Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:09
- Nahlásit

Raja
Tak jo, tak to poštovné aspoň nějak zaokrouhli, a hlavně aby to nebylo prošlé, radši se podívej na datum do kdy se to může používat, datumy já stále sleduji, když zapomenu, zrovna koupím něco co je buď prošlé, nebo za pár dní. Prosím tě , jak se to tedy jmenuje a kde to přesně najdu, jukla bych na web co mě vlastně pošleš. Prosím tě napsala bys mně tedy buď na mou email. adresu abych ti mohla napsat mojí adresu, nebo máš icq nebo skype? nebo pokud můžeš dát sem tvou email. adresu, moje je mubarka@seznam.cz jedna z mých adres.Děkuji moc, no než to sem dorazí, tak budeme mít skoro půl roku
Uf, návštěva odešla, to je vždy záhul a bordel, to je děs.

Raja
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:23
- Nahlásit

emikami
Mrkni na mail.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:36
- Nahlásit

emikami
Já nechci aby mi nekdo přispíval peníze, pokud si nestihnu našetřit dost peněz tak půjdu na jinou, bude přece ještě jedna.

LenkaK
Tak se vykašli na Farmu, jakoby tam nebyli, nemusí přece pořád vyhrávat, Belinka je nádherná a BOBa má. Chtělo by jí trochu víc věřit a aby ji to chození u nohy bavilo, aby to brala jako hru, přesně tak učím Claudinku dávat pac a slalom pod nohama, atd. Já vám obou věřím vy na to máte.

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:52
- Nahlásit

MartinaClaudi
Já také věřím, jednou ta moje chovatelská stanice musí porazit tu farmu ne jen je škoda, že se našlo zatím tak málo lidí co na výstavy chodí, ale já se divit nemohu, protože též nejsem na ty výstavy stavěná. Ale je fakt , že to potěší.

Raja
Děkuji, už jsem ti odpověděla.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:55
- Nahlásit

MartinaClaudi
S chozením naštěstí problém nemáme. Když chodí tak má krásně ocásek nahoře. Spíš ten postoj,ale já už to kašlu. Prostě se ji někdy nechce,tak ji nutit nebudu.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:19
- Nahlásit

MartinaClaudi
Ale já Belince věřím.Kdybych nevěřila,tak bych po první výstavě skončila s vystavováním.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:35
- Nahlásit

Poznáte kdo to je?

emikami
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 23:34
- Nahlásit

LenkaK
Já bych to tipla na Bellinku a Fíbí od Verunky, ale že by se mně Verča ani nepochlubila, že u tebe byla na návštěvě ? U Verči to myslím není. Je to Fíbí? Píši Fíbí protože Phoebe se mně píše špatně, i když už jsem si na to jméno zvykla, ale když se to říká Fíbí tak píši Fíbí. Hezká fotečka, ti se mají ale rádi.

Darina1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:54
- Nahlásit

LenkaK
No Leničko jasně, že jeto Fíbi. Který pejsek je tak krásně temperamentní, jedině Fíbi.
Že jsem dobrá a uhádla jsem to. To bych se nesměla podívat do tvé galerie.
VERČA
Verunko tak do toho Polska nejedu no a ani si nekoupím ten přípravek, takže ho ani nevyzkouším. Tak musím něco hledat tady v městě. Ono to Biškoví moc neteče, ale jak ty dva pesani se stále kočkují a mají stále tlamy otevřená, tak spíš mají tu rez kolem pusy. Pak pijí hodně vody a já než si stačím všimnout, že jsou zase vlhcí tak už to mají rezavé.

Raja
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:05
- Nahlásit

Děvčata poraďte,kde ste kupovali předváděcí vodítko?Pokuď ho neseženu do výstavy,je to velký kiks přijít s obyčejným?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:17
- Nahlásit

Raja
Seženeš to normálně ve zverimexu.

Darina1
Je to Phoebe. Obě mají stejné temperamenty. Bylo úžasné se na ně koukat, jak si hrají. Bellinka si hraje jak malé štěně. Pořád se krčila a vystrkovala zadek a dělala skoro kotouly po zemi.

emikami
Nenapadlo mě, že bych ti měla říct, že jdu na návštěvu.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:11
- Nahlásit

Raja
http://www.vltava2000.cz/salonrinna/goodsdetail.as p?strGoodsID=108.1

Já kupuji výstavní vodítko zde, a vždy mně vše pošlou během pár dní.Je tak 1 cm široký, kupuji bílý a trochu se leskne, to širší kupuji že mně to někdo poradil, že to pejska neškrtí pod hlavičkou a dobře se jím ta hlava zvedne nahoru a neškrtí jí to. Již jsem ho posílala i Marti pro Claudí a já jsem si ho obj. Nejlépe zaplatit převodem pak ti vyjde tak na 100kč, na výstavách ho vidím ještě dráž. Tak uvidíš zda se ti zalíbí, ta fotka není nic moc kdyžtak ho mohu ještě vyfotit a dát to sem nebo projeď můj web, foto-různé-tam je vidět ještě u Cherlinky na krku a pak také by mohlo být vidět u Britušky.Není exluzivní ale je pěkné a praktické. Bohužel takové že je kolem krčku širší a pak je jen šňůrka jsem ještě nikde neviděla.

Verca
To je škoda, že tě to nenapadlo, mohla si mně povyprávět příjemné věci, ale že LenkaK přijede za tebou , tak to tě napadlo říci Ale samozřejmně mně to říkat nemusíš, jen mně to asi trochu mrzí. Už jsme si toho řekli myslím hodně, co jsme nemuseli.Jen mně to překvapilo, nic víc v tom nehledej.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:13 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Jo a kdybych to věděla, poprosila bych tě o nějaké fotečky Bella Mii a Eleonorky.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:17
- Nahlásit

emikami
Elinku jsem s sebou neměla a neměla jsem ani foťák. Jela jsem tam hned po práci a včera se teprve rozhodla, takže to byl fofr.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:25 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Raja
tady je vidět dobře to vodítko, a dá se skvěle utáhnout aby se ti pejsek nevyvlíkl, některé tam nemají to co tam má toto vodítko, a prostě to klouže.

ostatní foto na webu.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

Verca
Ty si vodíš Fíbí do práce ? To jezdíš nějakým autobusem i s pesanem? tak to by mně trefilo asi. Ale ty máš asi řidičák, viď? No já letím, držte palce , jdeme na tu luxaci pateli a očního pozadí, snad to bude ok.

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:33
- Nahlásit

emikami
Napsala jsem, že jsem tam jela PO práci. Ne z práce. ale dalo by se říct, že to bylo z práce, protože přijel Peťa ke mně do práce i s holkama a já ho hodila domů a jela. Ale faktem zůstává to, co jsem napsala. Je to takové slovíčkaření.... My na Moravě to tu asi chápeme jinak, když člověk napíše po práci

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 12:24
- Nahlásit

Darina1
Včera jak si Bellinka s Phoebe hrály, tak byly taky celé mokré. Hlavu a hlavně uši a kolem pusy. Při hře s Elinkou jsou taky oslintané obě a fakt to nejde pořád vysoušet.... Ta vodička musí být podle mě Khara a stojí 109 kč. Ale že by až tak vybělovalo, to si nemylsím, ale možná že tomu bišonkovi to pomohlo, nejlepší je to fakt zkusit.

Kde jste ženské? Vždyť to téma úplně zmizlo?Musela jsem ho vyštrachat. :O

Raja
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:34
- Nahlásit

emikami
tak jsem ho už z těch stránek objednala.za jak dlouho si pejsek zvykne na tento obojek?

Verca
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:41
- Nahlásit

Raja
Dávej mu ho co nejčastěji, ale ne na normální venčení. Prostě při každém cvičení chůze v kruhu a postoje ať ho má. Já jsem s tím u PHoebe neměla vůbec problém. Myslím si, že psi ho berou jako normální vodítko a obojek.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 15:16
- Nahlásit

Raja
Ahojky,
je pravda jak píše Verča, že musíš vodítko dávat co nejčastěji. Já výstavní vodítko navlíknu Candymu klidně i doma a vodím ho na něm. S vodítkem trénujme i výstavní postoj.

Janik
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 16:49
- Nahlásit

Holky tak to já s Andym běhám po bytě(nejvíc v obýváku, protože je to největší pokoj) kdy se dá... na výstavním vodítku...už je na něj zvyklej ...ale víc potřebujeme trénovat postoj, protože to vydrží chvilku stát a po chvilce si začne sedat Já i když chodím třeba večer ven, tak si to výstavní vodítko vemu s sebou a jak je prázdné parkoviště u Lidlu, tak tam taky nacvičujeme. Přece je to větší prostor...

janča
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 16:53
- Nahlásit

Tak tady vám dávám naší modelku.

janča
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 16:55
- Nahlásit

Tak druhý pokus.

janča
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 16:57
- Nahlásit

Takže do třetice všeho dobrého.

emikami
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 17:07 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

janča
Jani zda máš u těch nezdařilých pokusů zmněnit tak to můžeš vymazat, ty nezdařile pokusy, nebo z nich udělat jiné

kdo má chuť ať se podívá na štěňátka, jsou tam tři vrhy najednou nevím zda jsou všichni aktuální , zvláštní je pejsek který má hnědou hlavu pak je bílý a pak myslím černý.
http://www.havanese.sk/galeria.php

Raja
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:37
- Nahlásit

emikami
tak to je chovná stanice odkuď mám já svoji Belinku.

Raja
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:45
- Nahlásit

emikami
Tahle není aktuální nábídka šteňat,je to loňský vrh.

Candy
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:08
- Nahlásit

janča
Gweny to moc sluší, je to správná vestička. Kde si ji sehnala?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:56
- Nahlásit

LenkaK
To by byl můj sen takhle vidět Claudi jak si hraje s nějákým pejskem, ona totiž buď štěká, vrčí, ňafe, kouše, utíká, prostě líce, nebo se lekne a schová se.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání