Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:58
- Nahlásit

Nevím jak ji odnaučit při hře to kousání a štěkání, to totiž viděsí i Vlkodava nebo Labradora.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 22:18
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti to co popisuješ si Candy dovolí jen k naší Kety, ta si to kousání a štěkání nechá líbit, nikdy by mu za to neublížila. Ale jak jsme venku tak na cizí je hodnej. Očuchá se s pejskem a pak by si hrál. Měla Claudi od malička kontakt s jinými psy?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 23:01
- Nahlásit

MartinaClaudi
to samé dělá PHoebe a to měla dostatek kontaktu se psy. Jen jsou holt ty naše holky drzejší a víc si dovolují. A dělá to jen ze hry, anebo je v tom i trošku agresivity? Phoebe si vyloženě takto hraje, i když vrčí a štěká docela hrozivě. Ale neublížila by. Jen někdy trnu, jak lítá venku s Eli, tak přes ní v běhu tak nějak skočí a Eli se třeba i dvakrát převalí. Tak jí musím dost krotit, protože je to šílenec.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:40
- Nahlásit

MartinaClaudi
To chce čas. Třeba nechat Claudinku ať si hraje jak umí. Belinka poprvé na Phoebe taky nereagovala nejlépe. Vrčela na ni a občas se po ni ohnala. Že Verčo[b] ?
A teď si hrály až jsme je musely krotit. Byly uslintané a spocené. Jazyk po zem. Chvilku si lehly a za půl minuty řádily znova. Belinka večer ležela jako placka.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:50
- Nahlásit

emikami
To jsem netušila,že ti Veronika musí hlásit kam chodí. Dášo myslím,že tvá reakce je opět přehnaná.
Já teda taky nehlásím každou návštěvu rodičů,přestože s nimi bydlíme a znají se s lidmi ke kterým jdu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:58
- Nahlásit

Candy
Prosím tě nevíš jestli se můžou Havaňákům zastřihnout pacičky dokulata? Myslím tak aby když se postaví netrčely některé delší chlupy. Zespod se zastřihávají to vím.

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:24
- Nahlásit

LenkaK
ano mohou se zastřihávat, je to potom hezčí/upravenější na pohled. Já jsem to již jednou zkoušela, ale hodně opatrně, abych mu srst neostříhala moc a skoro to nebylo poznat. Teď už ji má možná o něco delší, tak se mu na ty jeho nožky taky podívám

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:25
- Nahlásit

LenkaK
jo, jak se viděly poprvé, tak se Phoebe Bellince moc nezamlouvala. Ale na Elinku ani nevrkla. Takže Phoebe byla asi pro Bell konkurence.
A nechápala jsem, jak jsme přijely k Lence, že Bell reaguje tak super na Phoeb. Hned si hrály a šblbly, byla jsem hrozně ráda. Potom si chtěla Phoebe to tam očuchat a Bell jí ani nenechala a vyzývala jí ke hře a furt otravovala, tak už Phoebe po tom na ní "remcala",ať jí nechá aspoň něco očuchat v klidu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:38
- Nahlásit

Verca
Kdybys Belu viděla co dělá teď... leží vedle mne,plyšového králíka s jedním uchem v papuli a vrtí na mě ocasem. Zase by si hrála. Jenže panička musí vařit.

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:40
- Nahlásit

LenkaK
NO úplně ji vidím. Taky se ráda přetahuje?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:49
- Nahlásit

Verca
hroozně ráda

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:13
- Nahlásit

Candy
Dík. Dostala jsem totiž od paní co nám upravuje Belinku na výstavy,za domácí úkol to zjistit.

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:34
- Nahlásit

LenkaK
Aha. A ve standartu se ještě uvádí, že je povoleno i zastřižení srti mezi očima, aby nezakrývala oči, ale do toho bych se asi nepouštěla. Pokud má Belinka dlouhou srst na hlavě, tak se dá upravit tak, aby sama nad očima držela (např. culíčky do stran přes noc)

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:52
- Nahlásit

Candy
Culíky ji taky dávám. Do stříhání kolem očí bych se taky nepustla. Pokud se to kolem očí stříhá,tak to má být úplně minimálně. Aby to nebylo téměř vidět.

Candy
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:28
- Nahlásit

LenkaK
Lenko ty jedeš na tu světovou výstavu do Polska? Já jsem zmeškala přihlášky, takže vystavovat nejedu, ale myslím si, že by stálo za to se tam jet aspoň podívat.

A tento rok ještě na nějakou tady v ČR jedeš?

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:59
- Nahlásit

LenkaK
Nevím sice odkud si to vzala, ale mám pocit, že přehnaně reaguješ v poslední době ty. Nemám k tomu již co dodat, jen si myslím, že bys ty své hlášky mohla krotit. Kor na veřejnosti, a kor když jsem já tobě nic neříkala.

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:01
- Nahlásit

LenkaK
Navíc si myslím, že si v tom vůči mně začínáš libovat.Docela často vybuchuješ a vůbec k tomu nemáš důvod a nebo se tě to ani moc netýkalo.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:08
- Nahlásit

emikami
Pardóon. Ale týkala se ta návštěva i mne pokud vím. Nevím proč bych si libovala,nemám důvod.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:11
- Nahlásit

emikami
Taky bys mohla některé věci napsat Veronice soukromě. Reagovala jsem pouze na veřejnou iskuzi.

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:20
- Nahlásit

LenkaK
a že si nereagovala již včera, divné , že? tohle si mně také mohla napsat po skype jako jiné věci, nemyslíš? Veronice píši věci soukromě ty , které považuji za soukromé, ovšem o tobě se to říci nedá, pokud tu něco je, hned se do ´mně trefuješ a je to již po několikáté.Takže již vím jak reaguješ, a také vím jak psát vůči tobě. Tímto končím.

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:25 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

LenkaK
Verca

# Zasláno: 2 Říj 2006 23:34
Citát

LenkaK
Já bych to tipla na Bellinku a Fíbí od Verunky, ale že by se mně Verča ani nepochlubila, že u tebe byla na návštěvě ? U Verči to myslím není. Je to Fíbí? Píši Fíbí protože Phoebe se mně píše špatně, i když už jsem si na to jméno zvykla, ale když se to říká Fíbí tak píši Fíbí. Hezká fotečka, ti se mají ale rádi.

Napsala jsem jen tuto jedinou nevinou větu. A vy se do mně trefujete jako kdyby jste mně měli hlásit každý váš krok, zda si to chcete myslet tak si to myslete, ale rozhodně to po vás nechci, si to přečtěte ještě jednou proboha, a pak si uvědomte co jste z toho udělali.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:33
- Nahlásit

emikami
Já už tě komentovat nebudu. Nemám na to čas a ani chuť.

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:40
- Nahlásit

Verca
Ahoj Verunko!!
Tak kdy bude ten tvůj web v provozu???Už se nemůžu dočkat!
A co ty?Pojedeš na výstvau do Olomouce nebo na to únorové Brno??

emikami
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:56
- Nahlásit

LenkaK
To jsem ráda Leni, jelikož já už vůbec ne.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 16:08
- Nahlásit

Candy
Z rodinných a finančních důvodů nejedu. Ale těším se,že na světovku co bude na Slovensku pojedu.

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 16:47
- Nahlásit

LenkaK
Světovka bude i na Slovensku??? A kdy?

LenkaK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 17:36
- Nahlásit

Janik
http://www.skj.sk/index.php
Bude v roce 2009

Verca
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 17:45
- Nahlásit

Janik
no teď stávkuju. Ale doufám,že to brzy dodělám. ale co máme Elinku, tak nějak nestíhám a věnuji se oběma. já už se taky těším, až to budu mít za sebou. jsem hrozná brzda...
chtěla bych do Olomouce a taky do toho Brna...ještě nevím jaké další. Možná vezmu i Elinku, jestli jí dorostou řezáky. a ty tam budeš?

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:04
- Nahlásit

Verca
No v Olomouci a snad i v Brně budu....jen se modlím, aby Andymu dostatečně dorostla ta srst, kterou má teď vyholenou...JAko přihlášku do Olomouce už mám vytisklou..jen ji vyplnit.Ale budu ji tam posílat až těsně před 1.uzávěrkou..podle té srsti no..

Janik
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:07
- Nahlásit

LenkaK
Tak to se teda mooc těším.....chtěla bych tam jet, když to bude tak blízko. Chtěla jsem se jet totoiž podívat(i možná vystavovat) do toho Polska ale fakt by to vyšlo na moc peněz, takže jsem to vzdala.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání