Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
Raja
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:35
- Nahlásit

emikami
Ty jsi strašný pokušitel !!!!
manžel by to nepřežil,kdybych dotáhla ještě jednoho,ale tenhle je fakt krásný.Z jaké chovné stanice pochází?
Do Kladna jedu,bude to první výstava,co Belča absolvuje-tak jsem zvědavá.Zatím na zahradě nacvičujeme běhání do kolečka.Vůbec nechápe,proč ji nutím nesmyslně běhat a pravidlně po 4-5 kolečku si sedne a odmítá takhle šaškovat.Po přemlouvání a uplácení kouskem salámy (tu miluje) je ochotná udělat ještě 1-2 kola ,ale dál už ani krok!

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 13:05
- Nahlásit

Raja
Jak jsem byla na výstavě v Ostravě, tak tam byla paní s barevným boloňským psíkem a ta bolońačka byla strašně náladová a urážlivá a prý se jí nesmělo nic odmítnout a zvýšit na ní hlas, protože s ní jinak nebyla "řeč". A jedna paní se jí podívala na zuby a ta majitelka zakřičela, že nééé ať se jí nedívá, že potom je nebude chtít ukázat posuzujícímu. Jenže se asi ta boloňačka nas*ala a v kruhu začala protestovat a sedat si a nechtěla jít. No byla to celkem sranda, i když mi bylo té paní líto, jak jí tahala za sebou a ona nechtěla, tak jí vzala do náruče a odešla na posuzující stůl. No ale dostala myslím výbornou.

Raja
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 13:23
- Nahlásit

Verca
No,tá naše ukazuje zuby radostě
Na té záhradě kolem nás totiž pobíhá náš podvraťáček a Belča si chce radši s ním hrát než dělat kolečka.Ale i tak se bojím,že se na výstavě šprajcne a sedne si.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:13 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Raja
Je z chovatelské stanice - Satya - stránky jsem již psala, ale když máš fenku, také bych to neriskovala, i když někdo si s tím problémy nedělá, kdo má maminku či babičku, dá pejska na nějakou dobu tam a hotovka, pokud ten pejsek je zvyklý od malička tak je to v pohodě. Jinak se to musí hlídat. Já si hned neuvědomila že má Raja vlastně fenečku. No třeba se tu najde někdo jiný, kdo má pejsky, je opravdu moc hezký, i když jsem ho ještě neviděla, věřím paní Grygarové, a kdybych si jen trochu myslela že za to nestojí, nenabízela bych je tu.Jsou skoro shodný s tou holčičkou, také na ně musím pořád myslet , jsou opravdu krááááásssnnníííí.

Verca
Verunko, zkoušíš pro případ pokud to tak bude, chodit už Elinku u nohy? daří se ti to? no já to zkouším zatím jen když jsme venku na normálním vodítku, nejdříve vůbec nevěděla co po ni chci protože je zvyklá si poskakovat jako králíček kam chce,hlavně se naučila sama od sebe sbírat šišky a nadhazuje si je před sebe. No a tak vemu na pevno to vodítko a chvilku se snažím aby mi ťapkala u nohy, ale ona aby byla v mírném poklusu, ale ona má tendeci stále běžet, tak se nám to daří jen chviličkama, tak je pak chvála, musím už zkusit výstavní vodítko a cvičit doma.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 15:20
- Nahlásit

Verca
Mě vypadl první příspěvek který patřil před ten pro Raju a pak Verču, teda nevím jak je to možné, prostě se tu neobjevil. Takže jsem ti Verunko psala, že to není pravda já zase nezačínám, stejnak to není mé štěně, tak mně to může být jedno, ale kdo to tady tenrát začal byla Aknah, které se moc líbil Endy, pak Romanie , které se nepodařilo přemluvit manžela, mezitím ses přidala také ty, no určitě jsem fotky dávala, ale rozhodně jsem nechtěla nikoho lákat, i kdybych lákala, přece jsou všichni dospělý ne????
Ale ten pejsek je opravdu moc hezký a hezky zbarvený, má pěknou maminku a krásného dědu, to je zatím co vím. No a ty stránečky paní Grygarové jsou ve výstavbě, ale už budou skoho hotové, budu ráda, když je skouknete, a třeba když budete chtít napsat něco do knihy návštěv, určitě bude mít radost, že si je již někdo prohlížel, no a adresa je nyní www.lejla.savana.cz ale pak bude po zmněně domény na www.satya.net tak to aby jste viděli pro příště když by jste se tam ještě chtěli někdy vrátit.Papa.

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:31
- Nahlásit

emikami
Romanie, které se nepodařilo přemluvit manžela

Áááááá... Pomoc... Já nejsem vdaná! Já bych nepřemluvila rodiče, ale mě se stejně víc líbí frisáčci. Myslím, že sis mě s někým spletla. Havaňáci jsou pěkní, ale já bych koupila jen dalšího frisáka. Psala jsem tenkrát, že závidím těm co maj dva pejsky.. Proboha, sem se lekla, jak sem to četla. Jako že bych už měla manžela... To mi už nedělej

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:36
- Nahlásit

Romaine

emikami
Přiznám se, že Elinku ještě neučím chůzi u nohy. Pořád je na volno a spíš se učíme chodit na vodítku, aby netahala. Ale ona je fakt taková "podřizující se", že důrazně řeknu její jméno a ona se zařadí k noze, ani nemusím říkat nějaký povel. elinka si zase pořád nosí klacíky. Třeba si na procházce najde klacek a ten si nese až domů a že jsme někdy dál od domova (vzhledem k jejímu věku), ale ona ho nepustí a nese ho.

Holky kdybyste viděly, jak má Phoebe oškubanou srst. Eli jí ji oškubala na nohách, na krku, na ocasu....jasně, že jsem s tím počítala, ale že až tak. Potvůrka jedna. Je pravda, že do Phoebe "šije" teda pořádně....

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 16:49
- Nahlásit

Verca
No, jo tobě se to směje, ale ten můj šok...

To máte dobrý. Robby si nosí z procházky klacíky i šišky!

Holky, ale teď se mu vrátily ty blechy a ve větším Je to hrozný, úplně se za to stydím, i když za to nemůžem. Veterinářka říkala, že je na to teď období, že je toho hodně, ale i tak... Zas sme mu daly tu vodičku - silnější, tak snad to zas zabere. Já se z toho jednou zblázním. V pondělí jsem s ním byla doma, protože měl běhavku, teď zas ty blechy, předtím ještě klíšťata On vychytá vše špatný

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 17:22
- Nahlásit

Romaine
ehm, asi taková hodně hloupá otázka. Poznám blechu při běžném česání anebo musím mít na to lupu anebo se hoooodně zblízka dívat? Jaké jsou barvy? já totiž blechu neviděla...

Raja
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 17:30
- Nahlásit

Verca
Blechu poznáš -i bez lupy.Hlavně musíš být bystrozraká,jelikož dost rychle utíkají.Jsou černé,nebo hodně tmavě hnedé,s výrazným bříškem.Jestli má pejsek blechy se dá poznat i podle černých teček v srsti-to je trus blech.Největší šanci máš po vykoupání pejska-mokré blešky nejsou tak hbyté.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 17:31
- Nahlásit

Raja
aha, tak to snad neměly.

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:33
- Nahlásit

Romaine
Ježíš tak to promiń, nechtěla jsem ti přivodit takový šok ale čeho ses tak lekla, fakt manžela ještě nechceš?????? No alespoň jsem se fakt nasmála jak si to napsala, a to jsem měla zrovna plnou pusu , protože večeřím, takže si mě málem přivodila dušení , dopadlo to ale dobře. A sakra kdo to teda byl, Janča???? nevíte?????

Ale tys mně také přivodila šok, jdu si pěkně sem spapat chlebíček ze šunčičkou a zase tu skákají kolem blechy, teda tam kde ty bydlíš bych opravu bydlet nechtěla, je tam toho u vás nějak hrozně moc. to je fakt děs, se přiznám, už jsem to psala já se všeho takového štítím, a když jsme měli jednou blechy, ano jsou černé a lezou a skáčou jak šílený, takže když ji najde a nejsi rychlejší než ta posr....mrcha , tak hledáš znova, drží se Verunko hlavně na hlavičce, a za ouškama, na chytila jsem tenkrát jednu blechu a ty černé hovínka, je to jako maličký kamínek, spíš jako mák, tvrdé, tak ty jsem vyzbírala a vyčesala kartáčem, vůbec jsem je v ničem nekoupala , nic, a druhý den jsem šla na kontrolu a fakt jsem nic nenašla, dobře se to vyčesává kartáčem, protože jak vyčesáváš chlupy, tak tam dobře drží i ten bleší trus. a fakt jsem to vše vyčesalo a bylo, asi jsem to podchytila hned.
No mně uplně polejvá horko když si pomyslím, že bych měla holky v posteli a oni po nich lezly blechy. brrrrrr.
ale vím že za to nemůžeš, nebo choď venčit jinam, třeba je tam to okolí moc zamořený tímto svinstvem.

Koukali jste na webovky paní Grygarové někdo?

emikami
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 18:38
- Nahlásit

No teda, určitě jste tam někdo jukly, bylo tam dnes už asi 6 návštěv a ani jeden příspěvek v knize. Mně také dělají radost příspěvky, a ještě jste mně nikdo nenapsal. a le já vám asi také ne. že? ale napravím to, jen co bude také čas, ale když chci vidět něčí web, tak musím k Martince na banery.

Sakra Verčo, my se těšíme na ten tvůj nový web, také že tam bude Elinka a ty se takhle flákáš. To nám nedělej.

Dostala jsem právě fotky Emily Joy, a jsou super, teda taky krásně vyrostla a je z ní pěkná holka a zoubky tam má krásně vidět, ale jedna je tak perfektní fotka v takovém skoku, až to dám na web, tak ji sem dám, protože tohle vyfotit, a ještě nerozmazaně to je fakt super. Je z ní kóča. To je sestřička Elinky.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 19:54
- Nahlásit

emikami
já jsem koukala na ty webovky p. Grygarové. No jo....jsi šikulka!
já na nich pracuji, ale moc se k pc nedostanu. Spíš se nějak věnuju holkám. Buď lítáme po venku anebo si hrajeme doma anebo cvičíme....

Romaine
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 20:32
- Nahlásit

emikami
Tak jsme v těch šocích vyrovnané, akorát já sem se nedusila..

No, je mi 19 let, takže manžela zatím fakt nechci

Blechy má spousta psů, není to jen místem bydliště. Doktorka říkala, že je teď na to období. Já z toho taky nejsem nadšená. Celý kožich jsem mu prohledala a vyčistila, pak jsme mu dali tu vodičku a 3 dny ho nesmíme hladit po zádech ani česat. Pak už to bude v pohodě, snad.

Verca
Pokud dáváte nějaký přípravek proti blechám, tak skákat nebudou. Jsou tím omámené. Nám taky neskákaly. Poznáš ji tak, že vidíš ty černé tečky v srsti (u kůže a fakt to vypadá jako mák). Pak je tam podlouhlé černé cosi a když to zmáčkneš mezi nehtama, tak to křupne a "rozpadne" se to.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 21:04
- Nahlásit

No brrr. Ještě že Claudi nemá blech. Myslím že jich v trávě je hodně, roznáší to psi, ježci a krysy a těch je tu docela dost.

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 21:43 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Romaine
a když to zmáčkneš mezi nehtama, tak to křupne a "rozpadne" se to.
No tak teď vím, že bych to mezi nehtama nemačkala. bléé.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 21:48
- Nahlásit

Verca
Táké jste neměli nikdy blechy?

Verca
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2006 22:55
- Nahlásit

MartinaClaudi
naštěstí ne.

emikami
Tak jsi mi teda sáhla do svědomí a už 3 hodiny makám na webu. Phoebe už mám hotovou, teď ještě Eli. Ještě, že je tak mladá.

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 07:44
- Nahlásit

Tak jsem teda dneska úplně mrtvá, je pátek 13. a já ještě k tomu zaspala, to je to mé ponocování u kompu.... Odešla jsem od něj ve 23:40 a pak nemohla usnout, protože mě to hrozně bavilo a furt jsem přemýšlela, co ještě na webovkách udělat.... Takže se můžete těšit, že snad během víkendu se to podaří nahrát na internet a spustíme stránku o Pheobe a Eli!!! Snad se vám bude líbit. Ještě dodělám fotogalerii Elinky a bude hotovo. Ještěže má teprve 4 měsíce, to budu mít rychle udělané.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:00
- Nahlásit

Verca
Ahojky!!
Tak já už jenom čekám co se mi kdy ve škole dneska stane
Moooc se těším na ty tvoje webovky, tak snad je budeš mít už o víkendu hotové
Ale až budou, tak to sem hned napiš!!!
Moc pozdravuj holky od Andyho!!

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:09
- Nahlásit

Janik
Děkuji, pozdravy vyřídím.
Máš teď výpočetku? Anebo jsi ještě doma?

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 08:50
- Nahlásit

Verca
JJ máme počítače ale už jdeme na matiku

janča
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 10:45
- Nahlásit

emikami
Tak já jsem taky k pí. Grygarové koukla a i napsala. Šikovná co? Od ní má havaňáka kámoška, ale když jsme chtěli koupit my, zrovna štěnda neměla. Ty co má teď jsou naprosto skvělý. Kamarádka má taky černobílého a ty je mi taky moc líbí.
Jinak webovky Gweny jsou www.gwen.websnadno.cz
Dala jsem tam fotky v oblečkách, co jsme pořídili na zimu.
A já taky nepřemlouvala manžela. No je nás tu dost, nedivím se, že v tom máš zmatek. Nám stačí do 2+1 Gweny a naše dvě holky. Víc už se fakt nevejde.

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 11:52
- Nahlásit

Holky mám takový dotaz. Určitě jste se některá tu o tom zmiňovali, ale jen tak pro přehled...kdo co přidáváte do krmiva za vitamíny anebo ke krmivu? Jak ozvlaštňujete granule? Přidáváte tam něco jednou za čas třeba?
Já teda občas přihodím do granulí nějaký sýr nebo cottage sýr anebo žloutek, ale fakt jen málokdy. Potom dávám Phoebe vitamínové tablety na srst od Fitminu.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

Verca
Tak já dávám Andymu taky Vitamíny od Fitminu na srst a tak sem tam taky dostane nějaký ten sýr..nebo rybu...ale řloutek jsem mu nikdy nedávala.Nevím přinde mi to nechutné

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 15:40
- Nahlásit

Holky nevíte o někom, kdo by chtěl jet o podzimních prázdninách na agility tábor???
Potřebujeme sehnat aspoň 3 lidi jinak tábor nebude
Zkuste se prosím poptat.
Tábor je V Suché Rudné v Jeseníkách.

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 19:30
- Nahlásit

Holky já se zblázním! Člověk se tu snaží vypovídat a když napíše dlouhý příspěvek, tak se mi ta stránka prostě zavře a nejde se připojit Takže znova..

Napřed to byla běhavka, pak klíšťata a blechy, no a dnes jsme skončili s obvázanou packou Venku na procházce špatně došlápl a má naražené (nebo něco takového) záprstní kůstky. Dostal prášky na bolest, které má ráno a večer + obvaz na pacinku, protože se to muselo zpevnit a nesmí to olizovat, což dělal neustále, protože by měl z toho exém! A to by mu musela vyholit nejmíň celou packu a já bych měla z toho už infarkt. Jestli já se z té naší smůly nezblázním, tak nevím. Co jsme komu provedli??? Ten můj malej šmudla furt leží a smutně kouká, vzdychá, občas kňukne a mě to trhá srdíčko, když ho takhle vidím. A procházky bude mít jen tak 5 minutové Na kontrolu jdeme za týden, ale zítra mu můžu obvaz sundat, ovšem za předpokladu, že si to nebude olizovat a to bude problém, protože on to olizuje furt. Má ten obvaz úplně mokrej...
Večer když to pude sem dám fotky, jak s tím vypadá. Je to jako by měl dřevěnou nohu, akorát bílou. Prostě to vypadá divně a venku na něj všichni koukali jak na nějakýho mimozemšťana Snad se mu to rychle zahojí a bude to bez následků. Za tyhle dva dny je 500,- v háji. Ale dala bych i víc, kdy se mohl uzdravit rychleji. Ani bych se nedivila, kdyby byl zas na podzim nemocnej jak loni a musel brát antibiotika! Asi začnu věřit na pátek 13. Jen my ho už máme delší dobu

Veru taky se těším na stránečky. Bude to na těch starých nebo děláš úplně nové?

Jinak já mám www adresy na tyto osůbky: emikami, janik, janča, lenkaK, martinaclaudi a to je vše. Napište mi, jestli má ještě někdo nějaké! Ať mám všechny. Škoda, že si tu nemůžem udělat profily, kde by to vše bylo a taky nějaké záhlaví této diskuze jako to je třeba v diskuzních klubech na Lapiduchu.. To by bylo fajn. Taky mě nebaví, že tady musím vždy na poslední stránku, že se to neřadí obráceně (= ten nejnovější příspěvek na str. 1) Ale alespoň, že tato diskuze existuje..

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 20:25
- Nahlásit

Janik
A co to je, ten agility tábor??

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 20:32
- Nahlásit

Jestli chcete, tak se můžete mrknout na naši další stránku, tentokrát je přes estranky. http://www.havanskypsik.estranky.cz

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání