Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:09
- Nahlásit

Verca
My jsme s Royalem spokojený, právě jsem nikde neviděla reklamu. To furt na pedigree a tak. Ale to je na psech, co jim sedne Kdyby si mohli vybrat, tak papají vše co my. Časem mu to taky změním.

A jak je na tom Phoebe teď?

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:12
- Nahlásit

Holky, představte si, že máme ve třídě zlatýho stafilokoka... Mají ho tři holky a tak doufám, že to není přenosný na psy..?!

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:18
- Nahlásit

Romaine
No jsem doma chvilku, necelou půlhodinku, ale vypadá v pohodě, je hravá, není apatická. Přidala jsem jí do té vody malinko soli, jak psala Moni. Nasypala jsem Elince do misky žrádlo a Phoebe jí hned ukradla jednu granulku, tak jsem jí naháněla. Takže i chuť by měla.
No některý lidský nemoci jsou přenosný na psy, prý i angína nebo chřipka. A ten zlatý stafilokok je něco víc než obyč. stafilokok?

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:24
- Nahlásit

Jo, je horší

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:25
- Nahlásit

Romaine
No fuj. A co způsobuje?

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:30
- Nahlásit

Já to přesně nevím. Ale mám strach hlavně o Robbyho, protože už si "užil" s nemocema dost...

Doufám, že Phoebe bude vpořádku...

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:51
- Nahlásit

Tak jsem volala naší veterinářce a je to přenosný i na psy! Ach jo. A k doktorce půjdu až v pondělí. Takže do té doby mě nesmí olizovat obličej (žádné pusinky od něj ). Snad to ale nemám a tím ani on.

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:01
- Nahlásit

Romaine
snad to bude v phodě, musíš věřit!!

Verca
Já taky myslím, že jen trochu měla žaludek rozhozený, ale teď už budev pohodě, uvidíš

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:02
- Nahlásit

Jo holky tak z nás už je velká slečna! Bambinka začala hárat!
Tak mě ale napadá, jestli můžeme jít na stříhání, sjme objednány na příští týden...

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:08
- Nahlásit

Ahoj holky....
Byla jsem na chatu s jednou paní, která má 2chovné fenky Frizáčka a psala mi, že našla na netu křížence Bišnoknka s Yorkem.....zkusila jsem to najít a nevěřila jsem vastním očím, že to je pravda.....lidi to normálně začali křížit a chovat....
no však se podívejte samy -> URL

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:10
- Nahlásit

bisonka
Tak to moooc gratuluji!! Jen teď bacha na nápadníky

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:19
- Nahlásit

Janik
No budeme hlídat

Teď jsem koukla na ty bišoyorky síla jako je to roztomilé, jako každý pejsek, ale takové zvláštní mi to připadá ..

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:25
- Nahlásit

Tak jsem ráda Verčo že se to snad u vás uklidňuje, já byla pár hodin pryč, holky představte si, že jsem zapoměla v obýváku otevřený balkon, no já spěchala na rehabilitaci, před tím jsem ještě půl hodiny stepovala venku s Kami a Brituškou jestli se Kamí nevykaká, no bohužel nic, tak jsem přišla na poslední chvíli, ještě jsem otevřela balkon, jestli někdo nepotřebuje čůrat, protože jsou učené i tam, a to hlavně štěnda, no a ni tam čuchali a nechtěli zpět, tak jsem se běžela vyčurat, pak jsem na to zapoměla, nahnala jsem je do kuchyně, mají teda prostor obývák a kuchyň, když jsou v předsíni, tam je nový koberec, ještě by mně to tam zaneřádili, navíc když přijdu domů, aspoň se v klidu vsléknu než otevřu dveře a vyběhne na mě smečka. Byla jsem ještě na nákupu a v lékárně, takže se to protáhlo, doma naštěstí žádná katastrofa, jen jedna loužička, začali strkat do prázdných mističek, no ale když jsem viděla ten balkon málem mě trefilo, doufám, že tam nebyli a nenastydli. ale oni jsou většinou nalepený asi v kuchyni na dvěřích a čekají, ale ještě se mi to teda fakt nestalo, ještě že některá nevyskočila ven, tak to by byl mazec, no tak jsem jim nasypala, jednu misku nutrience a druhou puriny, všichni krom Kamilky se pustili do Nutrience, pak jsem přinesla Kamí dvě granulky a pak si chodila pro ně už sama a také se nabaštila, takže uvidím co to udělá za reakci. No ale představte si, 1kg Nutrience jsem si koupila na výstavě, s tím že to źkusím a případně hned objednám, včera jsem byla domluvená že mě to dnes paní přiveze, jinak bych scháněla ještě někde jinde, je více míst kde to sehnat, mám v pytlíku na dně, dnes jsem jí říkala o Kamí, že trochu blinkala, ale jen jednou, no a měla průjem mírně s krví, a když jedu domů , tak ji volám, a ptám se zda ji mám ještě čekat, a ona že už ne, že je někde směr Mladá Boleslav, atd. a že prý se radila s jejich veterinářem, co jsem ji říkala o Kamí, a ten ji řekl, že když má takové problémy ať ji to nedávám, takže si myslí že bych je tím neměla krmit, no to mě teda vyrazilo dech a měla jsem chuť jí řict, že tohle by mohla nechat na mě, a že když mám další 4 psi převedené skoro na celou dávku Nutrience, protož Purinu pak dožírají když už jim Nutrienci nedám, tak není možné aby něco za mě takového řešila, věděla že mám jen 1kg tudíž potřebuji další, přece je nebudu opět převádět na jiné krmení, a kdyby to Kamí dělalo potíže, a nezvykla by si , tak bych ji hold dávala purinu, ale nemyslím si že by to bylo tím, buď je to jen přechod, nebo něco jiného, vždyť my máme také občas průjem a nevíme z čeho to je, prostě něco, ale nebudu přece další psi převádět na něco jiného nebo se vracet k purině, když zatím tohle žerou a snáší dobře.Tak jak jsem se s Nutrience těšila , nemám z ní nyní moc dobrý pocit, měla jsem dávat Purinu pro plan do té doby, než by to přestali žrát a měla bych o starost méně. Ale píší o tom pěkné věci a stravitelnost 95% , tudíž malý odpad, mě také holky kadí, třebi i 3krát denně, myslím že by jim mohlo jednou stačit ne.? Takže jsem měla pocit jako že mě to nepřiveze, tak jsem ji to vysvětlila, že když se mi nebude něco zdát že si za veterinářem zajdu sama, že to klidně může být i počáteční viroza, cokoliv prostě, zatím je docela v pohodě , jen jsem ji teda neviděla pít, tak to musím ještě dnes ohlídat. Je teda víc spavá, to jo, ale já mám pocit zda náhodou nezačně už hárat, a to by také k tomu mohla být divná.

Verčo, Fíbí bych asi tu Dermu nedávala, jestli byla vždy zvyklá na kuřecí maso, a Derma je jehněčí, mohlo by to být třeba tím, proto jsem Dermu ani nekupovala , protože moje holky měli vždy kuřeci, jednou jsem koupila Purinu jehně, a losos, a oni o to neměli skoro vůb ec zájem, v lososo se začla válet Brituška, takže měla všude granulky po zádech. Takže bych ji asi dávala to kuřecí. A většinou mě říkaji že když holky netloustnou, a jsou dospělé že klidně štěněčí mohu dávat, prý se dávka trochu sníží. Ale já to stejnak nevážím, ale chystám se na to abych měla asi tak přehled kolik toho mají za den sežrat.Myslíte že v jiných chovat. stanicích se to nějak váží kde mají třeba 20 psů, dá se jim najednou 5-10 misek žrádla, kdo si nepospíší, zaváhá a nežere. To je pak mela, a granule jsou pryč.No snad to bude dobré. Já jsem dala odpol. tu rýži, a tu pastu Probican a zítra jí to dám ještě jednou, no snad už sranděrku mít nebude, hlavně ne tu krev, to mě děsí. Jinak bych asi zítra s ní zašla na veterinu, kdyby se mě něco nezdálo, protože je víkend. Tak zatím. čusky, jen mě docela naštvalo, že když mě slíbila že dnes jede Praha, a ani nedala vědět, kdybych se neozvala tak bych stále čekala, a ještě za mě chce řešit, že by to asi neměla žrát, no sice je od ní možná pěkné že se veterináře ptala, ale to samé měla Wiki také, ale Kamí už od malička neměla nikdy s přechodem žádný problém, ta žrala vždycky vše co jsem přinesla. Není vůbec vybíravá, tak si myslím, že to je snad něco jiného, protože by mě piclo, je všechny převádět na něco jiného.Panebože,snad. ne.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:02
- Nahlásit

emikami
Purinu jsem dávala jak jehněčí, tak lososovou, tak kuřecí, takže nebyli zvyklé na jedno. Všechno jsem dávala postupně, dokonce i přecházela z příchutí, jak kdyby to byly nové granule.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 00:54
- Nahlásit

Verca
Tak já dala na noc Smectu, tak uvidím zítra, kakala až večer a docela ještě dost řídké, ale viděla jsem ji pít a večer si vzala granulky, tak uvidím zítra. Doufám, že to bude dobré, ale moc se nevyspím.

Verca
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:39
- Nahlásit

Já dala živočišné uhlí a lactobacila, tak doufám, že bude ok. Včera už nezvaracela, jen měla takové mazlavé hovňousy. Tak doufám, že denska už to bude fajn.
Včera jsem pozdě do noci psala péči o srst a už je na webu, ale všimla jsem si, že tam mám dvě velikosti písma,tak nevím, jak jsem to dokázala. No byla jsem už utahaná....tak dneska to musím spravit.

janča
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:27
- Nahlásit

bisonka
Tak už taky máte slečnu. Naše Gweny hárala poprvé před 2 měsíci, byli jsme taky objednané na 1. stříhání. Paní mě řekla, že je lepší přeobjednat, že 1. stříhání při 1. hárání, by na ní mohlo být moc. Tak jsme to radši přeložili.

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

Ahojky, tak u nás zatím nic moc, té smecty jsem ji asi dala málo, nebo ji naopak prohnala, asi před 1 hodin. jsme si šli lehnout, a za hoďku štěkala Deniska, což normálně nikdy neuděla, štěkala na Kamí asi nevěděla co se tam hýbe, a Kamí kakala na plínku, aspoň to, a zase průjem, tak celá higiena, a to jsem myslela že se aspoň pár hodinek vyspím, takto to pokračovalo skoro každou hodinu asi pětkrát, a pokaždé řidčí stolice. Ráno jsem lezla s postele v půl 9, utahaná , nevyspalá a ještě mě je z toho ze´všeho prapodivně, hned zvonil telefon, a ona paní že už je tady z Nutriencí, a to mě řílkala , že dříve jak v 10h. tu nebude. tak já rozespalá, nenajezená atd. jsem si vzala kalhoty a bundu a jela si dolů pro žrádlo, ani jsem ještě neviděla na cestu. Ta mě dala. tak tu mám dvě balení Nutrience 3kg štěněčí a Dermu mi dala zdarma. Kamí jsem ráno dala zase rýži a smectu, tak čekáme. holky si dali granulky, tak jsem to hlídala ale ani k tomu nešla. No jestli ji ty granule nebudu moci dávat, tak se picnu, jednomu psovi dávat jiné, nebo zas všechny převést na jiné granule, a tady je hlavně potíž s Emí, protože ta jentak něco nežere. No myslím, si jestli třeba nemá nějakou střevní virozu. je klidná, v noci se trochu klepala, ale u mě pod peřinou když jsem si ji tam schoulila tak se sklidnila, normálně třeba vyběhne, piškotu, párek, šunku, vše by si dala, to přiběhne, ale to ji nedávám, že, jinak jse spíše v pelíšku a buď spí, nebo to tady pozoruje, když si jdu lehnout jde si lehnout ke mně, ale to dělá vždy. Jen si nejsem stále jistá kolik dávat té smecty,m Na veterinu se mi zatím moc nechce, nechala bych tam 500kč , dal by ji třeba nějako injekci a řekl ať dám dietu, no ale kdyby to byla viroza, tak by to zase mohli chytit ostatní psi. No fakt nevím co dělat. Uvidím jaké bude kakání dneska. a nechám ji asi přes víkend na rýži a kuřeti, pak to zkusíme znovu, zda se to teda zlepší, zda ne, tak půjdu na vet. asi zítra. Jsem otrávená, nevyspalá, každou hodinu uklízet hovínka v noci, to je fakt děs.

A co vy , Verčo, jak jste na tom a co baští Fíbí.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:04
- Nahlásit

emikami
Smecta ji prohnat nemohla. Jen to bude chvilku trvat než se to spraví. Na Smectu se vážou různé bakterie a bacily,takže nezahustí stolici tolik co uhlí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 15:04
- Nahlásit

emikami
Na nic nečekej a dej jí ČERNÉ UHLÍ. Jeden prášek teť a na večer další.

bisonka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:12
- Nahlásit

janča
No my už máme jít na stříhání podruhé, tak nevím.. rači tam zavolám...

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:26
- Nahlásit

Ostříhaná Kamilka.

Nové fotky u Wikinky.

Také nějaké Brituška s Deniskou

a pokud chcete vidět pár havanů z výstavy tak jukněte na mé stránky, ale přišla jsem skoro na závěr. tak toho moc není.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 20:31
- Nahlásit

emikamiStrašně se mi teď líbí jak je ostříhaná Kamilka je to úplný bobek nádherný ale i Wikinka, Brituška a Deniska jsou nádherné

emikami
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:00
- Nahlásit

Janik
Kamilce jsem nechala šošolku na hlavě ale udělala ji kratší než jsem původně chtěla, ale sluší jíto, tělo a do půli nožiček je to krátké , dole nožky dlouhé, a nechaná trochu hlavička a ouška, je to praktické, Emí má i tu hlavičku , tu ji nechám ale dorust, asi to bude hezčí, na česání mě postačí Wikinka, ta to má ještě krátké, Deniska ,to už začíná být složitější, a Brituška. ale pokud ještě půjde na výstavu tak to bude dlouhá doba a tak za chvíli půjde opět na krátko. a děkuji za pochvalu. To tělíčko u Kamí je hrozně hlaďoučké a jemňoučké, nedá se srovnat hladit takto Kamí než v srsti, to je prostě fakt boží a hrozně příjemné.

Janik
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 21:05 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

emikami
tak to věřím musí to být příjemné na dotek
to vím, jak můj kámoš má ši-tzu a oni ho taky nechávali na krátko ostříhat...vypadal úplně o hodně mladší, bylo to pro ně praktičtější a blo to fakt super na omak taký hlaďoulinký

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 13:12
- Nahlásit

Ahojka, tak u nás se to s Kamí zhoršilo. Včera dostala rýži s masíčkem, piškotku, jinak žádné granule ani k nim sama nešla, hlídala jsem to. Přes den zase dobrý, a než jsem šla spát zase průjem, tak jsem ji dala opět smectu, a že se snad vyspím a že to bude už ok. černé uhlí jsem se bála dát kvůli tomu že měla ve stolici krev, a pokud by ji tam měla tak bych ji ve stolici neviděla, smecta je tady na to také dobrá, možná bych ji zastavila průjem, ale třeba na jakou dobu, jestliže to přetrvává a nelepší se to asi má nějakou virozu, nebo něco, takže tím bych to mohla potalčit, a co pak.
No a v noci to zase propuklo, no holky já myslela že se zblázním, teda zlaté povídání o blechách tady, nějak mě něco probudilo, tak jdu honem otevřít balkon, kontroluji koberec, plínky, nikde nic, otevř. jsem balkon, běžím si rozsvítit a říkám se, je tu ale strašný smrad, a jdu kolem pohovky, no a tam všude nasr.....já myslela že se picnu, to bylo asi před 3h. ranní, na balkon šla znovu kakat, nechápu proč nešla na plínku, no děkuji bohu že občas dávám na tu pohovku takovou dětskou peřinku, která je vlastně s dutým vláknem, používám ji na štěňata do bedny, takže po....byla jen ta dečka a pohovka netknutá, to jsem si fakt oddychla, protože fakt nevím zda bych to z toho dostala, to bych snad musela zavolat nějaké myče či co, no nevím, tak se vše uklidilo, a šlo se spát, za hodinu znovu a na tu pohovku jsem hodila v rychlosti právě vypranou a pracně dosušenou na topení, protože venku na balk. už to nedoschne, povlak na peřinu, naštěstí to je pevná látka staršího typu, která se jentak neroztrhá jako některé nové povlaky. no tak za hoďku znovu něco, a ten povlak na pohovce zase posr... nechápu proč nechodila na plínku, tak jsem to strhla, naštěstí zase nikde nic, ale radši jsem to ještě přetřela čistícími ubrousky., tak jsem tam hodila zase jeden špinavý povlak a šlo se zase spát, prostě co bylo po ruce, ten je naštěstí netknutý, Kamilku jsem si přitiskla na tělo pod peřinu a bylo jí to příjemný no a zase za nějakou dobu, asi před 6 ráno, tak poťapávala, a říkám, zda chce kakat, a najednou přímo na mě dělala, blé, blé blé, tak jsem vyskočila na všechny 4 na té postěli to jsem najednou babička nebyla odhodila polštář aby mě ho nepoblila, ten večer jsem si dala kvůli ní čisté prostěradlo, a ona hodila šavli, hnědá voda a krupičky rýže, tak jsem honem sundala to froté prostěradlo aby se mi to nedostalo na slamník, no byl tam jen malý flíček ten se snadno vyčistil, tak jsem si tam hodila deku, dala polštář, dala Kamilku do klece, protože jsem fakt už byla jak bez sil tak namíchnutá, a abych si na chviličku odpočinula lehla jsem si, Kamí chvíli v kleci seděla, ležela, vidím na ni z postele, pak vidím že se drásá ven, tak vstanu, zas honem na balkon no a to byl už kámen urazu, průjem, ale jen vínový, takže asi samá krev.tohle na můj žaludek už skoro nebylo, já už z toho ze všeho byla fakt ze žaludkem na nic, tak jsem asi v 7 hodin alarmovala manžela, že pojedeme jen co se vypravíme na veterinu do nemocnice. Tak jsme jeli, příplatek 240kč. + vyš. nechali jsme tam 650kč, což teda docela ještě jde, čekala jsem že to bude horší, nic na ni nenašel, ona je vcelku čiperka, ven jde, piškotu a ostatní by si vzala, jen granule ne, a víc pospává v pelíšku že chce mít klid, jinak je normální. prohmatal jí břiško, a říkal že to teda asi bude nějaká viroza že nic vážného na ni nevidí, dál ji 3 inj. jednu na blinkání, jednu na průjem, a jednu antibiotika, a zítra jdeme znovu, a dnes má mít hladovku, ty dvě měli dost štípat, u té první teda to byl nářez, ječela oháněla se až nás skoro kousla, tak jsme ji dali na zem se vydovádět, a pak jsme dali další štípavou a to už bylo dobré. Přišli jsme domu.Koupila jsem tam holkám dva také super balonky, jen jsem je nesla, Brituška je zahlídla, ani jsem s nima nepískla, no ta se mohla zbláznit, dala jsem to na stul k pc, a ona se sem tak dobývala, že jsem musela utrhnot cedulky, a hned jí to dát, no s oběma hračkami tady šílely, stály 45 nebo 49kč. jinak takové hračky jsou jednou tak dražší, no a bylo tady pěkně veselo, prostě je to bavilo. a za chvíli koukám a kamí si to žene ke granulkám, tak nějakou uzmula , tak jsem ji to hned vzala, dala jsem ji do klece ať se holky nažerou a ona chudinka má celý den půst a to mám pro ni v ledničce kuřátko.

Jak mě včera přivezli tu nutrienci tak já vám, nevím, přestala jsem ji dávat a na té veterině, přesto že mám ještě malý zbytek puriny jsem tam koupila zase purinu. Pytle mám neotevřený, purinu baštila i Emí takže asi tu Nutrienci dávat nebudu, tak se s paní domluvím zda by si to zas nevzala nazpátek, je to 800kč. a k tomu mi dala tu dermu 1kg. Navíc mně přijde, že Brituška která je největší z nich kakala králičí bobečky a nyní má stolici daleko větší a mám pocit že chodí ještě víc, a Emí to zas bylo trochu opačně, takže při více psech je to těžké.Zkusím, ale za čas asi ten Satisfaction-super premium, ještě to proštuduji. a jaké mají balení. nám 3kg a pak až 15ti kg. nevyhoju, dlouho jsem nad tím váhala, ale jelikož mě to lákalo, tak jsem si říkala že to s tím balením nějak zvládnu, ale kašlu na to, protože až Kamí začnu krmit, tak ji chci radši krmit purinou pro plan, ne Nutriencí protože přece jen nemám 100% jistotu že ji to nerozdráždilo to. Vet také říkal že to z toho asi není, že to je dost pozdě, ale že člověk nikdy neví, může tam být jedna složka která jí nesedne, a je pak malér.
Pokud teda mě to paní odebere zpět tak to bude fajn, no a pokud ne, a

Verunko zda budeš krmit Nutriencí Junior 1 , tak bych ti to klidně zaslala poštou, ale pokud s tím budeš krmit jen jednoho psa, tak by to trvalo asi hodně dlouho než by to sežrala viď? Pytle jsou neotevřené.
Nebo to tady ještě napíšu, no je mi to trapné to vracet, ale co s tím nemůžu 800kč hodit do koše.Tak to byla naše noc, a já jdu nyní do postele dokud je chvíli klid, holky se tu uhonily s novými balonky, asi vám je pak vyfotím, ať vidíte co je tak nalákalo, a jdu se trochu prospat, teda nejdříve výstavy, a od té doby jsem si ještě neodpočinula.
Jak je u vás Verčo, dlouho si zde nic nenapsala o Fíbí. už jí je dobře?????

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 14:56 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

emikami
Moc jemi líto Kamilky a i tebe. Věřím, že to není nic příjemného, ale holky treba vydržať.
Posílame Kamilce pac a pusu od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 20:08
- Nahlásit

emikami
Ahojky, momentálně si další pytel nemůžu dovolit, nejsou na to peníze. Phoebe je už v pohodě, nezvrací, hovínka taky celkem v pohodě. Ale ty granule nechce moc baštit a ani Elinka. No ale měnit to nechci, už jsem jim dost rozházela trávení těmi změnami granule.
Ty hovínka možná budou velká proto, že než si na tu Nutrience zvyknou, teda spíš to trávení než si zvykne, tak je to prý, jak kdybys dávala nějakou prémiovku a prý až tak po měsíci to bude mít takové účinky, jaké to má mít. No snad to píšu srozumitelně. Někde jsem to tu kdysi četla,že proto není dobré tolik měnit granule. Mám pocit, jestli to někdo neodpovídal tobě..... Že ses ptala, jestli je dobré měnit dvakrát do roka granule, aby měly něco jiného...

emikami
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 20:57
- Nahlásit

Verca
A dáváš Fíbí Dermu a nebo tu Juniorku. Je to blbý když člověk vidí že jim to moc nejede. no já se stále rozhoduji a fakt nevím, sama už v tom mám dost zmatek, mám tu nyní 3krát 3kg krmení a nevím jestli mám rozbalit to, či ono.Kdyby Kamí nezačali ty problémy, což možná na to nemá vliv, bych to vůbec neřešila , protože to jedli všichni a dobře. Tak fakt nevím.

Verca
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:31 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
Já bych to ještě nechala tak, vždyť ti veterinář řekl, že je to nějaká viroza a aby měla tak dlouho střevní potíže z granulí, to se mi moc nezdá. Phoebe byla ještě ten den, kdy jsem tu psala o problémech, už v pohodě, takže bych dala na veterináře a pokud ti to žerou všechny, tak bych jim to dávala dál,kór když ostatním nic není. Však uvidíš, jak bude Kami, až si vezme znovu granule, až ti to dovolí veterinář....
Jo a Phoebe míchám Dermu a Junior, aby to sežrala. Jen kvůli tomu.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání