Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
LenkaK
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:46
- Nahlásit

Verca
No já bych se radši poradila hned. Naše Labradorka když zvracela měla zánět žaludku.

bisonka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

Verca
Nám taky jednou blinkala po změně ale proto že ji to tak strašně chutnalo a přžrala se, ale to bys poznala že vyblinkne i celé granule. Ale podle mě to může byt tou změnou. Kdyžtak skoč za Kukučem.

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:58
- Nahlásit

Darina1
Ahoj Darinko!
No tak mamka mi jde denska poslat tu přihlášku, protože já jsem nemocná, tak snad to dojde, protože nikdy tu složenku A nevyplňovala......budu se jen modlit aby to došlo.
JO Andyho tahat budu pověsím ho za ty krátké a hne je bude mít dlouhé jako ty ostatní
Už ty fotečky štěňátek jdu dát na můjpes. a potom je sem nějaké vložím

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:21
- Nahlásit

toto je Terinka
malinký pejsek-už jsem zapomněla jaké mu dali noví majitelé jméno
ani sourozenecká pusinka neby vyjímkou
no a toto je už Terinka velká šibalka....aktuální fotku nemám ale hned jak budu mít, tak dodám, protože ona je celý Andy..jako vzhledem ale tu povahu tu má po mamce toto je prostě hyperaktivní pes

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:23
- Nahlásit

No ale poslední naše štěně mi nejde vložit..je v jiném formátu...
mám ho sice na svojem profilu URL ale je to strašně malinká fotka...

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:01
- Nahlásit

Teď mi došlo, co jsem udělala. Asi mě zabijete. My jsme vlastěn přešli z Royalek na Best choice (s přechodem) a po dobrání balení jsem hned najeli na Nutrience,ale bez přechodu, protože jsem na to čekala pěkně dlouho a prostě jsem nemohla koupit ty původní. takže je pravděpodobné, že má z toho podrážděný žaludek. Eli je v pohodě. bylo to prostě hodně změn najednou, ale co jsem měla dělat, když to prostě nechtěly jíst.

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:04
- Nahlásit

Verca
Verunko.....nic si z toho nedělej....všechno se za chvilku zpraví.
Vždyť víš, co jsem já udělala Andymu, jak mu bylo a dostal se z toho....

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:29 - Změnil/a: Janik
- Nahlásit

Trošku jsem si hrála s úpravami fotek, tak se dám jeden negativ toho mojeho chlupáče

Máme doma černého Bišonka Frisé

janča
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:29
- Nahlásit

Verca
Možná to bude tou změnou, mohla taky něco venku sežrat. Gweny taky takhle jednou zvracela, volali jsme veterináři (byl už večer), řekl abychom dali dietu- ani vodu a kdyby to pokračovalo i druhý den dopoledne, tak přijet. Možná by stálo za to se s tvým veterinářem poradit, protože zkoušet jestli to přejde a dávat jí to pořád žrát a nechat jí to zvracet a čekat až si žaludek zvykne, bych udělala až po poradě. Může to být i něco jiného, nikdy nevíš.

Holky a tady je nová fotka tý naší dračice.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:30
- Nahlásit

Tak jsem volala přítelovi a ten mi řekl, že má i průjem. Takže dneska dám rýži s kuřetem anebo trošku mrkve a uvidíme.

janča
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:37
- Nahlásit

A ještě jedna fotka - tu úplně miluju!

Verca
Já bych jí být tebou dnes nedávala nic, ať si žaludek odpočine. Až pak bych dala mrkev a rýži a teprve tak 2, 3 den maso. Ale to je můj názor. Ale dělala jsem to i u dětí, když zvraceli a měli průjem. Mě i u té rady od našeho veterináře překvapilo, že zakázal i vodu. Ta jsem si myslela, že je důležitá, ale on říkal, že půl den vůbec nevadí a že si právě žaludek a střeva úplně odpočinou a bude to lepší.

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:41
- Nahlásit

Verca
Taky bych dnes nedávala vůbec nic....když měl Andy průjem a zvracel, vždycky měl ten den dietu a až na druhý den jsme mu dávali rýži....

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:52
- Nahlásit

Janik
Ty vago no ty jsou, ale kouzelní. Andy se činí. Negativ super. Je vidět, že jsi nemocná.
No co tá seznamka, to v Hranicích nejsou chlopy? Jinak pěkně jsi se stylizovala.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:53
- Nahlásit

janča
Tak tá v oblečku je fakt kouzelná jaký má nevinný kukuč.

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:58
- Nahlásit

Darina1
Díky..jo Andy je šikovný... mohl by mít i štěňátka s PP, kdyby se povedla ta bonitace v Olomouci..už má totiž o něj zájem jedna fenečka
Tak jsou tady...to jo ale když by se nějaký našel víš jak
Ta fotka v tom modrém tričku je z MIss

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:06
- Nahlásit

Janik
Janičko no né že bych ti chtěla nějak pochlebovat, ale být tví my rodiči tak tu v modrém tričku si nechám zarámovat. Tam jseš ŠIK.

emikami
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:07
- Nahlásit

Ahojky, já mám podobný problém jako Verča , ale jen s Kamí, dávám všem Nutrience štěněčí, větší holky tu adult nechtěli, jak Deniska tak dokonce mrňavá Wiki, a to je převedená též už z Acany na Purinu proplan, kde to dělalo problémy, stolice jednou taková a podruhé zas maková a i s trochou krve, dala jsem ji tenkrát hodně rozvařenou rýži, do toho na vůně kousíček kuřecího masíčka, hodně najemno nasekat, pustila se do toho jako divá , a bylo po průjmu, ještě jsem šla koupit pastu Probican, která je na tyto problémy velmi účinná, nám vždy pomohla, no takže všichni to snáší dobře, ale míchá to s Purinou, oni sice vybírají Nutrienci,ale když pak mají hlad tak dožerou tu Purinu, večer jim nasypu znova, a už jsem to udělala i tak že jedna mistička puriny a druhá nutrience. No a Kamí včera blinkala, jen nějaké sliny, a pak měla průjem, s trochou krví, a dnes průjem s bobkem bez krve, ráno granule nechtěla, nyní mám uvařenou rýži, kuře tu nemám, tak ji do toho vrznu kousek šunky, protože když jsem rozdávala holkám , hnala se pro šunku taky. Dávám ji tu Probican pastu, fak je dost účinná, Verčo ty peníze za to bych obětovala, a můžeš to dát i Elí, to vůbec neublíží, oni ji mají hrozně rádi, asi je to sladké či co, ale můžou se po tom utlouct. Já to dávám když ji mám všem holkam, prostě je to dobré na střeva abych to spotřebovala, ono se to nemůže prý po otevření nechat pak dlouho otevřené. Tak já ji jdu dát tú rýži a jsem zvědavá zda se do ní pustí, no doufám, že než přijdu z rehabilitace takže tu nebude zase sr......to už by mě trefilo, chtěla jsem objednat 15ti kg balení Nutrience, protože pak mají jen 3kg, a finančně se vyplatí to větší , ale takto jsem obj. jen ty 3 kg+1kg Dermy, abych teda věděla jak to bude pokračovat, zda se ještě u někoho něco neobjeví. Ale nerada bych se vracela zas k Purině nebo hledala jiné, protože aby to žralo 5 psů, a neměli problémy, to je už něco, hlavně Emí, ta naše vybíravka, jsem ráda že to žere a že Deniska a Wiki to snáší dobře a šmakuje jim to, no snad si Kamí také zvykne. Třeba také něco sežrala, člověk nikdy neví čím to může být a přikládá to pak k něčemu jinému.

Darina1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:24
- Nahlásit

Verca
emikami
Takže děvčata pokud pejsci mají průjmy tak okamžitě nasadit dietu a dát černé uhlí. Podle potřeby dát dávku toho prášku a hlavně jak je řídká stolice. Když mojí kluci mají někdy průjem tak nasadí dietu a prášek. Pokud do večera jim to nezabere tak bych dala znova a nevadí ani že blinkají.

Janik
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:34
- Nahlásit

Darina1
No od té doby je tato fotka vystavená v obýváku

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:37
- Nahlásit

Darina1
a kolik jí dát toho černého uhlí? Já mám teda doma od Čárkil nebo tak nějak a jmenuje se to Carbofit. ale spíš jim asi koupím to klasické v platu.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:53
- Nahlásit

A dieta=hladovka? jako nedávat jí nic na jídlo, jenom vodu? a zítra teda tu dietku=vařená rýže +mrkev?

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 13:57
- Nahlásit

Verca
Uvař heřmánkový nebo černý čaj. Je to při dietě lepší než voda.
Mě jednou nechtěla ani pít, tak jsem jí to tam cpala stříkačkou pod tlakem. Sice jeden den, ale bylo to o nervy. Hlady Ti neumře, ale pít musí.

monka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:03
- Nahlásit

Verca
ja by som Ti doporucila Smectu + dietu v pripade, ze pes ma len prujem a inak je v pohode, neni unaveny, apaticky-to uz by som bezala k veterinarovi. Hladovka jeden den sa dava v pripade ked pes zvracia, ked ma len prujem, tak nemusi byt. Dieta je taka, ze sa po troskach dava rozvaraea ryza s uvarenou a pomackanou mrkvou,a na druhy den sa do toho prida este aj kuracie maso. Ryza musi byt fakt velmi dobre uvarena, da sa povedat, ze az rozvarena. Ak pes zvracia a aby nebol dehydratovany, tak sa mu do vody alebo cierneho caju da stipka soli.

monka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

Martina
ja Ta zdravim

monka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

emikami
Verca
zda sa mi, ze tie granule casto menite. Dokonale granule asi nenajdete, tak si myslim, ze ked je pes v dobrej kondicii, tak by som granule nemenila. A asi nenajdete take, co chutia celej smecke a este im aj rovnako padnu k uzitku.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:28
- Nahlásit

monka
Pokud se Phoebe spraví a nebudou jí dělat problémy, tak jí to určitě měnit nebudu. Měnila jsem z toho důvodu, že jim to přestávalo chutnat. A Nutrience jsem chtěla vždycky pro psy, tak uvidíme. ale máš pravdu. Myslím, že jsem jí rozdráždila dost žaludek.

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:42 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

monka
ahojky ahojky, i já Tebe zdravím
Souhlasím s Tebou o tom měnění granulí. Už mám vyzkoušené, že naše je jenom koza mlsná, po hárání odmítala purinu a manžel hned, že jí koupíme něco jinýho, že jí určitě nechutnají a nevím co všechno. Vytrvala jsem s normálně zblajzne misku ani nemrkne. Něco jiného je, kdyby se potom vyskytla nějaká alergie nebo cokoli jiného. Ale pes nemá chuťové buňky jako člověk, takže taky nejsem pro to měnit granule třikrát do roka jenom pro to, že mi někdo řekl, že tyhle jsou dobrý a tyhle lepší.
Samozřejmě tím nechci vůbec říct, že je to případ třeba Verči, to bych si nedovolila. Ale znám takových lidí ve svém okolí dost.

Romaine
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:03
- Nahlásit

Verca
Taky doporučuji Smectu a s mrkví to moc nepřehánět - srst by mhla jít do žluta. A pokud bude zvracet tak dva dny dál, tak hned veterina. nemusí to být jen to.

Janik
Můžu se zeptat, jak sháníš fenečky? Sama nebooni se ti ozvou?

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:04
- Nahlásit

Martina
Já jsem dlouho krmila Purinou proplan a pak jsem zkusila Royalky, ale ty moc nejedou, tak jsem zkusila Bestchoice a když jsem viděla ten odpad, co z nich šel, tak jsem si řekla, že tohle fakt kupovat nebudu, tak jsem se hecla a koupila Nutrience a u toho bych ráda zůstala nadlouho, nejlépe napořád.
Pozn. Nevím proč, ale Royal Canin a Purina Proplan jsou mi silně "nesympatické". Mám dojem, že u nich se platí hlavně za reklamu. Ale je to můj subjektivní pocit.

Verca
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 16:07
- Nahlásit

Romaine
jj, vím, že po mrkvi žloutne srst, ale myslím, že by to muselo být dlouhodobé. Dala jsem jí tabletku živočisného uhlí (ten je na chyby po dietách, na průjmy, na záněty žaludku apod.) a taky jednu tabletku Lactobacila - to je na střevní mikrofloru. JInak má hladovku.

Martina
Jo a ještě jsem chtěla napsat, že čaje vůbec nepije.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání