Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:13
- Nahlásit

Tak takovouhle holčičku boloňskou bych mohla mít i já.
Tak tohle už je nářez!!! tomuhle říkám fakt moc hezký boloňáček.

Verca
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 21:43 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
koukám, že jsi našla stránky paní Gerykové. Bellinda je nádherná a její Hédoné přímo překrásná. S Derrickem, s tím poslední se chystáme poprvé nakrývat. Mluvila jsem i s jeho majitelem a říkal, že není problém, že se nějak dohodneme. Derrick je horzně úspěšný a má božskou srst. Poslední dobou všechno vyhrává, tak jako vyhrávala jeho maminka. Jen škoda, že Hédoné (jeho maminka) nemá vyběhaný ten interšampion, prý k tomu chybí kousek. Mám zálusk na jejich štěňátko, dokonce teď měla Hédoné s Argim (otec Phoebe, Ital) štěňátka, tak mě hrozně mrzelo, že byly jen čtyři, měla je všechny zadané po narození. Ale do budoucna jsem s p. Gerykovou domluvena, že bych nějaké to štěňátko od ní vzala. Ale asi jen po Hédoné a Argim, možná i po otci Derricka Halogénovi. Jsou to mí favorité.

emikami
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:35
- Nahlásit

Verca
Koukám, Verunko, že za chvíli s tím počtem pejsků na tom budeš jako já

Jo a to jak si psala,že by mohl být odkaz na havansk.ps. a pudlika již na úvodní stránce, tak to tak být nemůže, to je prostě jen titulní str. odkud se člověk musí dostat na úvod,jak jsem psala, jsou tam jiné věci, jako návštěvní kniha, odkazy, vzkazy, foto-různé, atd. takže proto jsem to dala tam. jinak by se tam ty lidi nedostali, myslím, ale že jedno kliknutí lidem nevadí a že jsou takto stránky přehledné a docela jednoduché.oproti tomu jak jsem to měla dříve.

Taky na mně holky něco leze, a to se chystám do Kladna, ale kdyby člověku nebylo dobře, tak....radši beru paraleny, no uvidí se. Ráda bych něco vyfotila a dokonce tam budou Verčo i boloňáci, nebude to tam tak velký jako na mezinárodní takže bych tam měla šanci si toto plemeno víc prohlídnout a snad i pohladit.
Věděla jsem že určitě budeš znát tyto stránky. Opravdu jak fenečka tak pejsek jsou krásní, a štěňátek teda měli požehnaně.Tohle se nám tedy nikdy nepovede. Možná třeba také jednou, ale nevadí, hlavně že aspoň nějaká a co je nejdůležitější tak hlavně že jsou zdravá.

Romaine
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2006 22:43
- Nahlásit

Holky nevíte něco o tom astmatu? On má prý psichické astma, takže to může mít kdykoli. Stává se to i když spí..

LenkaK
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:11
- Nahlásit

http://www.havanese.66.sk/php66/index.php?str=6

Jsem tady jen na skok. Ležím v posteli,protože mi švihlo v zádech.
emikami
Tvoje nové stránky se mi opravdu líbí.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 14:18
- Nahlásit

Do p*dele, jsem tak rozzuřená! Dneska jsem přišla dřív domů a co neslyším...holky si tu vesele vyjí ve dvojku!!!! No málem mě kleplo, jak jsem to slyšela. Elinka měla být společnice, aby Phoebe nevyla a zatím to vypadá tak, že Phoebe naučila výt Eli. ((((( Ach jo. Sousedi mě rozcupují. Asi se budeme brzo stěhovat.

Romaine
To je mi líto,že má Robby astma. Ale opravdu ti neporadím. co ti na to řekla veterinářka? Léčíte to nějak?

LenkaK
To mi ani neukazuj. Ta černá holčička je úžasná!!!!!!!!!! Já ji chci taky!!!!!!

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:04 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Verca
Buď v klidu, hlavně že se nic horšího nestalo. Oni to sousedi přežijí. Víš proč to píšu? Jako že o nic nejde. Dneska měl můj tatínek bouračku, jel v půl sedmé ráno z noční a narvala to do něj nějaká slečna pod vlivem alkoholu, naštěstí měl pás, to prý mu zachánilo život. Auto jde sice do šrotu, ale to je v téhle chvíli jedno. Takže už mi nevadí, že máme blbý sousedy, děti mě zlobí, na účtě jsem v mínusu, hlavně že rodina je v pořádku. Když si představím co se mohlo stát a co by si na ní člověk vzal, dala bych jí po hubě.
Takže holky když nejde o život tak jde víte o co ne?

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:35
- Nahlásit

Martina
Tak to je hrozné. Moje sestra byla půl roku služebně v Anglii a měla havárku na tříproudové dálnici. Nějaký blbec jí natlačil dodávkou na svodidla a ona se okolo nich třikrát otloukla, až skončila napříč dálnicí. NO měla štěstí, auta zastavovali, museli vypáčit dveře, ale sestra se díky pásům zachránila. Hrozné pro mě bylo i to, určitě i rpo ní, že v Anglii neměla nikoho blízkého, byla tam sama samotinká bez přátel. ((
A jak je tatínkovi? Je doma anebo v nemocnici?

Martina
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 17:19
- Nahlásit

No to je taky síla.
Je doma, trochu naraženou ruku a nohu, nějaká modřina, ale jinak snad dobrý. Hlavně to nepřidá ani mojí mamce, která se léčí 15 let se srdíčkem a takovýhle šoky to je na ní moc.
Jdu loupat švestky na sušení, tak zatím páááááček

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 22:04
- Nahlásit

Claudi měla namíchané Advace a Purinu, přišla k tomu, odfrkla a šla pryč, nasypala jsem jí tam Oregáno, to je Dobromysl (koření) Hned se do toho pustila. Nevíte jestli Oregáno může škodit zažívání psa, můžou psy papat bylinky?

emikami
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 22:11
- Nahlásit

Romaine
Já bohužel o tom nic také nevím, včera jsem hledala na internetu zda něco nenajdu ale marně, bylo to většinou jen o dětech, pak jsem si tam přečetla hezký článek o holčičce, ktará měla astma už od miminka,samozřejmě zrušili koberce,záclony a vše co je třeba,dělali vše dle doktorů ale astma měla stále a spíše více,ale pak holčička rostla a přinesla si domů kotě,astma měla dál,ale ne horší,nakonec měli doma plný zvěřinec,přitáhly domů vše co našli venku opuštěného,holčička rostla a astmá měla ale měla radost ze života a dělala i věci které by neměla,jako pomáhala ze senem,atd. dusila se tam, ale prostě ji nic neodradilo.Rodiče říkali,ať to radši ostatní nezkouší,ale že oni mají tvrdohlavou dceru,astmá stále měla, ale rozhodně ne horší ale přitom žila šťastně.Nedá se to moc takto napsat, chtěla jsem sem dát odkaz, ale pak jsem si říkala, není to o psech,tak nebudu ale přečetla jsem si to se zájmem.Kamarádka mi jen říkala že jedno jeji štěně astma mělo ale že je v pořádku, že mu musí veter. asi udělat nějaký krevní rozbor aby se zjistilo,snad čeho se vyvarovat, atd. tak jsem jí říkala, že měl nyní často blechy a klíště,nemohlo by to také být na to nějaká reakce, víš , buď na ty malé hajzlíky, nebo na ty různé přípravky čím si pejska odblešovala,třeba toho všeho na něj bylo moc.Takže bohužel ti také neporadím, je mi líto.

LenkaK
Štěňátka super, hlavně ta dvě černá, jestli budou po taťkovi budou krásná.Nechápu když na tuhle barvu tak trpím, proč jsem si dávno již něco takového nepořídila,ale je fakt, že stejné zbarvení měla Cherlinka, ale bohužel to nedopadlo tak jak mělo,je mi to líto,ale je to prostě tak.Černá ji sice zcela nezůstane,ale přece jenom se to dá přirovnat. Je také fakt že už asi třikrát jsem přemýšlela o jorkovi, to jsem psala, ale vždy mě odrazovala jejich povaha co jsem slyšela,ale napr.paní Grygarová co má tu holčičku tak je prý super a píše o ní i na svých stránkách, pak má ještě štěndo které se nechává,takže tam se to asi ještě nepozná, určitě jsou i vyjimky, a jak jste tu psali že by jste jorka nechtěli také kvůli té povaze, myslím, že to bude podobné jako se všemi plemeny.
Lenko, si mě vyrazila skoro dech, žes mě pochválila stránky, děkuji ti, nikdy ses totiž ještě o nich nezmínila, takže od tebe to beru jako velkou poklonu.Jsem moc ráda, snad se budou líbit i ostatním, pár pochval jsem již dostala, a já jsem také spokojená,tak už je snad předělávat nebudu, protože to dalo hodně práce.

Verca
Veru, hele a nemohli oni třeba začít výt třeba až tě slyšely nebo cítily, protože moje holky ty začnou většinou štěkat když se vrací páníček domů a to ještě ani nenastoupí do výtahu,oni to prostě poznají, a když je doma dcera a vracíme se oba spolu tak to říká také, že teda nechápe, že štěkaj už dávno než přijdou.Třeba nevyjí celou dobu,ale až tě nějak cítí.

No tak si tu holčičku kup, když ji chceš, budeš mít psíky tři já kdybych se pro ni rozhodla, tak už bych necouvla.

Martina
To je smutné co píšeš ale zároveň si vystihla moc dobře určité věci. Člověk se zabývá hovadinama, dokud si tak trochu nebo úplně nesáhne na to dno, někdy si člověk myslí, že si tam už sáhnul, ale kdepak, ono to dno je hodně hluboko. Stejnak si to nikdo z lidí neuvědomí, dokud nezažije něco opravdu nepříjemného, proč to tak asi je, neváží si spoustu věcí, nadává že si nemůže koupit tohle nebo tohle, nadává že má rýmu, jako např. dneska já, je mi bídně, a bůhví co z toho bude a to jsem chtěla jet do Kladna, nebyla jsem nemocná ani nepamatuji a nyní musím nastydnout,sakra., ale není to nic proti některým věcem. Mamince kamarádky , která je stejně stará jako já, se nedávno něco přihodilo, prostě najednou asi praskla žilka v hlavě a od té doby jen samé operace mozku, ochrnutí, zlepšování, zhoršování, různé léčení, no prostě hrůza, jeden den měla normální aktivní život plný radosti, ne jeden den, ale v minutě se jí život zhroutil, je sice na živu, ale někde v ústavu a za jakou cenu. Jelikož ji tak trochu i znám,a také jí je 50let, dost mě to zasáhlo,a tak na to často myslím, je to prostě hrůzna, člověk opravdu neví, co bude za vteřinu, proto by si měl života vážit, a radovat se z maličkostí a kašlat na hloupý lidi, kterých je kolem nás jak naseto. Třeba naše uklizečka, jen ji potkám, vaří se ve mě krev, má řeči, smrdí, no děs, ale zkusím si příště tohle všechno uvědomit, a projdu kolem ni aniž by se mně rozbušilo srdce, budu se o to snažit.
Je prima, že taťka z toho dobře vyváznul, přeji brzské uzdravení.Tak se děvčata mějte hezky a užívejte si co nejvíce krásných chvil.

Verca
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 08:13
- Nahlásit

emikami
Když chodím domů, tak nikdy neštěkají, až začnu strkat klíče do dveří. Včera jsem odemykala a oni mě přes to ani neslyšely, ale jak jsem tam vlítla, tak se hrozně lekly, protože jsem hulákala na celý barák.... Takže to nevypadalo, že by mě slyšely nebo cítili. Ani když Peťa jde, tak neštěkají, dokud neodemkne. Do té doby o něm neví... I sousedka mi předtím říkala o PHoebe, že ona moc dobře ví, kdy přijdeme, protože přestává štěkat. Jenže jsem jí až tak nevěřila (jednou mi řekla, že jeden den vyla a to nemohlo být, protože byl přítel doma, takže by těžko vyla v 5 hodin ráno v ejho přítomnosti, tak jak mi to tvrdila a nechtěla si to nechat vyvrátit), ale teď vím, že něco pravdy na tom bylo... no snad nevyly celou dobu. Ale byl to kravál nehorázný teda...

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:31
- Nahlásit

Martina
Martinko je mi smutno co se stalo tatínkovy. Taky jezdím každý den a jak to pozorují co se děje na těch silnicích je mi s toho zle, jak můžou tak lidi riskovat ( ta slečna připitá ). Tatínkovy přejí ať se mu to pěkně a bezbolestně zahojí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:55
- Nahlásit

MartinaClaudi
Martinko nic nevím o bylinkách takže ani neporadím. Je pravda, že v přírodě si vlci umějí najít i bylinku když jim něco je, ale jestli to platí i o naších přešlechtěných pejscích tak to netuším. Radší se někde poptej i třeba ve zverimeksu.
Pac a pusy všem pejskům posila Bišonek a Damišek.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 10:59
- Nahlásit

emikami
Prosím nešahej již na ty stránky, máš je móóóc hezké a hlavně se mi líby ty teplé barvy, působí to na mě uklidňujícím způsobem. Takže né abys na ně šahala.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:05
- Nahlásit

Verca
Verunko řekni sousedům, že to chce nohy v teple a pevné nervy. Nic nato nedej co ti báby vykládají, sama jsi se přesvědčila, že kecají tak je měj na háku. Počkej až ti půjde Eli do puberty to bude spojení Fíbi + Eli. No a samozřejmě ten třetí pejsek, ale to si myslím, že už si opravdu koupíte baráček na který vám přispějí sousedi a pak budou mávat bílým šátkem na rozloučenou.

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 11:11
- Nahlásit

Romaine
O astmatu u pejsku opravdu nic ne vím, ale slyšela jsem, že to může být i nervového původu a jak pejsek roste tak se to stráci. Musíš jen doufat, že hefík sté smůly opravdu vyroste a pak již bude dobře.

janča
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:11
- Nahlásit

Martina
Páni, ještěže to dopadlo alespoň takto. A ve všem máš samozřejmě pravdu. Rodina je to nejdůležitější na světě!

Teda holky vy jste se tu rozepsaly, co jsem tu nebyla. Konečně jsem udělala papíry pro účetní, tak sem zase občas juknu. A fotila jsem Gweny, dneska bych chtěla doplňit její stránky, tak můžete pak kouknout. Hezký víkend všem!

Martina
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 12:23
- Nahlásit

Holky děkuji všem za slova útěchy, včera mi bylo hrozně, když mamka volala ať přijede manžel za taťkou, že měl bouračku, to vidíte všechno černě. Takže díky moc

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 19:39
- Nahlásit

Darina1
Děkuju, asi se zeptám u veterináře, ten by to měl stejně vědět nejlépe. vím že kočky papají bylinky, myslím že u psů by to mělo být podobné, ale radši ze zeptám. Claudi má v Neděli narozeniny, tak zítra půjdu koupit něco z čeho jí vyrobím dort.

emikami
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 20:11
- Nahlásit

Tak vy tady pořád o nějakých nemocech a dnes mi tady začla Deniska cinkat asi každou půl minutu, to je děs, někdy udělá malinkatou loužičku, někdy jen kapinku,někdy ani ne to.Tak nevím zda nenastydla v neděli jako já, protože to jsme byli spolu venku,přišli za námi se podívat dva pejskové, no a mě byla strašná zima,ale byla jsem málo oblečená, tak tu také zkuhrám a bojím se že nakonec do Kladna nepojedu,snažím se to vyléčit,ale uvidím, no ale přece jen je to pes, tak nevím zda nastydla, myslíte,že by to mohlo zas samo přejít, jinak jí nic není, jen si neustále sedá.Hraje si, lítá, baští, no nebo je také možné, včera jsem ji česala a chtěla jsem ji učesat také ty chlupy na zadních nožkách ze vnitř, a asi jem ji trochu škrábla možná do její pipinky,ale nic tam nevidím, je ale možné že ji to tam třeba pálí a proto jí to nutí? Co myslíte, je to také možné?Protože když jsem ji tam čísla tak pískla.No tak nevím, snad to bude zítra u nás lepší.Co kdyby ale takhle cinkala ještě zase od rána zítra.

Romaine
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 19:26 - Změnil/a: Romaine
- Nahlásit

Tak sirup, který má Robby kvůli tomu astmatu zatím pomáhá. Ještě záchvat neměl, alespoň, když jsme s ním...
Jinak včera jsme byli v Zoo a vyjel po něm tygr! Naštěstí narazil do skla, tak Robby ještě žije. Ale chtěl ho ulovit a Robby na něj začal štěkat. Jinak se mu tam líbilo - tolik pachů... A vůbec nezlobil! Jen štěkl na toho tygra a na ovce jinak byl hodnej! Musím ho vážně pochválit.
No, jdu doplnit fotogalerii a nějaké ty fotky z výstavy těch jiných bišonků. Janik bude mít radost. Už dávno jsem jí je slíbila..

emikami
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2006 23:31
- Nahlásit

Verčo, toto je Eisi Joy, tamto byla Emily Joy.

Děvčata, kdepak jste? Byl z vás někdo na Kladně na klubovce dneska, kromě Raji? Foto co jakštak dopadlo jsem dala již na web, jinak asi bude mít Raja stejný názor jako já, výstava opravdu v hrozném prostředí, hlava na hlavě, vzduch děsný, ještě zahuleno z vedlejší místnosti, nedalo se ani kam šlápnout, tma na focení, malý prostor na předvedení psů, velkých tak to si myslím, že už vůbec nešlo, pro mrňata to přepůlili takže také nic moc, dělali se kolečka, jak kolo kolo mlýnský bez koberečků, takže všem psíkům to podklouzávalo. navíc teda aspoň mně bylo horko, no hlavně že jsem stále měla co vslékat, jinak jsem si tam kromě Raji popovidala s prima lidičkama, jak o kosmetice, tak i o štěňatech, koukám, že docela jich dost má nyní zakoupených malých prcků, a také začínají jít do mody opravdu ti černí s bílými znaky. No jinak to bylo docela fajn, ale příště už by mě tam asi nikdo nedostal, pokud by to nebylo jen pro jedno plemeno, ještě že jsem se nakonec rozhodla Denisku nechat doma, protože celou dobu by musela být v náručí, na zemi by ji tak leda někdo zašlápl, a určitě z tohoto mumraje co tam byl bych ji asi fakt přivodila docela šok.
Rajo , jak jste vlastně dopadli? No já pak už vylítla, protože už jsem to tam nemohla vydržet, ještě jsem se byla podívat za jedním mým odchovem, co bydlí na Kladně a co z toho bylo nejlepší, byl babičin oběd na který jsme se stavěli cestou zpět.Tak ten byl super. no jo naše tchýně, to je prostě kuchařka.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

Ahoj holky, některá z vás tu jednou psala stránku na nejlevnější přípravky od Héry, pamatujete i ji? Díky!
Jinak jsem obnovila Robbyho stránky a budu ještě pokračovat. Večer by to mělo být celé aktualizované. Zatím ahoj R@R

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 12:16 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

emikami
Já jsem ti předtím neodepsala, zapomněla jsem, promiň. Já to popletla. Měla jsem na mysli Emily, ale napsala jsem Eisy a pak jsem si všimla chyby, až jsi mi to napsala. Emily mi hrozně na některých fotkách připomíná Elinku, ale hrozně! Hlavně s tím klackem v papule. To ona má pořád. Včera si našla na procházce půlmetrový klacek a to jsme byli tak 15 minut od domu a nesla ho celou cestu!!!

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:13
- Nahlásit

Romaine
http://www.garde.internetshopping.cz/

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:45
- Nahlásit

Verca
Díky, myslela sem, žes to byla ty

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 13:48
- Nahlásit

Romaine
No nejdřív to našla Mnka a já na to taky začla chodit a tak jsem si to zapamatovala. Ale dík patří hlavně Monce.

Ty používáš Héru? Anebo jí teprve začneš používat?

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 14:22
- Nahlásit

Romaine
Už se moooc těším na fotečky jiných Bišonků

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2006 15:15
- Nahlásit

Verca
Už jsme ho v tom 2x koupali a jsem maximálně spokojena. Jen ještě potřebujem rozčesávač. Tak snad bude taky dobrý..

Janik
Právě si s tím hraju.. Tak za hoďku to tam si bude. Teda část fotek..

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání