večer jsem se rozhodla i když to tu baštili tu nutrienci otevřít, a hned se do´ní zase všichni pustili, ale tu Junior, dermu ani adult nechtějí. Myslím, že bys jí mohla dávat myslím Fíbí tu Junior, protože je ještě mladá, a až si na to hodně zvykne, tak ji dát tu Dermu aby si to spotřebovala, ona je prý ta Junior chutnější. Tlustá a velká není, tak proč ne. Kamí si zatím nehraje, je většinou jen v pelíšku a také nepila, tak jsem ji radši dvakrát stříkla do tlamičky vodu, možná začne hárat nebo má po těch inj. oranž. moč, nevím, no a od té doby nekakala, snad si to zase nenechá na noc, radši jdu dnes spát dříve než jsem zvyklá, dopoledne zase vyrážíme, a ráda bych vzala, pokud se Kamí nezhorší i Wiki na očkování, protože jsem chtěla jít v pondělí. tak by to bylo při jednom i když to je tady trochu dražší. ale zase nemusím sama a pěšky. Kamí většinou prospí, kdyby tak člověk věděl co jim je. Jedna paní co si koupila havansk.psíka tak krmí Biomillem, a chváli si ho, že prý je to kvalitní krmení, je také docela ale drahé, a má kocoury , a psala mě že jim většinou každé tři měsíce krmení měnila a že to hodlá vyzkoušet i na pejskovi, že se jí to osvědčilo, no tak nevím, zdá se mi to brzo. Já většinou měním, až když mě to nechtějí žrát, pak nakoupím kilovky, a dám jim vybrat. ale vždy to bylo těžké ohledně Emilky, a nutrienci, tady problém nebyl. jen mi vadí to 15ti kg. balení. kam to proboha dám. a jak dlouho to mohou tak žrát, když jich budu tím krmit 5 psů.aby to také nevyčichlo. sklípek u bytu chladný nemám a přece jen je v paneláku teplo. ono to pak vyčuchne a už to tak nevoní, škoda že nedělají poloviční pytle. ty jsou tak pro těch 5 pejsků ideální, jinak by se mě to prodražilo kupovat to po 3+3 kg.tak dobrou.snad se dnes vyspím.

bisonka
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2006 19:57
- Nahlásit

Holky potřebuju poradit,
už jsem to tu psala máme jít na stříháni, ale Bambinka se začala minulý týden poprve hárat tak nevím jestli t stříhání nezrušit..

Darina1
Darinko, vy taky chodíte k paní Králové, ikdyž máte kluky, nevíte náhodou jestli stříha i háravky?

Darina1
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 07:59
- Nahlásit

bisonka
Já opravdu nevím jestli střihá háravky, ale podle mě je to snad jedno. Dám ti sem její telefonní číslo a z kus se sní domluvit. Králová-605818286. Kdysi jsem se zeptala Králové jestli můžu dát její číslo na internet, Tak mi to bylo dovoleno a proto můžu ať se náhodou někdo nediví.

bisonka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 14:19
- Nahlásit

Darina1
Jo díky, já už její číslo mám, už jsem u ní s Bambinkou byli na stříháni, jen jsem nevěděla jestli nás veme ikdyž se hárá. Ale už se to vyřešilo, zavolala jsem ji a říkala že to nevadí tak tam ve čtvrtek jdeme.

janča
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2006 16:45
- Nahlásit

Holky našla jsem zajímavou adresu - www.zlatystred.zde.cz - je to krejčovský salón, šijou tam vše pro pejsky a nabízí tam také sponky, stopovačky, šátky a samozřejmě oblečky. Koukněte.

Darina1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 09:40
- Nahlásit

Janik
Janičko byla jsem střihat psy a domlouvala jsem se s Královou jak to bude na střihaní před výstavou, no a mám dvě možnosti. Paní Králova jede totiž už na výstavu v pátek a bude tam do neděle.
1. Nechám ostříhat Damiška už ve čtvrtek a udržím ho v pohodě až do neděle, což jsem tuto variantu zavrhla.
2. Nechám ostřihat týden už do předu a pak v sobotu vykoupu a v neděli na výstavě ho Králova dostřihá.
Tuto variantu vymysleli s paní která přijde taky střihat Bišonky z Hranic. Ta paní má dvě holky tak ji možná budeš znát.
Takže jedině tak se to dalo vymyslet, jestli chceš tak si k paní Králove zavolej a domluv se co a jak.
Pac a pusu Biško a Damiško.

Janik
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2006 12:47
- Nahlásit

Darina1
Darinko díky moc...
Jo paní znám..bydlí na vedlejším sídlišti..zajdu za ní a domluvím se, že bych se aj svezla s ní v ten den třeba jak tam pojede ona. Určitě bych hned zavolala paní Králové a domluvila se s ní.
Myslím, že ta druhá varianta je lepší....
Díky moc

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 08:50
- Nahlásit

Teda holky, tak si představte, že Phoebe ještě nezačala hárat. Jeto už 7 měsíců, tak to čekáme každým dnem.
Doufám, že se za vámi do Olmíku aspoň přijedu podívat, jsem na vás hrozně zvědavá!!! S holkama začnu až na jaře, kvůli PHoebině srsti.

Phoebe jsem dala po hladovce znovu granule, tak se občas poblila, ale teď už to vypadá, že je to v pohodě.
Emikami
Tak jak se daří holkám? nechytly to od Kami?

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

Verca
No to je snad jasné, že přijedeš aspoň fandit!!! O tom se nebudeme ani bavit.

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:17
- Nahlásit

Darina1
jeslti budou nějaké penízky, tak určitě. Možná bych přijela i vlakem.

Syska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:21
- Nahlásit

Verca
Ahoj Verčo,
moc pěkné webové stránečky, i to povídání kolem...

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:43
- Nahlásit

Syska
jééé děkuji!!! To jsem ráda. Snad to někomu pomůže.
jak se máš?

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:06
- Nahlásit

Verca
V Olomouci je výstava teď někdy?

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:08
- Nahlásit

bisonka
ne až v lednu. chtěla bys jet taky?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:11
- Nahlásit

Verca
Pokud nebude Bella v té době hárat,tak asi pojedeme taky.
bisonka
ta výstava je 12.-14.1. 07

bisonka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:36
- Nahlásit

Verca
Tak ráda bych koukla na nějakou Jen teď nevím jeslti budu mít nějakou zkoušku, nebo v práci nebo co...
LenkaK
a to je všech plemen výstava?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:27
- Nahlásit

bisonka
ano. v neděli jsou bišonci apod. www.psivystava.cz

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:32
- Nahlásit

LenkaK
bisonka
to by bylo fajn, kdybychom se tam všichni sešly.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:05
- Nahlásit

Verca
To by bylo super

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:27
- Nahlásit

Verca
Ahoj holky, no Kamí dostává ještě to antibiotika, je už lepší, i si hraje, bobky kadí tuhé ale takové jiné barvy, možná to je tím že má rýži a kuře a ty ant. nevím, už ji přidávám do toho granule,nyní si dává pár už samostatně, tak jsem zvědavá jak to dopadne, už jsem ji dala kuře dnes jen jednou a zítra také jen jednou , jinak granule no a pak už jen granule, tak se toho docela bojím, nevěděla jsem zda ji mám dát tu purinu nejdříve, nebo dávat obojí i s nutriencí, nebo hned jen nutrienci. no tak jsem nejdříve dala purinu, pak pár Nutrience, nyní Nutrienci. Ostatní zatím vypadají dobře, tak snad to již nedostanou, Brituška měla asi jeden den také trochu řidčí stolici, pak zase měla šílenou hromadu, a nyní se zdá že zase kaká ty její zaječí bobečky, no snad to s tou stravitelností bude pravda a budou kakat méně, ale zdá se mě že prckové kakají méně než obvykle, já už si připadala děsně, nedělala jsem nic jiného než uklízela hovínka, hlavně v době s tou Kamí.

Veru a co dáváš teda Fíbí? Dermu nebo tu štěněčí? Já dávám všem to štěněčí, Dermu ani tu jednu adult tenkrát nechtěli , až si všichni zcela zvyk. na nové krmení, zase to zkusím dát. ale myslím, že to nevadí že dávám štěněčí, u puriny to bylo také, pokud prý nejsou tlustý tak to neva, jinak se dává trochu menší dávka.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:39 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Ráda bych si prohlídla stránky chovatelky od Fíbí, ale to menu mám takové jak je výše, po kliknutí se vám zobrazí, nemám to pochopitelně na celé ploše, jen vlevo tam kde má být menu, ale dál se nedostanu. Dokonce dnes tam nevidím ani tu horní lištu, je celá bílá, nemohla by ses zeptat Verčo , jaký je v tom problém? Mohli by jste to také ostatní zkusit, zda vám to bude normální fungovat? Je to první web který si nemohu prohlédnout.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:54
- Nahlásit

emikami
Taky mi to nefunguje

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:23 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami Lenka
a máte stáhnutou javu? jinak vám to nepůjde....
Navíc ty stránky nejsou vůbec aktualizované. Dělá jí to nějaký pán. A ona na to nemá čas -ani dávat mu nějaké informace, aby to hodil na web. Myslím, že ona je natolik známá,že už si nepotřebuje dělat "reklamu".

Darina1
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:26
- Nahlásit

emikami
Mě ty stránky fungují, celé jsem si to otevřela a prohlídla. Takže hlásím vše OK.

Janik
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 18:31
- Nahlásit

emikami
No tak mi se stránka zobrazí a u prostře mám jen políčka, které se mi nechtějí zobrazit a nic jiného tam nevidím..jen to modré pozadí....

Jinak Verunko určitě se dojeď na nás do Olomouce podívat a podpořit nás

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:15
- Nahlásit

Verca
a jakou Javu, no přece nemůže mít stránky udělané tak, že kdo tu Javu nemá, si je neprohlédne, to by byla docela hloupost.

Myslím, že stránky nejsou jen reklama, já je teda jen pro reklamu nemám, lidi si je rádi prohlíží, že vidí havanský pejsky v běžném životě, různě ostříhané, že si je prostě umí představit, že si můžou prohlédnou všechny vrhy, jak štěňataka vypadají a vidí je tam od miminka až po odchod do nového domova a u některých i dále. Já nevím jak bych to napsala, jasně , mě to třeba baví si je dělat, ale jen proto je nemám, a pro reklamu také ne, když se narodí štěňata, ona stejnak musí dát inzeráty, pokud nemá hafo lidí na štěnda dopředu zadaná, já těch inz. tolik dávat nemusím, většina lidí si kupuje ode mně štěně proto že si prohlídly mé stránky a chtějí štěně ode mně, prostě je něco osloví, je jich tak minimálně 90% co volají že viděli web, a ne inzerát, tam si můžou něco přečíst a také vidět štěnda.Nemám ráda weby s tím, že tam třeba dají, narodila se nám štěňata a fotky nikde.
Jo a ta paní jak má ty hezké havanské psíky si u mně na str. dala inzerát, no fenečka je zatím asi ještě volná, nebo není na pevno zadaná, no jestli má cenu o hodně vyšší je pak těžší je prodat, ale pokud ji nevadí, že je bude mít doma třeba byť i do půli roku, tak si to může dovolit a čekat až se někdo ozve, komu je jedno kolik pejsek stojí.
I za tu cenu co prodávám já, je to až dost, samozřejmě ale chápu že když mají vychozeno spoustu výstavy, že cena je podstatně vyšší, i když se jí narodí stejná štěňata jako kdyby neměla výstavu ani jednu, jen lidi vidí, že je fenka dobře ohodnocená na výstavách.
Verčo tak čím krmíš tu Fíbí, Dermou nebo Juniorem, nebo jí dáváš obojí dohromady? ale pokud ji chutná Junior, být tebou tak pokud není tlustá, tak bych jí ho dávala.Nebo koupit adult kuřecí, ale ne tu supreme, tu mi teda Emi nechce. je tam ještě jedna, nevím zda je pro střední psy, nebo tak něco ale má stejné granulky jako ta Junior 1, tu zkusím obj. 1kg, až budu obj. další balení, zatím máme dost. je fakt , že toho krmení oni tolik nesežerou, myslím že se zasytí dost malou hrstkou, myslím že Purina ubývala daleko rychleji. Takže 3kg pytel pro jednoho pejska je docela až až.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 19:18
- Nahlásit

Vyberte si variantu produktu Java a klikněte na jeden z odkazů ke stažení:

JRE 5.0 Update 9
download.slunecnice.cz HTTP
JRE Internet Installer 5.0 Update 8
JDK Dokumentace 5.0 Update 8
JDK Internet Installer 5.0 Update 8
JDK 5.0 Udate 8
J2SE 5.0 + NetBeans IDE 4.0 b2 Bundle
JRE 1.4.1_03
JRE 1.4.0

TADY JE TOHO TOLIK, NEVYZNÁM SE V TOM, KTEROU SI MÁM STÁHNOUT !!!!!!!!!!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:20
- Nahlásit

Holky, nemám moc čas psát, ale upravila sem rychle barvičky stránek, tak jukněte a zkritizujte, pokud se vám to nelíbí.. Já furt nevím. Ale ještě to asi nebude vše ok.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 21:21
- Nahlásit

Poslední fenečka 3 1/2 měsíce, odčervená, kompletně očkovaná, hravá a temperamentní bílá kulička, anglická linie, po vynikajících předcích

Jméno: Kočí
Ch. stanice: White J. Joker
Email: mashell@centrum.cz
Telefon: 602252417
Adresa: Benešov

holky ta je hezká co, a jsou tam také krásní kluci,

Verca
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:15
- Nahlásit

Dávám dermu a hodím tam trochu granulek junior. Ale nevím, čemu to pomůže tobě. Já Pheobe objednala Dermu kvůli srsti a proto neplánuji přesedlat na junior, i když jí tam hodím pár granulek na "dochucení". Jasně, že junior jí bude chutnat víc, to většině dospělých psů rpostě chutná. Teda aspoň co vím já...

Když vám najede ten web, tak by místo fotky Argiho mělo být takový kousek puzzle a napsané "zde klikněte pro stáhnutí zásuvného modulu" nebo tak nějak. -A jak na to klikneš, tak se ti to nainstaluje. Nevím, co vám to přesně dělá. Mě to dělalo tohle.
my máme Java 2 Platform Standart Edition, Version 1.5.0 (build 1.5.0_09-b03)

Romaine
A nezkoušela jsi třeba dát na celou plochu tu modrou co máš v menu? Já i když mám ráda teplé barvy, tak ta hnědá se mi moc nelíbí.... Já bych možná zkusila nějakou modrou - tmavší, třeba královskou modř anebo zelenou, nebo azurovou.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání