Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2006 22:32
- Nahlásit

MartinaClaudi
To je mi moc líto, ale asi jste měli zjistit příčinu nemoci, píšeš nakažený od potkána, a toho ještě máte? Jestli ano, měly by jste s tím něco dělat to není fakt legrace. Mohl by nakazit všechna zvířata co máš, a snad to není přenosné na lidi, a dál by to mohla třeba Claudí přenášet venku na další pejsky. No tohle bych docela neriskovala.

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 17:31
- Nahlásit

CHODÍÍÍÍÍ !!!!!!!

Janik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 17:44
- Nahlásit

Romaine
SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR :

Romaine
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 20:22
- Nahlásit

Dííííííííííííííííííík

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 21:00
- Nahlásit

Romaine
To je moc fajn, co to asi mohlo být......teda umím si představit ten váš strach.....hlavně že to je ok. tak pac a pusu pejsánkovi.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:44
- Nahlásit

9.11 tady psala Martinka o Peroxidu jak ji navrhl vet. Já už o tom taky slyšela, ale neměla jsem odvahu to aplikovat, nakonec jsem ho šla koupit a Biškovi to aplikovat a světe div se on již to má opravdu moc malinko, on totiž měl i hodně rezavou pusu jak se stále oblizuje on totiž říkám, že to má úchylku stále něco líže i Damiškovi mezi oči až to má mokré.
Takže nemusíte se toho obávat a můžete to taky použít 100ml mě stálo 24,50kč a je to opravdu na dlouho.
Verunko Biško už měl i rezavé i kolem očí jak jsi psala, že to má Fíbi, no a tetˇ tam nic nemá po pěti dnech co jsem mu to čistila každý den.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 08:50
- Nahlásit

Romaine
No vidíš jak jsme dobře na vás myslely a držely ty tlapky jen aby to dobře dopadlo. Doufám, že si to již vše vybral a už bude jen zdravý. Moc nás to těší, že to dobře dopadlo prd´ulka malá. Stejně by mě zajímalo co to bylo.
Posíláme pac a pusu Biško a Damiško.

Raja
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:15
- Nahlásit

Darina1
Napíš ješte něco o tom peroxidu.Zajímalo by mně,kolika procentní jsi použila,jak jsi ho aplikovala (houbičkou,vatou,nebo jak?),jak dlouho jsi ho nechala účinkovat a jestli jsi pak tu srst nějak ošetřila.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:28 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
Teda tak to jsi šikovná!!! Já měla z toho strach, že jí to nějak ublíží. říkala mi chovatelka, že by se to nemělo dostat na kůži, tak jsem se toho zlekla. A jak jsi to aplikovala? Na vatový tamponek a potírala jsi mu to? Jen tak jemně z vrchu? J8 si říkám, jestli náhodou nemyslela nějaký silnější peroxid... Že by ten 3% nemusel být nějak agresivní.... Neničí mu to tu srst? Ještě mě napadlo....Phoebe to má kolem očiček jen malinko, protože jí ty chlupy lezou do očí a kdybych to aplikovala na to a ty chlupy se těch očí dotýkaly, tak by ji to asi mohlo ublížit, ne? Ona to měla předtím mezi očima, ne kolem očí, ale teď už to tam nemá.
Romaine
To je skvělé, že se uzdravil!

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:29
- Nahlásit

Raja
jé já si nevšimla, že se ptáš skoro na to samé, co já.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:37
- Nahlásit

Já už jsem také na to myslela ale fakt bych se děsně bála, že ji stříknu do oka. Asi bych si na to holky netroufla, o co když to pak Emí ji to bude olizovat a bude to pak mít v sobě, ona ty očička ji pořád čistí. a s malou se pořád perou a muchlujou, no já si na to netroufnu, to ji to radši nechám takto. Slyšela jsem o bílém kremu od Biogromu, teda nyní nevím zda jsem si to dobře zapsala, ten název. mám to tu nějak škrtané. ale ještě jsem ho nehledala na netuš. Je kukuřičný pudr něco jiného než kukuřičný škrob ???

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:44
- Nahlásit

Raja
Verca
Takže na váš dotaz Je to vodička 3% mám ji akurát před sebou a čtu, že se používá i na vypláchnutí ust a dáva se i na rány které krvácejí, takže si myslím, že to nebude až tak zlé akurát dávám pozor na oči.
Vodičku nanesu přímo nakapu na chloupky a pak vatou roznesu do okolí, opakují na každé rezavé místo, chloupky pak rozčešu a nechám uschnout ono mě totiž vůbec nenapadlo umít ten peroxid tak jsem se honem psům tet´ dívala na srst jestli po týdenní aplikaci nemají vyžrané místa a ono nic a ani se nadrbou. Bišovi jsem i čistila zadek a mezi nožičkami i tam to měl hodně rezavé a už nemá. Takže kdyby to bylo moc silné asi by mi řval, ale on nic je ticho. Tak se toho nemusíte bát když mi psi přežily pět dní bez toho, že bych jim to umívala a nic se jim nestalo tak to taky zvládnete.
Tet´ jak již to mají v pořádku tak jim to budu dělat jen občas.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:47
- Nahlásit

emikami
Dáši přesně co popisuješ tak dělají ti mi dva uličníci a zatím žijí a jsou v pohodě.

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:52
- Nahlásit

Verca
Verunko když ten přípravek ji pro lidí na zastavení krvácení a na vypláchnutí ust tak bych se toho už nebála. Taky jsem měla kdysi s toho strach, ale tet´ jak je vidím, že to pomohlo tak jsem spokojena.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:22
- Nahlásit

Darina1
Pořád nad tím uvažuji a už jsem i byla koupit ten peroxid, ale myslím si, že na dlouhodobé používání to nebude, že to bude dost vysušovat, protože proč by jinak na výrobkách pro psy psali "neobsahuje peroxid!", ale zase si říkám, že to je slabé, tak že by to nemuselo nějak ublížit. Určitě to vyzkouším teď a pak jen občas, jako ty a před výstavami. Ptala jsem se lékarnice, jeslti nebude vadit, když si to olízne a řekla, že ne.Ale jasně, u citlivějších psů to může vadit. Což ty moje, si myslím, že nejsou. A navíc toho není moc, co se napatlá.

Martina
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:07 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

emikami
Slyšela jsem o bílém kremu od Biogromu,
jestli myslíš tenhle:
http://www.cockers.cz/bio_groom/im_bio/dogcat_cond itioner_stainfree.jpg
tak ten mám doma. A můžu říct, že je to opět jen tahání peněz, za 19g čtyři stovky. Tak na zakrytí cestiček před focením docela dobrý, ale vylezeš ven, pejsa začne lítat, do toho krému slzy a vypadá jak kdyby to měl namatlaný nějakou bělobou. Mám už ho doma asi rok a použila jsem ho tak 3x a rozhodně to nijak ty cestičky nevyběluje, jenom je to maskuje.

emikami
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:12
- Nahlásit

Martina
Hm, no já nevím, já dostala jen název, ale asi to on bude. To je hrůza, pořád něco propagují a ono to je na nic, jen jsou prachy v čudu. Díky

Darina1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:32
- Nahlásit

Verca
Verunko určitě na stéle použití opravdu né, ale jen ze začátku než je dostanu s toho nejhoršího a pak jen udržovat. Ono to bude lepší když se to pak jen udržuje a časem ty rezavé chlupy odstřihují no a pak už jen udržovat ty pěkné odrostlé.
Kdybys jen viděla jak to měl už moc Biško, že i manžel říkal, že je to hrozné a jak moc to měl i mezi nožičkami, no a tet´ jsem je před chvílí vyčesala a vyčistila no a mrkla na ně jaké to mají po uschnutí a můžu říct, že opravdu na všech třech místech je to lepší už jen takoví slabý nádech. Ono to bude fajn až je nechám ostříhat tak to nejhorší zmizne a pak jen udržovat.
Když jsme to zvládla já a moji psi to přežily již po sedmé tak se to ho nebojte. My žijeme a jsme v poho.

emikami
Vidíš a o tom to je, vytahováni peněz. No a to mi moc vadí. Pro pejsky jsem ochotna udělat cokoliv, ale od cut´ po tut´.

Verca
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

Darina1
jen ze začátku než je dostanu s toho nejhoršího a pak jen udržovat
no ono se to lehce řekne...já jsem Phoebe dostala taky z toho nejhoršího. Měla to opravdu skoro bílé, jen takový jemný nádech a pak stačilo vynechat třeba týden an zregenerování srsti a už jsem to mohla začít od začátku. Biško to nebude mít asi tak hrozné jak Phoebe, ale z vlastní zkušenosti vím, že udržet to potom super stojí opravdu hodně námahy. Já to už teď řeším jen tak, že jí občas udělám týdenní kůru (jednou za měsíc), ale patlat jí to denně už ne.... Né že by se mi nechtělo, protože bych to mohla dělat při česání,ale ta srst by na to časem přestala reagovat.
tady to jde celkem pěkně vidět:

Tady to už šlo vybělit míň a teď je to čím dál těžší, srst si na ten gel už asi zvykla

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:08
- Nahlásit

Verca
Verunku kdyby to měl Bišo jen takové tak to vůbec neřeším. Fíbi je pravda, že chodí na výstavy takže to musí mít ok. Kdybys viděla Biška jak to měl hrozné tak bys fakt neváhala a patlala. On má úchylku v olizováni no a pak má tu tlamu stále mokrou a do toho se bijou s Damiškem tak je stále mokrý no a pak mu to rezaví, takže ne jen kolem očí,ale i tlama k tomu pind´our no a zadeček. Jak jdu na stříhaní tak Králová ví, že co je rezavé a dáseto odstranit tak ho pořádně omega ještě, že jsou to místa které nejsou moc vidět. No a s tou tlamou si musím poradit sama. Oni jak už se nebudou tak hrát mezi sebou s otevřenýma papulami tak to bude zase lepší, ale to bych na ně musela stéle řvát a vůbec by si nepohrály. Tak je nechá tak no a musí to řešit jinak.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 22:50
- Nahlásit

emikami
Potkánka už nemáme.

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 12:21
- Nahlásit

Ahoj holky!
Tak dneska jsem se byla projít s Andym za naším štěňátkem....za Terinkou. Je to taková rošťanda, že snad ani není po Andym Terinka má úplně srst jak Andošek akorát má ty dvě tmavé ouška je úplně kouzelná.
Neměla jsem u sebe foťák ale jak za ní půjdu zase, taksi ho vemu a nafotím ji

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:14
- Nahlásit

Holky, jestli sem ještě někdo zavítáte, držte nám nějaký ten paleček na zítra a samo že i na neděli, tak už to tak uteklo a jsou tu výstavy.Obě jsme načesané jak budeme vypadat ráno, tak to netuším. No hlavně abych nezaspala a dorazila včas. To počasí by také mohlo být přívětivější, no hlavně ať neprší a není vlhko. Asi víte jak moc se těším. Tak papa. Ještě jsem večer juknu. Asi toho moc stejnak nenaspím. Kamilka je také ostříhaná skoro stejně jako Brituška až ji vyfotím hodím sem fotečku.Docela ji to sluší. Zatím pa.

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 19:42
- Nahlásit

emikami
Ahojky!
tak to je jasné, že budeme držet všechny palečky i všechny pacičky co máme
Tak holky hodně štěstí!!!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 21:18
- Nahlásit

emikami
Tak Vám držíme všechny pacičky.. Snažte se.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 21:42
- Nahlásit

emikami
Přeji,ať to zvládnete a uspějete tak jak si přejete.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 21:44
- Nahlásit

Co říkáte těmhle Haváňáčkům? Jsou nádherní,že?jsou zatím volní.

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 23:02 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

BADY
BECKY
TEDA JEN TA HOLČIČKA JE VÍCE PÁLENÁ, PEJSEK MÁ NOŽIČKY BÍLÉ. A ŠOŠOLKU NA HLAVĚ. JÁ BYCH BRALA BAREVNĚ TU HOLČIČKU.

LENKO TYHLE JÁ OBČAS SLEDUJI. TYHLE JSOU HEZČÍ NEŽ TEN ČERNOBÍLÝ, TA HOLČIČKA JE NEJHEZČÍ MYSLÍM, ZATÍM, JSOU JAKO WIKI JEN MAJÍ VÍCE TOHO PÁLENÉHO, TAKÉ ZATÍM.DIVÍM SE ŽE JSOU VOLNÍ. NO JÁ UŽ DOMA MÁM, TAKŽE NYNÍ JE TO NA NĚKOM JINÉM.

DĚKUJI ŽE NA NÁS BUDETE MYSLET.

Raja
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 10:53
- Nahlásit

emikami
Ty ďáble!!!!

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2006 11:07
- Nahlásit

emikami
Taky na vás myslím. Robby je na chalupě s rodičema, ale jinak já vám držím palečky.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání