| Autor |
Zpráva |
Verca
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:52
- Nahlásit
Janik
Jak chceš, ale já bych se spíš přihlásila do veteránů, protože v třídě otevřené bude mnohem víc konkurence a tímpádem menší šance na ocenění, i když Andy je krasavec, ale nemá tolik zkušeností... tipla bych, že ve třídě veteránů budete buď sami nebo max. dva. ;) Do třídy otevřené je nad 15 měsíců, ale můžeš klíďo tam nebo do veteránů.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 16:56
- Nahlásit
Verca
JJ díky
Do Olomouce i do Brna jdeme ještě do otevřené
Už se tam strašně moooc těším!Snad to všechno vyjde!Andy mu to moc hezky zarůstá
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:12
- Nahlásit
Tak se na tu výstavu do Brna půjdu jen podívat.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 19:08
- Nahlásit
MartinaClaudi
Tak to je škoda,protože Claudinka je pěkná.
My tam taky asi nepojedeme
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 22:10
- Nahlásit
LenkaK
A přijdete se alespoň podívat?
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 22:23
- Nahlásit
MartinaClaudi
Asi spíš ne,protože je to od nás daleko. Ale ráda bych,protože tam bude dost lidí odtud.
Chvilku jsem dala Belince pauzu se cvičením,ale budu muset zase začít,protože nás 5.listopadu čeká výstav v Nitře.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 23:16 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
LenkaK
Kdepak Leničko, máš dobrou paměť, nespletla sis to, já čekala , že to bude první co zde napíšeš udělala si mě radost.
Víš ono to je jinak - já miluji toto zbarvení a zbarvení černá s pálením, jako jsou jorkšírci a dobrmani, to je prostě úžasné, ale ne zcela černé, nebo někteří jsou pak do hněda, ale my jsme tenkrát mluvilí víceméně o výstavách, ne o tom co mě se líbí, a já ti radila když ses zmiňovala že bys chtěla tmavého havaňáka, že na výstavách více vyhrávají ti světlé, není to z mé hlavy, ale zkušenné chovatelky, která ty výstavy absolvovala a absolvuje. Např. ta fenka co s vámi byla v kruhu se mi moc nelíbí, ale neviděla jsem ji na živo z blízka, jen jednou v Mladé Boleslavi, ale fakt jen na dálku a nijak jsem se o to nezajímala, jen jsem tam fotila. Tak takovou bych nechtěla, kdežto černou s bílou nebo s pálením ano, a navíc já to nechci tak na výstavy jako vy, třeba bych nechodila vůbec, co já vím, jen mně toto zbarvení vždycky okouzlovalo, a také vždycky okukuji jokšíráčky, dobrmany,pak jsou i takový ty menší, je to snad německý pinč, já nyní nevím, vím že jsem si to spletla jednou s dobrmanem, je to to samé ale menší, také ti malý prckové, a černé s bílým , což jsem viděla nyní krásné štěně stafordšírského bulteriera, no ten byl prostě kouzelný.Takže mně se to opravdu líbí, a nemyslím, že bych ti napsala, že to není hezké, ale jen to, že výstavní psi vyhrávají ti světlejší.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 00:05
- Nahlásit
Omlouvám se, to není ten pes co jsem myslela, že byl s vámi v kruhu, radši jsem se podívala na fotky, ten je černý s bílým, toho neznám vůbec osobně, myslela jsem jiného, ten tu nebyl, a to hnědý, či tmavý co tam bylo, to se mi moc nelíbí, je jen jednobarevný, jestli to je pejsek, či to je fena a byla o třídu níže než vy. Tak to ne.mně se líbí tak nějak toto, a Vám ?
no nejsou roztomilý????
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 08:10
- Nahlásit
emikami
Jsou nádherní. Hned bych si jednoho vzala. Jen si ještě budu muset počkat,až doděláme bydlení. Zatím obýváme s dětma jen dvě místnosti a tak se trošku mačkáme.Ale až to bude hotovo neváhám chlupatého mrňouska si pořídíme.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 10:28
- Nahlásit
tak to je ještě pár fotek co se mi líbí, ale bylo by toho daleko více. Ježiš dnes mně je u pc nějaká zima, mám zmrzlé prsty, tak se jdu radši s holkama projít ven.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:09
- Nahlásit
emikami
Já se ti pokoušela včera poslat email,ale nechce se to odeslat.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:55
- Nahlásit
emikami
To jsou ty od paní Grygarové? Jsou nádherní.
Mě se yorkové vůbec nelíbí, takže to raději nebudu ani hodnotit. Ale není to o vzhledu, ale spíš o jejich povaze. Většinou jsou ve špatných rukách a pak jsou zkažení a nevychovaní. Mají je jako módní doplněk, ale znám jednoho yorka, který se mi líbí, protože je slepý, ale poslouchá naslovo, protože si ho řádně vychovali. Přeci jen je to teriér a to se nezapře. A u nás na sídliště yorkové převládají, takže je vidím furt.
Ta maminka od štěňátek je moc pěkná, ale víc se mi líbí tento
To je krasavec, že? Mě se hrozně líbí, když jsou celí černí a mají jen tlapky bílé nebo pálené (?), takové prostě nažloutlé a obočí a pusinku a náprsenku. Ach...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:00
- Nahlásit
Verca
Ahoj Veru..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:02
- Nahlásit
Syska
Ahooooj. Už ti píšu majlík.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:05
- Nahlásit
Verca
Ty jsi hodná, odepíšu...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
Já Yorky taky nemusím. Tchýně má salón a je nejméně dvakrát týdně od nějakého pokousaná. Ale na výstavách ti pěkně upravení se mi líbí.Ale upravovat bych je nemohla. Zlatý Havaňáček.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:43
- Nahlásit
LenkaK
Tak to asi bude chyba na tvé straně, mně chodí mejlíky denně a včera dokonce jich přišlo asi 20. Přeplněnou poštu nemám, i přesto jsem měla asi 5 stránek, tak jem to vše vymazala.Posílala si nějaké soubory? Pokud ano, je možné že byli moc velké.Jestli ne, opravdu netuším, zkus to znovu
Verca
Ano to jsou ona ta štěňátka, a jsou moc pěkná, ale osobně jsem je ještě neviděla.Tu fotku co si sem dala, to je kdo? Někdo tady nebo také ze zahraničí. No myslím, že ta fenečka by mohla takto podobně vypadat, protože nad očima má přesně ty pálené skvrnky, a nožičky má jen spodky bíle s pálením, nyní záleží na tom jak to pálení vybledne, více to má teda na tlamičce, trochu na bříšku, ouškách, myslím, že to je opravdu kopie její černé fenečky.
Verunko, ty se na mně asi budeš zlobit, já se ještě podívám, ale jak jsem výše psala, že jsem zjistila že už mám moc a moc mejlů, tak jsem asi všechno vymazala a mám tušení, že jsem vymazala i tu zprávičku co si mně posílala tak dlouho, víš co viď, no a já blbec jsem tam dnes chtěla volat, a hned jsem si uvědomila že jsem to asi určitě vymazala, protože jsem tam měla také hodně mejlíků od tebe a Lenky. a jiných , tak to šlo vše pryč. Možná tam ten email ještě máš a mohla bys ho jen přeposlat, no pokud ne, počkám až si vzpomeneš.Jsem trdlo,co?Děkuji
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:46
- Nahlásit
emikami
To je na mé straně. Potřebovala jsem toho poslat víc. Počkám na svého soukromého servismana,který je na služebce.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:49
- Nahlásit
Verca
Vždyť já ten web má, je tam i Violka od p. Herčíkové, ale ta se mně bohužel nelíbí , její hlava, zbarvení, že to má bílé kolem očí pak trochu černé vzadu. Tenhle klučík je fajn.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
emikami
teda ale dalas mi zabrat než jsem si vzpomněla, co jsem ti posílala za číslo. Mohlas napsat mail. ale už to tam máš. Já jsem větší trdlo, neboj... Všechno hledám xdní, protože si to vždycky odložím na některém místě a ještě si přitom říkám: Jo, tady to určitě najdu. No haha, nikdy jsem to nenašla.
Ta fenečka není až tolik pěkná....teda je pěkná, ale to zbarvení se mi až tak nelíbí, je to taková klasika bíločerná. Ale srst má super, aspoń na fotkách.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:04
- Nahlásit
Verca
To myslíš tu Violku?
No, přesně moje slova, něco si schovám a říkám si, tak tady to určitě najdu, no a pak když to jdu hledat, kdepak, hledám to třeba 1-2hodiny, no prostě děs, a vždycky si říkám, no hlavně že jsem si to zase dala tam, kde jsem věděla že to najdu. Díky za mejlík, ještě ale nedorazil.
Chtěla jsem ti napsat mejlík, ale šla jsem nejdříve sem no a vidím žes tu byla a tak jsem věděla že se ještě vrátíš než půjdeš domů z práce.
Poslyš, když Elinka běhá, jako že fakt venku metelí a koukáš za ní, také běhá jako králík? Myslím těmi zadními nohy, když metelí zvedá je obě najednou a vypadá jako králíček když poskakuje, musím se tomu vždycky smát, když zpomalý tak běží krokem, ale to musí být jen klus.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:18
- Nahlásit
Ahoj holky, vrátili jsme se z výstavy a vy jste tady toho tedy napsaly!
Gwen nás po 5 dnech vítala jak o život, zavrtala se k nám do postele a spokojeně spala až do rána a pořád se tulila. Je to fakt miláček. Jinak hárání zvládáme v pohodě, jen bych řekla, že Gweny spíš lítá za pejskama, než oni za ní.
Candy
Vestičku jsem koupila u nás v Aquazoně a nebyla moc drahá 195 Kč a je vespod podšitá fleecem. A fakt jí sedí.
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:40
- Nahlásit
Tak jsem přišla ze školy, jdu do kuchyně, Claudi vrtí ocáskem a píská, najednou se podívám pod stůl a tam 5 ohryzků od jablek a na židly igelitka s které se hrnpu dírou jablka, tak zsem se jí začala smát a najednou náš papoušek začal štěkat.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 19:35
- Nahlásit
MartinaClaudi
Proboha to sežrala 5 jablek? No to budete v noci možná nedělat nic jiného než chodit ven. Opravdu se papoušek naučil štěkat od Claudí? No tak to je u vás pěkný blázinec ani si nepamatuji že bys říkala že máte i papouška, a nemyslíš andulku? to je asi také papoušek , ale já si pod papouškem představuji již většího ptáčka.
Martinko , tak jak to dopadlo s tím krmením, papá něco?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 20:03
- Nahlásit
emikami
jo, papá, skoušela jsem jí dát jak je ten balík, spapala třičtvrtě misky. Ale to v těch pytlíčcích jí chutná mnohem víc. Andulka se jmenuje pepík, to už jsem Vám myslím psala a posíkala fotku. Náš Pepík je masožravec, u oběda vždy sletí k talíři a uzobává rýži a vepřové maso, nejradči má ale tu omáčku, nebo zelí či salát. Pepik se naučil od osmáka pískat a od Claudi štěkat, ještě že neštěká pořád, to by byla hrůza, Pepa štěká když je někdo na chodbě, nebo když štěká Claudi, ale není to originál a tak to není tak protivný, jako když štěká Claudi, Pepík štěká jakoby tlumeně a tak to zní jako pístička.
|
Raja
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:17
- Nahlásit
Ahojte holky! pár dní mi stávkoval PC,tak jsem se odmlčela,ale teď už fachčí,tak mu ten stav doufám vydrží nějaký čas.
Můžete sem hodit odkaz ,odkud jste stahovali přihlášku na výstavu v Brně?Přemýšlím,že pokud by Belču úplne neztrhali v Kladně,že bych ju taky do toho Brna přihlásila.
|
Raja
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:21
- Nahlásit
Verca
To je nádhernej pejsek-toho bych si pořídíla raz-dva (kdyby manžel souhlasil).
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 10:46
- Nahlásit
Raja
Ahoj. Ten nahoře co jsem tam dávala fotky , je to ta poslední fotka v pravo, tak to je pejsek, a zatím ještě volný a od příštího týdne k odběru nemáš tedy zájem? Je moc krásný!!!!
Asi mi ten balíček už přišel, ale dali mě lístek do schránky, že prý mně nezastihli doma, no to bych se divila, pošťáci jsou prostě lenoši a takto si to zjednoduší. A ještě to dají na poštu, hlavní, když mám na rohu normální. Tak si to musím příležitostně vybrat. Zatím díky.
Ty jedeš na tu klubovku nyní do Kladna, co je 22.10????? Zda tam dorazím tak to bychom se tam mohli vidět. Jen abych přijela včas než nastoupí bišonci.
S tím pejskem si to rozmysli, protože je to opravdu dobré spojení, a takových pejsků se rodí fakt docela málo, aby byly takhle hezky zbarvené, pak jsou ti černobílé ale ty se mně většinou nelíbí, záleží kde tu černou mají.
jsem krásný a hledám hodnou paničku, kdo si mně veme ????
Já bych si ho vzala hned, ale k holčičkám zase jen holčičku.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
emikami
jsem krásný a hledám hodnou paničku, kdo si mně veme ????
Zase začínáš???? Hele, na to jsi mě nalákala ty.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
emikami
To je tedy fešák. Ale k fence pejsek do toho bych nešla. Ten je od p. Grygarové a máš kontakt na její stránky?
|