Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:33
- Nahlásit

emikami
Víš mě se oblečky docela líby, ale na své psy to moc nerada dávám, oni mají jen když sních se moc lepí tak ať nemají ty koule a ať nejsou stále mokří. Teď jsem šla kolem zveraksu a tam měli nápis, že prodávají oblečky za 100kč samozřejmě jsem tam vlezla a Damiškovy hned jeden pořídila na tu zimu no nekupto. Jinak jsem proti oblečkům já vždy říkám, že je to přece pejsek tak proč ho rozmazlovat, jsou případy kdy jeto nezbytně nutné a to respektují. Tady chodí paní a má pejska boloňáčka a ten je stále v oblečku i v LÉŤE a nesmí si ani hrát s naši my pejsky. Pídila jsem se proč to ta paní děla protože mi to nedalo a zjistila jsem, že jat e advokátka čímž si mislým, že by s myšlením měla být víš a s pejskem chodí stále na výstavy do zahraničí, tady ho prí nedobře ohodnotily. Chudák hafík. Když mojí kluci k jejímu pejskovy přiběhly a chtěli si hrat tak jim nadávala a vyhazovala, než jsem stačila cokoliv říc tak ona už je kilometr odnás ona to vše řeší za pochodu.
To jen tak trochu o oblečkách proto že jsem ji zase dnes potkala a zase mi zvedla tlak, baba jedná blbá.
Pac a pusu pro tvoje holčiny od Biška a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 08:44
- Nahlásit

Verca
Verunko v jednoduchostí je síla, nedejse určitě budou moc hezké. K tomu okusováni, že má Fíbi kratší srst na určitých místech, tak náš Biško taky a to proto že ho devastuje Damišek, no on si zatím takhle hraje, že Biška tahá za chlupy no a Biško si to nechá líbit. Ještě že Bišo není výstavní u vás je to, ale horší. Já ani na to tak nějak nepřišla, ale paní Králova mi už po podruhé říkala, že Biška nemá ani s čeho modelovat, všechny chlupy má zkrácené. Damišáček s toho vyroste to chce jen čas u nás to tak neva, ale ty budeš muset asi Fíbi balit do oblečku.
Pac a pusinky od Biška a Damiška.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 09:19 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
Do oblečku?!!!!!!!!!! Jen tak?!!!!!!!!! NIkdy!!!!!!!!!! To se radši na čas vzdám výstav a budu čekat, až to Eli přejde a Phoebe srst doroste. Přesně jak píšeš ty, nemám ráda takové to parádění psů jen tak, je to pořád jenom pes. Na zimu jí ale budu pořizovat obleček kvůli těm koulím na nohách, ona se jinak nevyběhá.ale já se cítím už pomalu blbě, když Phoebe udělám cop, i když se mi to na ostatních psech líbí, což je celkem paradox. A taky jsem musela překousávat to oblíkání háracích kalhotek, ale jinak to nešlo, měla jsem úplně zababranou postel, tak se jí teď aspoň směju. Ale nemám ráda takové to polidšťování psů.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:37
- Nahlásit

Darina1
Darinko, koupila jsi už nějaký ten bělící přípravek?
Kurňa, taky by se mi hodil obleček za stovku.... Mají tam ještě tu akci? Mám pocit, že tady v Těšíně jsou oblečky nad 300kč.... Ale nejsem si jistá.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 10:59
- Nahlásit

Verca
Verunko bělicí přípravek jsem ještě nekoupila protože mám ještě takovou vodičku, trochu je to lepší po ní ale nic moc. Kluci jsou stále totiž vlhcí u těch tlam jak se stále oblizují, takže je to boj s větrnými mlýny. Nechci jim taky stále něco zakazovat tak že trpíme rzí.
Oblečky jisto jistě už mají vyprodané tu akci tam měly už v pátek. Vidíš kdybych to sem dala dříve mohla jsem ti přikoupit, promiň moje chyba. Na Biška jsem taky kupovala za těch 220kč a pláštěnku za 240kč která je mu na prdlajs. Já mám totiž žlutý deštník a ta pláštěnka je žlutá, tak si připadám jak magor. Nakonec jsem si i já pořídila takovou bundo pláštěnku v kávové barvě, ale o to už tak nejde jen potřebují mít ruce volné, to víš dva pesani na rozdvojce a hůlka pak není kam chytit deštník.
Verunko Damišek již delší dobu se snaží na kryt Bišonka, skáče na něho ze zadu a dělá směšné pohyby, oni dva jsou jak čtyř procentní. Holky ti to zatím asi nedělají? Já vím, že to není ono co tu popisují to je spíš kdo bude dominantní, u nás vede Damišák a když Biško si neudělá pořádek je to jen jeho vina.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:59
- Nahlásit

Ahoj holky!!
Musím vám sdělit co se nám teď o víkendu stalo!!!
Prostě se nám zavirovalů celý počítač, takže se mi smazaly úplně ale úplně všechny fotky(Andyho, štěňátek no prostě úplně všechny) :cry
A to jsem si je chtěla v pc upravit a potom si je někdy v týdnu všechny vypálit Celou noc jsem probrečela
Jako jo jsou to sice jenom fotky ale taky vzpomínky
Dali jsme to na zpravení kámoščinému tatkovi, tak se jen modlím, aby ty fotky tam někde prostě byly....
Tak si radši všechny fotky vypalujte nebo dopadnete jako já

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:09 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Darina1
No Phoebe na Eli naskočila dvakrát, ale já ji teda seřvala no. vím, že jsem asi neměla, že si to mají mezi sebou urovnat samy,ale když Eli jsme si přivezli domů a ona to po pár dnech na ní zkoušela. Teď to dělá Eli, ovšem nemyslím si, že by ji pořád chtěla dávat něco najevo, spíš je to ve hře, ale všimla jsem si, že to někdy zavání trochu i tou nadřazeností a Pheobe je taky taková ťula, že si to nechává líbit.
Eli měla včera nějak nervní a dovádivý den a pěkně se po Pheobe "vozila", furt při hře na Phoebe vrčela a hryzala jí bolestivě a pak Phoebe spala na gauči a ta malá potvůrka se nudila a vyskočila na gauč, ale ne úplně a chytla jí nohu do zubů a spadla z gauče, tak Phoebe zařvala jak blázen, protože Elinka měla tu nohu pořád v zubech i na zemi a Phoebe ležela podél opěrátka gauče, takže dost daleko. Viděla jsem to všechno, ale seběhlo se to rychle, jen jsem viděla, že Phoebe tak trochu chvíli kulhala, odlehčovala tu nohu. Eli má hroznou sílu v zubech, dokáže víčko od petl láhve normálně stlačit v zubech. Tak jsem Phoebe v duchu politovala, protože takové probuzení bych enchtěla zažít.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:11
- Nahlásit

Janik
Jejda, tak to bych nechtěla zažít!!!!!! To je hrůza. Pokud nebude muset přeformátovat celý disk, tak by se to možná dalo vyvolat zpět. Držím palce, ať to dobře dopadne. (((

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

Verca
Takže Verunko ani bych nikdy nevěřila jak ti malí mají sílu v skusu, párkrát Damišák to zkoušel i na mojí ruce ono chvíli se to dá vydržet, ale pak opravdu křičím au, au, au. Biško někdy pořádně zakňučí, ale bohužel musí si s tím dát rady on sám, jak se mu pak podívám na uši tak tam má až krvavou tečku od zubů Damišakovích.
Janik
Jandulinko tak to mi je moc líto, možná že ten známi tam někde ty fotky vydoluje, vím že se dají udělat zázraky když to někdo umí.
Tak ti posíláme tobě a Andymu pac a pusinku od Biška a Damiška.

Janik
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:37
- Nahlásit

Darina1
No to já taky doufám, že je někde tam najde, protože to by byla mooc velká škoda...úplně si ted vyčítám, že jsem se nevypálila dřív

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

Darina1
Přesně tak, Phoebe ta sice měla ostré zoubky, ale nikdy neměla takový stisk. Ještě že Eli není tak kousavá jako Phoebe, ale jak kousne, tak to stojí za to. Holky mají takový měkký pískací balonek a Phoebe ho nikdy neskousla tak, že by zapískal a to Eli nemá vůbec s tím problém už od prvního dne, co jsme si ji přivezli. A taky pamlsek pro štěňata ten tvrdý. který Phoebe jako malá nikdy nemohla rozhryznout, tak ona kousne a je to hned rozlomené,vůbec se s tím nepárá a Phoebe to furt žužlá a přehazuje mezi zubama. Tak celkem zírá, protože má silnější skus než PHoebe teď v roce.

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:44
- Nahlásit

[/b]Verca
Veru, to není Eisinka ale Emily Joy, psala jsem to tam, tak nevím zda ses jen přepsala nebo zda si myslíš že to je Eisi.

K tomu přípravku, no už mně to je asi jasné, ale musela jsem to číst asi 3krát. Jen se toho trochu bojím, aby to nepřišlo do těch očí, když tím tak straší, Veru, ty používáš přímo tenhle přípravek????

Nejlepší je použít gel na čistou, suchou srst. Můžete ho aplikovat pomocí čistých prstů nebo kosmetického kartáčku. Jako u kteréhokoliv kosmetického přípravku dejte pozor, aby se gel nedostal do očí. V případě, že se gel do oka dostane, vypláchněte velkým množstvím studené vody. Jestliže podráždění přetrvává, vyhledejte veterinárního lékaře. Znovu aplikujte na čistou, suchou srst kdykoliv je to potřebné. Kompletně vymyjte, vypláchněte, použijte kondicionér a vysušte ne dříve než po každé 3. aplikaci.

Tak nejdříve jsem si přečetla že to mám aplik.na čistou suchou srst. kdyby to přišlo do očí nevím jak bych psovi proudila sprchou do očí, to fakt nevím zda bych to zvládla,oni takto nemají rádi, když jim hlavu splachuji a ještě tohle.No ale asi by se muselo.
Dál jsem si ale přečetla - kompletně vypláchntěte,použ.kondic.a vysušte....tak jsem si říkala tak to psa musím tedy vlastně vykoupat a pak to co nanesu zřejmně spláchnout a umýt, na a to -
ne dříve než po každé 3. aplikaci. jsem jaksi zaznamenala až po několikátem čtení. Takže jsem si to celé musela číst několikrát, no asi jsem měla radši na internetu, protože na tom kelímku jsou prťavá písmenka na které nevidím ani přes brýle, musím si vzít ještě lupu, a ještě k tomu je v půlce článku nějaké razítko takže ty slova nejsou až tak zřetelně přečtená.
Takže to shrnu, proste to tam psovi napatlám tak aby to nepřišlo do očí,nechá se to zaschnout, pak to nějak rozčešeš až je to suché? a kdy se to může aplikovat znovu, jak čtu tak koupat psa ne dříve jak po 3 aplikaci, prosím tě radši mně to napiš doslova jak to děláš, dík.

No a co s tím webem, ten problém se týká i toho co jsme včera řešily? Nevím kam to ukládáš a kam se to má ukládat v tvém programu ale zdálo se mi to nějaké divné, také nepíši háčky, čárky,pomlčky, a takové různé blbosti,ani velká písmena, používám jen malá písmena a bez čárek a háčků, např. elinka.cura.natravicce takže takto to píší jakmile udělám někde čárku či háček tak už se mi třeba nezobrazí foto atd.

Holky zmněnila jsem zase trochu, no možná docela dost web, která ho znáte trochu víc a občas tam brouzdáte, jelikož jsem některé věci překopírovala, ale já to ve svém počítači mohu vidět dobře ale vy by jste tam třeba měli místo fotek křížky, atd. prosím kdyby jste náhodou šli někdo na můj web a viděli chybu, řekněte mně to prosím, ju? a kdo má čas a chuť jukněte, zda se vám to takto zdá lepší, ale ještě musím některvé věci dopilovat, byla to strašná práce na celý den, uf, už to snad nikdy nebudu předělávat, hlavně havaňáky kde mám 5 vrhů,fotogalerie,a ještě podfotogalerie.no prostě hrůza.

www.havanese-wild-angel.net moc děkuji.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:11
- Nahlásit

emikami
No teda, tak tvé stránky se mi líbí hrozně moc, opravdu, já mám ráda takové teplé barvy, taky mám takto laděné stránky, ale to sama víš. Jen jestli bych mohla mít malou "výtku". Jak tam máš v úvodu odkaz na pudlíka a havanského psíka, tak ten bych dala třeba tam pod nápis Chovatelská stanice Wild Angel, ívš aby si člověk mohl překlikávat mezi těmito plemeny a nemusel pokaždé najíždět na Úvod.

Ano mám problém v tom, že jsem si do názvů psala mezery.

Ten gel prostě napatlám, to se neboj, že bys jim to mázla i do oka, prostě to nesmíš máznout do koutku oka a po třetí aplikaci to vymyješ a až bude srst zase suchá, tak můžeš nanést znovu. Phoebe nesnáší, když jí to vymývám, je to hrůza jí udržet tu hlavu. Nepoužívám kondicionér, ale jen šampon.

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:46
- Nahlásit

Verca
Tak to jsem ráda, že se ti líbí, no stránky jsem viděla, ale už si to tak až do detailu nepamatuji, ale mohla si je změnit za tu dobu co jsme to spolu kombinovaly. No mohu to dát na úvod, Renátě jsem to tam také dala, ale ta má přímo pro každé plemeno svůj web, ale vlastně tím že by lidé klikli na havanského psíka nebo na pudla tak by se nedostali na úvod, a tam je vlastně ještě několik odkazů, jako email, vzkazník,návštěvní kniha, atd. takže ještě na to juknu a uvidím.No ono nemysli si Verunko, něco v tom programu také nejde vše udělat a s....se s jednou věcí třeba 2-3 hodiny a ne a ne to dát tam kam potřebuji, např. na tom úvodu, jak jsem dala odkazy na havanský psík a pudl trpasličí tak prostě vůbec to nešlo dát doprostředka, hrála jsem si s tím tak dlouho že jsem myslela že už tady do toho kopnu.Někdy si to dělá co chce a mně to nechce poslouhat.

Jančo, Jančo, kdepak jsi?????

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:35
- Nahlásit

Ahoj, kde jste všichni???? Jen chci říci, že pokud budete mít zájem jukat na webovky k paní Grygarové Renátě, tak nová adresa je www.satya-cz.net ta druhá nevím jak dlouho bude funkční, ahojka

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:51
- Nahlásit

emikami
Ta stránka jak je dřevěná, tak se moc hodí k denisce a Claudi.

Romaine
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 20:58
- Nahlásit

Holky já mám náběh na angínu, takže se tu na čas neobjevím - ležím a snažím se to vyléčit, co nejrychleji..

emikami
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 23:39
- Nahlásit

Tak jsem zkusila dát Kamilce ten gel, no začala jsem s menším množstvím, myslela jsem že to bude trochu pouštět, ale ono vůbec na tamponku nebylo, no tak to jsem teda zvědavá zda to bude trochu lepší, to jako časem by to mělo vybělat???? Bála jsem se o ty oči, já nemám ráda, když pejskové trpí a nemusí. To samé je nechat kvůli výstavě v dlouhé srsti a oni musí snášet to dlouhé česání, to vedro, tu tíhu, víte vůbec když pejska ostříháte, z té husté teplé chundele jak oživne??? To je taková radost, cítí se hned asi tak lehce, živě, temperamentně, prostě já to na nich vždy vidím jak jsou pak doma daleko živější, a jakmile jsem měla Emí víc chlupatou, tak se akorát tak plazila po bytě a ležela na linu u domovních dveří. No a nyní ještě na ně budu patlat různé srágory. Fakt, tohle mně nebere, mně jde o štěstí a pohodu pejska, a né aby zbytečně trpěl, to česání je děs, a ta Deny zatím vůbec neposlouchá. Dneska se jí dostal bodlák přímo na tlapišku ze spodu, asi na něj šlápla , no asi 15minut jsem ji to vytahovala, protože to měla zalezlé různě mezi polštářkama. Tak to bylo také něco, tahala vyčesávala. a je asi po Emí, protože jak je chlupatá tak chodí na to lino do předsíně, což mi vadí, aby náhodou nenastydla , přece jen je to ještě mimi. a tak musím zavírat dveře od kuchyně aby tam nemohla, jinak je tam už skoro pořád. a to je maličká a ještě krátkou srst oproti tomu co jí očekává, ale zda mně to naprdne, prostě na to kašlu, mně je prostě přednější pes, a ne výstavy, na druhou stranu také mně to bude bavit trochu, když budu v pohodě, a když dostaneme aspoň trochu dobrou známku , to je jasana, ale prostě já když na ně koukám, že musí trpět když nemusí, tak mně to děsně vytáčí, no a nyní jsem se fakt dost tím vytočila. Jo a v tom Kladně ten kdo tam jede, tam bude celkem asi 10 havanských psíků. Kdo by chtěl vědět přesně kdo v otevřené a kdo v mezitřídě tak to mohu ještě zjistit, to jsem zapoměla. Dobrou noc.

Raja
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 13:50
- Nahlásit

emikami
My jedem do Kladna,můžeš mi napsat nejaké bližší informace?

Janik
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 16:42
- Nahlásit

Ahojky holky!!
Mám úplně super zprávičku..vypadá to, že fotky jsou na světě!!
Od kámošky tatka, jak nám ten PC dává do pořádku je prej našel, tak snad budou všechny Jsem úplně šťastná!!!
Jinak pozdravujte všechny hafinky a hafiky

Raja
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 19:10
- Nahlásit

emikami
Já myslím,že ti na tom tampónku ani nic nemělo zůstat.Podle mně ten gél musí působit nějakou delší dobu a to zbarvení jakoby vytahuje z chlupu.

Holky prosííím -hodte sem ten odkaz na výstavu v Brně a v Olomouci.

emikami
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 19:56
- Nahlásit

Raja
.Na výstavě budou 2 ml. psi, 1 pes ve vítězích, 4 ml. feny, 1 v mezitř. a 1 v otevřené, jmenovitě nevím.

Jen vím že tam bude s pejskem paní Herčíková - Calimero, tak nějak. a bude ho tam i bonitovat.

Ty máš tu fenku Bellinku, že? já si to uvědomím, vždy jen kvůli tomu gelu , že nemůžeš používát.

Prosím, ještě mi napište, asi jsem na to tupá, za jak dlouhou dobu bych to měla Kamí udělat, já to udělala včera jednou , dneska jednou, mám to dělat každý den? a pak třeba vůbec? protože jak píší, vykoupat, ne dříve než po 3 aplikacích, takže kdybych ji to dělala každý den, 1-2krát, tak ji přece neubud koupat jednou za 4-7 dní, napiště mně to sem prosím jako tupci, jo? no zatím nic nevidím, tak uvidíme.

Do jaké třídy máš ty zapsanou Belču? to tam asi budeš sama ne?

Na výstavě budou 2 ml. psi, 1 pes ve vítězích, 4 ml. feny, 1 v mezitř. a 1 v otevřené, jmenovitě nevím.

Tak nyní jsem z toho jelen, takhle mně to napsala, tak já to chápu že tam budou 2ml. psi, ......4 ml.feny, jedna v mezitřídě a jedna v otevřené, to jsou ale dvě feny, chápete to stejně?

Raja
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 23:36
- Nahlásit

emikami
Já to chápu tak,že celkem bude 6 fen,z toho 4 ve mladých,1 v mezitřídě a 1 v otevřené.My jsme v mladých.
Co se týká té aplikace,já bych to zkusila dávat aspoň dva týdny-t.j.aplikovat 2 x denně týden,vykoupat a opět 2 x týdně aplikovat. Pak bych posoudila výsledek,jestli je patrné vyblednutí. Fakt ti ale doporučuji tú on-line poradnu,napiš tam.Paní odpovída v podstatě obratem.

Raja
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2006 23:46
- Nahlásit

emikami
našla jsem ti v poradně dotaz ohledně toho gélu-překopíruju ho sem,možná ti ti pomůže.

Dobrý den,paní Němcová,musím vám moc poděkovat za rady,protože naše problémy jsou tak z 95% lepší. na vaši radu jsem si nakonec zakoupila Osvěžovač a stabilizer, finální kondicionér After bath a Norkový sprej-to vše používám společně s Jemným šamponem a Botanic.kondic. Musím říct,že Norkový sprej je dokonalý zázrak,nastříkám ho do vlhké srsti a ta se potom opravdu skoro 10dní vůbec necuchá.Musím říct,že mě zpočátku překvapilo,jak je parfémovaný,ale i já i pesan jsme si už zvykli a navíc okolí to moc chválí,jak moje štěndo díky němu voní chci se na vás ještě obrátit s jednou radou,před pár týdny jsem zakoupila obojek Kiltix,ale můj maltézáček z toho začal děsně slzet a tak jsme museli začít používat Super bělící gel,protože se mu udělali škaredé skrvny,které předtím vůbec neměl.(samozřejmě už obojek nemá).Gel používám ráno a večer,tak mě zajímá za jak dlouho by se mu to mohlo spravit,už ho používáme cca 1týden.Vyplachuji ho cca po 6-7 aplikacích, dělám to správně? děkuji za odpověd, hezký den.
odpověď:
Jsem ráda, že se péče usnadnila.
Super bělící gel používáte správně, stačí používat i jen jednou denně a výsledek by měl být znát už 3. - 4. den od počátku používání. Ale to platí u hodně zabarvené srsti, tam je efekt okamžitý.
K vybělení by mělo stačit 14 dnů až 3 týdny. Jestliže se srst nevybělí, tak doporučuji přestávku, aby se srst mohla zregenerovat a poté opět pokračovat.
Musím ale podotkonout, že existují i jedinci, u kterých se srst nikdy nevybělí kompletně (jednak z důvodu neustálého a silného slzení a potom u jedinců, kteří mají extrémně tvrdou srst - je to třeba u plemene lhasa apso). U maltézáčků to problém nebývá.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 15:06
- Nahlásit

Raja
Tak to je takto :Psi- dorost tam není obsazen, 2 psi ve tř. mladých, psi - mezitřída není obsazena, otevřená není obsazena, 1 pes ve tř. vítězů. U fen dorost není obsazen, 4 feny ve tř. mladých, 1 fena v mezitřídě, 1 fena v otevřené , je jich tedy 9 havaňáků celkem.
Takže budeš v kruhu ještě se třema fenkama, tak to ti budu držet moc a moc palečky. To tam bude jistě někdo z farmy zvířat.No měla by tam být paní Kohoutová s černou fenkou, jestli se tedy rozhodla nakonec jet, dlouho váhala, ale chtěla ji otrkat.No dál fakt netuším. Doufám, že se tam dokolíbám, asi tě poznám podle Bellinky, co?

Jinak dík za radu, už jsem se informovala, a odpověď jsem dostala, jen tedy nevím jak psovi opláchnu čumák aniž bych ho koupala, protože to je fakt u nás dost velký problem, stejnak bude zmáčený, no ale ne tolik jako celý vykoupaný, to je fakt.Paní Héru nedoporučuje, no tak až budou penízky tak nakoupím něco asi odtud, nebo ještě jsem chtěla zkouknout KW kosmetiku. Heru a Beu bych vypotřebovala na starší holky, nebo na pudlíka, myslím, že jí to docela sedí.

Holky kde jste, to v práci všichni tak permanentně pracujete? Tak můžu říci, že jsem myslím tehlekrát s mým webem také velmi spokojená, ale dalo mi to dost práce. Ještě jsem měla hodně práce s 5 ti vrhy, než jsem vše upravila, ještě potřebuji změnit u vrhu D a E takové ty úvodní fotečky.

Verčo, máš nějakou pěknou fotku Elinky kde nebude moc rušivé pozadí? Teda já ale zapoměla dát na web foto Eisinky a paní mně poslala tolik fotek, no kde je mám sakra.To jsem teda ......

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:00
- Nahlásit

Tak jsem se rozhodla že budu příští štěnda čipovat a né tetovat, že to pro mně je drastické a pro štěnda také, ale náhodou jsem dnes zašla na str. klubu boloňáků a malt. a přečetla jsem si tohle. Je mi z toho špatně a smutno.No myslím, že radši budu nadále tetovat a trpět u toho.

http://www.bestinshow.cz/klub/izpravodaj/wp-images /photos1/cip.jpg

Janik
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 18:07
- Nahlásit

emikami
Ahojky!
Jeslikož si tento časopis kupuji každý měsíc, tak jsem si to už četla....a asni bych taky nečipovala....sice je fakt, že to tetování je takové drastické ale myslím, že lepší než toto je to moc smutné

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:06 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Kdo všechno jdete na Výstavu do Brna? My se tam jdeme jen podívat, tak by jste nás tam mohli někde potkat.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:33
- Nahlásit

Ahoj holky, tak představte si, že naše smůla dál pokračuje... Noha už je sice vpořádku, ale zjistili jsme, že má astma. Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Raja
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 20:44
- Nahlásit

emikami
Zrovna jsem ukazovala ten tvůj odkaz veterináři,co je u nás na návštevě.Tvrdí,že ty rozměry čipu nesedí,že u čipy užívané na psy jsou skutečně jako zrnko rýže.

holky ještě jednou prosííím,nemáte někde odkaz,odkuď by se dala stáhnout přihláška do Brna popr.Olomouce?

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání