Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:37
- Nahlásit

Claudika nadzvedává nohu když čůrá, ale né jako pes, jenom aby si nepočůralo kožíšek a dominantní rozhodně néní, je strašně podřízená.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:38
- Nahlásit

Verca
Náhodou je to dobrý přirovnání. A úplně pravdivé.

Tak všem dobrou noc. Já vstávám zas před 5, tak už jdu spinkat. robby už spí vzorně od 20 hodin Dejte pořádný pusiny svým pesanům před spaním

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:39
- Nahlásit

Holky, nevím, jestli budete souhlasit, ale já si strašně ráda prohlížím stránky bišonků (všem plemen) a tak bych vás chtěla poprosit, jestli byste mi tu nehodili stránky, na které třeba chodite pravidelně nebo méně pravidelně anebo víte jen o jejich existenci a já bych třeba ty odkazy pak dala dohromady a dala to třeba do svého profilu "člen" a každá byste si mohla kdykoliv prohlížet bez urputného hledání.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:40
- Nahlásit

Romaine
dobrou.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:41
- Nahlásit

MartinaClaudi
přesně tak to dělá Phoebe. Myslím, že v jejich případě je to o čistotnosti.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:44
- Nahlásit

Moc bych si přála aby jste někdo viděli jak se Claudi podině chová, to štěkání mě pěkně štve. To kousání by se mohla odnaučit ale na to bohužel nemá kamaráda, asi budu muset počkat až na Jaro, na jórkšírka, doufám že to nebude moc pozdě, ale kdyby jste někdy jeli kolem tak napište a můžete se na ni podívat, nevím jestli je to normální, ale věřím tomu že se to dá něják spravit.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:46
- Nahlásit

Verca
Já nejčastěji chodím na svoje A pak na vaše. Jinak jsem moc o bišonkách nenašla Já to dělám taky, takže sme asi divný nejmíň dvě a nemyslím, že jediný... Stejně si ale vždy řeknu, že Robby je ze všech nejhezčí Jako asi každý...

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:47
- Nahlásit

MartinaClaudi
Odkud že jsi? Já pořád chci, aby Robby měl s kým si občas pohrát...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:50
- Nahlásit

Verca
Tak já mám docela hodně sních stránek:
http://www.bisonek.websnadno.cz
http://www.claudiadaisy.websnadno.cz
http://www.claudi.bisonek.cz
http://www.wwwmartulina.blog.cz
Doufám že to jsou všechny, ale nevím to určitě.
Na stránce http://www.bisonek.cz se stránky dají vytvořit a také je jich tam dost na prohlížení, některé jsou nic moc, ale nějáké super.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:51
- Nahlásit

MartinaClaudi
já si myslím, že to bude něco podobnýho jako Phoebe. Taky hodně vrčí a lítá za psy, jak kdyby je chtěla sežrat a pak když je dohoní, tak by je nejraději povalila a poskákala a zanadávala jim přímo do uší. Já si z toho dělala dlouho těžkou hlavu, ale říkám si, že jí to snad jednou přejde a přestane to dělat. Takže si s tím nic nedělej, to přejde. Já se zase hrozně natrápila s kousáním do ruk. Není to ještě 100%, spíš o hodně míˇ, ale už to nedělá tak intenzivně, jak byla mimi. Chce to čas. Jak na to její chování reaguje okolí a majitelé pejsků, kterým to Claudi dělá?

Romaine
To jsem ráda, že nejsem sama.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:51
- Nahlásit

Romaine
Já jsem z Blanska, je to kousek od Brna. Dá se tam dojít i pěšky, ale to se mi tedy moc nechce.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:54
- Nahlásit

Verca
Všichni majitelé pejsku z ní mají občas strach, ale je už co říct když před ní utíká pes velikosti vlkodava. Ale není taková vždy než se rozkouká je spíš plachá.

Romaine
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:56
- Nahlásit

No, jdu opravdu spát. Tak zatím se mějte, odpovím až zítra...

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:57
- Nahlásit

Verca
No a někdy se jí lidé posmívalí jak si hraje na trhača.
Je to takový nezvyk když se přiřítí malinký pejsek a začne si takhle dovolovat na obra.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:59
- Nahlásit

Verca
Verunko díky. Když je to ale ve skutečnosti je to o mnoho lepší, oni jsou moc rychlé a v tom našem malém bytečku se to moc nedařilo to nafilmovat. Deny je ale bojovnice.Jen aby nebyla zas moc velká, chci aby byla klidná, hlavně aby neštěkala jako Emí, ostatní snad zvládnu, mně by to bylo jedno, ale lidem se to moc nelíbí, když na ně vyštěkne když lezeme z výtahu, hlavně těm co psy nesnáší.

Marcela_S
No nechtěla jsem na tebe nějak útočit, ale jak vidíš někoho ho také rozčílilo, ale zase nyní si říkám, že když má tvoje mamka pejska, tak už musíš vědět co to vše obnáší, proč přemýšlet tak moc hluboko.My jsme také přemýšlely o prvním pejskovi dlouho a když jsem našla inz. na štěně a ještě k tomu kousek od nás, jezdili jsme se tam na Bellinku několikrát dívat, než jsme se rozhodli, už je to dost dlouho, ale spíše jsme zvažovali zda si pořídit štěně nebo ne, ale to ostatní nás vůbec nějak nenapadlo, jen jsme se shodli na fenečce. No nabízela jsem ti že bychom si mohli po telefonu popovídat kdybys měla zájem, zda máš ale pevnou linku, jinak by se nám to velmi prodražilo,tak ti to jen připomínám, ostatní je na tobě.

K tomu čůrání, tak Emilka i Kamilku jednu nožičku zvedají pokaždé. Emi někdy i hrabe po kakání, ale je to vždy když je březí, podle toho i poznám že asi štěňátka budou.Také dělá to, že si venku děsně poroučí, prostě tam kam nechce se nejde, a musím chodit já za ní, ne ona za mnou, no a já ji nechci přetahovat, zatím vždy byla březí když byla nakrytá, takže i podle toho jsem to poznala, a když prší, nechce ani vylézt z baráku, nebo jít do trávy.
Emí dělá to, že čeká až se Kamí vycinká a jde to přečůrat, úplně z toho běsní, a když ji tam nechci pustit, musím ji silou tahat za vodítko, nechápu proč to prostě po ní musí přečůrat.Je to denně a stále, nejsou žádné vyjimky. Kamilka vyleze z baráku a hned se vyčůrá, a když jdeme zpátky tak si to tam Emi zase najde a opět to přečůrá, protože ví, že jdeme domů.
Co se týče té falešné březosti, tak Emi ji tak trochu měla, prostě hledala, a občas nějakou hračku nosila, ale spíše to nesla psych. špatně, zhubla víc než kdyby porodila štěnda, naše Bellinka ten první pudlíček tak ta štěňátka neměla a měla falešné březí pokaždé, začla nosit hračky, měla takového gúmového pejska, a toho pořád někam nosila a chtěla ho schovat, tenkrát nám doporučil vet. protože jsme také toho moc nevěděli, že všechny hračky schovat, no tak jsem to udělali, ale ona stále hledala, občas jsme ji ho zas dali, horší bylo, že nám se to děsně líbílo, bylo to legrační a milé, ale pro ni bylo lepší ty hračky zde nemít.Ale nikdy ji neteklo mléko, nebo neměla zduřelé cecíčky nějak nadmíru hodně. Jako zrovna nyní jsem si povídala s jednou chovatelkou a ta náhodou začla mluvit o falešném březí, že její fenečka to nesla strašně špatně , že měla cecíky tak nateklé, že je tahala skoro po zemi. No pokud bych štěňata nechtěla nikdy mít, a měla moje fenka takovéto falešné březí, a ohrožovalo by ji to na životě, určitě bych ke kastraci přistoupila, protože by se zbytečně každých půl roku trápila a nemuselo by to třeba dobře dopadnou, o tohle téma jsem se vyložěně nikdy nezajímala, a neprožila jsem to, tak nemohu říci, ale ze zdrav. důvodu to chápu.Jinak ne, a jak tu někdo psal, Marcelo je možné že by sis to třeba jednou rozmyslela, a chtěla bys ta štěňátka jednou či dvakrát mít, a co člověk ví, jak by tě to vzalo, když jsem si Emí kupovala a to jsem zde již dříve psala, tak jsem na chovatelskou stanici, a chov vůbec nemyslela, přišlo to pak náhle, ani nevím jak.Tím povídání se mi tady přetrhla nit. a možná je zde již několik příspěvků, protože to tu mám rozepsané již asi hodinu, takže nevím zda jsem ještě něco chtěla napsat.
Marcelko jinak ti přeji aby sis dobře vybrala, a spíše se soustřeď jaké plemeno ti je bližší.

Verca
Člen
- Nahlásit

MartinaClaudi
je už co říct když před ní utíká pes velikosti vlkodava
Tak to je síla.
Oni aspoň utíkají, ale na Phoebe celkem často vyjíždějí, protože jim skáče po puse a to většina psů nesnáší. Tak docela i trnu, kdy se do ní zakousne nějaký pes. I když se teda už jednou zakousl a pořádně, ale nebylo to z toho důvodu, o kterém tu píšu.

MartinaClaudi
Člen
- Nahlásit

Romaine
Tak dobrou noc.

Verca
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:07
- Nahlásit

emikami
Emi dává podle mě Kami najevo, že je nad ní, což tak asi i v praxi bude že? Ve smečce je Kami níž než Emi a proto to Emi dělá.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:22
- Nahlásit

Verca
A jak moc zakousl? Do krve?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:24
- Nahlásit

Tak mi jdeme spinkat, dobrou noc všem, i těm co tu nejsou.

emikami
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:35
- Nahlásit

Vy jdete spinkat a já jdu ještě pracovat na webech. Nahrála jsem si ty manželky na primě, koukáte někdo na to? Tak to v noci asi ještě zkouknu, pokud už na mně také nepřijde spánek. Říkám si že budu chodit spát tak mezi 11-12hodinou, že mi druhý den bude určitě lépe, ale kdepak zas jdu až v 1 nebo ve 2hod.ráno. jsem děsná, mně to v noci baví nejvíc, pokud mě nepálí již oči, protože bych asi měla jít na oční.

Jak to řešíte s internetem , pokud někdo potřebujete brýle na blízko. Já na čtení již špatně vidím, mám to rozmazané, ale ty brýle co mám a musím je mít na očích u internetu, tak abych to dobře viděla, musím být dost blízko , což je dost blbý a většinou tak nesedím, a když jsem opodál, mám to stejnak rozmazané ale méně než bych je neměla vůbec, potřebovala bych asi nějaké brýle na určitou vzálenost, ne na blízko asi ale na dálku, no nevím. Je to logické?

Všem dobrou noc.

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 06:12
- Nahlásit

MartinaClaudi
NO spíš jí hodně porvala ovčanda na agility. Ona jí vyloženě lovila. Phoebe dělala ty svoje sprinty a ona jí chytla, vzala za slabiny a třískala s ní o zem a furt si ji přehazovala. No bylo to příšerný. Jednu nohu měla pokousanou, ale jinak jen psychický šok. Vzala jsem jí do náručí, abych jí odnesla od toho psa, když jsem pro ní běžela, pořád mi řvala v náručí a potom i když jsem jí položila, ale nechlácholila jsem jí, spíš okřikla a ona se pak "probrala". No nikomu to nepřeji zažít.
Ale už jsem tu o tom psala ...

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 06:18
- Nahlásit

Holky, nevíte čím vyčistit počůraný gauč? Já to čistila Koralanem Larrinem a vůbec to nepomohlo, smrdí to furt.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 08:45
- Nahlásit

emikami
Rada ohledně brýlí, já taky používám brýle na čtení a abych mohla pracovat i u počítače a nemusela být nalepena na monitoru tak ty brýle musí být o půl dioptrií menší, takže já mám na čtení dvojky a u počítače jedna a půl, no a to my vyhovuje. Manžel nosí brýle od maličká a na všechno musí mít jiné dioptrijé a podle něho jsem na to přišla, že musí byt k počítači menší.
Pac a pusinku tvím holčinám od Bišonka a Damiška.

Darina1
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 08:48
- Nahlásit

Verca
Verunko skus mýdlo, ale jinak opravdu nevím jedině čas který to vyvětrá a vyprchá.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:33
- Nahlásit

Darina1
Děkuji za radu, já mám zatím jen č.1, ale už je mám tak dva roky, bůhví zda už nebudu potřebovat více, a když jsem tam byla tak před rokem, tak na dálka bych mohla mít půlky , ale nakonec jsem si je nevybrala, protože říkala že to stejnak jakoby nic není, no nyní by se mně možná hodily, ale zase tam kde se volně prodávají, to se bojím koupit abych si neničila oči, ale asi bych se také již měla objednat a vyřešit to, protože kolikrát na ten pc koukám zamlženě a to si ty oči též ničím.

Verca
Dostala jsem jednu radu a název, nyní ale nevím kde to mám, až budu mít chvílku podívám se nebo se znovu zeptám, jinak zda to neznáš tak tady je jeden web, zadala jsem špatně adresu paní Herčíkové a tohle se mi objevilo.

http://www.havaneser.com/

Verca
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:07
- Nahlásit

Ta je úúúúúžasnááááá!
emikami
Děkuji. Budu ráda, když mi to napíšeš. Už si nevím rady a ani Vanish nepomáhá.

emikami
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:23
- Nahlásit

Verca
Pokud bude pátý pes tak jedině by takto měla vypadat. Nyní ji má podobnou Renáta Grygarová ale má ji již zadanou, možná bych si ji vzala, nevím zda se mi podaří ve svém vrhu mít toto zbarvení. většinou je to už také po takto zbarvených fenách, má takového ještě pejska, no ale pejsek. to by mohla Raja myslím, zda to nepletu přibrat k bišonům.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:32
- Nahlásit

emikami
Tobě se už líbí tmaví Havaňáčci? Myslela jsem že ne. Možná jsem si to s někým spletla...

Janik
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2006 15:56 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

Ahoj holky!
Mám jeden menší dotaz.....když bude mít Andy v dubnu 8let a chtěla bych s ním potom ještě jít na výstavu, tak ho musím přihlásit jen do veteránů nebo můžu pořát do otevřené??
Moc děkuji za odpověď

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání