Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 20:34
- Nahlásit

Jsou tam i Vaši bišonci někteří.

Raja
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 21:16
- Nahlásit

MartinaClaudi
Dívala jsem se na ty stránky,ale jestli mám být upřimná,tak mně připadají dost smutné, ponuré.Mnohem víc se mi líbí ty stránky,co jsi uvedla předtím.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 21:20
- Nahlásit

Raja
mě se líbí také víc ty předtím. n těch estankách je to takové moc jednoduché.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 21:45
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak na agility táboře se 2xdenně tak hodinku...možná i víc cvičí agility, poslušnost a třeba flyball(pokud to pejska baví) a když se zrovna necvičí, tak se hrajou různé hry atd...
Je to tam moc super!!! A sháníme aspoň 3 lidičky, kteří by jeli jinak tábor nebude Je to sice dražší(2000Kč) ale stojí to za to!

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 21:56 - Změnil/a: MartinaClaudi
- Nahlásit

Janik
když se zrovna necvičí, tak se hrajou různé hry
A jaké?

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:02
- Nahlásit

MartinaClaudi
Tak většinou jsou tam jako děcka, takže třeba hrají nějaké míčové hry,rychlostní soutěže v poznávání psích plemen nebo na procvičení mozku se třeba učí citáty atd...taky jsme tam stavili domečky z přírodních materiálů(dům pro Billa Gatese )...prostě prdel
A vedoucí a její přítel jsou prostě ti nejlepší:...je s něma prdel
Hlavně, když se jde stezka odvahy u které jsem maximálně pos*aná

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:07
- Nahlásit

škoda že je to tak drhý, jinak bych tam chtěla jet

Romaine
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:07
- Nahlásit

Janik
A nevadí, že pes to nikdy nedělal? myslím to agility...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:09
- Nahlásit

A jak to tam vypadá? A kde je pejsek celý den, kde spinká?

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:18
- Nahlásit

MartinaClaudi
Vůbec to nevadí!Když jsem tam byla s Andym v létě tak taky to nikdy nedělal a jak mu to šlo(ještě k tomu v 7letech )
MartinaClaudi
Tak na fotky z minulých táborů se podívej tady ->URL nebo i tady->URL
jsou to fotogalerie mojí kámošky co tam taky jezdí..má 2 šeltie.
Tak jinak se spí v chatičkách po 6 a pejskové spí samožrejmě s náma v postýlce...ale když se jde třeba na jídlo, tak musí mít klec nebo přepravku, ve které jsou po tu dobu(aby se neporvali nebo neponičili zařízení chatičky)

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:20
- Nahlásit

Janik
No tak na klec Claudi není zviklá.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:23
- Nahlásit

MartinaClaudi
Andy taky nebyl....taky v ní řval celu dobu ale potom jsme to vyřešili, že jsem ho zavírala do přesíňky a tak si vždycky vlezl do skříně a spal v ní

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:25
- Nahlásit

Janik
A to jste tam spali tak na hromadě?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:28
- Nahlásit

Tak jsem právě zjistila že Claudi rozkousala v kuchyni ubrus, tedy jen kousek ubrusu.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:30
- Nahlásit

MartinaClaudi
taky 4děcka + 4 psi dole a 2děcka a2psi nahoře bylo to super!Čím víc, tím líp
Tak to Andy nikdy nic nerozkousal....zato od kámošky Labrador jim rozkousla celé dřevěné drveře a taky dřevěný nábytek

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:32
- Nahlásit

Janik
Nahoře? A nespadli?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:34
- Nahlásit

Janik
No Claudi by se tam asi bála, není na tolik psů zvyklá, byl by to pro ni šok, i kdybych ji najednou zavřela, z ničeho nic do klece a odešla.

Janik
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:34
- Nahlásit

MartinaClaudi
Nee nahoře jsem spala já s Andym a kámoška s kavalírem a ten musel být na noc na vodítku, protože pořát lítal dolů ze schodů, když viděl světýlko(třeba od mobilu)..byl to blázen..taky venku honil pořát stíny...pošuk jeden

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:37
- Nahlásit

Janik
Tak to bylo asi dobrý, ale já bych tam bez ní nikam nešla.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:38
- Nahlásit

Janik
Musela bych být pořád s ní, nenechla bych jí kňučet v kleci.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:42
- Nahlásit

Janik
Já prostě bez Claudi nemůžu jít v klidu na snídani a chechat ji v kleci, bála bych se o ni a nebyla v klidu.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2006 22:43
- Nahlásit

Tak dobrou noc.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:08
- Nahlásit

Holky co říkáte těmto oblečkům ?

Raja
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 18:58
- Nahlásit

ten s kapucí se mi líbí-moc,moc,moc.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 19:54
- Nahlásit

janča
Jani děkujeme za příspěvek, jsi fakt šikulka a prosím jak si psala o kamarádce jaké štěně má od paní Gryg. z jakého vrhu a jméno, prosííííímmmm. To nás zajímá Děkujeme

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 19:59
- Nahlásit

Raja
Tak jsem si konečně včera dojela na poštu pro ten přípravek. Moc ti děkuji, jen tomu návodu absolutně nerozumím. No že to nemá přijít do očí to chápu, a je to napsané i na očním gelu od Héry, ale není to tam tak katastroficky napsáno, kdyby náhodou tak vyplachovat vodou, a kdyby něco tak k vetovi. Jinak od té Héry je to vhodné í pro štěňata

No a tady to píší pro mně docela nesrozumitelně, ono se to dělá při koupání? nebo jak? tam je něco jako že se to má vypláchnout. No až mně to kdyžtak někdo bude číst abych to mohla rovnou psát tak to sem napíší zda jste z toho moudrý, ale mně to tak přijde. Je to fakt divné, a ještě to že taková firma nemá na balení datum spotřeby, to by snad mělo být ne. Samozřejmně že když si to kupovala nedávno že to bude ještě ok, ale nenašla jsem tam do kdy se to může používat.

Raja
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 21:04
- Nahlásit

emikami
mělo by se to aplikovat tak 2 x denne.S detailnejšími dotazmi by ses mohla obrátit na distributora.Mají velice dobrou on-line poradnu,a paní,co ji vede je velice ochotná.Tu jsou ty stránky
URL.
přípravek jsem kupovala od nich.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 23:48
- Nahlásit

Raja
Díky za radu.

emikami
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2006 23:54
- Nahlásit

To je povedená fotka, co? Je to Emily Joy z vrhu E, Elinky sestřička.

Verca
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2006 07:28
- Nahlásit

emikami
Tak mě se líbí spíš ten na čivavě, ten s kapucí mi připadá až moc miminkovský, jak na lidské mimčo.
Eisinka je krásná. Jak kdybych viděla Eli s tím klackem. Ona taky pořád tahá nějaký klacek.
Už jsem tu psala návod, jak ten gel používám Nanesu ho na suchou vyčištěnou srst a pak až po třech až pěti aplikacích to vymyju a až jí srst oschne, tak jí ho nanesu znovu.
Návod:
Nejlepší je použít gel na čistou, suchou srst. Můžete ho aplikovat pomocí čistých prstů nebo kosmetického kartáčku. Jako u kteréhokoliv kosmetického přípravku dejte pozor, aby se gel nedostal do očí. V případě, že se gel do oka dostane, vypláchněte velkým množstvím studené vody. Jestliže podráždění přetrvává, vyhledejte veterinárního lékaře. Znovu aplikujte na čistou, suchou srst kdykoliv je to potřebné. Kompletně vymyjte, vypláchněte, použijte kondicionér a vysušte ne dříve než po každé 3. aplikaci.
Co na tom nechápeš???
Raja
Jo už jsem tu dávala několikrát odkaz na p. Němcovou, je vážně hrozně ochotná a super.

Holky já už včera chtěla spustit webovky, ale vyskytl se problém a přítel mi řekl, že musím ty webovky předělat, aby šli na internetu spustit. Prostě jsem to špatně ukládala (špatné názvy) a tak prý bude jednodušší, když to předělám. Takže než to překopíurji, tak to bude tak den dva trvat, protože nejsem pořád na pc. Tak vyčkejte, už se na to mooooc těším. Přítel říkal, že jsou pěkné, ale moc jednoduch=. ale já přeplácané věci nemám moc ráda.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání