Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Bisonci - frise, havanak, bolonak, maltezak
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 398 . 399 . >>
Autor Zpráva
emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:08
- Nahlásit

ale já jsem ale......vždyť tyto stránky patří vlastně havaňáčkovi a přímo krásnému havaňáčkovi. zde máš super fotky, a jukni se na ně, sama říkala že jemu se to u očí nedělá vůbec, a je to vidět i z fotek ze všedního života.

http://www.havanacek.websnadno.cz/index.php?menu=4

pokud bys chtěla boloňáčka, optala bych se na barevného, jak to vypadá z očima tam. je možné že to není tak zlé jako u bílých.

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:11
- Nahlásit

BOLOŇSKÝ PSÍK BAREVNÝ 11.08.2006
Hradistko
Praha-zapad

Prodáme krásná štěňátka BOLOŇSKÉHO PSÍKA BAREVNÉHO s PP. Nenáročný, účenlivý, nelínající, společenský psík, veselé povahy, vhodný k dětem, starším lidem či do malého bytu. Při odběru budou odčervena a očkována. Odběr koncem srpna, začátkem září. Nezávazná návštěva je vítána.

Kontakní osoba : Milena Tomsova
Email : helena.tomsova@hbo.cz
Tel : 606 180 823; 606 341 880

Betka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:12
- Nahlásit

Marcela_S
Je pravda, co píše emikami, že barevný havaňáček, nebo boloňáček to zbarvení kolem očiček a tlamičky tak nemá, nebo to není tak vidět. Když je ale bílý, tak to vidět je, ať je to frizáček, boloňáček, nebo havaňáček. To tak prostě u bílých pejsků je. Betynka je frizáček a zbarvení má minimální, je to také dané geneticky. Ale musí se pravidelně o očička starat. Každé plemeno má své plus a mínus. Toto zbarvení mi přijde jako naprostá maličkost a když tomu věnuješ denně 2 minuty, tak se i toto dá lehce zvládnout. Jak psala emikami, od malička používám borovou vodu, každý den očička otřu a vysuším, odstraním ospalky a to je vše. Narezlá srst se dá vystřihnout a je po problému.

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:15
- Nahlásit

http://www.barevnybolonak.websnadno.cz/index.php?m enu=2

tenhle je také barevný a viděla jsem i jiné, bohužel mně to velmi zklamalo.

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:17
- Nahlásit

http://www.aneriko.cz/index_cze.htm

zde se mi líbí jen jeden a to ten černý

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:28
- Nahlásit

http://www.havansky-psik.wz.cz/pict/gril13.jpg

http://www.havansky-psik.wz.cz/pict/gril5.jpg

to jsou havanský a toto frizé

http://www.celysvet.cz/image.php?fotka=bisonek_2&d d=354

http://zezlatejalny.wz.cz/bisouni%20feny.htm

a zde máš různé odkazy, stačí si do vyhledavače napsat cokoliv a vyjedou ti různé stránky, tak si to prohlídni.a já jdu spinkat. dobrou noc.

http://katalog.seznam.cz/Kultura/Konicky-a-volny-c as/Chovatelstvi/Chovatelstvi-psu/Mali-psi/Bisonek/ index.html

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:32
- Nahlásit

http://bichon.wz.cz/fena.html ještě mezi těmi odkazy je tento web. a tato fenka a ten psík je moc hezký, moc jsem si´to neprohlídla už je moc hodin, a štěňátka vypadají dobře, tady bych si klidně štěně koupila, už na mně dělá vše dobrý dojem.

monka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 08:37 - Změnil/a: monka
- Nahlásit

Musim sa zastat bisonika, ani moj pes nema rezave okolo oci. Nemal to ani jeho tata, mama uz ano. Ma len ospalky a tie davam rukou dole. Nepouzivam ziadne vodicky, obcas mu ospalky, ked sa drzia na srsti, vycistim borovou vodou. Nie kazdemu bisonkovi tecie z ociciek. A aky bude pes, zavisi od jeho povahy a vychovy majitela. Poznam bisonkov, bolonakov, havanakov s pp a kazdy je iny. Jeden je mazlivy, druhy velmi zivy-az moc, poznam aj agresivnych!!! A poznam aj kavalira a je to super pes. Kavalir lina, bolonak nie. Ale narocnejsie je udrziavat peknu srst u bisonka ako u kavalira. Aj ked sa bolonak, bisonik ostriha. Myslim, ze kavalir ma viac dedicnych nemoci.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 08:52
- Nahlásit

emikami
Tvrdíš, že se nikdo nechce vyjádřit k vaší výměně názoru mezi tebou a Hankou máš pravdu nikomu se do toho nechce a taky je to o tom, že se ani pořádně neznámé. Ono by bylo lepší pokuď si spolu chcete povykládat a vysvětlit si to mezi sebou tak je nejlepší skajp. Já si osobně myslím, že to vzniklo hlavně s nedorozumění, jak již několikrát psala i Verunka internet neumí přenášet emoce a někdy na tom hodně záleží, proto já to tady beru jako zábavu a spíš ponaučení když se chci něco dovědět o pejscích. Nemůžu se chytat každé maličkosti spíš se natom zasmějí a jdu dál. Vždy říkám mám dost starostí sama ze sebou (můj zdravotní stav) takže co se budu zbytečně rozčilovat vždyť jsem na tom světě tak krátce bohu žel je mi už taky 46let a když jsem byla mladší taky jsem měla horkou krev. Léta a nemoc mě hodně zklidnily a teď je mou vášní se bavit jen o PEJSCÍCH.
Pac a pusu Bišonek a Damišek a nohy v teple.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 08:54
- Nahlásit

emikami
Kde jsi našla tolik krásných fotek? Hned jsem si je uložila do oblíbených.

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:03
- Nahlásit

No a já se musím zastat frisačku, já mám dva a oběma teče s očiček né moc, ale mají to narezlé a ke všemu se ten starší stále oblizuje tak že má i chloupky kolem pusinky narezlé. Když to uschne není to tak strašné, ale co si budem nalhávat je to tam.
Jinak bišonci jsou NEJLEPŠÍ on holky, že mám pravdu a hlavně ty moje dvě bíle gule.
Pac a pusinky od nejkrásnějších pejsků Biška a Damiška.

monka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:08
- Nahlásit

Darina1,
vo vsetkom s Tebou suhlasim, co si tu napisala (o vztahoch, emociach a aj rezavych fuzikoch u nasich bielych guliciek). Hovoris mi z duse.

Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:08
- Nahlásit

Emikami
Já si půjčuji klec od paní Havlínové, kde ho dáváme stříhat. Jak skončíme s výstavama, tak by mi byla na nic, takže rozměry nevím. Ale v sobotu si ji zas budem pučovat na nedělní výstavu, tak tu můžu změřit.

Marcela_S
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:11
- Nahlásit

Díky holky za příspěvky!!
V NE jedu na výstavu do Brna a pak už budu mít dost informací.

Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:12
- Nahlásit

Marcela_S
Taky se zastávám frisáčků, protože já ho mám doma. A Robby má očička čisté. Je to opravdu dané geneticky. Stačí nám je čistit 1x týdně a před výstavou 3 dny po sobě, pro jistotu.. Povahu nikdy neodhadneš. To se vyvine časem. Ale podle mě všechna tato plemena jsou hodně aktivní, ale právě tím si tě získají!!! Dávám hlas frisáčkovi Můžeš kouknout na mé stránky www.bisonek.wbs.cz

Romaine
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:14
- Nahlásit

Marcela_S
My tam budem taky, takže pokud koukneš na mé stránky, tak nás poznáš a můžeš to sama zhodnotit

LenkaK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:48
- Nahlásit

Marcela_S
taky budem na výstavě

bisonka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

Romaine
Tak stoprocentně souhlasím s tou závislostí...
Vím že ti to připada šílené 3 dny ho nevidět, ale to zvládněš. Jak sem psala ja studuju v Praze a bez té naší bílé kuličky musím vydržet 2 týdny a pak ji vidím jen 2 dny o víkendu...
To už je skoro k nevydržení. Vím že musím studovat,stím se nic dělat nedá, ale je mi po ní fakt moc moc smutno

LenkaK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Marcela_S
www.havanais.wz.cz na výstavě budeme mít číslo 1967 kruh 19. Ráda tě poznám

LenkaK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:34
- Nahlásit

emikami
nemám chuť se k vašim problémům vyjadřovat. Obě dvě máte na tom svůj díl a není to moje věc.

monka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:39
- Nahlásit

Dievcata, a ako to zvladate vy a vase psi, ked idete na dovolenku? Idete bez nich, alebo vzdy len s nimi? Ja mam tiez zavislaka a ked sme boli 2 dni pod stanom v kempe bez neho, psi do kempu nemohli,a Luky bol pri mojej mame na chalupe, tak to bolo velmi tazke-pre mna a aj pre psa. Stale nas cakal pri brane, nariekal, nastastie krmivo neodmietol a ked sme prisli, tak nas vital, ze som si myslela, ze to jeho male srdiecko nevydrzi. Kazdy mi hovoril, ze pes je v pohode, ked mu odide panicek, ze len mi ludia to prehaname, ale to asi nemaju bisonikov. Luky ma vita aj ked len idem vyhodit odpadky do kosa, vita ma tak, ako keby ma nevidel roky. A co vase skusenosti?

Darina1
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:46
- Nahlásit

monka
Já zásadně chodím na dovolené jedině k de můžou pejsci. Mojí dva závisláci a my z manželem na ních, tak to by nešlo abychom jely bez nich, to v žádném případě. Taky vidím jak jen se nachvýli vzdálím tak taky si myslím, že budou mít infarkt.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:02
- Nahlásit

monka
My Belinku taky bereme všude kam jedeme. Jen naposledy jsme jeli do kempu v Senci a tam berou hodně velké psy. Takže tam jsme Belušku nebrali,protože jsem se bála,že by nám ji nějaký zbaštil. Belinka si hodně dovoluje na velké psy, takže jsem udělala dobře,že jsme ji nevzali. Kolem to byla samá Doga,Dobrman a Pitbul. Bylo nám po ní moc smutno, ale byla doma v dobrých rukou.

emikami
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:37 - Změnil/a: emikami
- Nahlásit

Darina1
Nemám to ani nikomu za zlé, jen přece jen někdy se někdo zapojil a také nemusel, nyní už se nikdo zapojit nechce, no nevadí.Ale kvůli nějaké hudbě na webových stránkách používat proti někomu vulgární slova je nadmíru nevychovanost.A jak jsem psala výše, zažila jsem mnoho dobrého ale bohužel i zlého a tak si radši vybírám ty dobré věci, místo nějakého hloupého dohadování, ještě k tomu když z dotyčnou osobou není normální slušné jednání.Je mi líto, že máš zdravotní problémy, vím co to obnáší, nevím sice co ti je, ale na mně se to chytá jak mouchy na mucholabku.Navíc dávám přednost pejskům a moje problémy odsouvám na pozdější dobu, no jen aby se mně to nevymstilo. Tak konečně jsem byla včera schopna vyplnit přihlášku na výstavu v Praze.

Darina a ty máš někde své webové stránky? Myslím že jsem narazila na nějaké fotečky tady ve fotogalerii a le myslím že jsem tam přímo nečetla jména tvých pejsků, ale asi jsou tvoji, že. pokud jo, jsou to docela mackové.

S tím zrzavým, no nevím, bílý pejsci prostě na to trpí, pár jich tu v okolí chodí mají to všichni, asi jsem měla smůlu a neviděla jsem žádného že by to neměl. Asi jsou opravdu vyjímky, kdy je to dáno geneticky, že to mají ok. Jen na výstavě jsou krásně bílý. Výše jsem dávala odkazy a ten poslední je právě ten odkud jsem to brala, když si zadáš do vyhledavače různá slova , např. bišonek, nebo chovatelská stanice havanských psíků, prostě co tě napadne tak se ti vždy něco najde, zde je několik těch stanic.
http://katalog.seznam.cz/Kultura/Konicky-a-volny-c as/Chovatelstvi/Chovatelstvi-psu/Mali-psi/Bisonek/ index.html

I jsem tomu vlastně ráda, že už by se nikdo nevyjadřoval, když už musela Aknah znovu napsat musela jsem ji bohužel odepsat, a budu ráda když to tím ZDE skončí.Nechci vám to tady kazit.Právě proto jsem ji napsala můj mejlík, pokud má další připomínky, ať se laskavě vyjádří tam, doufám, že alespoň to pochopí.

Darinka, tak to jsem ráda, že tu nejsem sama tak stará mezi mlaďuchama. Jenže já už mám 4 letého vnoučka, takže si ho také ráda užívám, a když vám začne vyprávět, to je radost na něj koukat, ještě u toho kroutí očima, kýve hlavóu a rozhazuje různě ručičkama. Někdy marně hledá co to vlastně chtěl říci nebo jak to má říci. Mluví hezky na 4 roky, ale přece jen si někdy nemůže vzpomenout. Moje holky ho milují, Brituška ta se kněmu vždycky namáčkne až ho to bolí. Nyní jak ho vidí Deniska, tak skáče radostí. Od miminka vyrůstal s Emilkou, měli i společné hračky. byla to legrace že se i o něco právě oni dva tahali, mám to na videu, a když si to člověk prohlíží skoro puká smíchy, děti a pejskové jsou ta nejúžasnější a nejnevinější tvorečkové na světě. Jsem ráda, že jim nikdy neubližoval, no občas se mu podařilo svým nemotorným se postavit na nožičky je třeba přišlápnout, nebo když u chodil, tak padal každou chvíli jako švestka, ale vždy to dopadlo dobře. Jako mimčo, ji ale vzal za chlupy a chtěl si to nacpat do pusinky, no jako to děti dělávají, pak jsme na ně museli být dvě, jedna držela dítě a rozevírala pěstičku a druhá pejska aby ho to nebolelo. ale stejnak jsme si užili hodně legrace.No to jsem zašla trochu jinam.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:45
- Nahlásit

emikami
Jo děti a pes to je opravdu legrace.

Verca
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:46 - Změnil/a: Verca
- Nahlásit

Tak já jako majitelka boloňačky, které neskutečně teče z očí a je to výstavní pes, tak se opravdu s tím nadřu. Na výstavy to ale nepudruju, nevyběluji peroxidem apod, ale používám vybělovací gel (bez peroxidu!) od 1allSystems, ale je hodně drahý,i když vydrží dlouho. Ale vlastně, když nad tím přemýšlím, tak vodička od Khary mi vydržela 1měsíc a stála stovku a teď mám ten gel už přes půl roku a ještě tam mám tak na dva tři měsíce, tak to vlastně i tak drahé není (stojí 600kč). Je to ale snad jediné, co vybělí. Teď jsme nechávali pauzu, aby vůbec ještě působil. ale snažím se to potom poctivě mazat denně. Ale nevypadá to moc hezky,jak je tam ten gel. jak se to potom vymyje, tak je to nádhera. Ale nemají to všichni bišoni - tady opravdu ani nezáleží na tom, zda má pp nebo ne (už jsem takový názor slyšela, proto to píšu). Většinou se to dědí a od Phoebe je matka z ruské linie, tak to má asi po ní.
Já mám doma šílenou hyperaktivku, ale někdo říká, že se boloňáci (celkově bišoni) zklidní ve dvou nebo ve 4 letech, ale to já nevím, má teprve rok. Já doufám,ž e taková zůstane celý život. Ale když jsme si pro ní přijeli, tak tam opravdu bylo od každého něco - věčný spáč, kliďas a naše hyperaktivka.
Kavalírci jsou moc hezcí a úžasní společníci, ale mám pocit, že to jsou taky lovci, aspoň mi to říkala jedna chovatelka kavalírů.
boloňáci jsou vyloženě rodinní psi, snášejí se s jinými zvířaty s dlašími psy...pro mě je to prostě ideální pes. Dokážou se naučit hodně kouskům, byli to cirkusoví psi. Ale myslím, že se dokáže přizpůsobit páníčkovi - sportovci i gaučákovi /tím myslím pánička, ne psa. )
To co se píše v atlase bych nebrala moc vážně.
Asi to tu již všechno zaznělo, já přečetla jen část příspěvků, protože jsem v práci, ale chtěla jsem odpovědět dle své zkušenosti.

LenkaK
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:54
- Nahlásit

Já mám taky tu vodičku od Khary,ale že by byla účinná říct nemůžu.
Jednou mi paní ze zwerimexu radila,abych kapala každý den do očí Ophtal. Z očí prý více teče,prože se tím vyplavuje nečistota. Když kapu pravidelně, teče Belince z očí méně.

Verca
Ty jsi v práci?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:49
- Nahlásit

Tak do Olomouce asi pojedem tři psiska, abych navázala na včerejšek.

monka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:52
- Nahlásit

LenkaK ,
tak my sme boli v kempe v Senci na Slnecnych jazerach.

monka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:53
- Nahlásit

Mucholabka,
tak to je super! Uz sa na vas tesim.

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 398 . 399 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání