| Autor |
Zpráva |
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 16:34
- Nahlásit
Když jsem zadávala dotaz ohledně srsti jak mi radila Raja, na ten Alsyst. tak mě paní odpověděla, psala jsem že nyní používám Héru, a jako poslední její řádky zněly : Jestliže plánujete výstavy, tak nezbytná je olejová péče. Nejvíce doporučiji Ochranný olejový krém od Summerwinds - ten lze také naředit a používat při běžném česání. Jeho výhoda je v tom, že srst není tak mastná a téměř se po použití necuchá. Kosmetiku Héry vám nedoporučuji, srst se časem velmi vysuší a zničí.
No tak nevím, zda by to mohla být pravda a nebo zda bude každý doporučovat to co prodává.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:03
- Nahlásit
No, ti co mají bílé pejsky nemůžou používat přípravky s olejem, protože to časem zbarví srst do žluta...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:05
- Nahlásit
Jo, ty fotky bišonků už tam jsou. I nové fotky Robbyho ve fotogalerii.
|
Raja
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:07
- Nahlásit
emikami
Ahoj,psala jsem ti ICQ ,nevím jestli jsi ji dostala.My jsme dopadli velice neslavně-Belču to prostředí totálně zlomilo,odmítla sa předvádět.Vím,že to není omluva,všichni pejsci měli stejné podmínky,jenže Belča byla vždy trochu moc plachá a na ni to mělo prostě takový vliv.
Co se týče kozmetiky,trochu to tak asi bude-každý bude chválit tu svou.Paní,co mně připravuje Belču ale používa víc značek a od každé něco.Takže koupe ji jiné značce,než používa kondicionér.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:42
- Nahlásit
Romaine
Myslím si, že pokud je to kvalitní kosmetika, tak po ní srst určitě nezežloutne. Paní Němcová chová maltézáčky a olejuje je a její pejsci mají srst nádhernou.
Ano, akždý si preferuje svou značku, to je jak s plemenem. Já jsem vyzkoušela vzorek kondicionéru od Bea Natur, nevím teď co to bylo za typ. Srst je krásně hebká, ale po týdnu se ještě neobjevily vlnité pramínky, které má boloňáček mít. takže já zůstanu věrná AllSystems. Je sice dražší, ale jsem s ním spokojená. Používám taky ten Ochranný olejový krém a srst je super nadýchaná, i když je to olejnaté, ale není ani mastná. Používám ho po koupání a nevymývám ho a srst se perfektně rozčesává a upravuje. No proastě bomba a hlavně má ty pramínky.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 17:50
- Nahlásit
Romaine
Fotečky jsou moooc hezké! Díky
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 19:55
- Nahlásit
Raja
Tak žádné ICQ jsem nedostala , já mám číslo 214-559-018
No paní Herčíková také nedopadla jak by chtěla. To prostředí bylo opravdu dost hrozné. Ale co jsem se stačila všimnout tak snad Belča chodila hezky. No všem to klouzalo, prostě to bylo příšerné, fakt za tohle prostředí dávat peníze je zbytečné, protože je tam pejsek ještě asi víc ve stresu, na zemi mu to klouže, má málo prostoru, atd. atd. takže ještě že jsem tam nebyla , měla bych chuť si stěžovat. Tady to prý pořádá paní Ovesná, jinak to dělají v nějakém sále v Nižboru , myslím, a to prý je docela dobrý, že tam je hodně místa. Rajo ten pán co tam byl s tebou, byl opravdu moc sympatický, to byl tvůj manžel??? Moc se mi líbil
Měli jsme bobek u zadečku, než jsme to spravili už nevím co jsem chtěla dál psat
|
Raja
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 20:07
- Nahlásit
emikami
Tak jestli myslíš toho,co sedel oproti mně s papilónkem-tak to byl náhodný známý.Jestli máš ovšem na mysli toho,co mi donesl pití,tak to je můj manžel.Mělas zůstat-seznámila bych tě
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 21:41
- Nahlásit
Raja
Já si myslím, že to omluvitelné je. Pes není stroj a pokud to byla její první výstava,tak se ani nedivím. Mě Phoebe dostala, že na mezinárodce v Brně (taky první výstava) byla hrooozně nervozní!! A ona je typ, co jí jen tak něco nevyděsí. Takže jsem začla být i já z ní nervózní, jak jsem jí viděla, protože jsem to fakt nečekala. Neboj, za pár výstav to bude lepší. Mě říkala chovatelka Phoebe, že její interšampion taky musel vychodit 5 výstav, než si zvykl a nosil ocas nahoru. Takže pokud je Bellinka plašší, tak si bude zvykat možná déle.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:02
- Nahlásit
Janik
No, mohly být i lepší, ale mohla sem fotit jen z jedné strany, tak je vše takové stejné. Ještě snad někde vyhrabu starší fotky z výstavy. Ještě je nemám všechny vypálené, tak je musím pohledat. U nás je to nutné vše vypalovat, protože kompl je již starý a dost často "umře" a to je pak vše pryč... A bez fotek bych být nemohla...
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:16
- Nahlásit
Holky můžete vyzkoušet, jestli mi jdou v galerii stahovat ta videa? Mě to nejde, ale doufám, že je to našim počítačem... Díky!
|
Raja
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:20
- Nahlásit
Verca
No tos mně teda moc nepotešila-5 výstav.Nevím jestli bych psychicky zvládla pětkrát ji připravit a nic z toho.
Budu muset s ní začít chodit do hospod-ať si zvyká,že život není peříčko.
emikami
Tak to fakt nechápu Píši Ti na to číslo a tobě nic nechodí.
Já mám číslo 499 975 474.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:28
- Nahlásit
Raja
Kdepak toho pána co měl papilonky jsem si moc nevšimla, ale toho papilonka ano, já myslím pochopitelně toho co seděl vedle tebe a šel pro pití, nabízel mi mám dojem ať se posadím a co chci k pití, což je velmi galantní na to že mě vůbec neznal. Fakt byl prima, aspoň na první pohled, a to myslím i vzhledově. No já tam pobíhala, a bylo tam víc lidí s kým jsem dala řeč, pak mně tam bylo už tak blbě, že jsem musela okamžitě odejít aniž bych se stačila se všemi rozloučit.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2006 22:39
- Nahlásit
Raja
Tak jsem si tě našla, a ty ses za chvíli vypla, psala jsem ti a to si byla ještě zelená, a nyní si červená. Tak třeba zítra. Jdu také dříve spát. přeji všem dobrou noc.Pusinky zlatíčkům a olíznutí od mých holek
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 10:56
- Nahlásit
Ahoj holky.
Strašně mě to štve, ale stránky ještě nejsou v provozu a to z toho důvodu, že nemám na čem pracovat, protože jsme prodali starý počítač a koupili nový, takže si s ním přítel "hraje" a instaluje do toho pořád něco. Už se hrozně těším, až to spustím. Už jsem tam nic nepředělávala, "dizajn" zůstává pořád stejný.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
Zrovna jsem chtěla napsat, kde všichni jste?????!!!!! Tady nikdo není, s kým pokecat. Co všichni děláte? Jste v práci tolik zaměstnaný, nebo se vyhříváte na sluníčku?
Verčo my se snad toho webu nedočkáme. Už se těším až bude co prohlížet. Co Elinka, padají jí ty zoubky? Nám nevypadl ještě ani jeden. Ještě se nepřezubujem, ale myslím, že je ještě docela čas. Venku je teplo a doma zima, protože skoro netopí,takže sezení u pc, je nepříjemné nebo se člověk musí nabalit.
Co je u vás nového s pejskama. Kdo jde na výstavu v Praze v Letňanech????
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 14:42
- Nahlásit
emikami
My jedeme do Prahy s Candíkem a už jsem zvědavá jak dopadnem.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 15:18
- Nahlásit
emikami
Jo Elinka má přední skoro komplet vypadnuté, dole jí rostou nové (už tam nějak nemá místo pro ty dva, co potřebujeme. No snad se jí papulka ještě roztáhne.... ). A už i špičáky vypadají na vypadnutí. Vypadá s nimi jak upír, jak jí lezou výš a výš.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 16:59
- Nahlásit
Candy
Tak přejeme s Gweny hodně úspěchů, ať vám to dopadne co nejlépe.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 17:33
- Nahlásit
Candy
Tak to se tam snad uvidíme, no já budu u pudlů, ale brouzdat budu všude ale hlavně u bišonů, mimo pudlíků teda. Určitě dopadnete dobře, Candy je moc pěkný pes, a jestli ho to ještě umíš dobře naučit, tak to zvládnete levou zadní.
Verca
Tak to by mě tedy fakt piclo, nejenže by byla první ale také to že právě Elí není nejmenší. Byla největší z vrhu a papulku zrovna maličkatou neměla, např. oproti Eisi. Kdyby to byl nějaký zadní tak z toho se nestříli. No uvidíme, nadějně to asi nevypadá, což jsem vám psala hned, ale jak jste se rozhodly,tak jste se rozhodli,nyní s tím již nic nenaděláme.Jen můžeme doufat.Musíš umět čarovat
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 18:23
- Nahlásit
janča
emikami
Díky za podporu, s Candym se do Prahy už těšíme
V pátek jdeme zkušebně na výstavní úpravu do psího salonu, tak pak zkusím Candíka vyfotit a dám sem nějakou fotku.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:49
- Nahlásit
janča
Nyní jsem si vzpoměla, žes říkala že má tvá kamarádka od paní Grygarové havaňáka, už jsem se tě tu ptala zda bys mohla napsat jméno psa, nebo jaký to byl vrh, je to pejsek, či fenka. zda to teda není tajné, protože si na to neodpověděla, nyní si tu dlouho ale zas nebyla, tak nevím zda si to nepřehlídla.
Děvčata, někdo z vás sem dával nedávno odkaz na stránky, kde byla narozená myslím 3 štěňátka, dvě černá, a jedno bíločerné, já jsem se už třikrát vrátila několik str. zpět a prostě to nemůžu najít. Asi to vždy přehlídnu, či co, někde to být musí.Nevím jestli to nebylo ze Slovenska, ale z té Vtáčej zahrady to nemyslím. Díky.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 19:51
- Nahlásit
Candy
Také ti ještě nepřišlo nic z Letňan? Ono to asi chodí později, že.
Veterinární ošetření být nemusí? Radši si přečtu ještě propozice, jestli je najdu. všechno vždy hledám dlouho,teda většinou
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:21
- Nahlásit
emikami
Na vstupní list je ještě čas, myslím si, že přijde tak začátkem listopadu. Potvrzení o zdravotním stavu být nemusí. Je ale nutné mít očkovák s platným očkováním proti vzteklině.
Jo ten odkaz na štěňátka sem dávala Lenka a je na straně 130.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:45
- Nahlásit
Candy
jéééžiši, já to tam přehlídla, ale já myslela že to je dál, tak jsem tuhle stránku ani moc neprohlížela, ale fotečky tam nepřibuly . ale díky.
Vzteklinu máme a očkovák a PP snad nezapomeneme. Ještě se musím přihlásit na klubovku, která je v sobotu a tam budeme i bonitovat, no tak nevím v jakém stavu dorazíme do Letňan v neděli, zda vydrží střih a úprava přes dvě noce a jednu výstavu.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2006 20:56
- Nahlásit
emikami
Aspoň to budeš mít za sebou v jeden víkend. Já jedu bonitovat tuto sobotu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 14:18
- Nahlásit
emikami
dělám čáry máry a ono furt nic. No uvidíme.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
Verca
Verunko to nesmíš čarovat, ale pracovat Podívej se na mě, už mám další dva za sebou a svůj předělaný, to je lepší udělat nový, než ten můj předělávat, tomu fakt věř. Já vím, že jsem doma, a mám víc času, ale když bych si k tomu sedla o víkendu, tak to mám v kapse a šup s tím ven. Ty nás prostě napínáš, to je ono!!!! Musím myslet na ty dva zoubky, to by byl fakt pech, no zjistila jsem že se Denisce nahoře už také nějaký vyklá, až ji některý vypadne a než ji naroste nový tak na nějakou dobu bude vypadat jako já. No hele také nevím co ji v té papulce nakonec vyroste.
Na Kladně byli na bonitaci paní co má ode mně Benji Jimma a paní co má Coletku, s dobrým výsledkem byli zbonitovány, ale kod ještě nevím, ale u Coletky mě psala, že snad má dokonce všechny zuby, a nevím to jistě, ale myslím, že plnochrupých fen není moc. Proto se tam tolerují chybějící zuby, protože mají malé tlamičky, a leckdy se jim tam bohužel nevejdou,nebo musí narůst trochu křivě,jeden v předu , druhý vzadu, Emí to trochu má, Kamilka má zoubky moc hezké, chybějí ji myslím jen 3.Já fakt bych nepochopila proč by ji to nenarostlo, pes je plnochrupý, Kamilce chybí jen stoličky, Elí není malé štěně, papulku měla pěknou, neleze mě to do hlavy, jestli by to bylo genetické, tak by to muselo být někde v předcích, jenže ono se říká, že to klidně takové věci může být třeba z 10tého kolene, a tam už se ani nedopídíš co a jak. A málokdo z chovatelů, je ochoten ti říci co se kde vyskytlo, Kolikrát na ně nenajdeš ani spojení ani foto babči, prababči, atd. Měla by se vést nějaká kniha a tam by se tohle všechno mělo zapisovat, kdyby to měl někdo na starosti, tak když si vyberu třeba nějaké štěně, měla bych možnost nakouknout na chyby jeho předků a pak bych se mohla rozhodnout zda koupit, či nekoupit, to samé s krytím. Taková kniha se ale nikde nevede, pořád chtějí něco zlepšovat, ale tohle je asi nenapadne. No doufám, že tu neplácám hlouposti, prostě mě to nyní napadlo,protože je leckdy těžké sehnat kontakt nebo foto na babi a dědu atd. Někdy dokonce i na otce.
Rajo
Má tvoje Belča všechny zoubky? Je plnochrupá?
Candy
kam jedeš bonitovat? budu držet palečky, ať vše dobře dopadne.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 19:23
- Nahlásit
emikami
Tak jsem se zase koukla po čase na tvoje stránky a co nevidím...nový přírůstek. Copak, že ses nepochlubila? Je nádherná.
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2006 20:34
- Nahlásit
emikami
No opravdu. Ale včera jsi tam ještě Wikinku neměla..! To sis ji pořídila dnes? nebo je to budoucí pejsek? Pochlub se! Je to moc krásný pejsek!
|