| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 08:54
- Nahlásit
emikami
Dáši neboj ta návštěva by nebyla hned to je předpoklad tak dvou let. Ono je to přece jen z ruky, to jen kdybych jela někdy na dovolenou okolo tebe tak jen bych jukla. No to víš, že dám dopředu vědět, ale neboj je to jen výhledově.
Pac a pusu Biško a Damiško.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 19:11
- Nahlásit
emikami
Na stránky jsem se dívala,ale asi špatně.
Candy
Candiček má moc pěkný posudek z bonitace. Gratuluji !!
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 20:46
- Nahlásit
emikami
Srst jí roste a ta štěněcí nevypadává a je čímdál delší. Ta nová srst je tvrdší a hodně tmavá, tak doufám že vybledne doma by nám asi totiž splívala s nábytkem. Claudi se když jí byli 4měsíce olizovala až moc často, byli jsme u veterináře a dal jí odčervovací prášky, ale dělala to pořád. I někdy teď ale ne tak často, to bylo strašné, to bylo pak nechutné když chtěla nekomu olizovat ruce nebo oličej.
Představte si že jsem v kuchyni vařila rýži na oběd a Claudi se v klidu potichu odplazila do obýváku, tam byla nachystaná miska se sušeným ococem pro taťky. Claudi samozřejmě misku stáhla dolů v kokinkách se nejspíš vyválela protože je měla i na zádech. Já slyšela tu ranu jak miska bouchla o stůl a šla jsem do obýváku. Claudi si tam papala a hnek jak mě uviděla tak se valila schovat potvůrka pod gauč, a tvářila se opak jako že to neudělala ona že za to nemůže že tam celou dobu spala, ale Samozřejmě že bylo jasné že to udělala ona, byla pěkně napapaná a měla to všude zamotané v kožichu a viděla jsem ji jak se běžela schovit. Je úplně neuvěřitelné jak jsou ti psi chytří.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:14
- Nahlásit
Candy
Jo, to jsou, také to vypadá jako by se pořád smáli. Dnes jsem potkala štěňátko boloňáčka, chtělo si s Claudi hrát, ale panička opravdu dost prudce škubla vodítkem a štěňátko se za ní plazilo a tvářilo se opravdu smutně, tak smutného bišonka jsem vyděla poprvé. v ně kterých knížkách se píše že byli Havanáčci dřív cirkusoví psi a dodnes jim to zůstalo.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2006 21:16
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tak to znám moc dobře. Belinka nedávno vzala našim klukům plastovou kuželku a kousala ji. Když mě slyšela přicházet,pustila ji a dělala,že spí. Na chvilku jsem poodešla a Beluška čapla kuželku a už si ji nesla do pelíšku.
Jsou to lumpíci ti naši čtyřnozí miláčci.
|
Janine
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 19:15
- Nahlásit
Ahoj vsem,
budeme mit brzy stenatko bisonka a chtela jsem se zeptat, jak jste ho vozili v aute jako stene. Nejak zabezpecene. Jsem nasla jen jednu takovou tasku, co se pripouta k sedadlu.
Diky
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 21:39
- Nahlásit
LenkaK
Jééé ty už máš chovnou stanici? Já si toho všimla až teď. A kolik chceš mít doma havanáčků?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 22:16
- Nahlásit
LenkaK
Také jsem si všimla, jen jsem překvapená, že jste to stihli poměrně brzy. To už je to taková dlouhá doba od bonitace Bellinky?
Moc ti gratuluji k vaší chovatelské stanici - SILESIA AMISTAD
/opravte si to, není to chovná, máš to na webu, a Marti,ty píšeš stejnou chybu, bohužel jsem donedávna používala oba výrazy též, ale stanice je chovatelská, chovná je fena, některé lidi to totiž dosti dostává......./
Prozradíš nám co to přesně znamená ? SILESIA AMISTAD ???
Je to myšleno španělsky? něco jako Slezské přátelství? nebo přátelství Slezska, nebo něco podobného? Jsem zvědavá
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 22:32
- Nahlásit
LenkaK
No a já jsem také zvědavá.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 22:45
- Nahlásit
emikami
MartinaClaudi
Děkuji za gratulaci. Silesia Amistad znamená Slezsští přátelé.
Chybu opravíme. Belinka byla bonitovaná v létě.Jo jo letí to.
V Nitře na výstavě jsme nakonec nebyli,protože jsem nemocná.Taky jsme se báli jet v tomhle počasí.Přece jen auto nemáme úplně vpořádku.
Kolik hceme mít Havaňáků... Moc ne.Tak abychom nestrádali mi ani pejsci. Myslím že max. je 3. Ale více ukáže čas. Taky na dalšího kamaráda nebo kamarádku nespěcháme.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2006 23:23
- Nahlásit
All
Hele nevite nekdo co je s Aknah?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 00:49
- Nahlásit
LenkaK
No takže jsem se trefila, jen jsem nevěděla jak zvolit to Slezsko. Jsem dobrá, co? a proč zrovna , Slezští přátelé, dle čeho jste to vybírali, já když volila Wild Angel, tak jsem spíše myslela na pejsky, hlavně vlastně na Emí, netušila jsem tenkrát že bude následovat ještě další havaňák, takže Lenko nikdy neříkej, počet, měla jsem jednu a mám jich pět,penízky sice nemáme, ale zatím nikdo nestrádáme, v životě by mě to nenapadlo ani ve snu, že bych se dostala k tomuto počtu,počkej až budete mit štěnda. No a název jsem volila podle Emí - Divoký anděl, Emi je andílek ale přesto divoký, pak jsem měla ještě Bílý anděl, atd. a pak jedno slovo složené z písmen. To nebudu prozrazovat
younglady
Tak to já určitě nevím, tak ji zavolej na mobil, nebo napiš mejlík, nebo sms, a snad se to dozvíš. Jestli se někde neobjevuje, i tak doufám, že se má dobře .
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:35
- Nahlásit
younglady
Aknah jednou psala,že nemámoc času. Možná se občas koukne...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:40
- Nahlásit
emikami
Zkoušeli jsme různé názvy.Nám vyšel druhý.První jak jsem zjistila nedávno někdo dostal. ,,Silesia Star"
O tom počtu jsem připsala,že čas ukáže. Třeba budou jen dva nebo čtyři. To nevím jistě. Hlavně nechci,aby byl jeden pejsek na úkor druhého.Přece jen venčení,česání a výchova potřebuje nějaký ten čas. Chci,aby všichni pejsci,kteří budou byli krásní a upravení.
|
Zerynka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 08:46
- Nahlásit
Chci se zeptat, jak veliký obleček kupujete na havanskýho psíka nebo na bišonka? Mam vyhlídnutý overálek na internetu, ale nevím jakou velikost.
Děkuju Lucka
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 09:02
- Nahlásit
Zerynka
Tak na pozor. Myslím,že je lepší přímo vyzkoušet. Já jsem zjistila,že ten co nosila naše Belinka loni už má malý. Ve zverimexu už mívají celkem dobrý výběr. Raději nekupuj s podšívkou,protože se po ní hodně cuchá srst.Nejlepší je jen šusťákovina.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:49
- Nahlásit
Janik
Janičko chovná stanice ze které pocházi Damišek se jmenuje Panorama Beskyd.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:53
- Nahlásit
Janine
Tak my jsme ho vozili pod nohama ve svém pelíšku. Belinka blinkala a tak jsem ji měla pořád na očích a mohla jsemji kdykoli očistit. Teď ji převážíme v plastové přepravce. Doporučuji často vozit autem. My jsme jezdili málo a teď nám po cestě kňučí. Zajímavé,ale je,že se na výlety autem moc těší. Vdy je v autě první.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 10:57
- Nahlásit
Janine
Já vozím dva Bišonky od štěňátka v autě. Staršímu to nevadilo vůbec nic, ale mladší blinkal, tak jsme jim daly chvíli pokoj a nechávaly doma a vozily jen na kratší vzdálenosti. Tedˇ již je vše v pohodě tak s námá jezdí každý den a zabezpečení je klasické vodítko a rozdvojka. Já vím není to podle pravidel, ale spoléhám, že mi to snad projde.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:02
- Nahlásit
LenkaK
Leničko moc Gratulují k chovné stanici. Jste šikulkové, že jste to tak rychle zvládly a název je hezký.
Akurát mě napadlo kdy bych měla chovnou stanici jak bych ji asi pojmenovala a napadlo mě FaDaRa.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 11:04
- Nahlásit
Zerynka
Tak na to opravdu pozor jak psala Lenka, Každý pejsek je jiný i postavou, takže je lepší si to vyskoušet.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 12:18
- Nahlásit
Zerynka
Holky mají pravdu nejlepší je vyzkoušet. Jinak se měří od kohoutku ke kořeni ocasu. Podle této délky, to mají označeno. Ale obvod u oblečků bývá různý a je lepší vyzkoušet aby seděl dobře. LenkaK
Taky gratuluji k chovatelské stanici a přeji hodně štěstí a zdraví. Pro tebe, rodinu a samozřejmě i pro pejsky.
Janine
My vozíme od štěněte v plastové přepravce, vezli jsme jí hned v ní od chovatelky a je tam naprosto spokojená. Lehne si a spí celou cestu co jedeme. S přepravkou jsem spokojená, je odvzdušněná a dobře udržovatelná.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:05
- Nahlásit
Darina1
janča
Moooc všem děkujeme!!!
Doufám,že to budeme zvládat,protože chovat pejsky není sranda. Ještě jsme ani nekryli a už vyřizuji a ptám se a píšu a přemýšlím.... abych nic nezanedbala.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 13:10
- Nahlásit
LenkaK
Ahojky Leni!!
taky se přidávám ke gratulaci ke stanici!!!
Moc se mi líbí ten název....dobře originální
Jak jsi na něj přišla???Pokud se tady na to už někdo ptal, tak se omlouvám ale v poslední době to tady nestíhám všechno do podrobna číst.
Darina1
Jinak Darinko děkuji za název stanice
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:42
- Nahlásit
Holky nevíte co je s monkou???
DLouho jsem ji tady neviděla..
|
monka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 15:58
- Nahlásit
Janik
ja Ta zdravim Na forum moc nechodim, lebo sa tu riesia problemy, ktore sa mna netykaju-vystavy, chovatelstvo.. My sme sportovo zalozeni, behame agility a chodime na zavody. Ak pojdes v lednu na vystavu do Olomouce, rada sa s Tebou stretnem.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 16:02
- Nahlásit
monka
Ahoojky!
No to mě právě zajímá..jak se máte??Jak jde agility???Na kolika závodech jste byli a jak jste dopadli....já bych si totiž chtěla taky povídat o agility, závodech atd....
chtěla bych se někdy dojet podívat za váma na cvičák..přemýšlím totiž, že bych s Andym chtěla začít víc trénovat agility aby jsme si mohli zkusit aspoń jeden neoficiální agility závod, kdyby byl někde blízko.
JO pokud Andymu doroste srst, tak bych tam chtěla jet Budou tam ukázky agility??
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 16:57
- Nahlásit
Ahoj holky,
tak si představte, že jsme měli jít dneska na stříhání k paní Králové. Já se hrozně těšila a když jsme vyjeli, tak po dvou kilometrech nám praskl chladič a začalo se kouřit z auta, takže jsem to musela odvolat. Mě to tak mrzíííííí. Bůhví, kdy paní Králová bude mít zase čas. Ach jo.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 18:46
- Nahlásit
Verca
Tak to je pech. Ale co naděláš.
Náš to čeká zítra,držte palce, večer jdeme s Gwenďou na 1. stříhání - spíš tedy přistřižení. Doufám, že to dopadne dobře.
A koukněte na www.gwen.websnadno.cz doplnila jsem tam aktuální fotky.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2006 23:44
- Nahlásit
LenkaK
díky za gratulaci k bonitaci a přeji chovatelské úspěchy!
|