| Autor |
Zpráva |
Romaine
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 11:10
- Nahlásit
emikami
Jinak ty víš snad o všech havaňácích, kteří jsou na prodej... Zase chceš nějakého z nich koupit?
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:20
- Nahlásit
Raja
Když si tolik přeješ tohle zbarvení, mohla bys manžela přemluvit hned pokud je fenka ještě volná, aspoň když budete objíždět výstavy s Belčou, tak pak bys přibrala ještě malou, bylo by to při jednom, sice více peněz, ale zase se ušetří čas a benzín
Tak co zítra, jedete?
Já jsem z dnešní klubovky fakt grogy, pak jsem ještě čekala na bonitaci, přijeli jsme domů v pul 3 a to ještě nezačali odpolední soutěže.
Brituška to zvládla na Výbornou 1 a CAJCE, tak jsem to ani tehlekrát nečekala, zítra snad dorazíme do Letňan, a máme stejnou rozhodčí, tak jsem zvědavá zda nám dá to samé, nebo zda nám to pokazí a budem dál čekat na juniora šampiona, byla bych za zítřek šťastná, kdyby dopadla stejně. NO ale pro Brit to není nic na co by se těšila, klepala se, chtěla být u nás, v kleci jsem ji nechat nemohla, protože tam byla také trochu uklepaná, když už byla načesaná a čekala jsem až přijdu na řadu, tak zas musela stát skoro v pozoru, no děs, a když jsem tam viděla ty králováky, chudáci jak sedí na kleci o stejném rozměru jako máme my, a to je tak velké zvíře a skoro se ani nepohne, protože kdyby se pohnul tak by spadl, bylo mi jich líto.No hlavně že jsem to s těmi mými kilama, což už je děs uběhala, vše mě bolí, ale ještě ten zítřek, a těším se na dlouhouuuuuuu pauzu. Zatím pa. Určitě jste někdo palečky držel když máme Cajcíka.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2006 20:24
- Nahlásit
Romaine
Tak to není pravda, na tuhle stanici tu někdo dal odkaz, já ji moc neznám, ale nyní se občas juknu zda dali nové fotky, a jak štěnda rostou.
Toto sem včera vložila LenkaK, já tam dlouho nebyla, ale vložila mrňavé fotky, a tak jsem tam jukla, sem si řílala snad to takto neudělali, protože na tom skoro není nic vidět a proto jsem sem dala větší.
Co říkáte těmhle Haváňáčkům? Jsou nádherní,že?jsou zatím volní.
Toto je od LenkyK, takže mě nesmíš křivdit to jááá neeee.
Neboj žádného havanského psíka už nekupuji, fakt mám doma už do pejsků. A také nevím zda jsou volní, buď to LenkaK ví, nebo si to myslí, že tam není napsáno že jsou zadaní, já fakt nevím. Ale ti dva jsou nádherní.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 11:03
- Nahlásit
emikami
Ahoojky!
Tak k takovému uspěchu stráááášně mooooc gratulujeme!!!
Holky z toho nebudu ani spát
oni jsou prostě nádherní ... tolik Bišonků
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:24
- Nahlásit
emikami
Tak ta tmavá fenka je asi zadaná. Občas si s paní píšu, takže to vím od ní.
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 14:38
- Nahlásit
Janik
Máš pravdu jsou nádherní.Takoví malí medvídci.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 20:32
- Nahlásit
Janik
Teda ta fotka je kouzelná, mít doma kolem sebe tolik medvídků, to by byla bomba, ale to už by chtělo chůvu To bych fakt už nezvládla. Je to ale kouzelné, i já je budu teda vidět, škoda že fotka není větší
DĚVČATA MÁME DALŠÍHO CAJCÍKA HURÁ !!!!!!!!!!!!!!
TAK UŽ MÁME TŘI BĚHEM TŘÍ VÝSTAV, PŘEDTÍM JSME MĚLI VD , ALE MÁM DOJEM ŽE V JINÉ TŘÍDĚ, ALE MUSELA BYCH SE PODÍVAT, NYNÍ JSEM Z TOHO ZMATENÁ. TAK PŘIJÍMÁME GRATULACE NA JUNIORA ŠAMPIONA PŘEDEM DĚKUJEME.
Jedna smutná zpráva, že jsme mohli mít i BOBA, nevím co na tom je, když paní rozhodčí říkala že na harlekýny není odborník, ale bohužel pejsek, který je perfektní barevně tak vůbec nechodil, chovatelka říkala že když je mu zima, tohle dělá a fakt , mrzly jsme tam přes 5 hod.než jsme šli do kruhu, spoustu lidí už odešlo domů, a my jsme teprve šli do kruhu, tohle je u harlekýnů opravdů děsnééééé, chodíme prostě poslední, šli všichni berevní rázy, pak o Boby,atd. králováky naposled, to trvalo, no šílené a pak teprve my. No a mě řekla že nám Boba nedá, kvůli tomu neideálnímu zbarvení. No jsem této rozhodčí vděčná za dva Cajce, to ano, bůhví jak by to bylo s jiným, víte jak to chodí, ale zase si myslím, že by Boba zadat mohla psovi, který se jí jeví prostě ze všech nejlepší, a ne ho nezadat, no ale asi se to stává, nevím. Je to škoda ale nijak mě to vyloženě nemrzí , jsem velmi spokojená s tím co máme. A to nám bude možná stačit. To že se tam Brituška klepala celých 5 dlouhých hodin, to je prostě na mě fakt moc, to co zkusila, z koupáním, česáním, stříháním předem a ty zábaly, a nyní tam v zimě musí být a ještě se klepat, fakt to nechápu, na jednu stranu si říkám, jo výstavy jsou fajn, hlavně pro lidi co to baví, ale také asi musí být pes který je prostě povahou jiný, který není vystresovaný a bere to třeba jinak jako druh zábavy.
Přišla tam za mnou paní co má ode mě Eisinku z vrhu E,no holky ta je tak kouzelná, ona je jak medvídek, strašně chlupatá, zadní nožičky krásně rovné, tílko perfektní, akorát oči, uši a ocas, tam si myslím, že by mohla mít u bonitace nějakou mírnou odchylku, ale nejsem takový odborník, hned mě olizovala a skákala po Britušce, nevím zda nás poznala nebo je taková hračička, ale prý se vůbec nikoho nebojí, ona tam byla jako doma, chodila k velkým psům a chtěla si hrát, je tak kouzelná až mě to zarazilo, po Kamí myslím není, určitě něco jo, ale buď bude po tátovi, nebo si spíše myslím z jiného kolene, každý je jí nadšený a říkají ji že vypadá jako štěně bernardýna, a je to fakt, dát ji na krk malý soudeček, tak je to bernardýn jak barevně tak těmi chlupama. Jsem ráda že jsem ji viděla.
Také tam byla Raja, ale její fenečka se opravdu bojí, bude to asi pro ně opravdu těžší ty výstavy.Jinak jsem stihla vyfotit pár havanských psíků, na začátku jsem nevěděla kdy půjdu do kruhu, ani ta paní to nevěděla, říkal buď na začátku nebo na konci, no tak jsem čekala, když jsem zjistila že teda půjdu až na konci tak jsem si vzpoměla na havanský psíky, stihla jsem akorát farmu zvířat, a někoho od paní Malcové, hledala jsem tam Andyho ale nikde jsem ho nezahĺídla, nevím zda šli jako první psi nebo feny, ale byla tam jedna fenka černá také s něčím a ta se mě nelíbila, mám dojem že měla zadní nohy strašně do - O - působila na mě že je stará, ale nemohla být asi.nevím vůbec ani kdo to byl. do katalogu jsem se ještě nejukla
Jsem ráda, že žiju a mám to za sebou.
Lenko, bodejď by nebyla zamluvená je totiž nádherná, hele a není zamluvená tebouuuu????? Abys nám neuděla překvapení jako já vám, ale ty ses k tomu vůbec nevyjádřila, když jsem sem dávala jejich fotky, psala si jak jsou úžasní, ale od té doby co víš že mám Wiki ses již nezmínila, líbí se ti ještě ????? Je to ťunťa, a krade potvůrka hovínka, to je vždycky mazec, křiknu, ona pustí bobek a letí se schovat.
Koupila jsem tam také Nutrience - granule. holky se do toho pustily, jsem zvědavá co zítra.
Jo Verčo , ještě ti nepřišly? vzorek Dermy mě pošlou poštou, nechtěla jsem si brát jen vzorečky protože je tam pár granulek, tak jsem koupila po 1 kg. štěněčí a adult. tak se uvidí, když se o tom nyní tak mluví, docela bych z té Puriny přešla i když ji mám nyní cenově výhodnou, ale to velké balení myslím přijde na stejnou cenu. škoda že nedělají třeba 8 kg. nebo tak něco mezi 3 - 15kg. 15 kg. je hodně, kor když mám doma jak štěně tak dospělou. No tak to je asi vše co jsem měla na srdíčku.
Co mě mrzi, nestihla jsem se podívat na gumičky, a mašličky, když jsme skončily už jsem byla tak promrzlá že už jsem neměla náladu to tam oběhnout, a předtím jsem zcela na to zapoměla a pokud jsem na to nenarazila očima, protože jsem hledala stánek s Nutri.... tak jsem na to zapoměla, no tak si něco obj. přes net. Tak zatím páčko, a hezký večer.
Janik
Jo a moc ti děkuji za gratulaci a Brituška takýýýýýýý
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 21:27
- Nahlásit
emikami
Tak to opravdu moooooooooooooooooooooooooooooooooooooc gratulujeme!!!!
Jste opravdu šikovné!!
no ta fotečka mě štve taky, že je tak malá ale tak dá se na to dívat
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2006 22:10
- Nahlásit
emikami
Móóóc blahopřejeme Brituška je prostě podle mě nejhezčí pudlík co jsem kdy viděla.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 08:17
- Nahlásit
emikami
Teda gratulujííííí! Škoda, že nemá to super zbarvení, aby měla i BOBa. Ale i tak je to super!
To jak popisuješ Eisinku, jak kdybys popisovala Phoebe. TAky takové čertidlo. To Eli je pravý opak. K nikomu nechce jít, pejsků se bojí,ale pracujeme na tom a i PHoebe nám hodně pomáhá. Občas jde tam, kde jde i PHoebe. Je ještě malinká, takže času dost. Kdyby nebyla Pheobe, bylo by to těžší, ale takhle je to fajn. Nemáš nějaké fotky? Z výstav apod...
Tak si představte, že jsme se už seznámily s Bišonkou a její Bambinkou. NO holky, Bambinka je prostě úžasně krásná. MOhla jsem na ní oči nechat. S Bišonkou se známe už pekně dlouho, chodily jsme spolu na gympl, ale nějak se přehlížely. Je taková ustrašenější asi jako Elinka(myslím jako Bambinku ), ale jak se rozkoukala, tak řádila s nimi. Ale jak na níPhoebe spustila ten svůj štěkot při běhání, tak se chudák lekla a nevěděla, která bije. Eli ta si samozřejmě někde lehla a našla si klacek a hlodala ho jako obvykle. Prostě nezájem.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 13:54
- Nahlásit
Verca
Verunko děkuji, a je to škoda, ale když jsem ji našla, byla jsem si vědoma toho že nemá ten pruh za hlavou co má mít, já se do ni ale zamilovala, a bylo mi to jedno, no paní Kratochv.mě bombardovala stále jakou jsem si koupila nestandardní fenku, což jsem ignorovala, já ji koupila hlavně pro manžela, protože je hodně na pudly, byl a bude, ale má rád i havaňáky, i když je Emi dost velká potvůrka, žadoní ať ji chová, a on ji má moc rád a neustále ji chová a chodí s ní po bytě , říkám mu ,už zase tu rošťandu chováš? no když ona to má ráda, říká, a tak říkám, ale podívej se na Britušku jak na tebe kouká, tak je střídání a chová zase Britušku jako mimino, je cvok
Možná že je nakonec škoda že jste si nevzali Eisi, byla stále šance, ty povahy už tenkrát jsem věděla jaké budou mít asi,.....no a také se to potvrdilo, ale kdyby jste si vzali Eisi, tak to bude to samé jako Fíbí, to by jste měli doma čerty dva, ale Eisi je mazlivka, teda nevím jak dlouho to vydrží ale mě na výstavě olizovala jako blázen´.
Co to krmení, ještě ti nedošlo, já teda budu muset objednat. snad to přijde než sežerou to kilo.
|
janča
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 14:24
- Nahlásit
emikami
Velká gratulace i od nás!!!!
Jinak ty štěnda ze Slovenska jsou nádherné, nějak získávám slabost pro ty barevné.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 15:17
- Nahlásit
emikami
Také gratuluji k úspěchu, je to určitě velká odměna za tu všechnu přípravu co jsi absolvovala.
To, že jsi mě neviděla je jedině dobře, protože pro mě to bylo celé katastrofa. Přijeli jsme na poslední chvíli, navíc jsme chytli zácpu před Letňanama. Prostě jsme to s tím časem nevychytali.
A k tomu všemu šli havaňáci jako první. Takže mě volali do kruhu, když jsem měla na Candíkovi ještě culíky a byl rozcuchanej, jak jsem ho nesla od auta do haly v ruce. Myslela jsem, že odstoupím z posuzování, ale asi na čtvrté vyvolání mého čísla jsem tam teda šla. Mě bylo skoro do breku. No prostě ostuda. Dostali jsme VD a myslím, že teď delší dobu na výstavu ani nepomyslím.
Ale Britušce gratuluji je to šikulka. Měla jsi tam i Denisku?
|
MartinaClaudi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:12
- Nahlásit
emikami
Jaká je Colletka? Je plachá?
|
Raja
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 16:27
- Nahlásit
emikami
Tak ti taky gratuluji!!!! Vidíš,že se ti vyplatilo čekat!
|
janča
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:43
- Nahlásit
Candy
Je tak to je škoda, ale výstav ještě bude! Nezoufej. Candy je nejkrásnější havaňák jakého znám. On to bez problémů dožene.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 17:45
- Nahlásit
No je pravda, že Phoebe je taková individualita, protože se ne moc ráda mazlí, zato Elinka, to je mazel neskutečný. Pořád by mě pusinkovala a já samozřejmě ji, až si někdy přítel klepe na čelo.Myslím,že povalha jako je Phoebe a Eisi je vyloženě bišonkovská, takový bišonci správně mají být. Temperamentní, vřelý, kamarádští.... Ale jasně, že každý pejsek je jiný, ale co jsem si tak četla, taqk všude se zmiňovala výše uvedená povaha. Škoda, že než na vzhled se nehledí hlavně na povahu a zdraví. Viz zuby. t
Dneska jsem byla s pHoebe na stříhání, tak je ostříhána. Mě se líbí, ale Peťovi ne, říká, že je jak pudl. Má totiž ostříhané více tělo,ale jinak to nešlo, protože byla oškubaná. Hlavu má nestříhanou. byla tam i bišonka od kadeřnic, která je strašně nádhrerná, má takovou malou hlavičku, ale vypadá moc krásně. (možná něco jak Robby, nevím....)
Když jsem šla s Phoebe k té psí kadeřnici, tak začalo, jak naschvál pršet a tak místo načechrané Phoebe přišla zmoklá slepice. Tak mě to štvalo, protože jsem se s ní nadřela.
|
Candy
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:09
- Nahlásit
janča
Díky za podporu a pochvalu, ta potěší . Moc zdravíme s Candym Gweny.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 18:16 - Změnil/a: bisonka
- Nahlásit
Ahojte
Veča má pravdu, pěkně se nám ty ďáblice sešly A největší sranda byla když jsem se sešly na náměstí a ještě k nám přišla nějakaá paní co šla okolo tak jsem tam měly 4 bílé kuličky a šel kolem nějaký pán a ptá se: ,, To je všechno jedna rasa?" A my mu říkáme že každá jiná (Phoebe-boloňáček, Eli - havaňáček, Bambi - frise a ten cizí pejsek maltézáček ) fakt bomba, VYfotila jsem je mobilem ale už bylo šero ale i tak se to sem nějak pokusím dostat...
|
LenkaK
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 22:06
- Nahlásit
bisonka
se k vám holky někdy přidám. jestli můžu.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2006 22:49 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
LenkaK
tsss, vtěrka, ty miluju. Jasně že můžeš.
TAkže jsem tu dlaa odkaz na moje stránky, možná jste je už viděli, ale jelikož jsem na to dneska ráno najela (21.11.06) a blbne to neskutečně, tak to mažu a hodím to tu, až to bude hotové. Přítel tam něco dodělával a asi se to "pokazilo".
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:24
- Nahlásit
emikami
Moc blahopřejeme k nádhernému umístění.
Držíme palečky a packy, aby to někdy vyšlo s tím BOBEM, podle mě je Biluška nejnadherně jší pudlík, tak pěkného jsem ještě neviděla no a s tím zbarvením je hodně zajímavá. Já to říkala, že jsem ještě takového pejska nikde neviděla.
Teď si hlavně odpočiňte nervově a chystejte se příšti rok k nám na výstavy, první je Olomouc a ve čtvrtém měsíci pak Ostrava a na podzim zase Ostrava a to bude na hradě.
Pac a pusu od Biška a Damiška.
Jo a děvčata kdo z vás už poslal přihlášku na tu výstavu do Olomouce v lednu. Já už ano, takže my jsme již oficiálně přihlášení i zaplacení.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 12:46 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit
Tak tady máme naší slavnou Britušku !!!! Jsem na ni fakt hrdá, protože se o to určitě zasloužila hlavně ona, né já.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:03
- Nahlásit
Darina1
My na výstavu pojedeme (nebo pojedu) jen na čumendu. Phoebe je fiknutá na 4cm a může až na jaře a Eli "nemůže".
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 13:29
- Nahlásit
Verca
MYSLÍM ŽE BY JSTE TO S ELI STEJNAK MOHLI ZKUSIT, A PAK BY JSTE VIDĚLI JAK TO DOPADNE, S NĚKÝM JSEM O TOM MLUVILA A ŘÍKALA MI TA DOTYČNÁ ŽE MAJÍ SKORO PODOBNÝ PROBLÉM, A JELIKOŽ JSOU ZUBY TAK VELKÉ ŽE SE TOHO ANI NEVŠIMNOU. MYSLÍM, ŽE BYCH TO ZKUSILA. JÁ URČITĚ JO.POKUD SE TI JINAK ZDÁ HEZKÁ
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 14:40 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit
emikami
Ona je jinak boží a nádherná a to se na ní snažím dívat objektvině. Myslím,že by úspěch měla. Navíc krásně chodí. Tak vznešeně. Jenom ty zoubečky. Furt nad tím uvažuji, jestli jít na nějakou výstavu nebo ne.... Možná že teď když je taková prťavá, tak se jí na počet zubů až tak dívat nebudou.... Aspoň uPhoebe se dívali jen na skus.
Jo a víš co mě ještě zarazilo? Že paní, co jsem u ní nechala ostříhat Phoebe, tak říkala, že zuby nejsou věc dědičná. Tak nevím, co je na tom pravdy. Protože i u lidí se to dědí (třeba kazivost). Tak nevím.... Protože pokud by to nebylo dědičné, tak není co řešit, ale to pochybuju, i když doufám.
|
bisonka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 16:06
- Nahlásit
LenkaK
Jo určitě se přidej a odkud vlastně jsi?
|
Romaine
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:04
- Nahlásit
Verca
Ty nás s těmi stránkami pěkně napínáš
Jinak Robby je teď taky na krátko (tělo a nohy), protože měl hodně plstíků a nešlo to česat, ale jemu to strašně rychle roste.
emikami
Také moc gratuluji a přeji moc dalších úspěchů.
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 17:21
- Nahlásit
Verca
Verunko tak to mě mrzí co tu čtu o malé, manžel ti vzkazuje ať si s to ho nic neděláš a já bych určitě nějakou výstavu co nejrychleji zkusila. Verunko co si pamatují od NO tak se vždy vědělo, že zoubky jsou dědičné. Maminka od Bišonka nemohla být uchovněná protože ji chybí zoubek, ale Biškovi jak se přezubyl tak jsme mu hned kontrolovaly zoubky jestli má všechny a má.Zato, že jeho maminka neměla ten zoube tak Biško nemá PP, ale to néva.
S Damiškem budem chodit na výstavy a s Biškem na vořiškyjády.
Pac a pusu Biško a Damiško.
|
Janik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:14
- Nahlásit
Darina1
Ahoj Darinko!
No já už mám přihlášku vyplněnou asi dva měsíce ale teď jsem teprve otočila kalendář a tak se dívám...červeně mám napsané nejpozději poslat přihlášku
úplně to rychle uteklo.....jen nevím, jestli to mám poslat nebo ne........bojím se, že to Andymu nestihne úplně dorůst ta srst
Chtěla jsem mu tam nechat udělat i tu Bonitaci...ale asi to stejně pošlu
|