Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:28
- Nahlásit

Raja
Ahoj , také tě vítám. Já jsem, nebo byla také asi jako jiní úhlavní nepřítel jisté chovat. z Farmy zvířat. Mám doma samé podvraťáky
Na mém webu jsou fotky z výstavy, nejsi tam s fenečkou někde zachycená? a tu co máš bez pp, tu máš ostříhanou na krátko, nebo chlupatou. Jakou barvu má tvoje fenka a kolik je jí měsíců?
Fotky z Farmy, jsem řekla Martince ať odstraní, mám je na mém webu, kde je napsáno, pokud by se to někomu nelíbilo, může mně napsat a fotky odstraním. Jinak veřejně se fotit mohlo, zde si myslím, že to bylo ale od M. hloupost, kdyby to ledoborec zjistil, asi by velmi řádil, a tak jsou pryč. To jen pro vysvětlení, že zde již nejsou.
Také jsem měla Bellinku, ale pudlíka, ale už dávno není
Jinak já mám dvě havanky, a pudlíka vícebarevného a nyní jsem si nechala štěně Denisku. Je o dva dny starší než Verči Elinka. Elinku má Verča ode mně. Jo a Bellinka je také ode mně.pokud budeš mít zájem jukni se na web, www.havanese-wild-angel.net tam najdeš v odkazech , odkaz i na Bella Miu LenkyK a i na Phoebe Verči. Ostatní jsem zatím nestihla si udělat banery.

Ty jedeš do Kladna 22.10? na klubovku? Chci se tam jet podívat na kukandu, a budou se tam bonitovat dvě moje štěňátka. tak bych je ráda viděla.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:35
- Nahlásit

Snad se neurazíš, ale náhodně jsem ji našla, je tvoje, že? tak se to sem dává takto !! Je moc pěkná a zvláštní. Tak to tě Martinka nevyfotila na výstavě. tvou fotku asi žádnou nemám.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:43
- Nahlásit

emikami
Jo,jo -to je moje.Asi jsi si všimla,že má zbarvenou tlamičku-nijak se toho zahnednutí nemůžu zbavit.Už jsem na ni dávala belící gél od All system,ale začalo mi to vytahovat i tu černou barvu,tak jsem s tím radši přestala.
prosím,napiš jak se stahuje obrázek z galérie.Na které tlačítko mám ťuknout?-To " stahuje se to takto" mi moc nepomohlo

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:46
- Nahlásit

Raja
vím že ne, tak moment.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:53
- Nahlásit

Raja
No zkusím to, na svém webu si otevřete fotku, kliknete pravím tlačítkem na tu fotku a dáte- vlastnosti- vyběhne tabulka a tam je URL adresa, tu si začerníte myší a stisknete klávesu CTRL- tu držíte a zároveň stisknete klávesu C- nic se dít nebude ale jako se to vyfotí, pak půjdete na cz pes, kliknete na 4 políčko z leva to jsou ty barevné znaky, nejdříve je B,I,U,a pak jsou tyto znaky, na to když se tedy klikne, tak se vám zobrazí okno a tam bude adresa , a vy jen stisknete klávesu CTRL, zase ji budete držet a stisknete klávesu V-ta adresa se zamnění na tu vaši , takže tam uvidíte, jak je popsná ta vaše fotka. a dáte OK. a to je vše.

Pokud ti to nepůjde vrať se na 105 str. a tam jsem to popisovala jedné paní.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 16:04
- Nahlásit

Raja
Toho Vašeho pejska jsem na výstavě vůbec neviděla, to jste asi nevystavovali, jinak bych Vás musela vidět že?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 16:06
- Nahlásit

Raja
Je moc pěkný, takového jsem ještě neviděla.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 18:03
- Nahlásit

Ne,ne-my jsme nevystavovali,jen sme se byli podívat a ukázat ji to tam-ať ví do čeho jde
Ona je dosť bojácna,tak ji přivykáme,ať se nebojí.V posledných dnech se o dost zlepšila,ale i tak mám obavy jak se bude chovat v Kladne.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 18:24
- Nahlásit

emikami
Tak jsem se podívala na stránečky-musím pochválit.Já ujíždím na ty tmavě zbarvené,tak tá holčina od Karin by se mi moc líbila.No počet- dva-je u nás asi na dlouhou dobu definitívný.Možno za rok-dva se mi podaří prosadit ješte jednoho havaňáka,ale moc tomu nevěřím.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 18:56
- Nahlásit

Raja
Myslíš tu černou fenku? to je jen jedna holčička, pak tam má toho hněděho kluka, ten je také super, měla jsem takového ve vrhu i já. v neděli jdu k ní na návštěvu, snad mně do toho nic nevleze. už se těším, jdu se tam hlavně podívat, jak takové černé štěně havaňáka vlastně vypadá, také mně zaujala.A tu havaňačku bez pp, máš jaké barvy? tmavou také nebo bílou?

Pochopila si to s těma fotkama na vložení?

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 19:48
- Nahlásit

Raja
Když je celý černý, to už se mi nelíbí a někde je černé zbarvení zakázané.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 19:50
- Nahlásit

Z toho vrhu se mi nejvíc líbí ten hnědý pejsek.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:06
- Nahlásit

emikami
Bez papírů mám podvraťáčka havaňak x nějaký bišon -je světlý.Sorry holky,havaňáky miluji,ale ten podvraťák je cca 10x chytřejší.Mám ho vykastrovaného,má 7 let.Pokusím se vložit jeho foto do galerie.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:17
- Nahlásit

Tak jsem zvědavá jestli se mi foto povede sem dát.Tohle je fotka ze zimy,Belča byla ještě malá.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 20:20
- Nahlásit

MartinaClaudi
jsi si jistá s tím černým zbarvením?Já sem zase někde četla,že jsou víc ceněny.Ale to možná jak-kde.

MartinaClaudi
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 21:08
- Nahlásit

Raja
Ano jsem si jista. A naprosto jistě vím že se v některých zemích neuznává černá. V Brně byl černý havanák, ale nebyl celý černý, tak nevím zda se uznává v ČR.

Raja
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:00
- Nahlásit

MartinaClaudi
Aha,já jsem si pamatovala,že jsem někde viděla i fota černých.Ale teď jsem se dívala na ty stránky znova a to je v Americe.

Janik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:33
- Nahlásit

Ahoj holky!
tak už mám ty Andyho slíbené fotečky
První v síťce(ale má ji jen tak natáhlou)

Druhá v obvaze

Třetí..no bez ničeho

Vypadá to sice škaredě ale moc hezky se to hojí, takže za chvilku to nepůjde poznat, že tam něco měl

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:35
- Nahlásit

Raja
To je pěkná fotka. A to větší je ten tvůj podvraťáček? To bych spíš tipla že to ješ bišon a pudl, něco takového, podle čumáku , víš? ale vypadá dobře. Prosím tě , až nyní mně napadlo, odkud máš Bellinku? Od paní Herčíkové???????????? nebo od Kratochvílové si vlastně psala, já už v tom mám zase zmatek. Jestli máš skype, tak já jsem Dagmar, a jestli máš icq, tak mám číslo 214-559-018 tak jestli chceš , kontaktuj mně, vše co je o havaňácích mně zajímá. Papa.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:37
- Nahlásit

Janik
Jejda, to je miláček. Ono se to zahojí, hlavně si to asi nesmí drbat, že? No my jdeme zítra s Brituš na ty zoubky, ale před chvílí jsem na to koukala a zdá se mně že se jí to zlepšilo. je to vůbec možné , že by se kámen zlepšil? to budu platit, za asi 4 zuby skoro 1500kč a ještě dostane uspávačku, no skoro bych tam radši nešla. Tak nevím.

Janik
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 22:46
- Nahlásit

emikami
No tak má o obmotané tým obvazem aby si to neškrábal.Ta síťka, jak vedla kolem noh, tak ho dost řezala mezi zadníma nožičkama, tak jsem mu to sundala a radši mu dala jen ten obvaz.
No jsou to hrozné peníze za ty zuby.Al my jsme to vychytali, že jak tady byli zrovna na té veterině nově, tak to měl Andy vyčištěné(i ho uspali) a latila jsem za to 250Korun. A ted jak už jsou tady dýl už by to bylo o moc dražší.

emikami
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 23:15
- Nahlásit

Janik
No doufám, že mi dá nějakou lepší cenu, ještě zdůrazním zda to fakt je nutné, že to má jen na 4 zubech, jestli se to nezlepšilo, tak to nějak zkusím nadhodit, i když pak tam přijdu a budu koukat jako tele, tohle se špatně říká, a za tyhle 4 zuby budu platit 4 tisíce.??? asi si to člověk netroufne. No jsem zvědavá, večer zítra dám zprávu jak to dopadlo.

Raja
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 00:26
- Nahlásit

Ten Andy je miláček,v síťce vypadá jako by měl tričko.
Naše Belča je ze Slovenska,od paní Markové (Z vtáčej záhrady).
Skype zatím nemám,ale už ho mám rozjednanej.V nedeli mi má příjít známý vyčistit PC,tak mi ho nainstaluje.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 10:11
- Nahlásit

emikami
Já jsem dala za odstranění zubního kamene asi z 6 zubů,trhání zubu a vyčištění analních žláz dohromady asi 700,- To vše pod narkózou. Zubní kámen se odstranit musí,aby pejsek časem neměl paradentózu. Naše Bella na zub.kámen dost trpí.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

emikami
Dagmarko to víš to jsou ceny PRAŽSKÉ. Určitě kdybys mohla zajet dál od Prahy tak tě to vyjde podstatně levněji. No a tam k vám bys mohla chodit jen na prevenční kontroly. Já být tebou tak bych to zkusila. To jsou opravdu neuvěřitelné ceny.

Janik

Janičko Andošek opravdu vypadá jek v nějakém tričku. Snad už bude mít pokoj. Držíme osum pacek a deset prstů.
Pac a pusu Biško a Damišek.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

MartinaClaudi
Marti já ten fígl moc nechápu.
Fotky našich holek se moc povedly.

Raja
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 13:40
- Nahlásit

Lenko,tak jsme nechápavé dvě
prosím o podrobnější popis,co dělat s pejskem,aby držel výstavní postoj.

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 16:28
- Nahlásit

Ahoj děvčata, tak jsem se tady trochu uvolnila a zasmála od rána. Už jsme s Brituškou doma. Asi prospí celý den, když chodí rozjíždí se jí nohy, a trochu popadává, a když sedí zas jí padá hlava, když jsme přišli, dala jsem ji do klece aby ji holky dali pokoj a hladila jsem ji tam, ona tam na chvíli usnula, pak jsem si ji dala do postele a zabrali jsme obě dvě, otevřu oči, ona pryč, tak vyskočím, a asi slyšela někoho u dveří tak se šla podívat.Volala jsem známé jak dlouho ji pejsek spal, říkala že celý den, celou noc, že o něm vůbec nevěděla,já už se bála zda to nepůsobí moc dlouho. Kupovala jsem pár pamlsků, celkem asi za 100kč, platila jsem dohromady i s diškem 1300kč,no zbylo mně 700kč k tomu něco přidám a mám obj. něco po internetu. Jsem zvědavá až se jí pořádně podívám na zoubky zda je bude mít také tak bílé jako ten Argusek, když mně přišla paní navštívit, nevím po kolika dnech to bylo,ale měl je jako perličky. No LenkoK Brituška na to asi také bude trpět, bišonci to mají také , ale vypadá to tak nějak běžně, ale budu muset jednu podruhé také objednat,ale tolik peněz teda fakt nemám. Když jsem tam ale přišla a brali tu kanilu, tak jsem si vzpoměla když jsme dávali pudlíka Bellinku utratit, já jsem tenkrát to nezvládla a utekla jsem, tady jsem byla já s Brituškou , manžel v čekárně, tak jsem si na to vzpoměla a začla jsem tam slzet, tak to říkám, že mně to připomělo, a že jsem to tenkrát nezvládla a utekla jsem, že to bylo hrozné, a že si to do dneška vyčítám že jsem u ní nezůstala až do jejího konce, nemohla jsem, ale manžel u ní stál jak přikovaný, ale také to špatně zvládal, nechtěl jí tam prý nechat samotnou, takže nyní když mně Brituška pomalu lehala pod mýma rukama, tak jsem si říkala, že to asi bylo podobné s Bellinkou, a musím na to pořád myslet, je mi docela hrozně a jistě asi víte že tu bulím, jakmile o tom mluvím, nedá se to.Jen mně překvapilo, že když jsem vyšli, šel kousek dál jorkšír a Brituška zavrněla, šla po svých do auta, když jsem ji měla v té kleci a hladila jsem ji tam, před tím jsem dala holkám takové ty kostičky,jsou zelené a vypadá to jako zubní kartáček, skočili po nich jako draci, až jsem se divila, je to na čištění zubů, také jsem to chtěla obj. ale říkala jsem si bůh ví zda by to chtěli, no tak nyní to mám ověřené, a jednu pro Brit jsem nechala na stole. Najednou se Brituška z té klece vyšvihla, ukradla někomu tu kostičku, zavržela a skočila na postel, já koukala co se to děje.Tak jsem ji to pomalu pak zase sebrala a holkám taky.No doufám, že mně z ní ta narkoza něudělá nějakého zlého psa, ona je strašně mírná, snad je to jen tím, že je omámená, to by mně tak ještě scházelo, aby začla dělat nějaké problémy agresivity, to by i s výstavou byl konec, no stejnak brzo skončíme, já se na ně těším, ale ty nervy před tím než tam dojedu to je pro mně děs.Pak už když jsem tam, je to dobré, kdyby aspoň ty přejímky byli o něco déle než do 9hodin. to je ráno honička, alespoň pro mně.Jsem doma a nejsem zvyklá brzo vstávat, a chodím dost pozdě spát.No snad to bude s Brituškou dobré.

Darina1
Víš ono je to těžké, asi bych platila méně, zas musíš dát něco za benzín, a musíš si také udělat delší volno, my máme tohle za rohem, takže je to zase vyhovující, že když bych za někým jela třeba půl až hodinu, třeba by pejsek začal spíše zvracet po té narkoze, a tady tomu doktorovi jsem začla důvěřovat, a já to mám s důvěrou poměrně těžké, jen tak někomu nedůvěřuji, zklámání už bylo dost. Myslím, že to je dobrý doktor, je hodný a jemný ke psům a to mně také vyhovuje, má i tátu veta i ségru, tak je v tom asi celá rodina, tak si myslím, že i když je trochu mladší ale vůbec si u něj netroufám říci kolik mu je let, tak si myslím, že když v tom vyrůstal, že už také ledacos pochytil. Má psa už docela starého, dobrmana.Hladila jsem si ho, to jsou psi kteří se mně moc líbí, dobrman, labrador,irský setr, no ještě bych musela přemýšlet, dokonce se mi teď zalíbil stafordšírský bulterier, prý je to mazel do rodiny, ale lidé si ho pletou s pitbulama. No takže bych třeba ušetřila 500kč, ale zase ten benzín a cesta , tak to radši zaplatím. Už mně toto říkala má známá chovatelka,ať si kním zajedu na očkování a tetování, že ušetřím, ale je to 40km, a sebrat 7t. štěňata, navíc bylo letos to horko, a jet tam a zpět, a co kdyby byla nějaká alergie, atd. no tak jsem radši tady zaplatila 3tis. za očkování a tetování, udělal mně to doma. Je to pálka, co?No a když se odečte krytí psem šampiona, a vše ostatní, ono toho moc nezůstane, to jsem nějak zcela odbočila, ale vzpoměla jsem si jak by ty lidi chtěli štěně za daleko nižší cenu, ale vůbec si neuvědomí, že by člověku už vůbec nic nezbylo, a přece jen starat se o štěnda 8 týdnů, nespat, porodit je, ono to dá také záhul, jak na psych. tak na fyzičku.Tak samozřejmně, nemusela bych to dělat, ale mně to hrozně baví a na štěňátka se moc těším, ale některým lidem bych utrhla hlavu, fakt, jednomu člověku jsem to spočítala, protože mně ruply skoro nervy, chtěli by štěně skoro zadarmo.Neumí si spočítat náklady, hlavně papání, očkování, krytí, PP, příště ale zda to klub bude povolat bych radši již čipovala, to tetování je děsná věc, já jsem z toho vždy na nervy, navíc od toho nynějšího mám navíc zelený koberec, který byl před vrhem vypraný, tak na to nyní kašlu, je to ale zase věc finanční, ale prostě zvednu o něco cenu na štěněti, to se prostě nedá nic dělat. No uvidím. jak to bude, je to prý ale daleko menší zásah, tak nevím, nemám zkušennost.

Paní Markovou neznám, jen paní Pisarčikovou, zrovna včera jsem koukala, že má narozená štěňátka. Brituška stále spinká a já jsem z toho také nějaká vyčerpaná.

LenkoK, jsou to hezké fotky, že? Doufám, že ti nevadí že je mám na webu, ale text tam máš, vybírala jsem ty , kde vypadáš dobře Určitě máš asi také dost fotek, ale kdyby se ti nějaká hodila, klidně si ji stáhni.Tak zatím, to bude asi článek na celou stránku.Jejda a nejsem přihlášená, no to bych tomu teda dala, to by mně ranilo. Jako se to tady také někomu často stává

emikami
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 16:31
- Nahlásit

Raja
No a ještě jsem na něco zapomněla, když to Martinka vysvětlovala mně , tak jsem to pochopila tak, že jakoby houpe ze psem, dopředu, dozadu, jakož že dělá kroky a pak ho postaví, já to zkoušela ale bez účelu . Mně zase Brituška dává přední nohy dopředu, musí je mít kolmo, ale jakmile ji nadzvednu zadek a prátáhnu dozadu s nožičkama tak ji zůstanou ty přední natažené dopředu, tak já tedy nevím, jde nám to nějak hůře, než předtím,a je blbý že na psa prakticky nevidím.

Darina1
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 17:27
- Nahlásit

emikami
Já nejsem chovatelka, ale je fakt pravda co popisuješ ohledně chovu štěňat. Moc ti těch penízku nezůstane. On to člověk dělá spíš pro radost a z lásky.
Přesně jak popsala Martinka ten fígl na ten postoj tak jsem to pochopila asi taky tak a hned jsem to vyzkoušela na Damišákovi a na poprvé se nám to povedlo, tak bylo moc chválení a pamlsků. Jakmile mám chvíli čas tak trénujeme a zatím není problém.
Pacinky a pusinky Biško a Damiško.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání